• 2013-10-22, 00:34
  • 7

Igår hade vi kalas för att fira Marilyns 14-årsdag. När vi samlas är vår lilla familj över 20 pers och då är det ”bara dom närmsta” :) Syskon, föräldrar, mormor och morfar. Men oavsett om man är 3 eller 25 så är det lika mysigt med tårta och blåsa ljus och öppna paket. Marilyn var glad och nöjd med sitt kalas och här kommer lite bilder.

Tända ljus överallt är så mys..

Lite ”smörgåsmat” och plock bjöd vi på.

 

Min älskling och småkusinerna =)

Mina kalaskläder blev guldiga snake jeans från Love forever och en guldig kofta Ester Elenora. Tror den kan finnas hos Greta och Anna eller Isacouture. Finns även i svart.

14 ljus blåser Marilyn ut efter att vi sjungit ” ja må hon leva”. Vi hade ett trevligt och fint kalas, det är kul att vi är så många för vi får ses ganska ofta ändå när vi alla fyller år. Nästa gång är det systers lilla Nicole i November och i December är det Lisa-Marie som ska fira 16 (!) år. Den här hösten rusar iväg! Varje helg är det något fram till jul känns det som.

Sist men inte minst en dagens, vet ni vill se och då visar jag. Dock ett helt osminkat ansikte idag och en ganska trött Johanna men nu väntar kudden och kommer sova gott.

Sköna leojeans som sitter bra där bak ;) Hur går det med squatsen? Halvvägs nu för många som var med när jag körde igång! Top Religion.  Sneakers, Airstep från förra året.

Puss på er, sov gott.

2013-10-22 Mitt liv, Mode / Skönhet

Relaterade inlägg

God morgon måndag! Känns som det blir en ljus och fin dag, så skönt att dagarna blir ljusare för varje dag nu. Blir piggare och vill ut och gå på morgonen. Lucy…