Nyårsafton!

Hur har ni det? Kanske lite småtrötta som vi så här första dagen på året. Hoppas ni hade en härlig Nyårsafton, här kommer bilderna från vår kväll!

6

Fick så fina bilder på mail av Mats precis, han är grym på att fota och tog så fina bilder. Han och jag har gjort många plåtingar genom åren där han sminkat och stylat som även blivit omslag så han är inte bara en duktig fotograf, han är en grym make up artist också. Plåtade även Love forever för några år sedan, jättefina bilder. Vill ni ha hjälp med smink, styling eller plåtning, kontakta honom! Hans blogg hittar ni HÄR. 

Vi åkte upp till Sthlm igår fm efter vi packat och postat mängder med mössor sedan handlade vi med oss alldeles färska havskräftor från fêskekörka. Skaldjur från västkusten, visst är det något extra.

DSC_0059

Väl framme på hotellet bytte vi om och fixade oss, skönt att ha lite mer än en kvart på sig och till och med en hel timma, haha.

DSC_0060

Jag körde en helsvart sammetsklänning i år och ganska enkel. Mink Pink från Melrose. Därför är det lite kul med extra stort smycke från shlimp and Ulrich som jag fått prova, det har inte kommit ut ännu men jag hoppas för det var ursnyggt och heller inte så tungt. Har svårt för små smycken som känns små och pråliga, men dessa halsband gillar jag. Blir nästan som att det hör ihop med klädesplagget. Ska ge er mer info när det finns ute. Tyckte även det var lite roligt med lite annorlunda strumpbyxor. Hittade dessa på NK med pärlor.

IMG_1929.JPG

Dags för härligt Nyårsfirande med bästa vännerna.

Foto nedan: Mats Carlsson

9

Där vi möttes av en underbar och vacker dukning.

18

21

Vi började med smaskiga små smörstekta toast med en god skagenröra och god champagne i glasen.

19

IMG_1935.JPG

Janne häller upp bubbel.

IMG_1990.JPG

Vintriga nyårsbuketter från Göteborg, så kul när man förklarar precis hur man vill ha en bukett med färger och form och så blir den exakt som man vill ha. Gillar att ge bort blommor som man själv tycker om, tror Magnus och Mats också har en förkärlek till vita rosor….. =)

IMG_1936.JPG

20

5

17

Janne och jag gjorde förrätten och hade med smör upp. Gratinerade havskräftor med örtsmör och ni som följer min blogg vet att jag skrivit en del om den rätten innan. Vill ni veta recept, skriv i sökrutan ovan så får ni fram det ni söker.

Gott med örtsmöret och alldeles färska kräftor som smälte i munnen.

IMG_1967.JPG

Världens finaste Mats och Magnus.

8

Killarna var stiliga i smoking!

IMG_1953.JPG

Ni förstår hur bra jag hade det va? Sicka snyggingar i köket.

23

12

Alltså, maten… den var så ljuvlig  och perfekt så vi knappt fann ord. Mats är även en hejare i köket. Helstekt oxfile,  supergod rödvinsås och gratäng to die for. Till det ett lyxigt rödvin som dansade wienervals tillsammans med maten i munnen.

15

4

GOTT NYYYYTT  ÅR!!!

13

10

Vid tolvslaget gick vi ner till Kunsgbron och skålade och tittade på raketerna!

3

Årets första selfie förstås!

11

6

Sedan gick vi hem igen för att dansa in det nya året till Happy new year och naturligtvis goda kyssar!

35

31

Ser fram emot ett fantastiskt år med den här mannen.

IMG_1963.JPG

14

Mums…

30

Goa hundar som förstås var med, framför allt kelades. Vill alltid ta med mig några hem. Dom har ju fyra liksom 🙂

16

Tack vänner för en fantastisk Nyårsafton, har fortfarande ont i magen av alla skratt!

 

LOADING..