• 2016-02-12, 00:29
  • 19
Sömnlös och klarvaken

Ligger i soffan och inte det minsta trött, klockan är över midnatt och irriterande pigg. Ibland slår dom där endorfinerna hårdare än vad man vill. Jag tränade efter jobbet vid halv sju men det är ju inte ens sent. Men jag blir oftast pigg efter träning, vissa blir trötta men inte här inte.

Ja ja, somnar nog snart. Passar på att skriva till er, svara på en del mail. Samarbetspartners tror nog jag är galen som sitter och jobbar mitt i natten, men jag gillar lugnet. Har alltid varit en kvällsmänniska, tycker om att sitta och jobba vid datorn när inget stör. Ingen som ringer eller smsar, inte massa mail som dyker upp. Sedan tar jag en paus och går upp och grejar lite.

DSC_0713 23.02.25

Middagen efter träning blev lax med grönsaker. Älskar groddar, gillar ni det? Finns ju så mycket gott. Ringlade olivolja och kryddade så skippade såsen. Enkelt men gott. Bor ju vid spisen känns det som ;) 

Tjejerna lade sig tidigt, dom är disciplinerade när det gäller komma i säng och klara av skolan. Tacksam att det går bra för dom utan att jag måste tjata. Det har jag gjort tillräckligt i alla år men kanske det som ändå belönar sig trots allt ;) 

Vi var på gymmet alla tre i kväll men körde lite olika grejer. För mig blev det styrketräning armar och axlar plus mage. Avslutade med 20 min förbränning på bandet med lutning. Tycker om att få svettas ordentligt.

IMG_4023.JPG

Jag ska filma en bra övning som tar både biceps, triceps och axlar som ni ska få tips på. Man kör med hantlar, det stärker hela överkroppen. Jag vill tighta  intill armarna, mycket slit att få muskler men vi tjejer får jobba lite extra och det är ingen risk att bli för stor som en del tror. Då får man köra på tungt länge.

Torsdagsmys med tända ljus är mysigt.

DSC_2798

Så här försöker jag alltid ha det i soffan. Massa kuddar i varje hörn, perfekt ska dom ligga och jag går och puffar varje dag.

DSC_0839

DSC_0993

Så här ser det ut bredvid mig i soffan just nu, haha!

IMG_4055.JPG

Platta kuddar och kaos. Så får det se ut för nu blev jag stuptrött, det hjälper att sitta och skriva lite.

Blåser alla ljus, sedan ner under täcket och vakna till efterlängtad fredag. Jippie! Skulle åkt till Gbg men ändrade lite i planerna så det blir fredagsmys här hemma istället.

Hoppas ni mår bra och haft en bra dag.

God natt och god morgon =)

 

 

 

 

2016-02-12 Johanna Toftby

Kommentarer

Petra 2 år sen

Hej Johanna! Vilket härligt och inspirerande hem du har, exakt min smak! Jag har letat efter liknande fina ljusstakar som du har i olika storlekar – var har du köpt dina? Trevlig helg önskar Petra

helen 2 år sen

Tycker du har ett hem som faller mig i smaken välkomnande o mysigt o snyggt! Var kan man få tag på den fina elefanttavlan? Trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Helen! Jag gillar jordnära färger och inta massa mönster och färg, men det har säkert inte undgått. ;)

Elefanten är Love Warriors och finns på Blueco.se Massor med fina motiv!

Kram och trevlig fredag!

Jennie 2 år sen

Åh, jag har länge letat efter en sådan hög ”planteringsvas” i glas som du har på din skänk. Fantastiskt fint! Var har du hittat den?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag älskar den!! Fick den av mamma när vi hade julen här hemma, den är jättehög, supersmal fot och väldigt ömtålig haha. Funkar inta ha massa småbarn som springer omkring så golvet skakar, då välter den. Men snyggaste vasen jag haft.

Är från Blomsterhallen i Skövde.

Trevlig helg! kram Johanna

Eva A 2 år sen

Förstår ditt puffande av kuddar haha är likadan, de ska ligga snyggt..men ibland får det va som det är ;) ..så mysigt du har det hemma, så kul att de din inredning. Ha en trevlig fredag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha! Får panik när do ligger fult ;) men det är ju ett jäkla fixande. Ibland får dom ligga…

Trevlig helg!

Anne 2 år sen

Snyggt hem hos en snygg kvinna i sina bästa år:)
Skulle så gärna vilja veta vart du köpt dina bordsunderlägg?

Trevlig Helg/Anne

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha tack söta du!

Vad heter den där inredningsbutiken i passagen i Gbg, Grandmas kanske?

Hoppas du hittar! Fint när dom är lite grövre tycker jag.

kram och trevlig helg!

Anne 2 år sen

ÅÅ tack så mycket! Kollade och såg att de även hade webbshop eftersom jag bor ca 150 mil bort från butiken:). Hittade inte dom där:( vet du märket på dom?

Här är det strålande sol -7 grader och ca 1 meter snö..

Malin 2 år sen

Vad mysigt du har! Trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Trevlig helg :)

Ulrika 2 år sen

Jag tycker ”karatehuggda” kuddar är tjatigt vid det här laget! Vissa hem ser ut att vara kopierade rakt av efter en inredningsaffär! Inget personligt alls.
Ha en skön helg : )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Men jag tycker det är väldigt olika vart man än ser, jag har alltid varit noga med mina kuddar. Tycker det är snyggt både att ha dom raka men också lite levande, gillar när kuddarna ligger snyggt men gärna många och mysigt.

En snygg soffa blir otroligt tråkig om man inte har snygga kuddar som ligger snyggt, sedan klart att dom kan ligga huller om buller men i min soffa är det inte länge dock. ;) Alla är olika.

Ha en trevlig fredag! kram Johanna

katja 2 år sen

Haha kuddproblem :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha :)

JeanetteR 2 år sen

Nej Johanna,platta kuddar är inte kaos….Min dotter är bara här varannan vecka och jag skulle vara överlycklig om hon vore här jämt och tryckte ihop alla mina kuddar<3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Fast kaos i kuddhögen handlar inte om det ;)
Sedan förstår jag det är oerhört jobbigt med varannan vecka livet. Jag kan inte ens föreställa mig det, vi valde att tjejerna ska bo heltid på ett ställe och slippa flytta runt. Jag är tacksam för det. <3
Pappan bor 10 min bort och det funkar super, dom har mycket kontakt och ses ofta för han finns så nära. Alla kan/vill ju inte göra så utan har barnen varannan vecka men man hittar det bästa för framförallt barnen. <3

Men kuddarna puffar jag ändå, haha!

Hoppas du har en fin helg! kram JOhanna

JeanetteR 2 år sen

Aha,då förstår jag:) Trevlig helg till dig också! Stor kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…