• 2015-09-01, 11:05
  • 9

Vad äter ni idag? Caesarsallad tröttnar jag aldrig på. Egengjord Caesardressing, åh det är så gott! Lagrad parmesan, knaperstekt bacon.

DSC_0721-670x445

Caesarsallad

Marinera kycklingen i några timmar. Olja, vitlök, soja, cayenne, honung, lime, salt och peppar. Eller om man vill ta en annan marinad. Denna är min favorit.

Stek på hög värme, sedan 10 min i ugn 200 grader.

Skär upp kycklingen, lägg den på en bädd av romansallad, tomater, rödlök och strö över lagrad parmesan.

Strö knaperstekt bacon på salladen. Jag hoppar krutongerna

DSC_0716-670x445

Caesardressing 

2 dl olja

1 msk vitvinsvinäger

skvätt tabasco

1 stor pressad vitlök

2 äggulor

1 tsk dijonsenap

Några droppar citron

2 sardeller

1 dl riven parmesanost

Rör ihop allt utom oljan, kör med stavmixer så allt mixas och häll oljan sakta under tiden.

DSC_1201

Min lunch även idag. =) Nu blir det ett pass på gymmet, ben och rumpa! Sedan jobb på salongen. Hoppas ni har en fin dag!

Bon Apetit

Relaterade inlägg

Har ni en skön söndag? Vilken fin välgörenhetsmiddag på Lindholmen vi var på igår, ni kan se filmer på min instastorie, klicka på min profilbild på instagram kommer man dit. Johanna Toftby…