Fira födelsedagen med mig!

När tjejerna väckte mig i morse med kaffe och en fullastad bricka vid sängen insåg jag det. Jag var äldre. Ett helt år äldre över en natt, lika konstigt varje gång. Tydligen är jag 44 nu. Och det känns bara fint!

Jag älskar att fira och vill gärna fira med er! Berätta bara i kommentarsfältet vems födelsedag du vill fira så är du med i utlottningen av 44 gelehallon! (Jag skickar er två påsar goda gelehallon) 

Det blir ett lite lagom firande i år, med tjejernas kaffe och födelsedagssång som första höjdpunkt. Vi kommer säkert att äta lite extra gott och öppna en flaska bubbel.

Men det är nästa år som det gäller på riktigt, jag fyller 45 och min älskling fyller det där magiska. Lika bra att börja ladda redan nu och att lägga på en extra löprunda så jag orkar med allt firande.

 

Så är det dags att skaffa den där åldersnojan nu?

Nä, det verkar både jobbigt och tråkigt. Jag väntar ett år till. Minst.

 1. Morrn morr på dig Johanna och Grattis igen,vilka gulliga tjejer och lilla hunden så nyfiken.Ser riktigt mysigt ut och du du kommer alltid att se så där pigg å fin ut Ha det så bra

 2. Ett jättegrattis på din dag!
  Hoppas att du får en bra dag tillsammans med dina nära o kära också!
  Kram o tack för en toppenblogg som är lagom av allt.
  Ps du fyller ju en fin månad själv fyller jag år den 16:e Ds

 3. Stort GRATTIS på födelsedagen! <3
  Själv firar jag inte gärna mig själv när jag fyller år, roligare att fira andra. Men i december blir jag 40 år och har helt klart åkt på åldersnoja. Så jag skulle gärna vinna dom där geléhallonen till mig själv så kan stoppa kinderna fulla och mumsa och glömma åldersnojan för en stund. 😉
  Ha nu en riktigt fin födelsedag!

 4. Hej Johanna. Grattis på födelsedagen jag skulle vilja vinna de där gelehallonen till sonen som fyller 9 år på söndag 🙂 hoppas du får en fin dag.

 5. GRATTIS Johanna! Så mysigt morgonfirande. Du ser så ung ut på översta bilden och lilla Lucy så söt. Geléhallon minsann då blir det väl liv i luckan här sen gissar jag med tanke på det där inlägget för ett tag sen hehe. Önskar dig en fantastiskt härlig dag!

 6. Jag vill fira min födelsedag jag fyller jämt. Om en månad. Vill fira den med pompa och ståt.
  Grattis Johanna ha en bra dag

 7. Grattis Johanna!!!
  Åhhh mitt barnbarn Trevor fyller också år idag, 7 år . Han älskar gelehallon. Det hade ju varit kul att vunnit och överraskat honom med. Hipp hipp hurra för er idag.

 8. Grattis!! Vilken skön inställning du har till ålder. Viktigast att hålla sig frisk och stark. Det tycker jag att man tänker på mer efter 40. Fina tjejer du har som fixar till dig. Geléhallon skulle jag ge sonen Albin som fyller 18år snart, världens finaste skötsammaste tonåring som jag är så stolt över. Kram!

 9. Grattis! Hoppas du har en härlig dag
  Min fina mamma fyller 70 år om ett par veckor och hon älskar geléhallon. Vore kul att få ge henne det

 10. Auch… Väntar på smällen…
  Jag sällar mig till sällskapet och vill gäääärna vinna hallonen! Kan ju fortsätta fira min födelsedag i efterskott Eller bara för att jag gillar gottis
  Passar på att gratta dig och hoppas att du får en fin dag!

 11. Ett STORT GRATTIS till dig fina Johanna. Jag önskar dig en toppenbra födelsedag. Du bryr dig så mycket om andra jämt, så jag hoppas att du blir rejält firad idag. Kram kram Isabelle

 12. Min mamma har överlevt både hjärtinfarkt och bröstcancer så henne vill jag fira extra mycket för varje år hon får leva!

 13. Grattis Grattis
  Jag skulle vilja fira min man lite extra nästa vecka då vi har 5 årig bröllopsdag . Han tänker alltid på alla andra först och gör allt för oss. Kärlek ❤

 14. Grattis på födelsedagen fina du!
  Åldersnojan kan man skippa tycker jag. Leva här o nu och vara glad för varje år vi får känns bättre 🙂

  Skulle gärna fira min mamma 1/7 med lite geléhallon:)

 15. Jag vill fira min egen födelsedag för att jag älskar mig själv! Jag känner mig som 26 men fyller 36. Grattis Johanna! kram Linda

 16. Grattis Johanna! Alltid härligt att få bli ett år äldre för alternativet vore ju inget vidare eller hur!?!?
  Jag vill fira min dotter som fyller tonåring den 14 juni. Hon är verkligen den finaste ”ongen” i hela världen ❤️

 17. Grattis Johanna!
  Jag vill fira min storasyster som fyller några fler år än dig den 10/6. Jag hoppas att hon ska bli inspirerad av dig och våga vara sin inre ålder!

 18. Grattis Johanna!
  Då jag har tagit examen och fått nytt jobb i vår,
  så skulle jag bli bli jätteglad om just jag geléhallonen får.
  Att utvecklas och våga ta nya steg i livet,
  har stärkt mig genom allt – helt givet!

 19. GrattisHoppas dagen varit bra!
  Jag skulle vilja vinna gelehallonen och ge till min dotter som ska fixa o hjälpa till på sin lillebrors student trots att hon själv är upptagen o pluggar på högskolan.Kul överasskning eftersom han sagt att hon inte vill ha nåt alls

 20. Grattis på födelsedagen! Jag vill vinna för min man kallar geléhallon för Jungfrubröst 🙂 Han älskar att stoppa dem i munnen…ha ha… Kram o grattis!

 21. ETT STORT GRATTIS
  Hoppas din födelsedag blev underbar!
  Vill gärna fira födelsedagen som kommer i juli, mitt sista år som 40+ are, förbereder mig för nästa års jubileum
  I detta inlägg så har du en svart topp, den påminner om den från Ellos, den är helt slät och verkar tunnare, VART KOMMER DEN IFRÅN, den är så snygg!!!!!

  He en fantastisk dag!
  Kram Sussie

 22. Vill gratta och fira min store son som både har fixat fast arbete samt en liten lägenhet, som han sköter om kanon. Och stort grattis till dig också, du ser ut som 30!! Ha en härlig dag.

 23. Hej och Grattis Johanna! Jag har ingen att fira så får avstå godbitarna;) men skulle gärna höra om du har något bra tips på bra res väska som är liten och lätt men rymmer massor/kläder för att ha med sig på tåget. Det här att packa rätt hur svårt är inte det när man helst vill ha med sig hela garderoben. Men kan börja med att ha rätt resväska för ca 5 dagar. 😉

 24. Grattis igen Under ett halvår nu har jag haft mycket firande. Jag fyllde 50. En dotter 25 och en 30. Har blivit mormor till två underbara prinsessor och väntar på det tredje barnbarnet. Allt inom loppet av 6 månader. Det måste väl vara värt lite geléhallon?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..