• 2017-01-19, 21:00
  • 75

Ni är många som undrar hur det går för vår älskade Annica och hur hon mår. Just nu väntar hon på svar på sin röntgen förra veckan så hon ska få veta om tumörerna växer igen eller inte. Dessutom har hon en tuff match inta bara mot cancern utan för att få sin ekonomi att gå ihop också. Med tre barn och ingen som kan jobba heltid på grund av sjukdomen är det inte så enkelt.

Men jag vet att Annica alltid läser era hälsningar och att de betyder så mycket för henne, så fortsätt att skicka henne den kärlek och styrka som hon behöver! Nu låter jag henne berätta själv.

Hur mår ni där ute i vårt avlånga land? Så många brukar fråga mig hur jag mår just nu. Det är svårt att svara på för jag är verkligen toksplittrad, om jag ska vara ärlig. I morgon får jag svar på röntgen. Jag väntar på ett ganska avgörande besked på om det sker någon förändring där inne i min kropp, om immunterapin fungerar eller inte.

Mina smärtor har varit hemska och det har skrämt mig jättemycket. Men nu så har smärtorna försvunnit, så jag vet inte längre hur jag ska tänka. Jag försöker tänka positivt, men det är svårt.

Under tiden jag väntar försöker jag fördriva tiden med annat. Jag städar, fixar och donar. Nu har jag precis tokrensat bland barnens gamla kläder. Så skönt att rensa bort och sälja det vi inte längre använder. Vilken skön känsla! Idag har jag gjort varm O´boy till mellanpojken Gabriel och hjälpt honom komma iväg på sin friluftsdag, han skulle åka slalom. Så rolig dag för honom! Och vädret är som tur är toppen för slalom här i Skövde. Nu har jag lagt mig i soffan och pausat, för idag rensar jag min egna garderob. Jag har gått ner så mycket i vikt så allt passar inte längre. Ni vet hur garderober blir, lite huller om buller. Så skönt att städa undan lite.

Häromdagen gav jag en tiggare utanför Ica några säckar med kläder och skor och dessutom en chokladask, ett stort hjärta med massa goda chokladbitar i. Lite kärlek liksom. Jag har inga pengar att ge, men jag gav henne mina kläder i stället. Den lyckan var obeskrivlig. Det kändes gott i hela hjärtat.

Nej, nu ska här rensas vidare, och imorgon kommer telefonen ringa. Å vad jag hoppas på ett ruskigt bra besked!

Snälla ni, be och tänk på mig. Jag behöver det extra mycket just nu.

Stor kram
Annica

Ord kan inte beskriva hur jag lider med Annica, jag känner ingen som har kämpat så mycket med smärta som hon.

Och så är det pengarna som bekymrar också. Förlåt, Annica, jag vet att du inte vill prata om det, men det är ju sant. När hon blev sämre så fick maken Krille ta allt mer ledigt från jobbet och vara hemma för att ta hand om hushållet, barnen och fixa allt som man behöver fixa i en familj. Han får ta på sina pappadagar för det är tydligen för krångligt med sjukskrivning, då kan man inte jobba hur man vill och det går inte att tajma med när han behöver vara hemma och när han behöver vara på jobbet.

Med Annicas låga lön från början sänkt ännu mer för att hon är sjukskriven och Krille på pappaledighet… Vem som helst förstår att de har det tufft. Just nu har Annica blivit lite bättre och har inte lika svåra smärtor, så den här veckan rensar hon för fullt hemma och säljer en massa begagnat som hon lägger ut i sina sociala kanaler. Allt från gamla bebiskläder till sånt där som man har i skåpen och inte använder. Jag tycker det är fantastiskt att hon orkar detta, men det blir lite som terapi samtidigt, tror jag.

Så titta gärna på det Annica säljer på hennes instagram eller Facebook, det är fina saker och ni vet att pengarna behövs!

 

Relaterade inlägg

Vår älskade, modiga, starka Annica finns inte hos oss längre. Efter allt hon kämpat har hon fått somna in med sin fina familj hos sig. Tack för allt du gjort för oss,…

God morgon måndag! Känns som det blir en ljus och fin dag, så skönt att dagarna blir ljusare för varje dag nu. Blir piggare och vill ut och gå på morgonen. Lucy…