• 2017-05-15, 20:39
  • 24
Bort med alla celluliter!

Finns det något jag hatar så är det celluliter. Bristningar är inte heller kul, men de dök upp på magen på köpet när jag var gravid så de sitter där de sitter. Ett minne av en gigantisk mage med stor bebis, helt enkelt, och därför lite naturligt. Men gropar i låren tycker jag inte alls om.

Jag vet att kost och träning är A och O för just celluliter, men har de en gång satt sig där så vill de aldrig släppa taget. Gropar på rumpan är inte kul, jag har även sett att jag har ytliga kärl och därför ville jag testa den här nya behandlingen från Swiss clinics nya Skin Resculpting Treatment.  Missa inte erbjudandet längre ner. 

Nu ska eländet bort! Jag har kört med deras roller tidigare och då blev det bättre, men nu ska de bort för gott.

Detta är en enkel hemmabehandling som alla produkter från Swiss clinic. Du betalar en bråkdel av vad det kostar på en salong. Jag har använt deras produkter i flera år och min hy i ansiktet har blivit mycket bättre.

Nu vet jag att en del läsare tycker att man alltid duger som man är, ska acceptera åldrandet och strunta i hur man ser ut. Men jag älskar skönhet, älskar att träna och jag bryr mig om hur jag ser ut. Tänk vad tråkigt det vore om man måste följa strömmen även när man själv inte vill.

Visst duger vi alla som vi är, men det är kul med roliga produkter som funkar.  Jag vet att det inte bara är jag som tycker illa om just celluliter.

Den här rollern och produkten kan du använda på stora delar av kroppen, lår, rumpa och mage.

Så här gör du:

Rengör området som du ska behandla.

Rolla i olika riktningar under ett par minuter på områden som du har bristningar eller celluliter på.

Smörj in området med Cryogel Body Serum. Massera med kraftiga cirkulära rörelser tills serumet har trängt in i huden. En svalkande och kylande effekt kommer att kännas.

Här ser ni bristningar innan jag började med rollern.

Det blir bättre och bättre!

Rengör alltid din Skin Roller Body efter användning med Sanitizing Spray eller annan antiseptisk spray.

Serumet som följer med är underbart, du får en len och skön hud efteråt och när du masserar händer det grejer.

Du kommer märka resultat efter bara några veckor! Med koden JTBODY200 får du 200 kronor i rabatt!

Ordinarie pris är 990 kronor men du betalar endast 790 kronor. Klicka HÄR! 

Dags att göra slut med celluliter och bristningar!

 

2017-05-15 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 1 år sen

Tänk va skönt du skulle vara om vi kvinnor slapp att känna press och stress när det gäller rynkor, celluliter mm och all den strävan mot det ”perfekta”. Skulle vara befriande. Är det bara jag som känner känner så?
För övrigt så tror jag inte ett dugg på produkten ovan. Pröva koppning i stället. Det ger resultat om man är ihärdig.

Svar på kommentaren:
Katja 1 år sen

Jag har levt med psoriasis sedan jag var 6 år. Skulle jag mått dåligt av utslagen hade jag inte tävlat i gymnastik. Min mamma peppade mig alltid att det spelar ingen roll! Tyckte ibland det var lite löjligt när vissa i tonåren klagade över finnar…När min tvillingsyster senare i livet drabbades av psoriasis blev det en liten kris men hon hade faktiskt sett hur jag tagit mig igenom det.

Mia 1 år sen

Tänk vad skönt det vore om alla kunde göra som man ville?

Tycker synd om de som lider av något de mår dåligt av.
En bloggare som Johanna skriver vad hon vill, sina åsikter, tänk vad trist om hon skrev bara det NI tyckte.

Katja 1 år sen

Ja,absolut Mia!
Jag svarade om min erfarenhet….på en kommentar.
inget om inlägget.

Eva 1 år sen

Är det likadan roller som för ansiktet fast den är större eller? Jag har förr använt cellulitkräm med kylande effekt och jag tyckte det blev lite bättre, gav lite resultat tyckte det blev lite skillnad faktiskt, så detta kan nog funka bra.

Pirkko 1 år sen

?????⚘

Annika 1 år sen

Skeptisk till att det skulle funka på celluliter faktiskt.

Svar på kommentaren:
Eliza 1 år sen

Ja håller med Annika. De e ju så man undrar både 1 och 2 ggr. Jag blir ochså väldigt skeptiskt till detta!!! Asså man har gått på många nitar,MED REKLAM,som ska låta sååå himla bra,,överallt..och lika missnöjd varenda gång man provat saker!! :O :O HM De ska alltid låta så bra med reklam,eller nån som reklamerar för produkten men det e då verkligen inte sanningen.Ska bara se ytligt bra ut och lura kunder :p Så om man ska köpa här genom dej,så tjänar du pengar på det dessutom:/// säger inget OM det…de e ju bra att tjäna pengar så här på en blogg, men DE ska ju saker/produkter som fungerar! Ursäkta att jag e såå Skeptisk nu! Men jag har gått på alldeles för många minor……(bluffar,när det gäller sån här reklam) Men skulle det va så att det funkar – så är det ju jätte bra för finns många människor med sådana problem,tyvärr :((((

Annika 1 år sen

Eliza, sen är det ju så att det är samma reklam som dyker upp i ”alla” bloggares flöden samtidigt och då känns det bara som reklam-samarbeten och inte en ärlig åsikt. Är det inte Swiss Clinic så är det Cetaphil eller nån frukostflinga som det ska berättas om.

Charlotta 1 år sen

Hej Johanna! Nyfiken på när du svarar på frågorna kring hårförlängning :-)

Annika 1 år sen

Låter toppen o värt att testa helt klart ??gillar inte mina gropar i låren som kommit sista året..?Vill känna mig fin i shorts o kjol igen?Så tack Johanna för tips???

Pirkko 1 år sen

Jag har fått på bena?? det får gå ändå????
Det kunde vara värre.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Finns värre saker. Så är det helt klart.
Men för dem som vill är det bra!

Kram Johanna

Nettan 1 år sen

Beställt! Jag gillar alla dina skönhetstips, varför får man inte göra som man vill.
Jag tycker om att göra mig fin, testa nya produkter.

Anonym 1 år sen

Hatade du inte cancer?

Svar på kommentaren:
Marie 1 år sen

Varför heter du anonym? hatar du namn?

Eva 1 år sen

??? Konstig fråga?! Finns det någon som inte hatar cancer? Jösses

Anna 1 år sen

Läs inlägget noga Marie & Eva då kanske ni förstår anonyms fråga.
”Finns det något jag hatar så är det celluliter”

Bättre formulering finns när man är vuxen tycker jag.

Anonym 1 år sen

Hatade du inte cancer?

Camilla 1 år sen

Hutlösa priser, skulle inte betala en spänn.
Håller med som många brukar skriva och som stämmer mycket bra, skönheten kommer inifrån.
Visst man får göra som man vill men för några ynkliga bristningar, snacka om utseendefixerade
människor, suck!

Svar på kommentaren:
Katja 1 år sen

Malet kaffe, kokosmjölk och socker. Blanda ihop. Skrubba.

Anna 1 år sen

Min kompis köpte den, hon var jättenöjd.

Marie 1 år sen

Den verkar riktigt bra men vart har du dina celluliter?

Svar på kommentaren:
Eva 1 år sen

Kanske har hon lite på baksida lår och rumpa, som de flesta av oss faktiskt har mer eller mindre ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…