• 2017-03-21, 23:14
  • 107
 

Äntligen får vi en rapport från Annica! Stackaren är helt slut efter sin krävande behandling, men ska verkligen försöka komma på bloppisen. Inte så mycket för den i sig som för att få vara med på eventet med tävlingar och mingel och framför allt få träffa er allihop, som gör så mycket för att hjälpa henne. Jag hoppas så att hon ska orka, all omväxling från de otäcka cellgifterna måste vara underbart.

Jag låter Annica berätta själv, glöm inte att skicka all kärlek till henne!

Oj oj vilken pärs. Jag är helt slut sen förra omgångens cellgifter. Min kropp var inte beredd på detta utan det blev ett krig efter cellgifterna på sjukhuset som jag bara fick försöka att klara av. Jag har varit så matt att det är svårt att beskriva med några ord. Jag har inte ens orkat svara på sms när mina fina vänner har undrat hur jag mått.

Men jag antar och hoppas att jag svarar på cellgifterna. Det brukar faktiskt vara ett fenomen att ju sämre man mår, desto större chans att man svarar på behandlingen.

Just nu befinner jag mig på Sahlgrenska och får blod medan jag skriver till er. Mitt blodvärde hade sjunkit till 82 och det ska vara en bit över 100. Inte konstigt att jag mått och mår som jag gör. Jag hoppas så innerligt att blodet ska göra mig piggare. Jag orkar inte må så här längre. Inte ens lite smink kan kamouflera hur jag mår.

 Jag har så många planer med mitt liv, vanliga vardagsplaner som att i alla fall orka sätta på en tvättmaskin och sedan hänga en tvätt. Inte ens det har jag orkat. Så jag kan lova er att det är berg med tvätt där hemma nu. Vi har världens minsta tvättstuga och vi är fem personer med sport som största fritidsintresse. Det blir megamycket tvätt.

 Jag har en dröm nu som vi ska försöka förverkliga. Vi ska flytta vår lilla tvättstuga in i förrådet så det blir en större tvättstuga, men det kräver tid och ork för att färdigställa ett sånt projekt. Sedan ska jag orka tvätta upp mina berg. Tänk att såna saker som vardagssysslor som tvätt, åka och handla mat etcetera är som den största utmaningen efter en sån här pärs. Man blir lycklig för minsta lilla aktivitet som man klarar av.

Ni kan förstå hur det känns nä man får negativa kommentarer på Facebook och Instagram, där det ifrågasätts hur jag ena dagen orkar göra det ena och andra när jag är totalt klubbad en annan dag. Det blir som värsta boxningsslaget i magen. Hur kan man ens ifrågasätta nåt så dumt?

Jag minns speciellt en kommentar på Instagram, som faktiskt denna person valde själv att ta bort sen. Det var när jag fick mina cellgifter och vi blev bjudna på en kväll med show, glitter och glamour. God mat och bara glädje. Vi blev bjudna på en show jag varmt rekommenderar som heter ”Rock of 80’s” och är på Trädgår’n i Göteborg.

Mitt i allt lockades jag såklart av att gå dit tillsammans med min man. Det var en match att ta sig dit. Jag somnade på sjukhuset när jag fick mina cellgifter. Jag sov när vi kom till hotellet innan showen. Jag tog megamycket morfin för att klara kvällen. Och vi fick en kväll att minnas mitt i allt det jobbiga.

Ändå ifrågasattes det hur min man kunde spela luftgitarr på scenen dit han blev uppdragen och så kul det var. Han bjöd på sig själv, min Krille. Jag filmade, jag skrattade, jag njöt trots att jag var i dimman av morfin för att klara kvällen. Men sen att behöva svara på frågor varför vi ena dan mådde så dåligt och andra dagen kunde gå ut en kväll.

Å jag skulle önska att ni såg helheten. Självklart lägger inte jag ut bilder på Instagram på mig när jag mår katastrof eller spyr av mina cellgifter. Jag lägger inte ut bilder när jag gråter och våndas inför nästa omgång av cellgifter. Jag har mitt liv utanför Instagram och Facebook. Jag väljer att leva så gott jag kan när jag kan. Vi fick den kvällen tack vare en god vän som gjorde det möjligt att skratta tillsammans och för en liten stund glömma cancern.

Nu ska vi ut och resa förhoppningsvis i maj och åh, jag är så tacksam för det. Det får mig att kämpa ännu hårdare, jag har nåt extra kul att kämpa för. Barnen längtar som bara den. Till alla er som gjorde det möjligt, ni är UNDERBARA! Tack älskade ni!

Nu börjar planeringen av vart vi ska åka. Det är mycket att planera. Vi ska se över försäkringar, medicinlistor som måste göras etcetera. Som sagt, massor att planera. Men snart ska jag doppa tårna i havet och se vem som hoppar högst i vågorna. Det kommer att bli magiskt kan jag lova. 

Jag hoppas jag får träffa er alla på Johannas bloppis. Jag tror att jag kommer att må bra när jag fått blod. Då kommer jag att bli piggare och bli Annica igen. 

 Stor kram till er alla från Sahlgrenska 

 Å, jag hoppas så att den där resan som alla ni underbara läsare har samlats ihop till blir alldeles underbar. Det behöver verkligen Annica och hennes fina familj efter alla motgångar och prövningar. Än mer hoppas jag, av hela mitt hjärta, att den hemska cellgiftbehandlingen hjälper nu så att cancern äntligen får stryk.

 Låt nu Annica veta hur mycket vi alla tänker på henne!

2017-03-21 Gästblogg

Kommentarer

Lena C 2 år sen

Vill bara ge dig massor av styrkekramar. Håller fingrar och tår för att ni ska komma iväg hela familjen på en fantastisk resa och njuta av varandra och värmen.

Sylvia 2 år sen

Jag säger rent ut ” skit i tvätten”. Kan ingen annan ta hand om den? Men jag vet likafullt, för min väninna (pedanten) är opererad 2ggr för sin cancer och har tappat håret, men hon ska putsa fönster och baka alla kakor och allt skulle vara hemlagat i julas. Hoppas du får kraft nånstans ifrån till det DU vill göra!

Jossan 2 år sen

Du är helt fantastisk vackra Annica! Beundransvärd och tapper, som du kämpar på! Heja dig!

Jenny Jansson 2 år sen

Annika!!! ❤ ❤❤
Förstår att det måste vara jobbigt att läsa negativa kommentarer. Det är bittra människor som drivs av att skriva illa om andra. Lätt att säga att man inte ska bry sig, svårare att inte göra det. Det förstår jag men önskar innerligt att det inte ska påverka dig negativt. Det behöver du inte. Med din hemska situation så är du såklart värd allt. ALLT!
Att fixa ordning sig, ta sig i kragen, skärpa sig eller hur man nu uttrycker det är att kämpa. Kämpa för att hålla sig över vattenytan och få känna lite uns av glädje och ”vanligt liv” mitt i allt.

Önskar av hela mitt hjärta att du får komma iväg på resan med din familj och njuta av livet. Det är ni alla värda.

Lisa 2 år sen

Vilken krigare du är ❤ Alla tankar till dig och familjen ❤

Katarina 2 år sen

Jag har själv gått på cellgifter så jag vet hur dåligt man mår … man orkar knappt stå på benen vissa dagar ..så kämpa på nu you go girl fuck cancer ..kram från mig

Eva 2 år sen

Styrkekramar och bamsekramar till dig Annica! <3<3<3

Helena Bengtsson 2 år sen

Jag önskar så att du ska bli piggare när du fått mer blod och att du får mer ork! Det borde ju göra susen. Önskar dig och din familj en såå mysig resa som ni bara kan ha. NJUt och umgås, skratta och ha skoj :) Det är ni så värda och i
behov av! Friskhetshälsningar och Varm kram,

Olga 2 år sen

Hoppas det värsta är över nu och att du bara blir piggare och piggare nu när när blodvärdet kommer upp i normala nivåer. Du är en riktig kämpe, en tapper, vacker och fantastisk krigarprinsessa! Är övertygad om att du kommer att fixa det här, du har så många som följer dig, tänker på dig dagligen, ber för dig och hoppas bara en sak; att du ska få bli frisk igen och får vara tillsammans med din älskade familj.

Så roligt för er att ha en mysig, härlig solresa framför er, att få planera och längta till! Blir spännande höra var ni åker senare i vår!

Stoor kram och allt gott till dig!

Bettan 2 år sen

???

Malin 2 år sen

Bamsekramar❤bamsekramar❤styrkekramar❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram❤???

Cecilia 2 år sen

Kramar tebax Annica ❤?❤ skönt att höra ifrån dig. Nu jädrar så tafsar du till skitcancern en gång för alla ??

Pia P 2 år sen

All styrka och kärlek till dig fina Annica <3<3 Du är en sann förebild och kämpe.
Massor av kramar <3<3<3

Eva 2 år sen

Hej
Vet hur du känner dig. Man kan må ok ena dagen när man har fått cellgifter men när all medicin har gått ur kroppen mår man förjävligt. Då orkar man ingenting. Kämpa på. Ta åt dig all positiv respons och strunta i det negativa. Kram Eva

Susanna 2 år sen

Go kväll!
Jag vill först och främst skicka massor av tankar till dig Annica. Det var jag som skrev inlägget på instagram och sedan tog bort det. Jag vill bara be dig återigen om ursäkt om jag uttryckte mig klantigt. Det var verkligen inte min mening,jag lusläser både Johannas blogg samt följer dig och din tuffa kamp på instagram. Jag vill bara förklara att min mening var väl mer att jag var nyfiken på hur du ställer dig till de gånger ditt mående ifrågasätts. Jag levde själv med min cancersjuka mamma i över 10 år. Hon genomgick cellgifter varje vecka i över 10 år. Många gånger höjde folk på ögonbrynen” hur orkar din mamma helt plötsligt gå på bio när hon fick cellgifter igår?” Människor valde att ifrågasätta det. Det jag undrade var mest,att du som är så sjuk och är på sociala medier är hur du orkar med sånt? Tar du åt dig,eller struntar du i såna åsikter? Än en gång, jag är alltid noga med vad jag skriver,vill givetvis inte såra dig. Jag har själv 3 barn och sambo, och vet inte hur jag skulle överleva själv med en sån kamp. Ser ofta dina fina killar och ber en bön att du ska bli frisk. Hoppas verkligen ni får en underbar resa,jag fick många med min älskade mamma!
Kram S

Sofia 2 år sen

Att Du försöker hitta och njuta av tillvaron trots allt det svåra är säkert en del i att kunna få energi att orka fightas mot skitcancern. Fortsätt med det!
All kraft å styrka till Dig å Din familj! ❤?❤?❤

Anna 2 år sen

Många kramar Annica! ❤️❤️❤️

Catarina 2 år sen

Blir glad att läsa att du känner dig lite bättre och orkar planera för resan! Fortsätter att be för dig varje dag!
Massor av kärlek till dig!

Maria 2 år sen

Tack för ditt inlägg❤

Eva 2 år sen

Tänker på dig Annica? O hoppas att du snart mår bättre. Kramiz❤

Majsan 2 år sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Carina L 2 år sen

Skickar all styrka o kraft till dig Annica o hela din familj❤❤❤

Pia 2 år sen

Många kramar Annica ❤️❤️

Iréne 2 år sen

All värme, styrka och kämpaglöd till dig! Du och din familj är värd all glädje i både vardag och fest! Varmaste kramen till dig! ❤?

Linda 2 år sen

❤?❤ många kramar

Susanne 2 år sen

Kämpa ❤❤❤❤❤

Pernilla 2 år sen

Kämpa på Annica❣
Hoppas att du får en underbar resa med dina killar?

Brittan 2 år sen

Kraam❤️

Anne 2 år sen

Stor varm kram till dig som kämpar så hårt ❤️hoppas att tiden går snabbt fram till er drömresa ?☀️?

Annelie 2 år sen

(Förlåt – jag stavade ditt namn fel! ?
ANNICA ska det vara ju!)
??

Madeleine 2 år sen

Annica, ta inte in de okunniga, dumma komentarerna. ” det går inte att slåss med en gris, man skitar bara ner sig o grisen gillar det” brukar min man säga.
Vi är många som har dig i våra tankar o som önskar dig allt gott o som gläds med dig när du orkar o får en bra dag. Hoppas det vänder nu äntligen. LJus o styrka
Madeleine

Annelie 2 år sen

Finaste Fina Kära Annika!
Du berör mitt hjärta.
Jag tänker på dig varje dag. Hur du mår, hur det går och jag ber till alla goda gudar att de ska beskydda dig.
Jag är så ledsen över att du och din familj ska behöva gå igenom allt det här men jag är övertygad om att du kommer att fixa detta.
Du är en stark, hjärtegod och fantastisk människa som förtjänar ALLT gott och all kärlek.
En stor varm styrkeKRAM till Dig från Mig ❤️

pernilla holmen 2 år sen

önskar dig all lycka, hoppas att den vidriga cancern ger med sig o att du får må bättre, jag tycker så synd om dig massa styrke kramar ifrån familjen Holmen

Britt-Marie 2 år sen

Många styrkekramar till dig! ?Hoppas ni snart kommer iväg på en härlig resa till sol,hav och värme! ?Kram ?

Susanne 2 år sen

Kramar till dig Annica ❤

Anna 2 år sen

Annica,
Du är fantastisk, vilken kämpe!!! Jag tänker på dig och beundrar dig så! Jag hoppas du kan slå ifrån dig de dumma kommentarerna. Någon som skriver så kan inte själv ha mått riktigt dåligt och verkar ha svårt att sätta sig in i någon annans situation!!! Tänk på dig själv, din familj och kämpa vidare!
Stor KRAM ❤

Annica 2 år sen

Lycka till med allt, hoppas verkligen ni kommer på iväg på en riktig drömresa! Kram!

Monica 2 år sen

Hur kan det vara möjligt att du får sådana hemska kommentarer? Vad är det för människor? Fina Annica du är en kämpe,att du orkar är ett under.Önskar dig allt gott som finns.Allt gott till din fina man och underbara barn.

Åsa 2 år sen

Ulrika 2 år sen

Tänker mycket på dig Annica ! Ni kommer få en underbar resa !! Många varma kramar till dig o din fina familj ????

Maria 2 år sen

Du är en fantastisk förebild och kämpe!

Annika 2 år sen

❤️❤️❤️❤️

LottaE 2 år sen

Önskar dig och din familj allt gott.håller tummarna att allt går bra för dig.
Föreslår att du åker inom EU på din resa med tillgång till sjukvård.
Härligt och ha det att se fram emot.kram

Yvonne 2 år sen

All styrka till dig ❤❤❤ Bamse kramar

Suzanne diner 2 år sen

Miljoner kramar till dig o din familj❤️❤️❤️ Guud vad värda ni är en underbar semester tillsammans ! Kram Suzanne

Emeli 2 år sen

❤❤❤❤❤

Eivor Johansson 2 år sen

Härligt att planera resa!
Styrkekramar ❤❤❤

Kristin Segerström 2 år sen

Tänker så mycket på dig Annica! hoppas att cellgifterna motar ut varenda cancercell ur din kropp och att blodet du får gör att du mår bra fort! och orkar med allt som du vill göra! vad spännande det ska bli att få höra om er resa! undrar var ni kommer åka .. Grekland.. Mallorca.. kanske Thailand? spännande! och du och familjen är sååå värda att få åka till sol och bad <3 kramar Kristin

Malin 2 år sen

Bamsekramar❤styrkekramar❤bamsekramar❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram???

Anna M 2 år sen

Åh Annica, du gör det så jäkla bra ! ❤❤

Lotta 2 år sen

Tänker på dig Annica, tyckte jag såg dig förra veckan när jag kom i bilen i Skövde, tänkte nästan stanna och ge dig en kram. Jag såg du såg väldigt trött ut.
Men nu vänder det!

Kramar från mig

Anette 2 år sen

❤️Du ska inte ens behöva lägga kraft på att ” försvara dig”. Be någon att plocka väck kommentarer som gör illa.
Man kommer aldrig ifrån dessa personer. Samtidigt ska man inte acceptera det.
Men är man sjuk eller under andra omtändigheter så är det svårt att värja sig. Det finns ingen kraft till det.
Tycker det är synd om dig som kämpar med din tillvaro att du ska känna att du behöver lägga energi på detta. Din energi som du har ska användas till något bra för dig❤️.
Ditt liv ska vara så bra som möjligt! All kärlek till dig❤️?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Det är tyvärr svårt att plocka bort på Annicas privata konto, hon skriver allt där själv och lägger ut egna bilder.

Tack alla som skriver så fint här inne, Annica läser alla ska ni veta <3

Kram Johanna

Linda 2 år sen

Hej Annica, glädjs med dig att du/ni orkade gå på showen i Göteborg. Bara du och din familj vet vad som är bäst för er. Glädje och skratt är bra för både kropp och själ! Jag ber för att din kämparanda ska visa positiva resultat vid kommande undersökningar. Ingen kan göra mer än du gör för att bli frisk, i den vetskapen kan du vara helt lugn. Hoppas solen skiner på dig idag, underbart när våren visar sig så man till och med kan uppleva den inomhus ☀? Kram från mig

Sara 2 år sen

❤️❤️❤️

Jenny 2 år sen

Tänker på dig❤ Vilken otrolig kämpe du är, all styrka till dig?❤❤

Rakel 2 år sen

? ? ?

Jenny 2 år sen

All styrka till dig och familjen ?
Ni gjorde helt rätt som åkte på eventet och fick ha roligt och försöka att inte tänka på sjukhus och sjukdomar.

Petra 2 år sen

Tänker på dig ❤

Malin 2 år sen

Annica, går inte en dag utan att man tänker på dig. Hårt knäppta händer för dig ? och att du kommer må bättre nu när du fått blod och kan vara med på lördag. Tyvärr bor jag för långt bort annars hade jag så gärna velat komma o få träffa dig och Johanna.
Tänker på din mamma också ? Hoppas innerligt att det ska bli bra för er och gläds så med er inför alla bidrag som kommit in så att ni kan åka iväg. Så fantastiskt! Kramar till er alla ?

Anna 2 år sen

Tänker på dig! Hoppas du snart känner dig bättre och att ni kan planera er fina resa. Kram <3<3<3

Eva 2 år sen

Tänker på dig <3 Styrkekramar

Alexandra 2 år sen

❤️❤️❤️

nathalie 2 år sen

Finaste Annika tänker på dig och din familj varje dag!<3 många styrkekramar till er<3

Johanna 2 år sen

Underbara Annica! Jag hoppas och ber att cellgifterna gör nytta nu och att du får känna dig piggare efter blodtransfusionen! Du förtjänar det bästa och jag hoppas verkligen att ni får en underbar resa! Det är ni verkligen värda. Att bara få vara och rå om varandra! Varma kramar från mig!

Yvonne Bojestig 2 år sen

Tänker på dig och familjen och ber om styrka och läkedom. Vet hur det är att leva med dessa hemska cellgifter, som förhoppningsvis hjälper oss att få en bit extra liv. Kämpa på! Jag håller alla tummar och tår för dig! Kram Yvonne

Petra 2 år sen

Kan varmt rekomender Aruba vita stränder,varmt vatten året om och 29 grader i luft all-inclusive ❤vi är här nu och redan efter 2 dagar sa vi att vi ska återvända barnvänligt Ving har detta kolla in Divi Aruba all-inclusive heter hotellet ville skicka en bild här men funkar inte.min omslagsbild på Facebook finns bilden.
Styrke kramar till dig och din familj
Mvh Petra

Anna 2 år sen

Heja cellgifterna!! Bort med cancern! Vi med verklighetsuppfattning vet att ett liv har olika sidor och stunder. Klart vi väljer vad vi delar på nätet. Klart du ska leva och göra skojiga saker.

Stina 2 år sen

Tänker på dig Annica och skickar massor av styrkekramar! ❤️

Karin 2 år sen

Kämpa. När det gäller reseförsäkring är jag till 99% säker på att du inte kommer att omfattas av den när det gäller problem relaterade till din sjukdom. Eftersom du redan har den så kan en försäkring tecknad därefter inte täcka. Kan bli dyrt om ni skulle behöva avboka eller resa hem i förtid.

Åsa N 2 år sen

Hej dig Annica❤️ Har undrat så hur det går med dig! Hoppas att du redan nu känner positiv effekt av blodet o att kraften kommer åter! Du är stark som en oxe och du ser helt fantastisk ut, även om du känner dig sliten!
kram

Michaela 2 år sen

Älskade fina du, ❤️❤️❤️
Såklart du måste få komma ut o göra, roliga saker trots tuff behandling.
Det hjälper ju till att inte gräva ner sig och bara va i cancerbubblan.
Du är så fin! Njut av allt fint så å mycket du kan! Kämpa!

Kristina Staude 2 år sen

Marita 2 år sen

Tänker på dig Annica ❤️

Marie 2 år sen

Hej kära Annica, en liten tanke inför er resa, tror ni inte att en kryssning skulle vara perfekt, massa aktiviteter för barnen och er vuxna om ni vill /orkar. Det finns även alltid 2 läkare och 3 ssk ombord. Jag har jobbat som ssk på kryssningar och vi har tom haft dialyspat ombord som haft med egna dialysapparater. Hoppas du har ork att vara med på lördag. Håller tummarna för dig och cllgifterna. Kramar

Sofia 2 år sen

Önskar dig all kraft och styrka som finns, och allt fint och gott du kan unna dig, det är du så värd i allt ditt kämpande. Rik välsignelse till dig/er kram Sofia ❤️

Linda 2 år sen

Tänker på dig Annica och din familj….hoppas hoppas nu att du snart mår lite bättre och att ni kommer iväg på en resa håller alla tummar. Du är en kämpe av sällan skådat slagit helt otrolig ???

Babsan 2 år sen

Vad en människa ska behöva gå igenom. Satans Cancer. Tänker på dig och alla andra som kämpar. Önskar er en fin resa.

Anna-Karin 2 år sen

Vad härligt fortsätt att drömma om eran resa som ni ska göra. Kram?

Frida Schneider 2 år sen

Du får kämpa på du kommer att klara det kramar <3

Agda den förste. 2 år sen

Oh, vad härligt att få ett livstecken från dig Annica, har tänkt så mycket på dig.
Hoppas verkligen du kan vara med på bloppisen men framför allt att ni kommer iväg på en underbar resa.
Angående dumma kommentarer så verkar det finnas många där ute som inte tänker alls.
Hälsningar Skåne.

Agneta? 2 år sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤??????????????

Cecilia Johansson 2 år sen

Fina rara underbara Annica ❤❤❤

AnnaE 2 år sen

Du är en riktig kämpe! Och jag hoppas du kan vara med på Lördag och att ni får en underbar resa i Maj.
Kram kram ❤?

Eva 2 år sen

Finaste du som kämpar med det ingen borde behöva kämpa med ❤️ Blir så ledsen när du skriver att du ska behöva svara på frågor och försvara dig i dumma inlägg! Jag tycker du ska strunta i att ens försöka svara på dem! Alla vi som väljer att se hur du kämpar vet att du behöver den energin till bättre! Försök att inte ”se” alla knasbollars dumma kommentarer ❤️ Kram

Helena 2 år sen

Jag har haft en känsla hela tiden… att du kommer gå som segrare ur detta! Den här känslan är väldigt stark!

Johanna 2 år sen

Tänker på er❤️

Madde 2 år sen

Annica, du ska inte ens behöva ta sådana kommentarer. Förhoppningsvis beror det på en stor okunskap, för vill inte tro att någon är elak. Ingenting blir bättre av att man bara sitter hemma då man inte mår bra. All forskning visar på att man måste få göra lite roliga saker för att bli frisk fortare. Samtidigt sitter det så rotat hos oss, att är man sjuk ska man inte göra något. Vet hur dåligt samvete jag fick då jag åkte med på Johannas tjejresa fast jag var sjukskriven. Men hade både läkaren, FK och min chef bakom mig. Sen förstår jag att det säkert stör någon då man ser bilderna. Men precis som du skriver. Ingen ser baksidan. Hoppas nu att resan blir riktigt bra, att du kan ladda med lite ny energi, så du orkar ta tag i det tuffa som med all säkerhet kommer då ni är hemma igen.Massa kramar Madde

Marita 2 år sen

Kramar av styrka och kärlek till er, Annica och familjen❤❤❤

Nathalie 2 år sen

Det viktiga för dig Annica är du själv och din familj, försök strunta i elaka kommentarer. Skickar massa kärlek och styrka till dig ❤️

Mia 2 år sen

Du är verkligen en kämpe och du ger cancern en rejäl match, du ser trots allt du går igenom så rofylld och vacker ut. All kärlek till dig, du finns i min bön, kram!

Christina 2 år sen

Tänker på dig sååå mycket!!
Du är en fantastisk förebild o kämpe!! Massa Kärlek o Kraft från mig❤️❤️❤️

Susanne 2 år sen

Massa goa styrkekramar min fina lilla kämpe ❤

Sara 2 år sen

Styrkekramar ❤❤❤

jenny 2 år sen

Klart att du ska leva ditt liv! Skapa ny härliga minnen med familj och vänner! Blir galen på vissa människor…. Kämpa vidare nu Annica, detta kommer du fixa!! Alla kramar i världen <3

Ingrid 2 år sen

Fina Annica. Tänker dagligen på dig och önskar att du ska bli frisk. Kram

Cissi 2 år sen

Du fixar detta Annica. Stor kram ❤️

Pernilla 2 år sen

Hej Annica, jag hoppas innerligt att du svara på behandlingen och att du snart kan leva normalt med din familj. Skit rent ut sagt i alla dumma kommentarer. De är okunniga och avundsjuka människor som skriver. Att få cellgifter är fruktansvärt jobbigt, men de allra flesta gångerna så hjälper det ju. Stå ut och kämpa.
Jag arbetar inom sjukvården med organtransplanrationer och har tidigare arbetat med blodgivning och vet därför hur livsviktigt blod är för många sjuka. Om man kan ge blod, gör det. Tänk om du själv behöver då vill man görna att någon annan har gett.
Johanna, det är kanske något du kan skriva om? Många gånger är det blidbrist på de stora sjukhusen.
De flesta kan ge, de tar en halvtimme, du får en fika och bäst av allt du räddar liv.

malin 2 år sen

Fina Annica, tänker på dig och hoppas att du blir piggare snart så ni kommer iväg på resan.
Kram Malin<3

Ingrid 2 år sen

❤❤❤❤❤❤❤

Barbro 2 år sen

Man tänker på dej o familjen du är ju en riktig kämpe.
Åh vad kul att du kom iväg på något skoj tillsammans med din man.
Många varma kramar till er alla…

Carina 2 år sen

Eva 2 år sen

❤️

ulli 2 år sen

Önskar dig och din familj allt gott, sänder upp böner och hoppas att du ska bli frisk!!

Gunilla Johansson 2 år sen

Tänker på Dig varje dag och hoppas du och cellgifterna ska knocka den förbannade cancern!
Sänder styrkekramar. ???

agnes 2 år sen

Säger samma som föregående talare:))

Carina L 2 år sen

Annica här är vi många som tänker på dig❤❤❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många…

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…