Festklänning och student

Nu ska vi gå bort till våra vänner för att fira Axel som tar studenten idag! Axel och mina tjejer lekte mycket när de växte upp, Helen och Pontus är mina närmsta vänner så vi har gjort mycket ihop och har massa minnen, det är så roligt att de fortfarande har kontakt och har fortfarande mycket gemensamma vänner. Lisa-Marie klipper båda killarna och idag har hon gjort Helens snygga frisyr.

GRATTIS Axel!

Härlig stämning när alla studenter sprang ut idag.

Så fina!
Har varit hemma ett par timmar och fixat ordning oss, nu ska vi på studentfest.

Tips på festklänning!

Idag har jag en annan spetsklänning, den är så söt. Har fastnat för blått, jag som aldrig har blått. Men tycker det är fint i sommar. Den här finns (adlinks) HÄR.

Alltså kolla den i vitt, ljuvlig. Den här klänningen har tunna axelband som är korsad i ryggen, sitter fint på. Inte för tight. Jag valde 38 men skulle kunna haft 36. (Många frågar hur storlekarna är) Är 168 lång.

Skor är Michael Kors

Nu måste jag skynda mig, de andra är ute och väntar. Puss!

 

 

LOADING..