• 2013-10-22, 12:50
  • 21

Hoppas ni vaknat trots den här mörka morgonen och allt regn, det känns ändå ganska mysigt tycker jag. Min pw i morse kommer dock bli av ikväll efter jobbet och hoppas det inte vräker ner regn då. Finns inga dåliga kläder jag vet… men man kan ju annars gå in på gymmet istället.

Idag får ni gå och köpa nya Hälsa och Fitnesstidningen som är ute! Mitt tränings/modereportage och en lång intervju som jag är nöjd med. GLAD och stolt att vara med i en fitnesstidning, det trodde jag inte för ett par år sedan. Hehe.. Blir så glad över alla mail och kommentarer på instagram att ni blir inspirerade till att komma igång.  Jag hoppas ni märker lika mycket som jag hur underbart det är med hälsosam livsstil. Man lär sig efterhand vad kroppen klarar av och vad man kan stoppa i sig. Så länge du orkar träna, sover bra, håller vikten och mår bra- då har du ju hittat en balans. Vi är alla olika och det tog lång tid för mig att lära mig vad jag kan äta och inte äta. Sedan räcker det med att se bilder från något år tillbaka så blir jag påmind…. Foton ljuger inte och det är inte ytligt. Man får se sig själv i spegeln och ställa frågan- Vill jag må så här? Kropp och själ hör ihop.

Mer bilder kommer men här är ett par från tidningen.

Så fina kläder! Info, köpställen står i tidningen.

Så kul att det även står om squatsutmaningen på instagram!

Jag har lunch nu så det blir ett snabbt inlägg, strax tillbaka till salongen och jobb till 18. Först en dagens-

Blusen har jag haft ett tag men kolla om den finns HÄR.  Gillar den jättemycket och spets är snyggast att bryta av till jeans tycker jag. Dels syns spetsen mer och jag gillar inte att känna mig ”för fin. Därför tycker jag alla slags jeans funkar.

 

 

Tänk till klänning och tjocka strumpbyxor, så mysigt med stövlarna man kan hasa ner.

Vi hörs ikväll!

Puss

2013-10-22 Hälsa, Mode / Skönhet

Kommentarer

My 5 år sen

Jag blir såå inspirerad av att läsa din bogg! du är superduktig i mina ögon! har tränat i nästan en månad nu (på gym & går promenader) och jag har börjat att se resultat :) :) äter bättre och MÅR bättre framförallt! Tyvärr har jag ont i halsen var och varannan dag & känner mig hängig i mellanåt, kan det vara för att jag satt i gång med allt? läste det någonstans, att man har sänkt immunförsvar direkt efter träning? Vill ju inte bli sjuk nu när jag kommit i gång :)
Kram kram

Cecilia Lundgren 5 år sen

Visst är kläderna fina men du är ta mig tusan skitsnygg! Fortsätt i precis samma stil, blanda träning, familj och klädinspiration. Kram.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack snälla!! kram

Therese 5 år sen

Hej!!!

Snygga G-star jeans du har på dig. Vad är det för modell?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

TACK, dom är favoriter. Ska kolla :) Kram

Svar på kommentaren:
Therese 5 år sen

Hej igen!!

Jag undrar hur de är i storlek? Har samma please jeans som du har på dig i tidningen. Jag har storlek S på mina. Vad tror du på G-star?
Tack på förhand.
Kram

Lisetta 5 år sen

Hej. Jag blir så otroligt inspirerad av dig o tycker du är Jätteduktig med träningen. Jag tränar själv en del och är givetvis med i utmaningen :-) men måste fråga om blusen och stövlarna som jag blev så förtjust i. Vart är dom från?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Blusen från Clarks.nu och stövlarna passionforbrands.se KRAAM och hoppas du hittar dom.

Lotte 5 år sen

Jag kollade efter tidningen igår men får köpa den imorn när jag ska in till byn. Borde börja prenumerera eftersom jag ändå köper alla…. Jag va på gymmet i lördags och ha träningsvärk än, men imorn ska jag ut och springa!!
http://www.lotte4.blogspot.com

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Underbart att springa!!! Bästa jag vet :)
kramar

Anna 5 år sen

Hej hopp!
Snygga stövlar. Var kan man köpa dem?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

LdIr från Passionforbrands.se :) kram

Anna Sjölander 5 år sen

Vad snygg du är människa!! Blir så inspirerad av dej vänta bara när jag får börja träna då … har varit med om en olycka o skadat ryggen o går med korsett men sen så…Kram
Anna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack söta… .:) Tråkigt med skada? :/ usch då… krya krya!
kram

Marie 5 år sen

Hej :)
Undrar bara hur lång du är?
För du hade en jättesnygg klänning på dig för ett tag sen (knälång)
Skickade efter en sådan och den var hur lång som helst :(
Tycker inte du ser så lång ut på bilderna :)
//Marie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej :)

Jag är 1.68
hm.. vilken? den svarta från isacouture? eller vilken menar du?

Kanske får sy upp den då? eller ska den inte vara lite längre?

kramar

Browneyedgirl 5 år sen

Den tidningen har jag precis köpt =) Ska ta en kopp te och mysa ner mig ikväll med den. Vilka snygga stövlar, jätteläckra.
Hoppas du får en fin eftermiddag, kram kram <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad kul!! Mysigt det lät med the och krypa upp i soffan… :)

Kram på dig

Maria 5 år sen

Hej på dig!
Vilka snygga stövlar kanske ska spara ihop till ett par. Då har man ju ett mål med sitt sparande. För dom kostar ju en del. Men sparar man såg kan man ju alltid köpa dom ändå :)
Men hur är skon. Är dom tunna eller hur är dom?
Ha en fin dag.
Kram Maria

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Åh dom är sååå sköna må du tro… jag älskar dom!! Lite uppbyggda i skon så man inte blir så platt…. tunt fint skinn… mjuka….

Kanske önska sig i julklapp?

Kramar

Svar på kommentaren:
Maria 5 år sen

Låter super bra :-) ja varför inte önska sig till jul.
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…