Läs och lyssna på ljudböcker gratis

Mitt bästa tips för en avkopplande semester är en bra ljudbok. Till helgen börjar vår efterlängtade resa ner genom Europa och då är det perfekt med ljudböcker. Nextory har tusentals titlar, både läs och ljudböcker och med koden Toftby får du lyssna gratis en hel månad, hur många böcker du vill! Abonnemanget går att säga upp när som helst och inga pengar dras under provperioden. (Gäller nya kunder)

Vad gillar du att läsa? Tipsa gärna här på bloggen om någon spännande bok vi kan lyssna på nu i sommar.

Nextory har så mycket att välja på och jag är så laddad att börja lyssna på Camilla Läckbergs senaste bok Häxan. Katarina Ewerlöf är uppläsare, hon är en utav mina favoriter att lyssna på.

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Man kan ju lyssna var man vill, när man vill. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen så är allt klart. På stranden eller i hängmattan, eller som vi när vi bilar genom Europa.

Passa på nu! Glöm inte skriva koden Toftby så får ni lyssna gratis en hel månad. (Gäller nya kunder)

Klicka HÄR Er gratismånad börjar gälla från den dagen du laddar ner appen och registrerar koden.

Ha en skön och avkopplande sommar med Nextory ljudböcker.

 

 

 1. Hej Johanna
  Vi ska också köra genom Europa till helgen..Till Lake Como…Vi kör från Skåne tidig lördag morgon…Något råd och tips till oss? Första gången vi kör till Italien…Har kört till Frankrike för 2 år sen. .Något tips? Vi ska stanna en natt i Tyskland men tänkte boka de på vägen när vi vet hur långt vi kommer…

  1. Har kört till Italien många gånger från Skåne. Mitt råd är, boka hotell i förväg i södra Tyskland. Brukar vara lagom runt München. Om ni kör genom gamla öst, är exempelvis Gredingen en gammal fin by med ringmur.
   Kupongerna ni får på toaletterna, blå kuponger, kan ni lösa in mot ex kaffe på bensinstationer.
   Några små tips på vägen.

 2. Kör Storytel…. gillade inte nextstory när jag testade för nåt år sen men smaken är ju som baken delad….Johanna 😉 när kommer du att lägga upp dina produkter som du visade på insta

  1. Undrar oxå om produkterna hon skulle skriva om, undrar oxå om sminkningen hon skulle skriva om, undrar oxå om svullnaden hon skulle skriva om…… Busy women

   1. Vi väntar på att Ellos så få in mer resekit så ännu fler läsare ska kunna köpa produkten. De hade ett jättelager men bloggläsarna köpte slut, haha! Men tror det kommer in mer idag och efter det inlägget kommer tips. Följ mig gärna på instastory där tipsar jag ofta.

    Skriver om svullnanden när det har lagt sig så jag har fler bilder helt enkelt.;)

    Trevlig fredag! Kram Johanna

 3. Skulle också gärna vilja höra från Annica. Vi är många som tänker på henne, har de gjort något mer för pengarna alla skickade som skulle gå till en resa till? Kanske det inte blir av.
  Hoppas de får nytta av pengarna och de kan få njuta av något roligt mitt i allt elände hon går igenom.

 4. Hej,
  Jag försöker registrera mig men jag får meddelandet att Toftby är inte rätt kod?

  Tacksam för lite support.
  Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..