Så får du vitare tänder

Nu har jag vårens bästa tips till er! Missa inte rabattkoden längre ner i inlägget. Tänk att mötas av ett bländande vitt leende när du tittar dig i spegeln. Det är så snyggt med vita tänder! Jag vet att självkänslan kommer inifrån men jag vet också att det yttre spelar en väldigt stor roll för många människor. Missfärgade tänder kommer naturligt med åldern och beror ofta på mat och dryck, men måste man ha gula tänder om man inte vill? Nej förstås inte.

Jag har tidigare gjort flera samarbeten med Swiss Clinic och alltid varit nöjd, extra roligt är att många läsare hör av sig och är tacksamma för tipsen.

Nu finns det en superprodukt för hemmabruk om du vill prova att bleka tänderna till en bråkdel av priset mot en klinik, produkten heter Whitening System Gel och är framtagen av tandläkare i Holland.

Gelen i sprutorna bearbetar och löser upp det som satt sig på tänderna och skapat en gulare ton så tänderna kan få sin ursprungsfärg. Fortsätter man att bleka så blir tänderna vitare än vad de var innan.

Detta är en skonsam behandling utan ilningar men fortfarande effektiv och lätt att göra hemma.

Jag har tidigare blekt tänderna på klinik och kan nu smidigt bättra på hemma när jag känner för det.

Så här gör man:

-Doppa skenan snabbt i varmt vatten ca 5-10 sekunder. Stoppa in skenan försiktigt i munnen och forma den efter dina tänder. Låt den stelna i kallt vatten.

-Borsta tänderna noggrant.

-Applicera 0,5 ml tandblekningsgel i vardera tandskena.

-Bär den i ca 45-60 minuter.

Upprepa dagligen tills det resultat du önskar. Allt från 3 dagar till 2 veckor.

Normalpris är bara 590 kronor men just nu får du 200 kronor i rabatt med koden TOFTBY200. 

Du betalar alltså endast 390 kronor. Klicka HÄR för att beställa ditt vita leende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Alltid bara något negativt att säga? Är du sådan i verkliga livet också? Bara ser allt negativt. Jag skulle gå under om jag inte försökte tänka positivt. Någon gång då och då åtminstone.

  2. Varför skulle det inte funka K? Jag har gjort hemmatandblekning flera gånger förr, dock av annat märke, och det fungerar tänderna blir vitare och finare, kanske inte lika kritvita som vid dyr klinikblekning vilket jag aldrig gjort men tänderna blir definitivt vitare.

 1. Tack Johanna beställde!.vilket
  Företag svarade direkt när jag ringde råkade beställa utan rabatt först .ser med spänning framemot att prova detta då jag funderat på att göra detta så länge

  1. Säkert något från instagram igår, såg nån som skrev något knäppt om att detta inte är en bra produkt och svarade andra nyfikna som undrade hur behandlingen fungerade. Är väl inte hennes sak att svara alla som undrar.
   Jag tänkte, stackars Johanna som tar fina bilder, skriver om något hon gillar så ska det alltid kommer idioter som ska klaga.

  2. Låter trovärdigt ”Anna” eller inte. Men denna kommentar raderades inte? Hmm. Varför skrev du inte den relevanta faktan i denna kommentar då? Varför skriva en kommentar och berätta att man ska avfölja?? Öh

  3. Tycker bara det är bra om Anna avföljer om hon nu inte tycker att Johannas blogg och Insta är bra…då slipper vi som gillar Johanna läsa tråkiga inlägg från negativa människor 🙂

  4. Innan man bleker tänderna ska missfärgningar, tandsten och hål lagas av legitimerad tandläkare. Jag bleker alltid tänderna hemma med medel och skena som utformats på tandkliniken. Skulle aldrig köpa blekmedel någon annanstans.

  5. Håller med dig Malin! Anna är säkert samma person som alltid skriver skit, klagar och skriver ner produkterna som Johanna gör reklam för, man förstår vad syftet är. Så sjukt. Hoppas hon avföljer för hennes egen skull, måste ju vara hemskt tråkigt och jobbigt att så flitigt följa något som man stör sig så mycket på.

  6. Jag har blekt tänderna med hemmakit förut, sånt jag köpt i butik, jag var ej hos tandläkare och tog bort missfärgningar eller tandsten innan, och mina tänder blev absolut vitare. Så Nej man behöver inte gå till tandläkare innan, bullshit. Men du gör ju som du vill och vi andra som vi vill. Så dina kommentarer blir inte raderade ändå? Din fakta är kanske inte den rätta faktan alla gånger Anna, tänk på det!

  7. Du Anna som skriver att detta inte fungerar, råder andra inte att köpa, det fungerar inte mm. Vad har du för rättighet att tala om för Johannas läsare vad de ska göra och inte göra.

   Hur orkar du undrar jag?

 2. Har använt det där och jag fick då inte vitare tänder istället så frätade medlet på tandköttet så det gjorde ont i många veckor efteråt.

  1. Men är inte detta helt nytt på marknaden, är inte detta helt nyutkommet? Så det måste väl ha varit något annat du använt då? Hemmakit gör tänderna vitare, det tar bort missfärgningar efter kaffe och thè MEN bleker inte på samma sätt som det man gör på salonger/kliniker, detta är ju inte lika starka produkter. Vet inte om just denna produkt men borde fungera ungefär lika som andra sådana kit, kanske bättre, blir inte sämre av andra sådana produkter iaf men gör det ont så är det ju inte bra. Det jag använt har inte gjort ont men finns ju olika förstås.

 3. Jag rekommenderar inte SwissClinic, resultatet av deras tandblekning är tyvärr inge bra.
  SwissClinic har även fått flera anmälningar av läkemedelsverket, kolla gärna upp de före ni betämmer er för följande produkt och var rädd om era tänder, hy osv.

  Jag gillar Beconfidents premiumkit, de känns som kvalité och det ger även bra resultat!

 4. Finns en anledning varför man inte ska beställa såna här kit, nämligen att skenan du får med inte är gjuten efter dina egna tänder och det kan orsaka frätskador på tandköttet. Och det finns regler om hur stark blekningsmedel högst får vara, för starkt medel ger b.la ilningar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..