Grattis! Du vann en natt i sviten!

DSC_0883

Tjohoo så många som ville vara med i tävlingen om att vinna detta lyxpaket på SPARhotell. En pampig svit med fylld minibar med plats för 4 personer. Jag önskar jag kunde ge er alla en natt i denna svit men är det tävling måste någon vinna.

Och vinnaren är…..

Susanne Lind 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Jag mailar dig på den mailen du uppgav och hoppas ni får en underbar vistelse i Göteborg.

DSC_0923

Bara om ett par timmar kommer en till  tävling så då har ni en ny chans! Tänk på att när ni är med i tävlingar är rätt mail viktigt samt dela inläggen på facebook knappen nedan under bloggen.

Puss så länge!

 1. Hej Johanna!
  Jag läser din blogg och du ger mig mkt energi och glädje. Det jag dock tycker är lite tråkigt är när det är tävlingar. Jag har inte Facebook och kan därför aldrig vara med och tävla. Det tycker jag är synd.
  Är det nåt som du kan ta med det och kanske ändra på nån?
  Kram

 2. Jag håller med! jag har inte heller Facebook och tycker att det är så synd att man inte kan vara med i alla häftiga tävlingar du har Johanna! Du brukar alltid lotta ut så bra vinster! Tycker jättemycket om din blogg och all inpiration du ger kring inredning, träning mm. ha det bra och hoppas att det ngn gång går att ha tävlingar för oss utan Facebook 🙂

  1. Hej Daniela och Sara!

   Tack vad glad jag blir!!

   Jag förstår vad ni menar men det finns regler i alla tävlingar och oftast är det fb som är en utav uppgifterna. Men jag brukar säga att man kan vara med ändå.

   kram Johanna

 3. Supergrattis till dig som vann – kanske jag kan få hänga på, haha.. Hade vart underbart få vinna detta men provar lyckan igen i annan tävling…
  Njut av din vinst…

 4. Jättestort Grattis till vinsten Susanne! Jag är jätteavis men superglad för din skull. Hoppas du får det jättemysigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..