Dag tre, mot Österrike

Filmen är från instastory där du kan se ännu mer film! Jag lägger upp massor från vår resa och nu är vi i Österrike! Innan vi reste hade vi letat upp en riktig liten pärla här i Österrike vi sett på sociala medier. Hjälp vad fint! Vi kom hit runt 16 idag och jag har fortfarande ståpäls. Sötaste lilla by jag sett. Kolla bloggen i morgon.

Nu har vi suttit på vår balkong med ett glas rött och bara pratat. Älskar den här resan, det är något visst med alperna. En riktig upplevelseresa!

Ni måste resa ner hit om ni får möjlighet.

Nu ska vi krypa ner, är kär i hotellet med ett fåtal rum bara några meter från vattnet.

Puss och kram!

 1. När beräknas ni vara framme på plats för era cykelturer? Känns som ni åker o åker, det var ju många ställen ni skulle till på 2 veckor och ni ske hem oxå
  Det ser otroligt fint ut där ni är och varit☺

 2. Wow ser verkligen ut som en sagoby, fantastiskt vackert! Vad ni får uppleva, underbart! Tacksam att få följa med lite via bloggen, jag ser ju inte bara reklam, såg ingen reklam alls i detta inlägg 😉 Förstår att du vill ha en inkomst och reklam stör mig inte alls. Tack för alla fina bilder och filmer!

 3. Hej Johanna
  Så härligt att följa er underbara resa och få tips på vägen.
  Vi ska också bila till Italien i Augusti Jag är nyfiken på Comosjön, har du varit där?
  Kram

 4. Hej Johanna!

  Vad sött av er att den äldre generationen är med er på er vackra och kulturbegivande och sportiga kärleksresa!

  Så underbart och värmande att följa er!

 5. Ohh så fint!! Man får så mycket tips på både mat o resor o annat på din blogg. Vilken fantastisk plats, detta lilla hotell!! Får se om jag kommer dit någongång!! Vilken lycka för din svärfar , att få uppleva detta med er!!!

  1. Tack!Det var en självklarhet när vi pratade om detta och han frågade, det är faktiskt han som inspirerade oss att cykla nere i Alperna för några år sedan när han cyklade med Jannes son Erik.
   Jannes mamma Cristina hade varit så roligt att ha med men det är inte riktigt hennes typ av resa. Men då kan man göra så här istället.

   Kram Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..