• 2015-08-06, 11:55
  • 19
Dag 4 med cellgifter FUCK CANCER

Finns nästan inga ord för hur tacksam Annica är över er värme och kärlek. Det hjälper henne mycket. Även jag är tacksam, hennes familj är överväldigad över att ni är många som är med henne i detta. Tack. Hon har berört tusentals och hennes inlägg är starka, dom går rakt in i hjärtat. Vilken superbloggare hon är min vän! Samtidigt kommer hon ”bara skriva här inne” under Gästblogg.

Hon vägrar starta egen cancerblogg, här kan istället hennes inlägg blandas upp med mina vardagliga ämnen. Jag kommer köra på som vanligt, det vill Annica också. Just denna veckan skriver hon varje dag när hon får cellgifter, hon vill så gärna dela med sig och får energi av er.

Hon väntar precis i detta nu på fler röntgenbesked, hur sitter metastaserna mm. Hon passar på att blogga när hon sitter med cellgifterna, hon har slangen i vänster arm idag och då funkar det bra. Tack Annica för att du delar med dig av dina känslor. Många som både blir hjälpta, känner igen sig och du får många att bli berörda. 

Livet lever vi här och nu. Idag vill hon lyfta fram ”Ung Cancer” läs nedan varför. HÄR hittar ni mer om vad dom gör och armbanden. Fantastisk ideell organisation.

Kram Johanna

Dag 4 med cellgifter och Fuck Cancer 

Sitter här på sjukhuset och idag får jag cellgifterna i vänstra armen! Då är det lite lättare att skriva. Idag mår jag lite illa när jag vaknade, sitter fortfarande lite kvar. Men varje dag får jag mediciner som ska förhoppningsvis motverka det värsta illamåendet! Jag tror jag mår lite mer illa när oron kommer. Jag vet att en ur läkarteamet kommer snart hit och pratar igenom hur den närmsta tiden fram kommer se ut. Jag väntar på fler röntgenresultat och sånt där brukar påverka mitt illamående rejält.

IMG_3448.JPG

Men jag kan inte ens tänka på hur det skulle gå rent orkesmässigt att pendla 4 timmar fram och tillbaka, med den här behandlingen. Jag är trött, mår lite illa och mycket tankar och oro. Men som jag njuter mellan allt detta, tack vare att det finns människor som ställer upp! Idag är mina barn med mig! Så härligt att vi alla är samlade! De ger energi till mig! En hel dag utan dem och natt utan dem räckte!!!!

IMG_3449.JPG

Jag vet att många av mina vänner bär fuck cancer armband. Jag själv har många olika och alla gör olika gott syfte. Jag som kristen har haft lite svårt med ordet fuck cancer, därav mitt egna FIGHT cancer. Även mina barns. Min man bär Fuck Cancer och det kan jag verkligen förstå. För mig gäller fight cancer!

Idag är jag berörd! Jag vill verkligen lyfta fram detta! Ni som bär fuck cancer armband vad det bla går till: I dag är som sagt mina barn med mig. Men istället för att sitta på mitt rum och invänta cellgiftsbehandlingen färdig för idag, och invänta läkarna så sitter vi här! I ett alldeles jättemysigt rum på Sahlgrenska.

IMG_3452.JPG

IMG_3453.JPG

Det är ung cancer som står bakom detta rum (fuck cancer armbanden) Det finns Playstation 4 till barnen, nu är de överlyckliga för de spelar FIFA 15:) i en skön soffa sitter de och ser alldeles koncentrerade ut. Samuel leker så nöjt med sina bilar och äter banan ( han älskar banan) och krille kan gå och ta kaffe här ur ett jättefint kök som även ung cancer har fixat i ordning.

IMG_3451.JPG

Allt för att tiden här ska gå bättre för oss som får besök. För att göra det lättare och smidigare för alla! Det är 3 inredda rum här tack vare dem! Så titta på ditt armband och förstå hur mycket den där hundringen gör för oss som är drabbade. Finns så många fler armband och TÄNK vad bra! Det är mer än en mening på ett armband, det hjälper oss drabbade något oerhört!! Ni kan köpa armbanden HÄR. 

Något annat som också värmer mitt hjärta är ”Himlen är överskattad”. Ni hittar den sidan på facebook och handlar om just min cancer. Malignt Melanom. Dom gör oerhört mycket fint!

IMG_3455-0.jpg

IMG_3450.JPG

❤️️ kram från mig

Kommentarer

Izabella Scorupco 3 år sen

Du är min hjältinna ❤️❤️❤️. Jag tänker på dig och skickar miljoner värmande kramar!

Agneta 3 år sen

Varma o stärkande kramar till Dig❤️❤️❤️❤️Och familjen❤️❤️❤️❤️

Camilla 3 år sen

Styrkekramar till dig fina Annica <3
Du är en riktig kämpe och så skönt att få ha familjen hos dig, det är guld värt.
Kram <3

Anna-Karin 3 år sen

Jag har också svårt med ordet FUCK, jobbar som lärare, har själv kämpat mig igenom Leukemi och har flera i min bekantskapskrets som har dessa armband. Jag vill gärna se Go Life och Fight Cancer….

kicki 3 år sen

Precis köpt ett armband … tack för att du delar med dig av ditt liv. Önskar dig allt gott ! Kram Kicki

Susanne 3 år sen

Kraaaaaaam ❤️❤️❤️

Dess 3 år sen

Hej!
Åh vad jag är glad att jag köpt armbanden när jag ser så fint det är och vad det kan ge er som drabbas av det hemska. Nu ska jag beställa några till så jag har ett lager, jag ger i present till vänner /släkt vid födelsedag, vänskapspresent eller en ”gåbortpresent”…
All styrka till dig och din familj Annika
Kram från Skåne

Marie 3 år sen

Till annica hade gärna köpt ett armband men vägrar bära med fuck…visst är det begärtansvärt men man kunde valt ett annat ord istället. Vi är många som resonerar så på mitt jobb på den förskola vi jobbar på. Försöker få våra barn att välja andra uttryck och det gäller alla vuxna som ungdomar friska eller sjuka.

Svar på kommentaren:
Marie 3 år sen

Vill gärna tipsa om golife-armband som ett alternativ. De har liknande syfte. Se http://golifesweden.com/

Suzanne 3 år sen

Miljoner styrkekramar ❤️❤️❤️Suzannne

carina H 3 år sen

Tack Annika för att du delar med dig av den ´skit ´du genomgår, eftersom jag jobbar ideelt i Barncancerfonden Stockholm/Gotland så vet jag att dessa armband finns att köpa, tyvärr har jag inget själv men har sponsrat med mycket annat, har köpt halsband där det står HOPE på som är jättefina, samt att jag tar min tid att förgylla föräldrar samt barnen på Barnonkologen i Stockholm, vi har trevliga matkvällar och i bland med underhållning av någon ´kändis ´och julbord med hela paketet som verkligen är uppskattat av barnen samt övriga i familjerna, då man själv har varit drabbad förälder med ett cancersjukt barn så vet jag hur dessa familjer mår i dom olika fraser som finns, nu gick det bra för vår grabb , men livet blir inte som man tänkt sig, oron finns fortfarande fast i mindre utsträckning, men nu hoppas vi på att Du Annika kommer genom denna resa så smärtfritt som möjligt, skickar stora Bamsekramar till Dig och övriga i familjen.

Marie 3 år sen

Många styrkekramar till dig och din familj från Uppsala! Köpte precis 2 armband från ung cancer!

Linda 3 år sen

Kära Annica och Kristian ! Ni och barnen är med oss i våra tankar och böner varje dag!
Kram fam Ahlenius

Katarina 3 år sen

Hej Annika! Följer dig varje dag här nu och är såå stolt över dig utan att känna dig. Vilken fantastisk kvinna, mamma och människa du är mitt upp i allt som händer i ditt liv nu. STARK är bara förnamnet, DU är grym!!! Kram till er alla. (ps jobbar i närheten av där ni bor nu i Majorna, ser jag dig så ska jag allt vinka till dig)

Hanna H 3 år sen

Vilken fantastisk människa du är!!! Vilken härlig familj ni är, skönt för dig att ha dom nära. Tack för att du delar med dig. Många styrke kramar.

Jenny 3 år sen

Tack för att du delar med dig! Styrkekramar till dig och din fina familj <3

Karin 3 år sen

Goa Annika! Vilken kämpe du är!! Massa massa Styrkekramar till dig och din fina familj ❤️

maria 3 år sen

Kramar till dig Annica, vilken fin familj du har!

Ann 3 år sen

Många styrkekramar till dig Annica!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Massor av er underbara läsare har hört av er och undrat om ni kan hjälpa Annica och hennes fina familj sedan hon skrev sitt senaste blogginlägg. HÄR. Därför kommer maken Krilles Swish och…

I onsdags, två dagar före studenten hade jag bokat in storstädning med HomeMaid! Så skönt att få hjälp med en riktig storstädning när jag hade fullt upp med allt annat som skulle…

Oj oj vilka dagar. Eller vecka rättare sagt. Idag är det stora balen för alla studenter i Skövde, så kul tradition att ha den två dagar efter studenten. Då har man något…