• 2016-01-26, 12:39
  • 27
Röntgenbesked när man har spridd Malignt Melanom

Nej, det kan vi förstås sätta oss in i, att gå och vänta på alla dessa besked Annica och många med henne går och väntar på varje vecka. Att leva med spridd MM, obotlig cancer är en kamp som inte vi förstår men det jag lärt mig genom följa Annica och många andra sjuka är att ALLT måste gå. Upp med humöret ändå. Jag nästan skäms men när jag var hos tandläkaren sist och skulle laga en tand som jag bitit sönder. Mådde nästan illa av min töntiga nervositet innan jag gick in. För en liten tand?

Jag satt och smsade med Janne, var livrädd och när jag väl var i stolen tänkte jag på Annica. SKÄRP dig människa sa jag till mig själv. Jag klarade besöket utan bedövning, struntade i att det gjorde ont. För det var en liten skitsak.

Jag tror Annica lyfter många genom att skriva om sin kamp. Hon får oss andra, även många sjuka att tänka positivt och det hjälper verkligen. Att vara sjuk påverkar förstås vårt mentala och det behövs så mycket pepp för att orka. Självklart även från omgivningen, det enda dom behöver är positivt tänkande och mycket kärlek. Och det vet jag Annica får.

Deppa ihop och gråta är inte bara dåligt förstås, kroppen behöver pausa ibland så allt kommer ut.

Här kommer dagens röntgenbesked från Annica som är just nu inne på sin sjunde (!) cellgiftsvecka! Grym är du baby!

Heja på henne nu!

Stor kram Johanna

//

IMG_2273.JPG

Sitter här precis på dag 2 av 5 omgånger av cellgifter för den här veckan. Idag skulle jag få besked av min läkare om röntgensvaren! Jag är SÅ OERHÖRT glad på ett sätt så jag knappt kan forma orden. Skulle kunna spränga berg av det beskedet (på ett positivt sätt). Och samtidigt lättad och jättelycklig. Men samtidigt vet jag inget typ. Så vågar inte dra för många växlar nu.

Detta är obotligt, fast för Gud är inget omöjligt! I allafall, för att fatta det kort! Gud har gjort sitt underverk i mig. Vilket är wow! Kände mig så trygg efter MR på buken och det beskedet var helt fantastiskt! Ingen ny cancer tillkommit, körteln är BORTA! Ja BORTA! Den som låg så dumt, vid alla vitala organ, som var mitt största hot är borta! Den som har varit så svår att behandla, är nu BORTA! Förut har den inte svarat på cellgifterna, men nu efter DUBBELKOLL av Sahlgrenska är DEN BORTA! Tron på Gud bär mig i mål det är jag övertygadad om. Men jag är givetvis människa på jorden och har mina känslor, och rädsla, det har inget att göra att jag tvekar på min tro! Thank you Lord! Och tack till er alla som bett! Att ni finns här omkring mig med böner, hälsningar, tummar och tår, allt har av hög betydelse för mig! Underbart!!

IMG_2274.JPG

 

IMG_2272.PNG

IMG_2271.JPG

Det andra skräpet i lungan, körteln vid bröstet och den lilla som är antagligen rester i levern. Små pyttegrejor man inte vet vad man ser! Det är kvar. Möjligen växt på den i lungan, men för smått att säga. Det beror så på hur man mäter. Den i körteln vid bröstet, ev minskat något… Men även det för svårt att säga i nuläget! Men inget annat! Det är det som räknas. Inga stora ökningar, och inget nytillkommet. Det är BRA! Så cellgifterna fortsätter! ❤️️

Även skönt de hittat inflammationen i lungorna, det var bronkit. Det förklarar den extrema hostan jag haft i 2 månader! Inget smittsamt, men otroligt jobbigt mitt i allt. Så mediciner för det med i 9 dagar!

I morgon ska jag även få två påsar blod, hoppas det gör mig lite piggare, tröttheten är hemsk nu.

❤️️ kram till er från Sahlgrenska

Kommentarer

Jenny 2 år sen

Tack gode Gud! Vilken kämpe du är, din familj… Massor av kramar ❤️

Ulrica 2 år sen

Å underbart att läsa❤️❤️

Anta 2 år sen

Grattis till att du vunnit en delseger över cancern. Nu är det bara resten kvar . . . Det kommer att gå bra. Massa styrke- och grattiskramar och unna dig att vara lite lättad nu!

Svar på kommentaren:
Anya 2 år sen

Anya, skulle det stått . . .
Grattiskram igen!

Suzanne 2 år sen

❤️ Underbart besked att få höra!! Miljoner kramar Suzanne

Helene 2 år sen

Vilket underbart besked Annika.
Stor kram

Erika 2 år sen

Annica, vilken kämpe du är och jämt med positivitet och glädje i dina ord. Du är en riktig solstråle. Tack för att du delar med dig. Kramar till dig och kämpa på

åsaw 2 år sen

härligt att höra annica! herregud människa, när man ser bilder på dig är det omöjligt att tro att du faktiskt är cancersjuk. du är en kämpe utan dess like. har en mamma med leukemi som också kämpar och idag trillade en arbetskamrat plötsligt ihop med hjärtstillestånd. poff bara. vet ännu inte om han kommer överleva… livet är så skört. lev idag. älska och ta hand om varandra. kram!

Susanne 2 år sen

Fianste finaste Annica❤️ Åhhh vad glad jag blir för de positiva röntgenbeskeden❤️
Kramar i massor ❤️❤️❤️

Christina 2 år sen

Underbara kämpe!!
Jag är med dig i din kamp o tänker mycket på dig o tror på dig!!!
Massa Kärlek till Dig från mig<3<3<3

Helena 2 år sen

Du är starkare än den där jävla cancern! Krossa skiten och vinn!

My 2 år sen

Tack gode Gud och heja dig! / För dig okänd person men som ber för dig och din familj regelbundet.

Marita 2 år sen

Underbara besked Annica
du kommer fixa detta . Kram
på dig och hela fam ❤️

Malin 2 år sen

Åhh vad glad jag blir för er skull för dom positiva röntgenbeskeden. Fantastiskt! kram

Anna 2 år sen

Tänker på dig fina människa <3

Johanna Nordmalm 2 år sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Veronika Norr 2 år sen

Underbara älskade du!!
Vilka fantastiska nyheter. Vilken kämpe du är och din familj.
Har undrat så hur ni har det.
Underbart att börja året så här.
Gud håller oss i sin famn när vi inte orkar själva.
Kram fina

katja 2 år sen

Har funderat på hur det går för dig och detta var ju bra nyheter!
Styrke kram

Anne 2 år sen

Helt fantastiska nyheter! Du är en sån otrolig kämpe Annica. <3

Lisa 2 år sen

Första gången jag kommenterar, kände att jag måste det idag. Har gått in så många ggr på bloggen för att se efter en uppdatering fr dig. Blev såå glad att jag sitter här med tårar, trots att jag inte känner dig. Men jag är själv mamma och blir så rörd över er fina familj och den kärlek ni ger varann under denna tuffa tid. Du är grym Annica ❤️

Pernilla 2 år sen

Fantastiska besked! Kämpa på, tappra Du! <3

Jessica 2 år sen

Stark, grym, härlig, ödmjuk, tuff, modig, det är du det Annika! Jag känner det på mig, du kommer krossa cancern med din viljestyrka… Du är helt underbar!

Barbro 2 år sen

Varma kramar till dej och din familj Annica.Tänker ofta på er .
Önskar er allt gott.

Ingrid 2 år sen

Vilket underbart besked. Kram

Katarina 2 år sen

Tänker på dig ofta Annika! Tack för att du delar med dig! Kan inte sätt mig in i din situation men tycker du är såå fantastisk på alla sätt och vis! KRAM

Lise 2 år sen

.. fantastiskt!! – Styrkekramar .. vilken seger!! bara att fortsätta med cellgifterna!

lotta 2 år sen

Psalm 91 God Loves You!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vår älskade, modiga, starka Annica finns inte hos oss längre. Efter allt hon kämpat har hon fått somna in med sin fina familj hos sig. Tack för allt du gjort för oss,…

I onsdags, två dagar före studenten hade jag bokat in storstädning med HomeMaid! Så skönt att få hjälp med en riktig storstädning när jag hade fullt upp med allt annat som skulle…

Oj oj vilka dagar. Eller vecka rättare sagt. Idag är det stora balen för alla studenter i Skövde, så kul tradition att ha den två dagar efter studenten. Då har man något…