Nextory! Läs och lyssna på ljudböcker gratis

Läser ni eller lyssnar ni på ljudböcker? Här har ni en smart app med tusentals titlar! Nextory har både E och ljudböcker, perfekt nu när det börjar bli semstertider. Jag har precis kommit igång, det är super när jag åker tåg mycket. Janne kommer älska appen när vi åker bil, han lyssnar jämt på ljudböcker om jag sover, haha.

DSC_4390

IMG_6099.JPG

IMG_6073.PNG

 

IMG_6074.PNG

Har precis börjat lyssna på Katrin Zytomierskas bok Bucketlist som är hennes skönlitterära debut. Spännande! Någon som redan hunnit läsa den? Vad tycker ni? Jag har hört att den är bra.

I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig!  Se till att koden TOFTBY står med som kampanjkod, men det ska det göra om ni följer länken.
DSC_4385
På tåget är appen riktigt bra, både läsa eller lyssna.
Bild 2016-06-08 kl. 17.03 #2
Nu är jag snart framme i Göteborg som har Pride denna vecka! Vi ska lyssna på Jannes mamma som sjunger i kör, det ska bli mysigt.
KRAM!
 1. Johanna du verkar vara en perfekt mamma, som ställer upp och gör allt för dina döttrar! Lovar att du kommer få tillbaka lika mycket kärlek från dem i framtiden. För sånt glömmer de inte:)

  1. Tråkigt om du blev störd. Min familj och vänner var här för att fira min största och roligaste dag, student och bröllop är väl dagarna man kan få spela musik och klockan 2 var det tyst. Om du bor mitt över gatan så kanske du kunnat sagt till om det var jobbigt.
   Hälsningar Lisa-Marie

  2. Men snälla Kjell. Hur många dagar har du suttit och tryckt på detta? Om du blev störd av musiken var lösningen inte då att helt enkelt knalla över gatan och säga till? Jag var själv gäst på festen och tyckte inte musiken varken var utanför ramarna för hög eller särskilt överdrivet sen. Det var en fantastisk kväll med glädje och firande.
   Tråkigt att det förstörde några timmars sömn för dig. Öronproppar kanske kan vara något?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..