• 2016-04-03, 23:15
  • 30

Stor dag

Den här dagen har vi väntat på länge! Jag är som i BB- bubblan, när man ligger och tittar på sin nyfödda bebis och man kan inte tro det är sant. Där är jag precis nu igen även om det låter knasigt att det är med en liten valp.

Lillan är här och jag får nästan nypa mig i armen, det känns så overkligt. Vaknade tidigt i morse, pirriga och spända åkte jag och tjejerna för att hämta hem vår lilla som nu blivit 9 veckor gammal. En liten Pomeranian som är en glad och härlig tjej vi var och såg första gången när hon var 6 veckor. Säger det igen, jag har världens finaste uppfödare. Black Oranges i Hyssna. Dom gör precis allt för sina hundar, vilka underbara människor och vilka fantastiska valpar dom fått! <3 Har lärt mig massor, vi har nog smsat varje dag sedan valparna föddes den 29 januari. Över 20 års erfarenhet och haft hand om många valpkullar så det kändes säkert och tryggt att köpa en valp hos dom.

Susanne har talat om hur viktigt det är med säkra prylar till den här lilla valpen, rasen är liten i sig och lätt för att sätta i halsen, då kan ni tänka er en liten valp… jag är sjukt nojjigt och lyssnar på allt hon säger. Har inte köpt något glittrigt, snyggt eller massa roliga hundleksaker, det är hon för liten för. Jag har köpt enkla säkra saker som funkar i början. Sen lovar jag att det blir bling ;)

DSC_0824

Därför blev det en kattbur i plast, fina tygburar biter dom lätt sönder och sätter i halsen. Köpte även några söta bebisleksaker som är dom säkraste. Klipper bort lappar och snören. Dinglisar håller enligt Susanne och hundarna älskar dom.

Dessutom… jag hittade verkligen inga skålar i porslin som var extra små. Dom ska inte vara i plast… därför blev det till katt även där, haha! Hoppas hon förlåter mig ;)

DSC_0819

Allt har gått jättebra idag, jag ska skriva mycket mer i morgon men ville visa er massa bilder från den dagen.

Här är vi framme. Det var sååååååå pirrig resa! Här är vår ljusa som skiljer sig från dom andra. Jag har länge velat ha en ljus som inte blir för röd, sedan skulle det vara en tjej. Och här är hon med sina fina syskon.

DSC_0836

DSC_0840

Har ni sett så goa?

Hon älskar att bli buren ;) När man håller henne hänger hon där och bara tittar med sina stora ögon.

DSC_0884

DSC_0891

DSC_0870

Det bästa hon vet är att ligga på rygg och bli ompysslad. Det var jobbigt att se henne få flytta från sin mamma… usch det är så hemskt i början… snyft.

”Hej då mamma” säger hon här.

IMG_9442.JPG

Klicka på bilderna för att förstora.

Janne är ju förstås familj så han ville vara med första dagen när hon kom hem, så han och hans yngsta dotter Amanda tog egen bil upp och kom hem samtidigt som oss. Mysigt att alla kunde vara med. Vi kom hem runt 15 tiden, sedan har vi bara varit i en bubbla. Vi har suttit allihopa på golvet i köket, myst och tagit hand om den lilla, överöst henne med trygghet och kärlek som en liten valp behöver när man slits från sin mamma och sina syskon. Usch så sorgligt jag tycker det är…. stackars liten. Och stackars uppfödare. Men det är ju livet, Susanne och Håkan vet att hon har kommit till ett tryggt hem där vi kommer älska henne massor.

Fick massor med grejer från uppfödaren med oss hem.

Fick massor med grejer från uppfödaren med oss hem. Men kolla hur liten hon är….. helt sjukt! Som en levande liten nalle.

DSC_0940

DSC_0924

DSC_0931

På min instagram finns en film när vi gick ut med henne i trädgården första gången. Ser för roligt ut.

Alla undrar över vad hon heter, ni ska snart få veta! Vi har faktiskt inte bestämt oss riktigt än, hehe. Ni gav så många fina, fina namn och några av dom är med. Idag när vi fick hem henne kändes vi närmre just ett namn som vi allihopa gillar så snart ska även ni få veta.

Här sover alla utom jag, lillan somnade i sin rosa filt tryggt i buren när jag låg bredvid med handen. Nu hoppas vi på en bra natt även om jag är beredd på att vara uppe. Är ju mammaledig nu, haha så jag jobbar vid min dator hemma och tar hand om världens finaste lilla valp. Om ni visste hur glada tjejerna är, dom är så engagerade och dom kan knappt gå till skolan i morgon….

Vi älskar henne redan massor och nu börjar ett nytt kapitel.

Kram och God natt från mig

 

 

2016-04-03 Johanna Toftby

Relaterade inlägg