• 2011-09-13, 23:08
  • 0

Nu är klockan mycket och jag har precis satt mig ner. En dag till som bara pang försvann. Först läxor med Marilyn, shit vad läxor alltså. Märks att hon går sista året inför högstadiet. Jag och Lisa-Marie och hennes pappa har varit på konfirmationsmöte i kyrkan och träffade prästen och alla de andra som ska ta hans om grupperna. Jätteskoj att hon vill konfirmeras, hade hon inte velat hade jag accepterat det men jag tycker om att hon gör det. 15 kyrkobesök ska de göra fram tills nästa år och 1 gång i månaden ska de ses. Jag minns att vi sprang 1 gång i veckan? Tyckte nog det var lite trist ibland i källaren i församlingshemmet, prästen hette Alvar och var jättesnäll minns jag. Men lite långtråkigt efter några månader….

Konfirmation är stort, fattar inte att min tjej snart skrider fram i den där vita dräkten. Jag gillar kyrkor, tycker det är otroligt fint och stämningsfullt. Högtidligt och vackert även fast en del kanske tycker svenska kyrkan är stel. Jag tycker inte det alls, men det är nog för mina minnen från Åsarps kyrka betyder mycket. Alla barnkörer och fina skolavslutningar….

Gifter jag mig kommer det defenitivt vara i svenska kyrkan. Det ska vara vackra psalmer, barnkör och levande musik. Dragspel, fiol och gärna nyckelharpa.

Så där, nu har jag svävat bort igen. Men det är kul med minnen! Lisa-Marie var nöjd med sin grupp iaf och är med sina närmsta kompisar. Hon tycker det kändes kul att börja i ” äventyrsgruppen” och hon kommer konfirmeras efter sommaren nästa år. ♥

Här kommer några bilder från idag, jag hade en utav modellerna jag ska ha med i modebilagan i tidningen. Puh, nu börjar det ta sig och det känns jättebra! Tjejerna på salongen har varit med och vi har hjälpts åt med modellerna. Vi ska visa höstmodet,  vad vi tycker är snyggt och gäller just nu. Min modell jag hade idag gjorde jag en styling på. Tanken är att få fram den kvinnliga looken med fläta utan att det ser snällt  ut. Flätor är hett i höst men gör det lite mer än bara fläta… volym är också jätteinne och gör tex en slarvig fiskbens fläta och dra isär den så har ni en snygg festfrisyr!

Modellen var supersöt och vacker när hon kom, alltså inte svårt att sminka och styla en sån fin tjej men däremot behövdes mängder med volym då hennes hår var väldigt mjukt.

 

 

 


 

 

Lägg spolarna åt det hållet du vill ha formen...

 

Även fast jag inte ville ha lockar, ville jag fram lite fall och är det sprikrakt blir det perfekt med saltvattenspray, spolar så man får den där " beachlooken" som också är inne nu.

Visst blev hon snygg…! Färdig för party eller catwalken… Jag har gjort en slarvig fiskbensfläta och har inte använt någon snodd… Dra istället håret runt om och fäst med en hårnål bakom. Spraya och dra ut lite små hår här och där. Älskar flätor när man gör dem lite sexiga och busiga. Tänk- saltvatten och volym, annars blir det platt fall.

Jag sotade ögonen mycket och lade rosa , peach roge på kinderna. Akta så ni inte lägger rouget för högt upp som många gör. Det ska inte gå som två fartränder mot örat… mer framme på kinden så få ni de där snygga naturella utseendet. Den rosa färgen på läpparna andas 50 tal… sotade ögon till så är man helrätt i höst.

Kolla bilden nedan, ser ni någon skillnad..?

Flätan! Här har jag dragit ut den... Älskar det!

Ska visa er alla andra frisyrer vi har valt ut att ta med framöver eller också köper ni SLA nästa vecka vettja.

Nu måste jag sova… lång dag i morgon igen.

PUSS

Kommentarer

Carolina 7 år sen

Hej kan inte du visa i bilder/video hur du sotar ögonen?Kram

Linda 7 år sen

Jätte söt tjej. Vad du är duktig Johanna!!
Är så roligt och inspirerande när du lägger ut hårtips! Gärna mer sånt. Jobbar inom vården och vi måste ju alltid ha håret uppsatt. Är ju roligt att få känna sig fin även på jobbet och att då få lite tips, idéer och inspiration av dig är toppen, annars blir det alltid samma samma…
Du kanse har några bra sidor på internet där man kan få lite tips om lätta vardagsuppsättningar?

Kram

Loppan 7 år sen

Hej Johanna!

Hur får man håret att växa snabbare?? Finns det några metoder att använda? Har hört om Ricinolja, funkar det eller är det en myt?

Mvh Loppan

Maria 7 år sen

Vad snyggt det blev, söt tjej :)
Jag älskar också kyrkor det är så otroligt vackert..

Ha en bra onsdag.

Kram kram// Maria

Maria 7 år sen

Såå fint! Måste fråga dig igen om man kan komma till dig o få makeup? :)

Marie 7 år sen

Jättesnygg!! du är superduktig Johanna och kul att du visar så många bilder.
Ha en bra dag! Stor kram Marie

Linda 7 år sen

Hej!
Vad fin tjejen blev!
Gillar också slarviga flätor.

Varifrån kommer hennes halsband, vet du det?
Det var jättefint!

Mvh/
Linda

Camilla L 7 år sen

Hej!
Jättesöt tjej och hon blev väldigt fin i den ”slarviga” flätan. Gillar mer den stilen än det ”perfekta”med varje hårstrå som ligger rätt… Visst är Åsarps kyrka fin? Mina barn har haft skolavslutningar där och har också varit där med barnen för att ”beta av” kyrkobesök inför konfirmationen.Gillar också att gå till kyrkan, tyvärr blir det inte så ofta, men runt jul försöker jag att besöka Åsarps kyrka. Kram Camilla

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Oj vad många som ville veta färgen på sminket vi hade igår. Visst är läppstiftet snyggt? Älskar nyansen. Linda Fernström är väldigt duktig och finns på instagram där hon heter Linda_Fernstrom73. Så…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…