Gästblogg… Igen :)

Hej på er

Då var det dags för mig att rycka in och blogga igen. Fast denna gången beror det inte på lite för mycket kalas utan på att det börjar bli bråttom inför kvällen.

Vi har haft en härligt stressig dag. Började som vanligt dagen med en omelett. Idag hittade jag på en ny variant med avocado, grön paprika, plommontomat, vitlök (!) och brie… Blev riktigt smarrigt.

Sedan fortsatta vi med kontrakt -skrivning på en ny lägenhet. Sjukt kul att det är dags att lämna Nääs för ett lite mer centralt boende, eller rättare sagt mycket mer centralt boende. Blir mycket lättare för Johanna att slinka hem till mig då det bara är ett par minuters promenad från Göteborgs central. (Och jag kan ta ett glas vin medans jag väntar istället för att köra och hämta) Nedan-utsikten från lägenheten…

 

Efter det checkade vi in på Novotel, back to the start of crime. Det var här vi träffades första gången för exakt ett år sedan 🙂 Ett STORT tack till hotellchef Andreas för ett fantastiskt rum och bubbel i ishinken. Detta avnjöts tillsammans med ett gäng härliga riktiga kräftor…. Alltså havskräftor från Göteborg 🙂 Vi passade också på att titta på festlokal inför nån blivande 40-årings kommande kalas, sicket place!! Kommer bli fantastiskt!

 

Nu målar Johanna sig extra fin, jag har som en extra treat för henne fixat biljetter till kvällens Mello. Hon är ju tokig i detta spektakel och brukar ju följa med mig på Frölundas hemma matcher i Scandinavium. Så nu är det dags för mig att ta med henne på Mello, tjohooo….

Hoppas att ni själva får en fin kväll och håll ett extra öga på mellanakten

 

Kram Janne

 

 

20130209-180757.jpg

20130209-180804.jpg

 1. Hon har tur som hittat dig 😉

  Vem skulle inte bli glad för att gå på mellon…. hahaha….

  Önskar er all lycka ,

  Kram till er båda.

 2. JätteStort Grattis Janne till lägenheten.. Och grattis till er båda på 1 års dagen <3
  Hoppas ni får en fantastiskt rolig kväll i kväll fast det blir utan Frölundas hemmamatcher… Roligt att du gästbloggar Janne… Du är riktigt bra på det här..
  Kram kram

  http://blogg.improveme.se/annalena/

 3. Hej! Jag har en fråga som jag gärna vill ha svar på. Jag är naturligt blond och färgade mitt hår brunt för ca 3 år sen och jag ångrade mig som sjutton efter det. Jag lät därför färgen gå ur lite och slingade där efter håret blondt.

  Jag har ganska tjockt hår och naturliga lockar så därför vill jag inte slita för mycket på håret och har därför inte gjort slingor jätte ofta utan jag satsade på att gå långsamt fram med att få tillbaka min färg och behandla håret bra.

  När jag väl fick min färg tillbaka var jag nöjd. Men det tar inte lång tid utan färgen går ur och håret får orange/gula toner som jag avskyr.

  Har testat med silverschampo,färgbomb i silver och min frisör rekommenderade att testa askorbinsyra blandat med mitt schampo för att bli mindre gulhårig men inget biter på mitt hår.

  Jag älskar färgen jag får på sommaren den väldigt ljusa tonen men den håller inte så länge.

  Hur sjutton ska jag göra för att få tillbaka färgen så det ser naturligt ut och sedan försöka behålla den så länge det går. Snälla hjälp mig:( kramar från Anna

 4. Kul när du gästbloggar;) tack för recept på omelett. Måste testas i morgon.Du skriver jättebra;) Ha en fin kväll och lycka till med både lägenhet och kärlek. Ser fram emot hemma hos reportage senare i Vår.Vad händer i mellanakten ? Nu blev jag nyfiken. Kram på er.

 5. Brukar aldrig kommentera någons bloggar – MEN nu är till och med JAG nyfiken på vad som kommer att hända – att ni har ”1-årsdag” har vi alla listat ut – men vad mer ?? – Kanske blir det ett uppträdande på scen – vem vet, för ”lilla ringen” är ju lite för uupenbart – eller ?? Oavsett – ha nu en riktig go o trevlig kväll o njut av ALLT innan vardagen snart är tillbaka / Bengan

 6. Hej Johanna. Har precis hittat din blogg och gillar den jättemycket. Så smal du blivit, är det genom LCHF? Såg på Småstadsbrudar att du tränade med crosstrainer, hur långa pass körde du och hur ofta ? Kram

  1. Hahaha ja han är rolig han…
   Han menade nog att mellanakten är sjukt bra! Vilket den va 🙂
   Det var grymt att va på plats, vi satt jättebra! 🙂
   Frieriet ja haha många som trodde det, men vi tjatar inte va för då blir det aldrig ;))

   Vi har haft en jättemysig dag, men har lite sjukstuga här.. Jag har blivit sjuk 🙁
   Halsen är riktigt illa och Janne hostar så vi åkte direkt till hotellet när Mellon var slut.

   Kram på er!

 7. Hejsan hoppsan Janne! kan du fixa Dansband Barbados, hennes vänner ,kommer och spelar på hennes 40 Års fest !;) När man ser och läser om dej så kan du det mesta! krya på dej Johanna!

 8. Grattis på 1-årsdagen ni härliga<3<3<3. Johanna: Vad är det för tröja/tunika du har på dig? Den var jättefin.
  Janne: Kul att du gästbloggar, gör det igen:) och all lycka till nya lägenheten!

 9. Hej! Nu får du allt berätta vad som var så himla speciellt med helgen??!! Förutom eran 1 års dag! Så nyfiken!! Kram ha en fin dag!!

 10. Du har ju talang för det här =) Och vilken tjej, sååå fin <3
  Hoppas ni hade det mysigt och att ni båda snart är bättre igen. Kram till er
  Just det ja, grattis till er också, 1 år tillsammans <3

 11. Grattis Johanna & Janne! Så härligt att få följa er fina kärlekshistoria här på bloggen! Ni passar så bra ihop!

  Johanna-älskar vita toppen med korset du har på dig! Jag har den gråa sen innan (Love it!) Men nu blev ja sugen på den vita oxå!!

 12. Är det någon som vill köpa min gråa korströja i stl M, använd endast en gång, gillar den jättemycket men det är fel storlek? Säljer den för 350 kr och jag står för frakten. V.v. maila till tslou@hotmail.com och skriv gärna, korströja i rubriken. (Känns dumt att skriva detta i din blogg, men jag tror många gillar de kläder du har, köpte den själv sedan jag sett den på dig, hoppas det inte gör för mycket?)

 13. Jag har fått dvd yes vad jag ska träna.Tips köp goji bär jag har varit frisk o blivit pigg av dessa super bär måste bygga innefrån för att må bra.kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..