• 2010-10-04, 12:29
  • 0
Twinings stödjer cancerfondens kampanj Rosa bandet.

  Twinings stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj Varje år får 7 000 svenska kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det innebär att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj bekämpar bröstcancer genom att finansiera forskning, sprida kunskap om sjukdomen och väcka opinion. I kampen mot bröstcancer skänker Twinings under oktober månad 2:50 kronor per sålt paket Twinings Lady Grey Tea. Totalt hoppas man kunna samla in en kvarts miljon kronor till bröstcancerforskning.

Visst är det bra!?

Vet ni mer då… jo, ni ska få möjlighet att vinna en hel årsförbrukning av Tvinings Lady grey…! Svart the smaksatt med apelsin, citron och blåklint. Supergott! 50 paket skickas hem till er dörr, sen kan ni mysa varje kväll…! (värde ca 1200kr)

Tävlingsfråga-

Vem skulle du allra helst vilja bjuda på en kopp the i höstmörkret? ;-)

Jag drar en vinnare onsdagkväll. Lycka till!

Kommentarer

Britta Hanson 8 år sen

Min man. Han bjuder mej på te och dagens tidning varje morgon. På kvällen ”ger jag igen”. Lady grey tea verkar förgylla våra mysstunder perfekt.

Marie R 8 år sen

Jag vill bjuda mina allra bästa vänner M och A, då de alltid finns där för mig i vått och torrt:-)

Pernilla Sjögren 8 år sen

Hej! Jag skulle vilja bjúda en kopp te till min underbara svärmor och min underbara mamma. Kramar

Sara 8 år sen

Tända brasan här hemma och mysa i soffan med min mamma eller med min pojkvän.

Camilla Lindh 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min pappa på ett gott te för han har nyss fått ta bort ett ben, så man vill gärna pigga upp honom lite. Pappa har diabetes och har haft det sedan han var 13år. Älskar min pappa.

Jenny Nilsson 8 år sen

Skriv din kommentar här!

Jag skulle vilja bjuda min underbare man på en kopp te. Han är omtänksam och väldigt älskad…:)

Nenne

jessica Eliasson 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min mamma på en kopp thè nu när höstmörkret smyger sig på.
Hon har lyckats sluta röka efter att fått diagnosen KOL.
Inte nog med det så väntar hon på en axel operation.
Een förslitningsskade efter många års arbete på ett tvätteri. Men lika glad är min mamma ändå och gladare efter en kopp thé eller två.

Mvh jessica

Ann-Marie 8 år sen

Mina goa arbetskamrater ;-)

Tina 8 år sen

Min älskade bortgångna mormor, som tack för att hon vakar över mig :)

Madelene 8 år sen

Min granne/väninna ovanför, hon och jag brukar dricka te och snacka allt ifrån allvar till blaj! ! =))

Gunilla 8 år sen

Skriv din kommentar här!

Min son som haft det lite jobbigt sista tiden. Han mår inte så bra, skulle önska att han ville sitta ner med mig å prata över en kopp the. // orolig mamma

Mia Wallberg 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min goa vän Sara på en kopp te. Hon är allt en vän ska vara.

mikaela 8 år sen

min gammelmormor.(finns ej hos oss mer)
kram mikaela 18

tina 8 år sen

min dotter … för hon betyder allt.
trevlig blogg

susanne jansson 8 år sen

Jag böhövde inte tänka länge !! Jag vill absolut bjuda min 13-åriga dotter clara på en kopp the. Hon har under sista tiden förvandlats till ett litet tonårs monster. Jag BEHÖVER mycket egentid och ork med henne och hennes humör. skulle vara skönt att sätta sig ner med en kopp the och verkligen nå fram till henne och försöka få reda på vad som rör sig i hennes huvud. just nu känns det tröstlöst!

Kram susanne

Lotta 8 år sen

Hejsan!

Jag skulle vilja bjuda in dig så klart. Sitta och prata om bak, middagar och heminredning. Läser ju din blogg varje dag och har förstått att du som jag brinner för dessa intressen så därför skulle det vara trevligt att ha dig som te gäst och naturligtvis även en god hembakad kaka.

Kram Lotta

kicki i spånga 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min älskade vännina Eija som gick bort i bröstcanser för tolv år sedan. Vi drack alltid the tilsammans och filosoferade över livet.

Karin 8 år sen

The skulle jag bjuda på min underbara dotter.
Kanske några vänner o ch så dej förstås och få lite hårinspiration till oss alla.

Sara 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min älskade man på en kopp te, han går förtillfället på ViaNova pga sin alkholism och gör allt för att fixa detta för familjens skull så en kopp te skulle sitta fint i dessa dagar. <3

Maria H. 8 år sen

Min goa familj! Älskar dem över allt annat!! Mina troll 2, 10 och 12 år älskar att mysa med the och smörgås i höst mörkret! Finns det något härligare än att krypa upp i soffan efter en kväll i ishallen, på crossbanan eller stallet och värma sig med the och familjekramar under en bamse filt…

Linda 8 år sen

Vad bra att de engagerar sig i kampen mot bröstcancer! Är själv drabbad av den hemska sjukdomen. :-(

Jag skulle vilja bjuda mina gulliga vänner på the. De är så snälla, goa och omtänksamma och kommer ofta på besök.

Kristin 8 år sen

Kul med tävlingar och framförallt. Bra med Rosa BAndet insamlingar.
Vill verkligen rekommendera http://www.lindaskriver.blogspot.com
Trebarns mamma från Habo med obotlig bröstcancer.
Läs hennes blogg och följ hennes kamp. Man känner sig så maktlös. Det ända man kan göra är att skänka pengar och det gör jag.
Skulle vilja bjuda henne på The.
Varma Höstkramar
Kristin

Malin 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda en rykande varm kopp te till min väninna som jag tyvärr inte träffar så ofta eftersom vi bor i olika länder. Vi skulle sitta hela natten lång och prata och prata….

Ulrika Söderström 8 år sen

Mads Mikkelsen, från ”Fritidsresor” reklamen, så himla snygg å läcker ;) Kanske kan lära mig att fatta Danska lite bättre ! Tjingeling.

Elin Eurén 8 år sen

Skriv din kommentar här!
Jag skule vilja bjuda hem min barndomskamrat som jag inte sett på 10 år och som jag faktiskt saknar ibland. Vi hade sjuk humor båda två och ett skratt förlänger faktiskt livet!

Jenny 8 år sen

”The boy next door” skulle få äran att dricka varmt te i höstrusket under en filt med mig….

Petra Andersson 8 år sen

min mamma….som jag känner, inte har så mkt tid över till mig, tyvärr…

MiaMaria 8 år sen

Jag skulle bjuda in mina nära & kära & bara njuta av stunden tillsammans :)

Tess 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda vår statsminister på en kopp té och diskutera Sveriges politik kring skolans värld.

Marie Eriksson 8 år sen

Skriv din kommentar här!Skulle faktiskt vilja bjuda min älskade make:))

anna 8 år sen

jag skulle vilja bjuda min sambo, pappa till våra två prinsessor samt till den lille/lilla i magen…
hoppas på måga paket, som räcker till mars när bebisen kommer!
//anna

Ulle I 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min kära systerdotter på en kopp thé i min mormors härliga gamla gröna service. Vi träffas alldeles för sällan då vi bor långt från varandra.

Lina 8 år sen

Hej. Jag skulle vilja bjuda min sambo på te. Han är fantastisk och stöttar och uppmuntrar alltid mig.

Mvh Lina

per alfta 8 år sen

jag skulle bjuda dej johanna till min mors sommar stuga. Så skulle sitta nere vid bryggan och titta på solnegången. Och se när dina underbara barn leker i vattenet. Och njuta av det goda teet. Och sen du tar fram gittaren och spelar en fin låt för oss. Kram från per

Johanna Hell 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda hem hela HIF(helsingborgs IF) men mest av allt skulle jag vilja bjuda hem Erik sundin och Christoffer Andersson då de är mina favorit spelare :). Eller så skulle jag vilja bjuda hem alla trevliga turkar som jag träffade i Turkiet när jag var där i september ;)

Carolina 8 år sen

jag skulle vilja bjuda hem min älskade mormor, tyvärr så dog hon 13 december 2009 i bröstcancer, men jag skulle göra vad som helst för att ha henne kvar hos mig <3

Anette G 8 år sen

Jag önskar det fanns möjlighet att bjuda Maria Montazami. Vilken tokrolig théstund jag skulle ha med denna härliga människa!

Mea 8 år sen

Prinsessan Victoria, för då kan vi prata om hennes bröllop och hon kan berätta alla detaljer som vi som satt klistrade framför TV´n inte fick se.

Victoria Brorsson 8 år sen

Jag skulle bjuda min gamla mormor som bor långt ifån mig. Hon har haft 2 hjärnblödningar det senaste året och är ensam. Henne skulle jag vilja bjuda hem på te. jag hade nog bakat lite goda scones till det med :) å bara myst å njutit av hennes historier om sitt liv som ung.

Carina G 8 år sen

Jag skulle samla mina närmaste vänner för en härlig höstkväll med varmt te, scones, diverse godsaker , brasan i kakelugnen sprakar och en massa härligt skratt.

annette 8 år sen

Hej, Skulle ju vara så otroligt häftigt att få bjuda dig på en kopp te! Du delar med dig av så mycket så det skulle vara så givande att få diskutera med dig, det är jag säker på.
Ha det gott!
Kram Annette

Bodil 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda min mamma som bor långt borta. Vi träffas bara några få ggr per år.
Tänk att få sitta och mysa med henne i soffan med en stor kopp the och en värmande filt runt benen, mysigt.

Linda 8 år sen

Jag skulle hemskt gärna bjuda hem min älskade mor på mängder av väldoftande o smarrigt the och bara mysa, prata om ”tiden förr” och mer därtill då ja väldigt sällan träffar henne trots 2 mils avstånd. I dagens levende räcker tiden sällan till, till allt man vill hinna med på en dag !

Louise ! :) 8 år sen

Hej Johanna ! :) Jag skulle vilja bjuda min familj och självklart mina kompisar ! :) Krypa upp i sofan med en filt och kolla på non bra film och dricka the mmm… Bara koppla av .. ! :) och självklart min morbror som dog förr förra veckan ! Ha Det så bra ! :) KRRAAMM ! :)

Heléne 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda hem mina kollegor på en stor kopp varmt och sött te, en kväll där vi kan prata om något annat än jobbet. Vi har haft en tungrodd period på jobbet, och skulle behöva lite avkoppling och skratt tillsammans.

Ann 8 år sen

Hej! Jag skulle vilja bjuda mina 4 bäst vänner på the…vi dricker det väldigt ofta och och det är ju bara mumma nu i höstmörket :) Kram Ann

jenny malm 8 år sen

nu när hösten kommer bjuder jag helst av allt min 4 åring på thé, hans okomplicerad sätt att se på saker behöver jag anama lite mer, så därför får han bli min fikakompis denna hösten….

Henna 8 år sen

jag skulle vilja vinna te som jag kan dricka med min familj i våran nyinköpta soffa på kvällarna nu i höstrusket, vid en brinnande brasa:) hur mysigt lät inte det!?

Helena Nygrund 8 år sen

Jag skulle vilja bjuda Arja Saijonmaa och min kusin Carina på te, för jag tror att vi skulle ha skitkul och skratta konstant.

hannalisa 8 år sen

Jag skulle vilja dricka te med min mormor som dog i en bilolycka när jag var 8. Hon var författare och det vill jag också bli, så vi skulle sitta där i höstrusket och dela historier med varandra :) Kram

Ewa 8 år sen

Jag vill dricka the tillsammans med mina 2 grabbar och juveler. Den minsta fick leukemi för snart 5 år sen men som tur är håller det sig borta. Efter sjukdomstiden är våra stunder i soffan mer än värdefulla……
Kram

Sofia L 8 år sen

Jag hade velat dricka the med min moster som dog i cancer när jag va tolv. Hon var en härlig kvinna med barnasinnet kvar. Hade gärna velat träffa henne nu när man är vuxen för att se om vi är så lika till sätt och utseende som alla säger.

jette 8 år sen

Oj det är många jag skulle vilja bjuda på en kopp the,Men skulle jag välja en så blir det min svärmor Linnea som är 93år gammal.Hon är helt underbar.Önskar dig en trevlig vecka Johanna.Kramar/Jette

Brud i December 8 år sen

Även fast din blogg (en stor favorit) lyser upp hösten önskar jag kunna få fler stunder i soffan tillsammans med min blivande man.
Kan bara bli bättre med te :)

Cissi 8 år sen

Vilken fin gest av Twinings!! Jag skulle vilja bjuda alla ensamma människor i vår värld på en kopp härligt the! I andra människors sällskap smakar allt bättre, allt blir så mycket trevligare och glädjen blir större när man får dela en mysstund med en annan människa! Har massvis med olika thekoppar, både stora och små samt en stooor soffa: finns det hjärterum så finns det stjärterum. Välkommen hem till mig och min lilla familj!!

Brud i December 8 år sen

Skulle vilja bjuda min blivande man på te. Skulle då haft ytterligare en anledning att krypa upp i soffan tillsammans med honom.

Tack för att du lyser upp hösten med din blogg!

Jenny 8 år sen

Åh va gott me te,min dotter har infört en mysstund för henne och mig varje kväll då vi dricker lite te och myser så det skulle va kanonbra med ett par paket.=) Fast skulle jag välja en som verkligen behöver lite extra mys nu i höstmörkret så skulle jag vilja bjuda min underbara mamma!Hon har det extremt tufft nu med denna skitsjukdom(malignt melanom), som bara sprider sig.=( Så helt klart bjuder jag då henne på en kopp te och lite extra kärlek.=) Hoppas du har en bra dag!Kram Jenny

Anna S 8 år sen

Vilken härlig tävling! Twinings Lady Grey är ju mitt favorit-thé!
Jag skulle vilja bjuda min älskade sambo på en kopp thé i höstmörkret ikväll och berätta att han ska bli pappa i juni! Jag fick nämligen just beskedet själv :)
Kram
Anna S

julia färén 8 år sen

Hej!
Höst mörkret har nu kommit ikapp oss, så även stressen, tillbaka på jobbet, hinna med hemmet, hjälpa barnen m.m. Att då bara ibland få sjunka in i soffan ihop med en kopp te kan vara så rogivande för kropp och själ. Att bara få vara för en stund.
Den stunden vill jag bjuda min man……….

MVH/ Julia

maria B 8 år sen

Skriv din kommentar här!
Härligt Johanna me tävlingar… ja du höstmörkret är ju trist för många äldre o sjuka.. så några av dom skulle jag absolut vilja bjuda hem….för att lysa upp tillvaron lite för dom….

Stor höstkram fr mig.. Fru M B…

Marie 8 år sen

Hej!
Jag hade helst velat bjuda min mormor på the, för jag drack alltid the hemma hos henne, men hon finns inte längre ibland oss…därför önskar jag att få bjuda alla trevliga ladies på Lady grey istället :)
mer mys åt folket!
kramar från Marie

Anna-Lena 8 år sen

Hej fina du!

Givetvis skulle jag vilja bjuda DIG, vem annars ; )

Nu åker jag snart till värmen, skall bara slappa och njuta en vecka skall bli så himla skönt.

Kram AL

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…