• 2012-11-20, 00:30
  • 0
Datajobb, fina bilder från Florida och Carbonara

Joggingturen gick riktigt bra idag. Nästan 6 km och jag orkade hålla ett bra tempo och känslan efteråt är underbar. Man känner sig stark och peppad, det infinner sig ett skönt lugn och nu kommer jag sova bra.

(Detta inlägg hoppar och är jättekonstigt, ibland blir de så från datainläggen. Tröttsamt, hoppas någon kan hjälpa mig på amelia i morgon)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duschade och svängde ihop carbonara, sedan iväg och hämtade Marilyn från hanbollen och Lisa-Marie hos Alma. Hoppade i världens skönaste Hollister. Har ett par och vill ha ett par till, världens skönaste. Barnen önskar sig i julklapp, tur vi har en fin butik i Sthlm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carbonara är mums och barnen älskar det! Så enkelt och snabbt att laga…  Har suttit vid datan och svarat på en del mail som kommit efter, är dock mycket kvar men nu går ögonen i kors.

Pratade igen med J via facetime ikväll, shit vad bra dom har det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja vad säger man…. ser nice ut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janne och hans bror Mats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Far och son :) <3

Tusen tack för alla fina kommentarer, ja visst är det kul med inredning. Jag älskar det och önskar ibland jag hade mer tid.

Nä nu måste jag sova, natti natti natti natti

 

 

2012-11-20 Hälsa, Mitt liv , ,

Kommentarer

Matilda 6 år sen

Älskar din inredningsstil. Så fint sovrummet blev! Som om man läste en inredningstidning. Kan inte se mig mätt på ditt kök tycker det är så fint i fönstret med hästen, krukorna och lampan tillsammans och sen taklampan och även bordet och det vita bordet – SÅ snyggt!! Kram

Monat 6 år sen

Hej söta Johanna
Du är så snygg och verkar så gullig och snäll. Jag har skrivit till dig några gånger men har inte fått nåt svar.Den här gången vill jag fråga dig var har du köpt de två fina ljusstaken som du har, jag vet att du har haft dem ett tag.Men jag kanske kan hitta dem.Sedan kan skriva receptet på brödet som du visade häromdan. Sedan behöver jag din hjälp med att hur kan jag behålla min vikt när jag ner. Jag har börjat träna 3 gånger i veckan alltså försöker. sen går jag på 1 timmes rask promenad,ena dag går jag ner och andra dagen speceillet efter helgen har jag gått upp.Kan det stämma.Kram Monat

Johanna 6 år sen

Du är så vacker :-) Blir riktigt motiverad av din blogg :-) Har du några tips på hur man ska kicka igång sin viktminskning? Jag kämpar på med maten men min kropp vill tydligen inte släppa ett gram….snart ska motionen in i mitt liv oxå. Hur mycket har du gått ner?
Ha en bra dag!!
Kram

Emma 6 år sen

Du skrev för nån vecka sen att du skulle skriva mer om din syn på kost och träning. Kan du inte tipsa om hur du har gått tillväga med viktnedgången och träningen? Alltså kosttips och typ träningsupplägg? :) kram!

Kristina 6 år sen

Ursnyggt du har inrett hemma!
Kan du inte lägga ut receptet på valnötsbrödet du skrev om häromdan!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

 Jag blir så trött på alla som klagar på människor som väljer att äta nyttigt. Uppriktigt skitförbannad blir jag. Jag fick precis nu meddelanden på Instastories där en tjej klagade på att…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…