• 2017-03-04, 14:58
  • 79
Mitt trollreservat

Jag brukar inte blocka folk och jag brukar absolut inte behöva skriva texter om vad som händer på bloggen. Tyvärr måste jag göra ett undantag nu, men jag ska göra ett sista försök att få Mia/Sandra/vad hon nu heter den här kvarten att bli en i gänget. Så här Mia/Sanda/vad du nu heter den här kvarten, har du ditt alldeles egna kommentarsfält. Du får vräka ur dig vad du vill här, jag ska inte störa. Ingen annan heller, hoppas jag.

Ni som inte är intresserade av kommentarsfält eller vad andra användare håller på med, skippa bara den här texten. Läs ett recept i stället, eller ett träningstips, eller titta på tv. Men ni som undrar vad som pågått det senaste dygnet förtjänar en liten förklaring.

I någon månad har en person som först kallade sig Sandra och sedan Mia bombarderat mina kommentarsfält med frågor. Jag har försökt svara, och själv få svar tillbaka eftersom jag undrar varför hon tycker så illa om min lilla blogg, men det känns lönlöst. Hon har kört med andra namn också, och från andra enheter så att det kommit upp olika IP-nummer. Men synpunkterna har varit desamma:

Jag ska inte skriva om cancer. Jag ska inte har reklam på bloggen. Om jag ändå har reklam på bloggen ska jag inte ta betalt för den. Den förstår jag inte riktigt, TV4 tar ganska mycket betalt för sin reklam till exempel. Jag vet ingen som ger bort reklamen. Och just det, min lilla hund Lucy är ett samarbete. Den förstår jag verkligen inte alls vad som menas med.

I går kväll fick jag nog, Mia/Sandra/vad hon nu heter den här kvarten var otroligt ihärdig och bombarderade med just de synpunkterna. Alla vettiga kommentarer drunknande i hennes tjat. Så för att behålla mitt vardagsrum på nätet någorlunda beboeligt blockade jag henne. Det tyckte jag inte alls om, jag vill verkligen kunna resonera med alla tills vi hittar någon vi kan enas om. Som att hon nog inte borde läsa en blogg som hon tycker så illa om.

Då brakade det lös på riktigt och nu på förmiddagen har jag suttit och raderat och blockerat en massa olika namn som tycker precis som Mia/Sandra/vad hon nu heter den här kvarten.

Nu är det sista chansen, lilla troll.

Snälla, berätta för mig varför du egentligen tycker så illa om mig. Något måste jag ha gjort dig, eller du tycker det i alla fall. Det kan inte vara att du ogillar min blogg, det vore faktiskt inte riktigt klokt. Det finns många bloggar som jag inte gillar, ofta för att ämnet inte intresserar mig. Vet du vad jag gör då? Jag läser dem inte. De som tycker om en blogg om japansk fotboll får ju läsa den utan att jag ska klaga på att jag faktiskt inte bryr mig om japansk fotboll.

Alla ni andra fina läsare, var snälla och strunta helt i Mia/Sandra/vad hon nu heter den här kvarten från och med nu. Jag älskar er för att ni tar mig i försvar, men låt henne hållas nu bara i det här kommentarsfältet. Det är mitt nya trollreservat, bara för henne.

2017-03-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Caroline 1 år sen

Undrar varför du käftar emot, Johanna? Lät lite otrevligt, det var inte meningen :) men det blir lite barnsligt tycker iaf jag :)
Låt trollen vara… så tröttnar trollen.. ignorera..
Förstår att du blir irriterad, men jag tror att det Bästa är att ignorera dom.
Så länge det inte är hot & hat vill säga, det är inte okej! Men denna Mia verkar ju bara vara bitter och vilja trycka ner.. så hon skulle nog må bra av att bli ignorerad.. eller rättare sagt; inte må bra och sluta! Good luck!

Hannah 1 år sen

Kan undra om detta är vad som kallas sandlåde nivå.. smutskastning, avundsjuka kanske för att en kvinna tar sig framåt, att Johanna visar både styrka och vilja, vågar säga vad hon tycker eller tänker, har en ärlig blogg och har samarbeten som så många bloggare har eller tv kanaler för reklam och annat.. ska man göra allt gratis? I bloggen får vi både tips, vardag och lite extra skimmer på vardagen, man väljer själv om man är intresserad eller inte, man väljer själv om man ska läsa.. valet e fritt. Vad som jag undrar e varför kvinnor 2017 ska hoppa på andra, ska stoppa smutsiga kommentarer bland vanliga, varför man inte kan se att en kvinna kan lyckas utan den svenska avundsjukan.. i en blogg får man väl skriva om det man själv tycker, ha vilka samarbeten man själv vill eller uttrycka sina åsikter utan att bli påhoppad.
Sandlåde nivå.. kärringar som inte ser att andra kan, människor som är missunnsamma och kanske egentligen vill vara där Johanna är.. . Kanske är livet så trist för vissa… Johanna fortsätt med din blogg och dela med dej av allt på ditt personliga vis…. fortsätt med ditt liv och njut av att vara du//

Sussie 1 år sen

SUCK!!!!!
Värsta pajkastningen, sandlådebråket, vad man nu vill säga!
Hoppas det löser sig Johanna, girlpower, Booom?

Anya 1 år sen

Det är väl ingen som vet om ”Mia” är Mia’s riktiga namn, eller, och inte heller om det är en eller flera personer som ligger bakom kommentarerna. Kanske har Mia personlighetsklyvning à la dr Jekyll och mr Hyde? Så att det är hennes egna olika personligheter som kommer till tals.
Vad som kan ifrågasättas är hur den/de som skriver ”hennes” kommentarer bara orkar och ids lägga så mycket tid på det? Get a life instead, ”Mia”.
Och du, Johanna, skulle aldrig ha gått in det, för tendensen hos Mia är klart sociopatisk, och dem kan man aldrig förhandla med. Djävla tjafs, säger jag bara, sluta upp med det! Styrkekram till Johanna!

Charlotte 1 år sen

Mia kanske faktiskt är utvecklingsstörd. Ja nu får jag alla på mig här. Ett annat ord för den diagnosen vi hade på 80 talet har kanske en annan nu?

Icke normalbegåvad kanske?

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

Ja jag är nog utvecklings störd……?!?!!?! Säger mer om dig än mig… Hur ur tänkte du nu?

Åsa 1 år sen

Ja Mia, jag tror att ditt antagande om att din utveckling är störd är helt korrekt: Din utveckling till medmänniska verkar inte fortlöpt helt ostört. Och jag grundar inte den analysen på dina särskrivningar, överanvändning av tecken som . , ? !, eller komisk användning av talesätt (gå på lik är en spännande allegori?, över lik är mer vedertaget) utan på dina synnerligen otrevliga kommentarer.
Försök att hålla undan fingrarna från tangenterna så att övriga världen slipper exponeras för din avundsjuka, ondska och ditt människoförakt. Det vore en riktigt god gärning.

Charlotte 1 år sen

Hej Johanna! Förstår att du vill lyfta fram saker. Viktiga sådana. Tänker också att du kanske vill läsa mina rader.

Jag tänker att denna hen som skapar sån uppståndelse på din blogg vill säga något. Har du funderat kring detta? Är det nåt som du förringar?

Detta kan, låter löjligt i dina öron men …..

Svar på kommentaren:
Anna 1 år sen

Det är ju tydligt vad hen som skapar uppståndelse vill säga, och vad hennes syfte är, och det har säkert Johanna både funderat kring och förstått. Jag tror inte hen är utvecklingstörd, däremot korkad, egendomlig och avundsjuk. Troligtvis är hon bloggare också och troligtvis psykopat.

Mia 1 år sen

Nepp jag är ingen bloggare.. synd.

Cilla 1 år sen

Ni som håller på att diskutera omkring ditten o datten här inne kan väl skapa en egen blogg och fortsätta era meningslösa diskussioner där istället. Det finns väl överhuvudtaget inget elakt här inne på Johannas blogg!! Vuxna tjejer, kvinnor , mammor … vi ska väl för 17 stötta varandra!! Avundsjuka handlar det om!! Ni är pinsamma!

Kajsa 1 år sen

Oj du har verkligen fått en fullblodspsykopat i hälarna, du måste leta upp kräket för hon kommer bara fortsätta. En bitter människa! Fast det roliga är att hon gör att du får fler läsare och mer intäkter det tänker hon/den/det inte på ??

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

Johanna i ett nötskal… tjäna pengar genom att gå på lik.

Emma 1 år sen

Jag tycker inte att det här behöver vara så svart eller vitt. Jag kan förstå Mia. Förstår en hel del som hon skriver och vill ha svar på och förstår att hon kan irritera sig OCH vilja läsa bloggen. inget konstigt med det.vi behöver våga ifrågasätta mycket mer och inte tycka och göra som alla andra. Johanna verkar va en härlig tjej och jag kan även förstå att det känns obehagligt att bli ifrågasatt.men kanske inte behöver bli så dramatiskt.
Ha en fin kväll!

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

Precis..

Anna 1 år sen

Men Emma det handlar ju inte om att ifrågasätta i ”Mias” fall, det är rena trakasserierna med lögner och förtal om Johanna och klagande på allt och smutskastande. Och ganska fruktansvärda och elaka anklagelser, påhitt och påståenden. Hon hittar fel i allt där det inte ens finns! Det handlar inte om att inte tycka som alla andra, och dessutom har ju fått svar på sina frågor. Jag förstår också att hon gärna vill läsa bloggen ;)

katja 1 år sen

Kan du inte polisanmäla?
Fy sjutton alltså!

Lindie hop 1 år sen

Katja: Polisanmäla vad? Att någon ifrågasätter? Good luck!

Inte att förglömma är att Johanna iom bloggen är en offentlig person som tjänar massor på bloggen genom samarbeten, reklam osv. Då måste man tåla att bli ifrågasatt och granskad – klarar man inte det kanske man inte ska ha en blogg?

Och nej. Jag är inget nättroll. Och ja, jag är lika anonym som alla andra som skriver här.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Men hallå Lindie hop, min fråga till dig är varför du heter Julie ibland? Är det svårt att våga skriva sitt riktiga för och efternamn?

Tänkte vi kunde ta en fika du och jag en dag? Så kan du få träffa mig i verkligheten också. Jag bjuder på kaffe.

Anna 1 år sen

”Lindie hop” Var har du sett att ”Mia” ifrågasätter?? Det är så mycket annat och mer än ifrågasättande! Det är tydligt vad hennes syfte är! Men hennes efterkonstruktion var ju bra haha vet inte om man ska skratta eller gråta, ”hon ger ju bara tips och det är ju Johannas förlust om hon blockar Mia” haha så jävla stört, och allt är alla andras fel, inget är det mia som startar utan andra som skriver och Johanna, och en del var mobbing också och att världen ser ut som den gör beror på denna blogg…så stört så man blir mörkrädd. Nej kanske är du inte så anonym som du tror.

Lindie hop 1 år sen

Johanna: Hur många av dina läsare skriver ut sina för- och efternamn?
Jag är helt ointresserad av att fika med dig – varför skulle jag vilja det? Jag har träffat dig i verkligheten på några events, det räcker bra för min del.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Eftersom du hänger så mycket här inne tänkte jag vi kunde ses.
Du verkar dessutom vara så pass intresserad av mig och mitt liv så jag tänkte du kunde få säga allt du skriver här i verkligheten.
Men du vågar uppenbarligen inte säga något face to face om du säger du varit på event där jag varit.
Synd.
Som sagt. Våga ta en fika och säg skiten till mig rakt i ansiktet istället för smyga runt här.
Men det skulle du aldrig våga.

Camilla 1 år sen

Men Lindie, då kanske du kan svara på vad Sandra/Mia vägrar: varför hänga på en blogg man inte gillar bara för att klaga? Du gör ju exakt likadant.

Anna H 1 år sen

Precis som Camilla undrar. Jag undrar också varför du Lindi hop hänger här så mycket? Men du är väl besatt.
Kan liksom inte låta bli läsa precis allt allt allt vad snygga Johanna gör.

Lindie hop 1 år sen

Johanna: Vad är det för skit du refererar till???

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Gå tillbaka och läsa all din skit du skriver.

Tar gärna en fika med dig. Jag vill gärna träffa dig så du får chansen att säga allt face to face.
Lucy kommer med så du får hälsa på henne också. En riktig glädjespridare och överöser även trollen med kärlek.

Eva 1 år sen

Linda – där tror jag du avslöjade dig. Tror att du är den Linda som hade en blogg för några år sedan där du i flera inlägg spydde galla på Johanna Toftby, du verkade galet avundsjuk. Isåfall vet jag både efternamn och utseende, du härjade även på två andra bloggar och under olika namn. Ja ta med Lucy Johanna för hon gillar hundar iaf större hundar. Är det inte du så ligger det nära tillhands att tro att du är en annan bloggare, och jag tror ju ”Mia” är samma.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja herregud!!!!! Den människan härjade även hos Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren också. Hon var inte klok.
Riktigt Scary.

Men det kan jag enkelt leta upp direkt.
Vet precis vem det är. Tack Eva!

Eva 1 år sen

Så du vet vem det är Johanna!? Bra det. Hon härjade hos Laila och Pernilla W och jag tror hon blev blockad, men det var bara om dig hon skrev skit i sin egen blogg som hon någon gång länkade till, där såg man både hennes namn och bild, sett henne på facebook också.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Kan du maila mig? [email protected]
Ska ha fram den människan nu tänkte jag.

kram Johanna

En riktig Sandra... ;-) 1 år sen

Emma: Well said!! Viktig synvinkel tycker jag, särskilt tjejer som oftast pratar OM varann än TILL/MED varann, SÄRSKILT när det är nåt problem man ist ska ta direkt med den det GÄLLER! Följer ej denna blogg reg. o ej läst ”Trollets” kommentarer men tydl är de BORTOM ifrågasättanden o synp o gränsar förtal, J läser ju ALLA men ni/vi bara några enstaka då o då kanske.

Johanna: Jättebra du står så rakryggat o t o m erbjuder dig MÖTA henne IRL o diskutera saken (hur många skulle göra det?!). Väldigt konstruktivt. Minns en som trakasserade dig för länge sen, t ex direkt efter din medverkan i Debatt, som du sen t o m RINGDE UPP men som då la på luren!! Även med i Stalker väl? Kan det va hon igen kanske?! Bara legat i dvala ett tag kanske… Även en på Amy von Sydows (Ebbas syrra) blogg samma tid som kallade sig bl a Justitia mm. Hoppas du även förstår o håller med om Emmas kommentar även om kanske ej direkt relevant för detta. KEEP YOUR HEAD UP HIGH!!

Anette 1 år sen

Mia….jag tycker uppriktigt synd om dig. Undrar över hur du kunnat bli en sådan bitter människa. Vad får du ut av att hålla på med ditt gnällande. För det är precis vad det är..gnäll. Finns inget som kan tolkas som konstruktiv kritik i det du skriver. Finner du verkligen inte något viktigare att lägga din energi på. Du är ju full av åsikter och önskan att stötta de svaga och de som inte vågar göra sin röst hörd.
Och som många andra skrivit. Varför i hela världen läser du denna blogg? Det verkar ju inte som att den faller dig i smaken! Så ett enkelt och konstruktivt råd. Sluta följ bloggen.

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

Hej Anette.. undrar du aldrig varför världen ser ut som den gör? Inte är det pga av mig iallafall. Varför läser du mina kommentarer om du nu tycker de är ointressanta?

Anette 1 år sen

Jo jag undrar många gånger över varför världen ser ut som den gör…och det är nog bla mycket på grund av sådana som dig. Människor med sådant förakt för andra människors lycka och framgång. Tragiskt på många sätt faktiskt. Speciellt när man kan tycka att dessa människor istället skulle kunna använda sin energi till något utvecklande och positivt. Ska du klaga på alla bloggar som använder reklam etc etc ja då lär du ha att göra ett tag ?

Mias lilla hjärna 1 år sen

Så… det är p g a Johanna som världen ser ut som den gör alltså. Mia, sök hjälp. Du kan inte må bra alls.

Carita 1 år sen

Nä,, nu får detta sluta?!!!
Från bägge håll…
Johanna sluta upp med att ge utrymme till detta..
Mia/Sandra , sluta kommentera Johanna, det finns faktiskt viktigare saker att störa sig på, viktigaste saker än om huruvida nån får betalt?

Det finns så mycket mer i livet än detta och vi kvinnor måste för fan hjälpas åt och stötta varandra och har vi problem med någon,, ja då tar man det privat eller släpper det,, Vi är vuxna kvinnor och måste sluta med detta…

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

Varför läser du detta om du inte är intresserad. Tydligen vill Johanna tjäna en extra hacka på mig. Det är ni som skapar inte jag. Skall man acceptera allt bara för vi är kvinnor? Att ifrågasätta är nyttigt, varför skall de som pratar bakom din rygg premieras??

Carita 1 år sen

Du skapar detta med att vara otrevlig emot alla som inte håller med dig,, alltså du gör precis samma sak som du anklagar Johanna för!!!
Och om du känner att Johanna tjänar pengar på dig,, så Varför fortsätta kommentera????
Tycker nu detta är lite löjligt speciellt ifrån ditt håll och tycker att Johanna gör fel och uppmärksammar detta men skillnaden nu är att du fortsätter med detta och inte hon!!! ”

Agneta 1 år sen

Mia- Sandra.
Jag har två frågor till dig.
1. Varför har du flera namn som Johanna skrev?
2. Varför skriver du aldrig något snällt?

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

1. Fråga Johanna. 2. Berätta vad som är elakt och inget konstaterade.

Carita 1 år sen

Mia
Jag håller inte alltid med Johanna eller andra bloggare gör den delen och ibland känns det som de gör det för pengarna inte bara Johanna men för den delen behöver man inte vara otrevlig och skriva en massa skit ? om det ena och det andra.
Har du problem med detta så tycker jag att du ska
1. Inte skriva otrevligt
2. Fråga lugnt och sakligt
3. Skriv i ditt riktiga namn

Och framför allt sluta nu med detta och släpp det.

Annelie 1 år sen

Men om nu Mia/Sandra tycker så illa om din blogg, varför läser dom den då. Jag tycker den är bra jag läser den varje dag, fast jag är mycket äldre än dig. Din lilla underbara hund älskar jag att se, har klappat den på stan vid flera tillfällen. Mat recept och kläder är väl alltid lika roligt.
Men jag har ett önskemål, jag är ju en äldre tjej i rullstol och lite över viktig. Skulle önska att du bloggar om vad har man på sig när man kommer över 60, jag går fortfarande runt i Linne kläder, och även att du bloggar om hur skall vi sminka oss. Jag tycker man kan göra det varje dag, när man går till jobbet.
Hjälp mig med detta. Jag tror många skulle uppskatta det.
Hälsa Annica och ge henne en kram. Och du är toppen, jag gillar det du skriver.

Mia 1 år sen

Om du inte förstår vad jag säger så är du nog inte så smart och det är förmodligen därför din blogg ser ut som den gör.
Troll? Vad är ett troll? Någon som säger emot någon? Tycker olika? Varför har du rätt att tycka och ingen annan? Lever vi i en diktatur? Jag vägrar bli mobbad medans alla står och ser på? Jag kommer alltid stå fast för de som inte tycker lika, för de som står för sin åsikt och de som inte vågar. Blocka folk som ser världen annorlunda och försöker ge dig tips? Det är endast din förlust… Jag är inte ensam tydligen då du raderar folk. Det enda sättet att bli bättre är genom dålig kritik och har du inte förstått det då är det din förlust.
**Antagligen kommer detta inte synas då Johanna blockat

Svar på kommentaren:
Ullis 1 år sen

Förstår allvarligt inte heller vad ditt problem är ”Mia” eller vad du heter!
Detta är Johannas blogg om du inte förstått det, hon bestämmer över den och vilket innehåll den ska ha! Vilken reklam hon vill ha det är upp till henne. Gillar du inte hennes blogg eller den reklam som görs – vad sjutton gör du här?
Jo vi lever i en demokrati, men du har ju gjort det till din mission att tycka och ifrågasätta allt i denna blogg!
Sluta läs den istället och välj nån annan istället är tipset!
Tyvärr så anser du dig ha rätt att vistas här inne och spy dina dåliga kommentarer!
Trolla bort dig till en annan blogg nu som du mår bättre av!

Mikkan 1 år sen

Mia. Vad är ditt problem? Det du skriver nu är pinsamt för du är en av anledningarna till mobbing och näthat.

Varför skriver du skit på ALLA johannas reklaminlägg tex? Hon jobbar ju med detta.
TV3 har reklam, tidningar har reklam.

Varför ska Johanna inte få betalt? Är du på riktigt?

Mia 1 år sen

Läs en gång till.. om du inte förstår.

ANNA 1 år sen

men Mia. Varför tjatar du på att Johanna inte ska ha betalt för sin reklam?

Varför läser du här om du mår dåligt och stör dig? Det får du gärna svara på.

Marie 1 år sen

Hahahaha du Mia fattar inte att Johanna driver med dig. Har du läst hela hennes roliga inlägg om Trollreservatet? Jag skrattar så jag tjuter. Fi fan vad Johanna är smart.

Mia 1 år sen

Jobbar med vad? Lura på folk ditten och datten? Det är som en blaska med ljug och inget innehåll bara för att skapa rubriker för att tjäna pengar… ingen som ser? Ärlighet varar längst. Näthat? .. bara sunt förnuft.

Mia 1 år sen

Marie.. ja vad säger man. Tydligen har du inte alla getter hemma som påstår att Johanna mobbas. Det är tydligen inget du vet vad det är…då du spelar efter andras inte dina egna spelreglerna… och är mobbarna som styr världen tillika då Johanna. Undrar om ni förstår vad ni säger… Om ni visste då hade det inte funnits mobbing… ( Skickar en faktura till Johanna för min medverkan i denna blogg)

Mia 1 år sen

Anna.. om en bloggare är seriös med sina samarbeten bör man har en personlig åsikt om det är bra eller ej… Inte ta allt för att tjäna pengar.. då kan man ifrågasätta allt på bloggen.

Camilla 1 år sen

Hej Mia! Tror du på att TV4 testar allt som de sänder reklam för? Om du inte tror det, vad är skillnaden?

Mia 1 år sen

Camilla.. är TV 4 en person ?

Anna 1 år sen

Men Mia eller vad ditt namn nu är – Troll är någon som skriver under olika påhittade namn det har ingenting med att säga emot eller tycka olika att göra. Vi har ju alla rätt att tycka här, vad har du fått det ifrån att folk inte får tycka? Känner du dig mobbad nu, drar mobbingskortet? Suck.. Vad kallar du det DU gör då, ger tips?? Du verkar se ner på folk som har vissa yrken och vissa boendeformer suck..och du hånar och kränker, ständigt, och du verkar paranoid och faktiskt galen. På vilket sätt har du försökt ge Johanna tips?? Genom att klaga på allt hon säger el skriver, kalla henne än det ena än det andra, förtala henne och hitta på dina egna sanningar, anklaga henne för än det ena än det andra och försöka smutskasta och sänka henne. Det är sjukt Mia, skrämmande, trakasserier på hög nivå, och det är tydligt att du är avundsjuk och inte skriver här för att ge Johanna tips. NU blir du troligtvis blockad iaf för NU har de ju iaf ditt ip-nummer.

Camilla 1 år sen

Nej, TV4 är ett företag precis som Johannas blogg är ett företag. Kan du svara på mina frågor nu, Mia?

Anette 1 år sen

”Det enda sättet att bli bättre är genom dålig kritik och har du inte förstått det då är det din förlust”
Tror faktiskt att det är bättre att ge konstruktiv kritik. Dålig kritik verkar inte vara speciellt utvecklande eller positivt. Ett tips bara till dig ”Mia”

Mia 1 år sen

Anette.. vad är skillnaden? och varför lägger du dig i eftersom jag är så störande? Oj fel ordval.. och särskrivningar jag innan… ojojoj.

Anette 1 år sen

Det är stor skillnad på DÅLIG kritik och KONSTRUKTIV kritik.

Mia 1 år sen

Jasså..

Lillan 1 år sen

Du syns absolut, och om du nu är så ärlig och står för dina åsikter så förstår jag inte varför du inte skriver ditt riktiga namn i stället för olika. Det är väl oärligt om något. Sen säger jag som många andra, att läs inte om du retar dej så på vad Johanna skriver. Om hon sen råkar tjäna pengar här så är väl det en inkomst som alla andra. Nej kliv fram med ditt riktiga namn, men det vågar du väl inte förmodligen, så kom inte och säg att du står för saker du tycker och tänker. Gjorde du det så behövde du inte kalla dej vare sej Mia, Sandra osv, utan ditt riktiga namn. Träd fram eller sluta upp med att vara otrevlig.

Linnie 1 år sen

Lillan. Bästa kommentaren!
Mia kan du berätta för oss varför du kallar dig för Sandra också? Om du ska vara ärlig varför skriver du inte ditt riktiga namn.
Ut med för och efternamn och bete dig vuxet.
Du verkar inte klok någonstans.

ullis 1 år sen

Lillan:
Så bra skrivet säger jag bara!

Mia,två saker bara:
1. Ingen kan lägga ner så mycket tid på en blogg som Johanna gör utan att tjäna pengar. Det är ett jobb som vilket annat. Därför behövs också reklam för att Johanna ska fortsätta kunna blogga. Allt kostar pengar och att ha en blogg är mycket mer jobb än vad som syns. Så inse det nu Mia. Reklam kommer alltid att finnas punkt slut!

2. Man behöver inte gilla allt alla gör. Men det här är faktiskt Johannas forum. Hon bestämmer vad som skrivs och vem som får kommentera. Gillar man inte det då har du ett val precis som alla andra skrivit. Du kan läsa någon annans blogg. Starta en egen blogg där du skriver vad du vill. Du har ingen rättighet att få svar, du har ingen rättighet att kräva nåt i någon annans forum att Johanna ska göra si eller så eller inte få skriva om vissa saker. Nu har Johanna varit schysst och låtit dig hållas ett långt tag men hon väljer också att blockera dig. Det har hon all rätt till eftersom det är hennes blogg.
Du måste inse och acceptera det även om du inte gillar det.

Mia 1 år sen

FYI detta är inte Johannas forum, om Johanna vill ha ett eget forum ja då får hon skaffa sig ett forum där man behöver lösenord. Detta är ett öppet forum för alla att se och delta i och ja då har jag rätt att tycka. Jag antar att Johannas döttrar älskar nya produkter, särskilt värdelösa som de köper på sig hur som helst från vilken kvacksalvare som helst.
FYI är ett nättroll/näthatare en som går på en person personligen genom utseende, hotelser osv. Säger mer om er och Johanna än mig. Då detta är ett företag, ja då har jag all rätt att tycka.. eller hur var det nu?
FYI om ni har läst alla mina kommentarer så vet ni att jag har försökt att ge Johanna tips men tyvärr är Johanna ett nättroll/näthatare själv, hon vill gärna verka som om hon inte vill förstå då hon vet mycket väl vad hon håller på med och försöker skylla på någon annan bara för att fortsätta tjäna pengar på diverse falsk värdelös reklam. Ni tror väl inte Johanna går under en person? Jo jag har sett hur hon behandlar andra bloggerskor och företag och jag är långt ifrån den världen. Tydligen har hon fått tips från en så kallad Camilla som hon träffade tidigare.
Seriösa bloggerskor beter sig inte så här, en blogg består inte bara av död, sjukdomar, reklam, resor och recept man inte ens kommit på själv. Man bör ha ett underlag som är intressant för läsaren. Johanna DU vet väl att DUär ansvarig utgivare. Om ni inte var så hjärntvättade och sinnessjukt rädda att ifrågasätta utan personliga påhopp så hade världen sett bättre ut men såklart, nej jag förväntar mig inte att ni skall förstå men det kommer att ge sig inom 10 år, ja då vet ni hur jag tänkte. Tack och hej nu slipper ni läsa mina göttiga kommentarer.. jag har sagt mitt.

Camilla S 1 år sen

Hej Johanna. Tyvärr har vi alla våra ”fiender” omkring oss. Personer vi inte klickar med, personer som är avundsjuka på vårt liv eller vår framgång. Vi kommer inte undan dem och det är en del av livet. Tyvärr har någon/några av dem hamnat i detta forum, vilket är tråkigt och olyckligt såklart. Men, du ska veta att du inspirerar så otroligt många människor här på din blogg och säkerligen även i ditt privatliv också. Tänk på detta när de tråkiga och sura kommentarerna dräller in. Vi är betydligt fler som genuint uppskattar det du skriver om än de som inte gör det. Vi är många som vill överösa dig med lite hjärtlig kärleksbombning och tack för att du finns och att du verkar vara så stark och stabil som delar med dig av ditt liv! Skickar här lite tack och uppskattning från mig. Tack och fortsätt i samma härliga anda! Ha en mysig mellokväll! ❤???

Annika 1 år sen

Sluta jiddra börja trolla!! ;-)

En J 1 år sen

Spårade denna person via IP och det är varken en Mia eller Sandra. Kan lägga upp personuppgifter offentligt men roligare att vidta andra åtgärder. Hur dum får man bli. Tog två minuter att hitta denna person

Svar på kommentaren:
Eva 1 år sen

Och där var du! Haha och Vem har du spårat menar du? Och hur vet du om någon du spårat varken är Mia eller Sandra?? Haha ja hur dum får man bli, det var en bra fråga, ställ den till dig själv haha. Herregud snacka om att vara dum och korkad! Förlåt Johanna men kunde inte låta bli att svara. För övrigt så tror jag inte att du gjort personen illa Johanna utan det handlar om avundsjuka, personen är Avundsjuk så det skriker om det och helt klart är hon besatt av att försöka sänka dig, verkar inte sunt alls, inte friskt. Psykfall och jag anar vem hon är. (LA)

Eva 1 år sen

Eller du kanske menade att personen inte är varken en Sandra eller Mia? Inte heter Mia eller Sandra? Ja det har väl de flesta av oss förstått. Och ja visst det kan vara lätt att spåra en person Om man har ip-nr. Dock kan ju en person ha flera ip-nr.

Malin 1 år sen

Glöm det där med IP-nummer. Säger inte ett skit. De flesta surfar så de tilldelas en dynamisk IP-adress för varje gång de kopplar upp så det resonemanget faller dessvärre…

Mia 1 år sen

Fantastiskt om man blir dömd för att tycka olika.. ja, då lever vi i en diktatur… ja, som om jag inte trodde annat. Inte konstigt att barnen blir mobbade i skolan och att inte förövaren får nått straff utan den mobbade får ta allt, byta skola, vara kränkt för livet. Vilket fint samhälle vi lever i pga av er som skyller på alla andra. ”Det var ju inte mitt fel” ”vaddå jag förstår ingenting” ”vaddå det är ju bara reklam” ? ? ? ? Ta ansvar för i h..vete.

Anna 1 år sen

Men Mia för i h..vete DÖMD för att tycka olika!?? Vem är dömd för att tycka olika eller för att det finns särskrivningar. Ge dig ! Är det Johannas fel att barn blir mobbade, är det Johannas fel att det finns krig och svält i världen eller att Trump sitter vid makten?? Lägg ner ditt sjuka resonerande och klagande och särskilt ditt förtalande och ta ansvar själv och var en god människa. Visst Johanna bad dig att du här skulle skriva av dig din skit och vi andra skulle inte skriva, nu är vi ändå flera som skrivit. Hoppas från hjärtat att du mår bättre snart Mia, för det är tydligt att du mår dåligt. Hoppas du har ett okej liv. Varm kram till dig

Sanna 1 år sen

Hej Johanna! Du skriver att det ska gå långt innan du blockar, jag var en av dina trogna följare på instagram tidigare. Jag kommenterade ett inlägg när ni var i Barcelona på tjejresa. Du hade bloggat flera ggr gällande en fantastisk tapas restaurang men när ni väl var där så kommenterade du på din instagram” skitställe,dålig service ikväll mm” då ifrågasatte jag bara vad som var fel…dagen efter var både din kommentar borta samt jag blockad på insta?Sandra blir inte blockad förrän nu med alla sina inlägg men jag blev????
Med vänlig hälsning Sanna

Monia 1 år sen

Det är väl som de säger.
Don’t argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with
experience
Förstår mig inte på vissa människor ??

Linda 1 år sen

Hahahaha roligaste inlägg jag läst på länge.
Trollreservat!!! Haha jag skrattar så jag gråter

Svar på kommentaren:
Mia 1 år sen

Synd att vi raderat alla som har en åsikt likt en mobbare med sina allierade.

Eva 1 år sen

Jag såg de tokiga kommentarerna, men va d så moget av dig o Janne, att gå in o skriva. Sådant eggar upp nättroll?

Svar på kommentaren:
Mikkan 1 år sen

Tokiga kommentarer? De är mer än tokiga. PSYKFALL.
Janne skrev jättebra, undra om mia vågar ringa Janne som hon skrev.

Hallå Mia nu måste du kommentera här!

Mia 1 år sen

Ja, men vilket nummer har Janne? Han har inte kontaktat mig.. kul att Andrea fick till det iallafall.

Linda 1 år sen

”Mia” Janne står som Jan Fors och han skrev det själv när du svarade honom.
Han skrev också: Bara att ringa. Du är anonym med flera namn så hur ska han kunna ringa dig.
Har du ringt honom?
Nej, för du vågar inte.
Du är ett fegt jävla troll.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…