Midsommarklänning

Innehåller adlinks 

En vecka kvar till midsommar! Vädret ser ju bra ut? Jag provade några klänningar igår och här kommer tips på en underbar midsommardröm, en sommarklänning ni kan ha både till stranden och till festen. Skön kvalite och sitter snyggt. Jag har storlek 36 men de är normala i storleken. (Resår, smock upptill)

Jag har inte bestämt mig vilken jag ska ha på mig men varför inte flera? En på dagen och en på kvällen. Den här snygga i blå finns HÄR.  Rayban solglasögon HÄR.

Halsbandet är nytt från Er guldsmed, märket heter Astrid och Agnes. Har snöat in på berlocker och tycker det är jättefint med flera längder. Så snygga smycken de fått in i butiken nu.

Igår slutade Marilyn skolan och i höst börjar hon tredje året på gymnasiet. Nedräkning för student igen, haha!

Jag bakar alltid något på skolavslutningen och ger tjejerna blommor och en present. Det roligaste av allt var att det var jag och Lisa-Marie som fikade på pajen, jag körde Marilyn till fotbollen och sedan skulle hon vara med kompisar. Det var hon tydlig med innan men jag hade glömt av det. Fyller man 18 är det nog roligare att fira med sina klasskompisar än med mamma. Hehe

Vi smaskade ändå och tror det var den godaste pajen vi ätit. Ni måste göra den.

Jag gjorde en jordgubb och rabarberpaj med mandeltäcke. Älskar mandelmassa och hade även kardemumma.

Vill ni ha recept? Då kommer det i senare inlägg.

Nu hör jag alla visselpipor, känns i luften att det är student här idag. Nu ska jag ta på mig löpartightsen och ge mig ut på en runda före frukost.

Kram på er!

 

LOADING..