Trolljägarna!

JA, JA, JA, JA! Nu ska kräken fram!

Missa INTE Trolljägarna-TV3 nu kl 21.

ÄNTLIGEN, som jag har väntat på detta. Aschberg ska dra fram dom fega kräken i ljuset och det är nog ganska många nättroll bakom datorerna som kan behöva ta sig en titt på detta. Det är helt för jävligt att troll kan sitta anonymt bakom en dator och kränka andra. Bara för man har en åsikt kan man inte bete sig hur som helst på nätet. Det kan vara kriminellt…

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av att se deras reaktion som får påhälsning av Robert.

 

 

  1. Jag förstår hur du menar Johanna men tycker samtidigt att du gör lite samma själv när man läser din kommentar om ”Hult” på din instagram.

  2. Tanken slog mig också att man när man har en blogg och ofta är ganska hård mot folk så får man räkna med mothugg. Hoppas att det inte är sådant du anser vara ‘trollfasoner’. Att däremot systematiskt trycka ner bloggare (eller andra) med elaka, omotiverade kommentarer och hot är såklart inte ok. Mothugg och olika åsikter tycker jag dock man får leva med om man bloggar.

  3. Du kan vara väldigt otrevlig mot andra på ig o bloggen. Efter att du gått ner i vikt o börjat använda, o även göra pr för vissa märken känns det som om du själv tycker du stigit i graderna o kan uttrycka dig som du vill, men sånt märker du kanske inte….?!

  4. Du Johanna brukar tycka till om kommentarer du får men icke..
    Inte bara jag tydligen som tycker du sårar många å inte ens märker de, eller skiter..? i det..?
    Det är ett uselt beteende å bloggar man får man räkna med en del, skulle inte fastna på mig iaf.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..