Lucy går på stan

Vilket underbart väder! Jag och Lucy körde ner till Göteborg igår och på kvällen satte vi oss längst med vattnet och hade en liten picknick. Lucy ser för rolig ut när hon sitter och tittar på alla fåglar och båtar som åker förbi.

Vi filmade henne med goprokameran, har fler filmer ni måste få se sedan. (Kvaliten blir riktigt bra men nu laddade jag upp den på youtube snabbt så därför det blir suddig i kvaliten här när den inte blir högupplöst.)

Vi ska ut på en utflykt nu efter gått en långrunda före frukost. Många frågar hur Annica har det men tror hon ville skriva några rader till er så fort hon mår lite bättre. Hon hade dåligt blodvärde (detta skriver hon på FB så ingen hemlighet) så lågt som 74 i hb i torsdags så inte konstigt hon mår så dåligt. I morgon ska hon till Sahlgrenska för en ny underökning av sin läkare och då skulle hon även få blod. Fina Annica, hon är den starkaste jag känner.

Nu ska vi ut i solen och matsäcken är packad.

Kram på er!

 

LOADING..