Härlig träningshelg

Först och främst. Tack från hjärtat till alla som skriver och tänker på Annica. Hon läser varenda kommentar här men har tvvärr ingen möjlighet att svara alla. Hon är tacksam för era tankar ska ni veta! Ni är också många som har mailat mig, frågar om ni kan göra något för henne. Allt från bidrag via swish till presenter vill ni överraska med. Jag satt länge igårkväll och svarade alla, jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder. Tack!
Många har även frågat vad Immunterapi är, som är den nya behandlingen Annica får, hörde ni om den på Cancergalan? Nu hoppas vi att behandlingen mosar den tumören i magen som sitter så illa till vid ett kärl, ingenting är omöjligt!

I helgen har det blivit mycket träning och god mat. Älskar det. Ju mer jag tränar desto mer kan jag unna mig, vräker inte i mig massa onyttigt för det, men det känns mer okej att äta något lyxigt gott som jag inte äter på veckodagarna annars.

Igår efter spinningpasset med Jessika som instruktör. Här är jag totalt slut, men känslan är underbar! Önskar alla kunde hänga med in på ett pass. Förr vågade jag inte köra spinning, just av den anledningen att det är bland det jobbigaste passet som finns. (tycker jag) Nu älskar jag det! Hjärta och lungor får jobba, muskler i ben och rumpa stärks. Hög, bra musik och jag går in i mig själv. Släpper alla andra tankar och fokuserar här och nu. 

Just spinning handlar även mycket om den mentala biten. Du kör hårt, tokjobbigt pass men tänker inte. Jag blundar och fokuserar. Detta tar mig ända in i mål och känslan är så grym. Våga testa, anpassa er efter er styrka och kör.

Direkt efter vi hade tränat gjorde vi hallon och blåbärssmoothie. Körde både CXWORX och spinning så vi var hungriga och drack den här före vi lagade lunch.

(Sorry för mobilbilder) Åkte äntligen ner till Janne igår, har varit mycket jobb och möten i Stockholm så vi har inte hunnits setts på länge. Mysig kväll med klassisk 80tal-middag. Oxfile, pepparsås och hasselbacks. Älskar det.

Gymmet idag igen! Det är skönt att träna mycket på helgerna. I Göteborg tränar vi på Nordic Wellness. Har ni kort på Exlusive? Det är fint där tycker jag.

Det ligger precis vid hamnen nere vid ”läppstiftet”. Vi körde rygg och armar idag, shit vad min kropp är slut nu men kommer sova skönt inatt.

Gillar ni styrketräning? Det var också något jag tyckte var skrämmande förut. Fick panik när jag klev in på gymmet och kände mig som en nolla. Kändes som varenda en tittade och jag var rädd att göra fel. Dra med en kompis och kör ihop. Träningen blir mycket roligare och det är så skönt att känna sig stark och börja se musklerna träda fram. Inget snack om att de är roligt när dallret förvandlas till muskler istället.

Sedan lovar jag er, ingen bryr sig om vad andra gör på gymmet så sluta känna er utstirrade.

Söndagkväll och är hemma i Skövde men åker ner i morgon igen. Ska ha ett spännande lunchmöte jag ser fram emot.

Jag och tjejerna sitter i soffan, tänt ljus och äter godis.

I morgon sover jag hos Janne igen, blir mysigt.

Jag ska skriva om immunterapi i veckan, det är många som har samma svåra sjukdom som Annica har och vet inte ville gärna veta mer. Skrämmade att inte alla får veta de olika behandlingarna och Annica vill gärna berätta mer till dem som undrar.

Dags att stänga datorn, krypa under filten och titta på en film.

Kram på er, vi hörs i morgon! Då har jag även en vinnare som vann den fina klockan från Marc Jacobs.

 1. ://en.m.wikipedia.org/wiki/Hyperthermia_therapy

  Tänkte på Annica när jag läste om denna metod ”Hyperthermia Therapy”. Värt att kolla upp.

 2. Kom ihåg då jag började med styrketräning. Vad jobbigt det var. Vägde närmare 100 kg, Ful, klumpig och kände att varenda en tittade på fettot som kom in. Till och med personalen. Som tur var tog jag hjälp av en PT ( hur tufft var inte det då) och det var det bästa jag gjort. Idag är det styrketräningen som är min grej. Vad hjälp jag fick av honom både rent träningsmässigt, men även mentalt. Börja som ett ras, avslutade som en riktig pudding haha

 3. Hej måndag och start på ny härlig vecka, hoppas det blir en riktigt bra för både dig och mig.
  Fina Johanna kan du inte lägga ut swisch nummer för oss som gärna vill skicka en liten hälsning o slant till Annica i hennes tappra kamp. Stor kram Anna

 4. Hej, vilken snygg martinivas du har på bilden. Hur hög är den och var är den köpt? Tacksam för svar är så sugen att köpa en sådan.
  Hälsningar
  Carina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..