• 2015-09-01, 11:05
  • 9

Vad äter ni idag? Caesarsallad tröttnar jag aldrig på. Egengjord Caesardressing, åh det är så gott! Lagrad parmesan, knaperstekt bacon.

DSC_0721-670x445

Caesarsallad

Marinera kycklingen i några timmar. Olja, vitlök, soja, cayenne, honung, lime, salt och peppar. Eller om man vill ta en annan marinad. Denna är min favorit.

Stek på hög värme, sedan 10 min i ugn 200 grader.

Skär upp kycklingen, lägg den på en bädd av romansallad, tomater, rödlök och strö över lagrad parmesan.

Strö knaperstekt bacon på salladen. Jag hoppar krutongerna

DSC_0716-670x445

Caesardressing 

2 dl olja

1 msk vitvinsvinäger

skvätt tabasco

1 stor pressad vitlök

2 äggulor

1 tsk dijonsenap

Några droppar citron

2 sardeller

1 dl riven parmesanost

Rör ihop allt utom oljan, kör med stavmixer så allt mixas och häll oljan sakta under tiden.

DSC_1201

Min lunch även idag. =) Nu blir det ett pass på gymmet, ben och rumpa! Sedan jobb på salongen. Hoppas ni har en fin dag!

Bon Apetit

Relaterade inlägg

Har ni julskinka kvar sedan jul? Det finns massor man kan göra! Jag hade en ganska stor bit kvar och skar ner den igår. Nu räcker det med julsmörgås även om det…

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…