Högsommarvärme med älsklingar

Innehåller adlinks för vår egna webbshop johannatoftbyshop.se och Bubbleroom 

Hur skönt väder har vi inte nu? Vilken högsommarvärme! Vi var på klipporna vid Näset hela dagen igår, åker ju alltid ut med båten annars när det det är fint väder men det blåste en del på förmiddagen så vi struntade i det. Vi tog först en morgonrunda sedan packade vi picknick och lade oss högt upp på klipporna och solade. Nu behöver man inte åka utomlands direkt för att få värme. Vilka fina dagar vi har nu.

Jag kan sitta i en solstol och bara titta ut på havet som glittrar.

Lucy låg bakom solstolen istället, haha lilla plutten. Hon älskar ligga i solen en stund men sedan blir hon varm. Mycket päls med så tjock ullpäls under den andra pälsen. Men hon älskar att vara med, hon leker en stund sedan sover hon gott i skuggan.

Flera har frågat efter mina armband, dessa är Bud to rose som finns i vår egna shop HÄR. Jag har flera olika som jag använder varje dag och blandar med andra. Fjärilen är söt och även ”follow my heart”. Viktigt budskap.

Bikini är Odd Molly HÄR. Sitter bra på.

Lite senare efter en sval dusch gick vi upp på takterassen på Bellora en sväng, måste göra ett inlägg med de bästa takterasserna i Göteborg som ni inte ska missa när ni är här. ÅH vilken fin kväll.

Morgonrundan idag! Det var stekhett så Lucy gick med 2 km sedan gick jag hem med henne så körde jag 45 min löpning efteråt. Hur skönt som helst att köra förbränning och kondition varje morgon nu. Mår så bra av att få svettas och röra på mig, endorfiner gör gott.

Har smsat mycket med Annica som är inne på Sahlgrenska just nu, lider så oerhört med henne. Hon vill ju bara vara frisk och vara ute i solen som oss andra, det är så fruktansvärt orättvist för henne och andra som är sjuka. Hon kommer skriva till er idag så får ni veta hur allt går. Vet ni är många som tänker på Annica och följer hennes kamp.

Kram på er så länge, jag lägger ut så fort hon har mailat mig det hon vill skriva.

 1. Visst är det härligt med sol och värme. Man få njuta medans man kan.
  Jag tänker så mycket på Annica ❤️ Ja det är så orättvist
  Varför undrar man?! Kommer man inte få svar på.
  Gå in senare här och se om Annica skrivit nåt.
  Vill bara ge henne en varm stor kram.
  Ber för att hon ska bli frisk.
  Kram Sandra ❤️❤️❤️

 2. Hej!
  Hur är storlekarna på bikinin? Jag har 65-70D i vanliga fall så ofta problem med att bandet blir för brett på bikinin om kupan ska passa

 3. Blir så ödmjuk över Lucy’s uppenbarelse och att en sådan liten varelse kan bringa så mycket glädje och kärlek till oss människor.
  Hon gillar ju båtturer och när vinden viner omkring henne, kanske det har, till en viss del med att göra att hon känner sig mer avsvalkad då i värmen, måste ju som du skriver bli varmt under pälsen.
  Fin är hon lilla vovven.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..