Härliga sommarvärme

Jag vill bara kika in snabbt och önska er en härlig fredag! Vilken sommarvärme, jag och Lucy har varit ute flera vändor men det är ganska varmt för henne så det blir många stopp för att bada och dricka vatten på olika platser.

Hon är en liten linslus och tittar gärna in här och säger hej till er.

Vår lilla kärleksboll.

Lisa-Marie ville gå och träna 07.15 i morgon och jag kunde förstås inte säga nej även fast jag egentligen inte alls var sugen på att gå upp då. Men vi traskade ner till gymmet ihop och körde ben!

Skönt! (Ska tipsa er om grymma tights)

Det har gått i ett här idag, möten, jobb och en hel del mail som jag släpat med. Strax kommer Janne och vi ska ner och möta upp våra vänner Hanna, Daniel, Magnus och Mats för att äta middag. Magnus spelar på premiären på allsången på Plateux i Skövde ikväll! Så kul! Kanske vi syns?

Stor kram på er! Tack än en gång för alla fina kommentarer här inne, tänk att ni bidrog till Annicas resa. Stort!

LOADING..