Alla hjärtans dag-tips på Glossybox

Reklam och samarbete med Glossybox 

Här kommer ett litet Alla hjärtans dag tips från Glossbox till någon ni tycker om. Varför inte överraska mamma, syster eller din bästa vän? Det måste ju inte vara en partner? Det är lika mysigt att ge bort något fint till din kompis. Eller varför inte dig själv. Se erbjudandet nedan! Jag älskar boxarna från Glossybox! Nya skönhetsprodukter varje månad.

Just nu får du pangpris på en tre-månaders prenumeration hos Glossybox! Du får 25% rabatt på presentkort som kommer i tre små söta askar som alltså gäller på tre månaders prenumeration från Glossybox. Du köper presentkorten som du sedan får hem i de rosa lådorna, det är ju jättekul att få en sån present. Den som får presenten kan alltså beställa sina glossybox när man vill sen.

Skriv in koden TOFTBYLOVE HÄR så hittar du erbjudandet. Först till kvarn, begränsat antal.

Jag tycker förstås man kan uppmärksamma kärlek och vänskap precis när som helst under året, men varför inte göra det ännu mer just på Valentines Day. Mysigt!

I samarbete med Glossybox 

 

 

  1. Alltid snygga, korrekta inlägg hos dig. Finns inget som är så störande än en massa smileys i texter, för inte tala om när en bloggare skriver stavfel eller särstavningar i varenda ord trots det finns enkla program för rättstavning.

    Älskar din blogg Johanna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..