Resa till Italien!

Hallo på er!

Nu ska jag äntligen berätta om en riktigt rolig resa till Italien i maj och juni 2014! AsiF ordnar en fantastisk måbra resa som jag kommer vara med på och hoppas ni också?

Vi reser till byn Oria, dit få turister hittat och som är genuint italiensk och bor på underbara Villa Ottila och de svenska ägarna guidar oss genom våra dagar. Detta är en resa där allt ingår, den enda gången du behöver öppna plånboken är om du vill shoppa något. Det blir härliga måbra dagar med behandlingar, besök på vingård och olivfabrik, god italiensk mat, stränder och mycket mer.

Jag  kommer styla er i håret för dom som vill på lördagen och vi kommer bland annat köra squats mm varje dag. 🙂 Jag bjuder även alla på en härlig goodiebag.

Jag har en förkärlek till Italien och ser så mycket fram emot detta och är med på båda resorna. Vi har två olika avresedatum-

HÄR hittar ni programmet, bokning och mer info för hela resan! 
Den enda gången du behöver öppna plånboken är om du vill shoppa något. Boka innan 30 November och få boka-tidigt-rabatt. (Rabatterat pris 8500kr)
KRAM!

 

 1. Haha va skön du e Johanna..!! Bra att du sätter dom på plats.. Löjligt att uppge sig vara flera olika personer.,, jaja dessa människor har väll för lite utav intressanta saker i sitt eget liv så de håller istället på o förpestar andras… Nog om detta.. Åhhh vilken härlig resa du berättar om.. Blir sugen men de e jämt en massa saker man ska o behöver ha.. Men får jag ihop till summan så hakar jag kanske på..:)) superkul.. Tjejresa.. Med babbel o träning go mat o vin… Ja aldeles underbart.., kram till dig ha en skön kväll…:))))

  1. Jaaaaaaa resan kommer bli grym! Kanske kan önska sig lite av tomten redan nu :)) Sedan ingår precis allting och det är ju hur bra som helst.

   kramar och kanske vi ses!

 2. Låter ju helt underbart! Men du…är detta bara för tjejer eller kan man ta med sig sambon också? Jag har kollat aktiviteterna och dessa är ju ganska så ”tjej” betonade. Vad tror du? Kommer en även en kille få ut något av resan?

  1. Jag tycker det verkar vara för alla. Kanske spa inte är så killigt, men de kan väl också må bra av att bli ompysslade. Om jag var du skulle jag ta med honom!

 3. God morgon :)!
  Åh det låter fantastiskt! Ska Janne med??
  Funderade på att kanske skicka länken till min sambo och se om han tycker detta kan vara något. Vi älskar Italien båda två och har pratat om att åka runt den tiden.
  Ha en fortsatt bra dag och hoppas du kan åka på dina möten ;)!
  Kram <3

 4. Fick precis veta att resan till Italien 13-16 juni inte blir av pga många avbokningar. Otroligt tråkigt! Jag såg så fram emot av att få njuta av Italien, härliga dagar med motion, spa och underbara utflykter. Blir resan i maj av? Bästa hälsningar / Cissi som skulle åka med Eva Ruuska

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..