• 2017-01-28, 21:00
  • 8
Godaste dessertbrickan

Dessert behöver inte innehålla vitt socker, det finns ju så mycket annat gott. Gårdagens dessert med ett gott rödvin till blev helgens bästa! Ostar, hemmagjorda rawfoodbollar, päron med Saint Agurd med valnötter, himmelskt!

Gillar ni ostar som dessert?

Janne kom upp igår, mysigt att vara vara hemma. Tjejerna har varit lediga, vi har tränat mycket och jag klippte Janne idag, hann även få i en färg i mitt eget, såg ut som skräp. Ska vara med i Malou efter 10 på måndag så vill se hyfsat ok ut, haha. Haft en stressig vecka, mycket jobb och en del som måste hinna bli klart före ett datum, då är det skönt med en lugn helg hemma.

Många frågade om dessertbrickan på instagram idag, men det är så enkelt. Lägg upp några goda frukter, jag tar alltid några passionsfrukter. Ju surare frukt, desto nyttigare. Några jordgubbar är alltid trevligt, några ostar du gillar. Päron med ringlad god olivolja och toppa med lite hackade valnötter. Gör egna chokladbollar, jag rullar ofta i nötter, det passar gott till ost.

Recept rawfoodbollar HÄR. Finns även recept med lakrits, jordnötscrunch, hasselnötter mm. Sök längst upp i sök så kommer massor recept upp.

Ett italienskt jättegott rödvin till!

Lördagsmys! Färska blommor, liljor (utan doft) är mina favoriter.

Hoppas ni har en fin helg, tack från hjärtat för alla mail, kommentarer och fina hälsningar. Går nästan inte förstå hur många ni är här inne varje dag.

Ni ger mig energi och jag blir lika glad varje gång när ni kommer fram och säger hej.

Kram på er!

(Bott i träninsgkläder i helgen)

 

 

Kommentarer

Isabelle 1 år sen

Vad gott det ser ut. En liten fråga, blev så nyfiken på vad det är för något gott vin du har till? Super härlig blogg.
Ha en fin kväll! :-)

Elin 1 år sen

Vad gott det såg ut! Har du lagt ut receptet för den asiatiska buffen du gjorde? :-)

Lena 1 år sen

Vilken inspiration till träning o sunt leverne du är!! Hittat till din blogg ganska nyligen o kommer fortsätta läsa härinne. Ha det gott!

Eva 1 år sen

Härliga bilder, ser gott ut! Skönt med hemmakväll. Kul med Malou efter 10 :) Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Eva! Så glad över att du trivs här inne.
Tack, direktsändning är alltid nervöst ;)

Kram!

A-C 1 år sen

En helg inemellan när man bara är, är grymt! Tack för all inspo Johanna :-) Keep up the good work! Ha en härlig söndag och lycka till i morgon. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla! Ja, det behövs. Bara vara hemma, träna och laga god mat och greja eller bara vila.
Viktigt!

Tack, jag åker upp till Sthlm ikväll och gör en intervju med Malou ca 10.30 i morgon.

Stor kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vilka dagar vi har här i Gardasjön, vi kom hit i lördags och jag har knappt koll på vilken dag det är. Detta är fjärde året vi är i Gardasjön och vi…

Tack för alla hälsningar om boken, jag blir jätteglad! Vi är just nu i Desenzano och har haft en jättefin dag, vi tog en utflykt med båten till Gardone Riviera där vi…

Innehåller reklam för min bok  Tack alla ni som redan förbeställt min bok! Många har frågat när ni får den och preliminärt kommer den vecka 35, den håller på att tryckas nu.…