Mysig restaurang i Göteborg

Inlägget är ett samarbete med Bulldog media group och Villa Belparc 

Igår var jag och Janne på middag med våra vänner Magnus och Johanna på Villa Belparc vid slottskogen. Jag är ofta i slottsskogen men har faktiskt aldrig besökt restaurangen som ligger precis vid vattnet. Ett måste är deras goda päronpizza.

Har ni varit där? Vilken mysig oas! Man sitter utomhus nästan som i en trädgård, lummigt och väldigt vackert vid vattnet och skiner solen vill man inte gå därifrån.

De har öppet varje dag och man kan äta god mat, ta en fika eller något gott att dricka. De har rättigheter om man vill ta en kall öl eller ett glas vin. Jag har länge velat går dit men sedan har det inte blivit av. Det allra bästa: Alla är välkomna. Nästa gång ska vi ta en promenad och ta med Lucy dit för här får hunden också vara med.

Magnus kompis heter också Johanna, vilken go och härlig tjej! Janne och Magnus har känt varandra i många år och har spelat en del hockey ihop. Magnus lägger även ner mycket av sin tid och själ för Missing People. Vilket stort jobb de gör.

Sommarklänning från Clarks  (Adlinks) HÄR. Nyinkommet. Söt med de rosa blommorna och blått är min favoritfärg just nu.

Alltså sitta i solen, när svenska sommaren är som bäst och bara njuta av god mat med vänner, lite skön musik i bakgrunden och den här vackra miljön. Missa inte detta när ni är i Göteborg.

Vi beställde in lite av varje, vi hade hört mycket om deras päronpizza så den provade vi förstås. Vilken  pizza! Så god.

Jag äter sällan pizza men när jag väl gör det ska den vara knaprig och frasig. Åh, denna var perfekt.

Vi fick testa deras goda desserter, oj oj.

Tack för en riktigt trevlig kväll! Vi kommer snart igen.

 

 

LOADING..