• 2015-07-10, 17:33
  • 1
Vinn en weekend på Österlen med Handcraft wines

Ni missar väl inte tävlingen jag berättade om för ett tag sedan? Plocka fram lite kreativitet och du kan vinna en weekend på härliga Österlen!
Såhär fin gjorde jag en flaska rosé för ett tag sedan när jag skulle hem till mina goda vänner som firade bröllopsdag! En fin påse, snören, små vita rosor jag klistrade fast och små gulliga klädnypor med hjärtan jag hittade i en mysig pysselaffär.
Finns hur mycket fint som helst man kan göra! Lite vit tyll jag hittade i en låda blev pricken över i! Alltid så roligt att ge bort paket som man lagt lite extra tanken bakom!

Med just din kreativitet  kan du vinna en weekend för två på Österlen! Förutom en övernattning på härliga Drakamölla Gårdshotell och en härlig middag på hotellets prisbelönta restaurang får ni även lära er det ädla konsthantverket glasblåsning hos Österlens Glashytta!

Så här tävlar du:

1. Följ @handcraftrose på Instagram
2. Lägg upp ditt foto på ditt verk
3. Tagga din bild med #handcraftwinesbyme

Du kan läsa mer om tävlingen här!

Lycka till!

Kommentarer

Ewa-Marie Almberg 2 år sen

Amazing! <3 <3
Tänk att få börja det nya året med lyx och flärd, efter ett år med utbrändhet!
Att få vända blad och få ny energi- wiiiii
<3 <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vad roligt att ni gillar choklad, speciellt att ge bort! Men jag tävlade ut två chokladhjärtan så ni kan behålla ett. Älskar tävlingar, det är så kul att se alla kommentarer. Tack…

Den här ska jag baka idag! Hallon och rabarberkaka med knäckig yta, sätt flaggor i så har du en supergod kaka i midsommar som är snabb och enkel att svänga ihop. Jag…