• 2015-02-09, 13:02
  • 7
Måndagsfix och trevligt reportage!

 

Ny vecka är i gång och när Janne hade åkt iväg till jobbet gick jag upp och gav mig ut på en runda före frukost. Solen skiner, det går inte sitta inne då även fast jag har massor att göra vid datorn. 45 min rask PW, sedan god frukost. Idag ska vi sportlovsmysa efter lunch, träffa Linnea och ska bowla på starbowling! Så kul det ska bli, tänkte även äta där då jag hört dom har bra mat.

IMG_4709.JPG

Turkisk yoghurt, jordgubbar och kokosflarn samt kaffe.

Nu finns tidningen ”Härligt Hemma” ute en vecka som är en inredningstidning/bilaga till Aftonbladet. För två månader sedan gjorde vi ett litet reportage som kallas för ”stjärnrummet”. Vi valde min matsal samt ”några favoriter.” Även en del inredningstips samt vad mitt hem och inredning betyder för mig. Allt kan ni läsa i tidningen som finns där dom säljer Aftonbladet.

IMG_4715.JPG

IMG_4717.JPG

Tusen tack för ett jättefint reportage med fina bilder. Foto: Karin Wilderhem Text: Fanny Wikander

En tavla som betyder extra mycket är den här ängeltavlan Annika Reinhold har gjort. Hon är fantastiskt duktig och jag blev så glad när jag fick den.

IMG_4724.JPG

Hon mailade mig och frågade vad jag tyckte om för färger mm. Min stil visste hon redan, haha eftersom hon läser bloggen. Jag blev så rörd och glad när jag öppnade paketet. Varma, jordnära färger. Guld, brons, även zebra, snake och massa glitter som skimrar. Förstås ;)

IMG_4727.PNG 

Just nu har jag inte bilderna från systemkameran men hittade dessa som jag har lagt upp på instagram.

IMG_4726.PNG

Hon målade en ”Johanna” och just denna finns det bara en av. Det är det som är konst för det blir också personligt. Vill ni komma i kontakt med henne? Man blir helt kär i hennes tavlor och nu ska jag beställa en till som kommer hänga bredvid. En fortsättning på den som redan finns. Hon finns också på instagram och heter Annika Reinhold.

Än en gång, TACK underbara Annika.

Hoppas ni får en bra måndag, är ni lediga kanske något i veckan om barnen har sportlov?

Nu ska jag skynda mig att fixa ordning lite, har fått mycket gjort vid datorn så nu stänger jag igen den tills krönikan ska skivas i kväll.

KRAM på er

 

 

 

 

 

Kommentarer

Elin 3 år sen

Hej!

Hur var det med de rosa mössorna. Var de slutsålda?

Kram från Mönsterås

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Ja tyvärr! Kanske, kanske det kan finnas grön kvar. Maila gärna och kolla! [email protected]

Kramar

Camilla Sandberg 3 år sen

Go kväll!!
vad har du för topp på ”jockey bilden”
kram C

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Menar du den på instagram? Jag visar den på en bild även innan vi gick till bowlingen, den kommer från Melrose och märket är Grace. Älskar den!

Kram Johanna

aa 3 år sen

Vilken fin tavla!!!

Agneta 3 år sen

Underbart vacker tavla:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 år sen

Visst är den!! Hon är så duktig!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Igår öppnade Ellos en inredningsbutik på Korsgatan 13 här i Göteborg! Vi var där på invigningen och ett roligt event, alltså vilken fin butik med så snygga grejer! Ligger inte långt från…

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…