• 2017-01-29, 13:59
  • 10

Reklam och samarbete med Göteborgs tandblekning 

Förra veckan blekte jag och Janne tänderna! Jag tycker det är supersnyggt med ett kritvitt leende, även om jag inte bryr om hur andra ser ut. Jag har bara blekt mina tänder en gång tidigare och även testat de olika blekpennorna som finns, men jag tycker inte det har gett något resultat direkt.

Jag har turen att ha ganska så vita tänder tror jag men det kan alltid bli bättre! Kaffe, the och annat missfärgar tänderna och det har en tendens att fastna lite emellan tänderna så det ändå känns som att tänderna är lite missfärgade även om man borstar noggrant.


Vi går hos duktiga Anna på Göteborgs Tandblekning som erbjuder tandblekning med metoden Brilliant Smile som bleker dina tänder utan att de tar skada, metoden är godkänd av socialstyrelsen. Anna är utbildad tandsköterska och arbetar med tandläkare Ellinor Jensen- Lindnér. Kliniken ligger på Vallgatan 15 c mitt i centrala Göteborg inte långt från Saluhallen. Enkelt att ta sig dit!  Janne blev också  jättenöjd, det är snyggt med ett vitt leende även på killar.  Men alla väljer själva, det är upp till var och en och man gör vad man vill.

När jag blekte mina tänder förra veckan var jag lite förkyld, det var inte jättekul kan jag säga att ligga ner med den lilla ställningen i munnen i 20 min, trodde jag skulle kvävas, haha. Men Anna satte mig upp och jag fick bara gilla läget. Fram med mobilen och kika runt i alla sociala medier så vips var det klart. Jag känner inga ilningar under behandlingen men det kommer efter några timmar. Jag är känslig för det ilar ganska mycket på mig, men det är också ovanligt. Janne känner ingenting alls som tur är. Men jag står ut, tar alvedon några gånger och efter ett dygn är allt borta. Värt allt!

Klart!

Vill du också få fräscha, vita tänder så har vi fixat ett erbjudande!

Uppge Johanna på din bokning så får du blekningen för 1900kr mot ordinarie pris 4900kr! Gäller om man bokar före sista mars 2017. Ni hittar Anna hos Göteborgs tandblekning  på 031-306 33 33 eller mail: [email protected]

I samarbete med Göteborgs tandblekning 

 

Relaterade inlägg

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…