• 2017-07-15, 15:17
  • 73
En liten tröst för Annicas familj

Annica hälsar till er alla! Om ni visste hur glad hon blir över era vackra hälsningar! Hon skrev igår att hon ville skriva ett blogginlägg, tror det kommer i helgen. Men just nu kan jag skvallra om en god nyhet som hon och hennes fina familj verkligen behöver i allt elände:

De får säsongskort på Skara Sommarland!

Har ni några andra tips för Annica och familjen om vad de kan göra här i närheten? Gärna något billigt, det är dyrt att vara sjuk. Så kanske fler läsare också kan få tips! 

Jag mailade Skara Sommarland och berättade om Annica och vi fick ett fantastiskt svar: hela familjen får säsongskort. Gissa om jag blev glad att få meddela Annica detta! Hon har nämnt för mig att de skulle vilja göra något med barnen i närheten av hemmet i sommar. Denna vecka kör hon strålning nere i Borås varje dag och har förstås svårt att tänka på något annat än att ta sig igenom de jobbiga dagarna.

Vad är då bättre än Skara Sommarland som ligger nära Skövde? Där hade jag säsongskort när barnen var små, det är perfekt att åka till oavsett väder. Fantastiskt badland och mängder av aktiviteter, roliga karuseller och man kan ta med sig grilla i parken. 

Sommarland är ju perfekt för Annicas familj, tänk vad kul för killarna! De kan åka dit varje dag om de så vill, säsongskorten är för alla fem och de kan utnyttja parken hur mycket de vill hela sommaren. 

Tusen tack Sommarland för att ni hjälpte till med detta! Ni anar inte vad de betyder för Annica och hennes familj. Tack av hela mitt hjärta!

Annica skriver snart rejält till er igen, men så länge har jag en liten hälsning här inne:

//

Allt detta med strålningen och metastaser som man ser på utsidan och som gör så ont knäcker snart mig. Känslorna sitter utanpå och jag vill bara gråta. Samtidigt är det en chans att få leva, att hindra cancern att sprida sig mer, men jag blir mörkrädd över hur fort det växer. Och samtidigt ekonomin som knäcker och skrämmer oss båda! Vi är sååååå försiktiga och tänker hela tiden efter, men ändå rinner pengarna iväg på räkningar och jag tjänar ingenting! Förlåt, men det är skönt att prata ut med dig som kan hjälpa oss genom bloggen vilket jag är sååååå tacksam för! 

Kram Annica 

//

2017-07-15 Johanna Toftby

Kommentarer

GosxTre 1 år sen

Fantastiskt fint gjort av dig Johanna, Annica och familjen Får en chans att få umgås och ha roligt med varandra..

Pia Persson 1 år sen

Så oerhört fint gjort av dig Johanna :) Du är en riktigt omtänksam vän. Så kul för Annica och hennes familj att kunna göra ngt kul tillsammans och glömma bort allt vad cancer heter för en dag. Blir riktigt förbannad av att någon är elak mot Annica. Hur kan man avundsjuk på en sjuk människa som så väl behöver uppmuntran och positiv feedback. Ingen går säker från denna hemska sjukdom och ingen vet om eller när vi drabbas. Tänk efter innan ni överhuvudtaget sitter vid datorn och skriver något elakt. Hur vill du själv bli behandlad? Nästa gång är det kanske du/ni som har fått denna hemska sjukdom. Helt rätt av dig Johanna att ta bort trollen för dom har inget här att göra :) Kramar till Annica <3<3<3

Åsa K 1 år sen

jättefint gjort av dig Johanna!!! Man blir rörd. Du är en helt fantastisk vän.

Jag tycker att det är bra att du inte tar bort de ”elaka” kommentarerna. Det är och kommer att vara fler som bloggar om svåra saker och de kommer också att få elaka kommentarer. Sådant kommer aldrig upphöra. Det är bra att de då kan se att andra också fått sådana, samt exempel på hur man kan hantera det. Jag hade själv en ganska populär blogg men slutade pga elaka kommentarer. Jag trodde jag var den enda som fick sådana och tänkte därför att det var just mig det var fel på :-(

Angående de ”bittra” kommentarerna nedan: Jag kan förstå att ni tycker att ni och era barn också är värda säsongskort och det är ni ju såklart. Men ni har också valt att inte vara offentliga. Ni kanske ej heller är i samma sits som Annica. Det är många faktorer som spelar in att just hon och hennes familj är särskilt hjälpt av detta.

Sommarland kommer ev få svårt att motivera varför de ger vissa och inte andra, men det är deras problem. Och det är väl bättre att de kan göra en god handling än ingen. I guess.

Tina myrström 1 år sen

Den svenska avundsjukan,, tänk på karman? ha ett roligt skarasommarlandlov? o fint gjort av johanna

Petra 1 år sen

Fler tips på utflykter i närheten: Ekehagens forntidsby i Åsarp, en pärla, mycket aktiviteter och fin natur, finns en badsjö utanför!
Det är inträde.
Ett besök i Mössebergs djurpark är däremot gratis, finns badsjö en bit bort!
Massa kärlek till Annica med familj ❤️

Sandra 1 år sen

Ha en toppenfin sommar med din familj Annica ❤️ Det betyder allt för barnen att de får göra något kul ihop med sin familj mitt i allt elände. Så fint av Skara Sommarland. Heja er!❤️

Och till er andra muppar ,tex Liseberg bjuder funktionshindrade i Gbg på en heldag, så det är många som blir bjudna på något roligt för att de behöver det. För vi som är lyckligt lottade att få vara friska får faktiskt klara oss själva, vi klarar det. Det är vår uppgift att ta hand om varandra! Ha en fin sommar ni med!

Anette 1 år sen

Så härligt för familjen att få komma till sommarland….barna kommer att älska det❤ Fint gjort av Sommarland och skit samma om det var pga PR eller inte. Det de gjorde för familjen är det som räknas? Kram till Annica och familjen❤

AnnaE 1 år sen

Jag tycker det är jättefint av dej Johanna! Hoppas ni får det härligt på sommarland Annica med familj .
Kram ❤

Viv 1 år sen

Så glad för dina fina pojkar Annica att få ha välbehövlig avkoppling och kul! Kram

Mimmi 1 år sen

Det kommer alltid att finnas de som är självutnämnda moralpredikanter för sin omgivning. De tjuter indignerat om bilbälten, cykelhjälmar och godis på alla andra dagar än en lördag om de ser det minsta som avviker från deras uppfattning om rätt och fel. De är tyvärr fast i tron att deras världsbild är den rätta. Det här är de människorna som använde linjal när glassen skulle delas när man var barn eller som skvallrade högt och ljudligt om någon stackare råkade ta en kaka för mycket eller gjorde nåt annat katastrofalt. Dessa var också de som drog en i håret och nöps när ingen såg eller startade elaka rykten i smyg. Vad det beror på kan man fråga sig, kanske brist på uppmärksamhet som liten? När de blivit äldre sitter de bakom sina skärmar och drar folk i håret och tjuvnyps anonymt, med tron att man gör helt rätt. Eller att man åtminstone får lite upprättelse för sig själv om man får trycka upp något surt i ansiktet på någon annan. Jaja, så är det med det och sorgligt är det.
En vän till mig som var svårt sjuk fick en gång en förmån som surkarten säkert hade tyckt var orättvis. Hans åsikt var att nån jäkla nytta skulle man väl ändå ha av skitsjukdomen som förstört hans liv. Livet går inte att mäta med linjal, man får ta det man får och göra det bästa av det. Hoppas din familj får riktigt kul i Skara Annica, det är ni värda! Kram!

Marita 1 år sen

Strunta i alla dumma kommentarer Annica , vi är många som är med dig och din familj ❤️❤️

Marita 1 år sen

Underbart Johanna ❤️

Sofie 1 år sen

Vad fint gjort att Skara Sommarland! Alla som hjälper andra som har det svårt är hjältar. All kärlek och styrka till Annica med familj <3

Sara 1 år sen

Många kramar till dig Annica ❤️ Hoppas ni får det jättebra i Skara och att killarna har det riktigt roligt!
Att lägga ut numret igen är väl en jättebra idé? Swishade själv en liten peng igår ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Sara!

Det är på väg en ny insamling, jag håller på att skriva ihop ett inlägg.

Kram Johanna

Susanne 1 år sen

Vad kul för barnen och er att kunna komma iväg till Skara Sommarland ? Ett perfekt ställe att vara på en hel dag och bara ha jättekul ? Otroligt snällt av dig Johanna att du ordnade detta ?
Men… jag blir mörkrädd av en del kommentarer här. Hur har man ens hjärta att skriva så elakt??? Johanna kan inte hjälpa alla, men alla kam hjälpa någon. Annica är en god vän till Johanna, det är väl självklart att hon vill hjälpa ❤
Kramar

Sofia 1 år sen

Fokusera på det goda. Människor som väljer att bete sig och uttrycka sig förfärligt finns det, tyvärr, inget vaccin emot. Om man inte ser dem så får de inget bränsle. Så, let’s just ignore, ok?
Johanna, Du kan inte rädda världen, så sant. Men, Du gör fantastisk skillnad för Annica och hennes familj ❤️ Jag är också säker på att Du sprider inspiration och uppmuntrar andra att också göra skillnad för någon. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! ❤️ Keep up!
Kärlek, värme och medmänsklighet vinner alltid i längden.
Annica, försök scrolla förbi det som inte ens är värt att läsa. Släpp det, låt det rinna bort och av Dig, tänk Dig tanken att Du sköljer bort det som om Du stod i duschen! Go away, vik hädan dumhetens demoner. Önskar Sig och Din familj en fin sommar. Styrkekramar och varma omtankar! ❤️
Till Sommarland – vad fint gjort, en eloge! ??

Maria 1 år sen

Tack Skara Sommarland & tack Johanna! Kramar till Annica med familj. Mitt barn har får stöd för aktiviteter från Min stora dag. Nu när hon är 18 är det slut med det men omtanke från andra än familj & släkt är värt mycket!

K L M 1 år sen

Johanna varför lägga ner energi på energitjuvar som vill en flera illa . Kan du inte bara blocka el ta bort sådana inlägg för A skull. Fortsatt skön Cykel semester .

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Blockar för fullt. Men mobilt IP finns överallt, man kan alltså skriva nya kommentarer hela tiden om man bara flyttar sig i ett område.
Jag lägger också filter på vissa ord och namn, mer kan jag inte göra.

Vi lägger ingen energi, vi tar ingen skit däremot när de ger sig på en cancersjuk människa. Jag kommer skriva om det varje gång, jag vet att Annica dessutom vill det.

Kram Johanna

K L M 1 år sen

Va bra Hoppas på massa kul till er A med familj . Bra eloge till dig Johanna.

Annica 1 år sen

Vilket härligt och fint engagemang av dig Johanna . Annica jag önskar dig och din familj en underbar sommar på Sommarland <3 Jag önskar även dig Johanna och *din hunk* en fantastisk sommar <3 Finns alldeles för få som orkar att engagera sig så mkt som du gör Johanna !

Ingrid 1 år sen

Annica ni är så värda detta. Tänker dagligen på dig och din fina familj. Kram

Cilla 1 år sen

Jag tycker också det är helt förfärligt hur snabbt fingrarna knappar på tangenterna utan närmare eftertanke. Att Annicas familj lever i en fruktansvärd situation förstår väl alla och låt dem få möjlighet till glädje den tid den dyrbara tid de har tillsammans! Självklart är det reklam för skara sommarland men vad spelar det för roll? Johanna gör detta av kärlek till sin väninna och hennes familj och kan hon ordna något för dem genom sin blogg är det väl alldeles fantastiskt. alla hjälper vi vänner genom kontakter eller det vi är duktiga på. Tänk också på att Johanna är en vännina till en svårt svårt sjuk vän vid sidan om sitt jobb som bloggare. Jag önskar Annica och familjen en fin och fridfull sommar. Kram Cilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack fina du för din kommentar.
Kram Johanna

Maria garpebo 1 år sen

Vad roligt för barnen att ni kan åka till Sommarlandet! Varmt vatten i poolerna gör att ni kan resa dit även om det är dåligt väder!

Anna 1 år sen

Njut av sommaren Annica med familj! Idioter finns överallt och dem är det ju synd om som inte har förmågan att glädjas med andra.
Men ni ska ha en underbar sommar!

Kram

Carina L 1 år sen

Tack Johanna ❤För att du fixade dessa säsongskort?Sååå härligt för killarna!
Annica nu kan du tänka på allt rolig barnen o ni ska ha i sommar❤Kämpa, vi ber för dig❤

Johanna Toftby 1 år sen

Jag läser några av alla kommentarer och finner inga ord.

Är detta på riktigt?

Annica har skrivit blogginlägg här i flera år.
Hon har delat med sig av sin mardrömssituation för er. Blottat sig, när hon gråtit sig tills sömns om kvällarna har hon skrivit här inne till er, för hon känner att hon inte är ensam.

Annica gör skillnad. Hon lyfter fram sjukdomen trots sin oerhörda svåra situation som ingen vill hamna i så stöttar hon ändå andra.
Hon har gett många läsare hopp, hon har gett många människor en helt annan syn på livet.

Menar ni på fullt allvar att ni gnäller på att jag fick 5 säsongskort på Skara Sommarland till Annica och hennes familj?

Jag kan tyvärr inte hjälpa hela världen. Även fast jag gärna hade önskat det.
Men detta kanske kan sprida ringar på vattnet.
Kanske kan någon annan göra något för någon som har det svårt.
Nu valde jag att hjälpa Annica.
Och då ska de och sommarland få skit för det.

Jag blir riktigt ledsen.

Annica är väldigt dålig nu. Nu är det allvar och jag ber er här inne, tänk på era kommentarer. Jag kommer plocka bort de som jag anser går för långt.
Hjälp oss istället peppa henne så hon orkar kämpa.

Svar på kommentaren:
Åsa 1 år sen

Bra att du ryter ifrån, men glöm inte att på varje idiotinlägg går det 20 peppinlägg?
Jag misstänker att författarna till idiotinläggen på något märkligt sätt peppas av att de får mothugg som gör att de får möjlighet att trä på sig offerkoftan. Och vältra sig i självömkan. De är med all säkerhet orättvist behandlade av hela världen. Att de hänger på din blogg är troligtvis för att de får näring till sin bittra självömkan. Det finns säkert en medicinsk term för detta, men i min bok kallas det för avundsjuk missunnsam person utan empati. Och motmedlet är ignorans.

Pernilla Eklund 1 år sen

Ni är så otroligt värda detta Annica med familj ? Vilken otrolig kämpe du är genomfina människa ?
Och till dig Johanna : Viljen underbar vän hon har i dig som fixar och gör det lilla extra mitt i allt det tuffa ?
Och till er som mår dåligt över detta vill jag bara säga att ni har det såklart också tufft och jag önskar er all
styrka och körlek ?

Kram
Pernilla Eklund

Catarina 1 år sen

Annica med familj är värda all uppmuntran de kan få i sin jobbiga situation, heder åt alla som vill hjälpa dem!

Anna W 1 år sen

Fina Annica, scrolla förbi de tråkiga kommentarerna. Lägg ingen som helst energi på dem, de förtjänar ingen respons.
Stor eloge till Johanna och alla som stöttar dig i denna mardröm.
All styrka till dig❤️

Eva 1 år sen

Meeen såå bra, underbart!! Stor eloge till dig Johanna och stor eloge till Skara Sommarland!! Underbart för Annica och killarna <3

Marie 1 år sen

Era jävla galna avundsjuka idioter!!
Blir mållös när jag läser kommentarer från några.
Stackars Annica om hon ser detta ?

Emma 1 år sen

Fantastiskt! Ni är så värda det, Annica med familj ❤

Åsa 1 år sen

Det unnar jag er verkligen, alla kan vi råka ut för sjukdom och det tär på psyke och inte minst på ekonomin…
Minsta lilla vänliga gest känns som en ynnest, men varje hårt ord känns som ett piskrapp!
Kärlek till dig och familjen Annica, gör en kanonkula för mig ?

Sanaz 1 år sen

Såå tramsiga , barnsliga inlägg av bittra människor som kan aldrig se det fina man gör för en medmänniska! PR eller inte PR, oavsett så behöver Annica och hennes familj avbrott i allt detta elände. För hennes skull och för hennes barns skull för att ”glömma” för en stund det jobbiga som de går genom. Sluta va så bittra och elaka. En dag kanske olyckan knackar på din dörr och du står på tur. Då endast då kommer ni förstå att man kommer mycket längre med hjälp , omtänksamhet och kärlek av sina medmänniskor.

Svar på kommentaren:
Minda 1 år sen

Ursäkta mig. Vad vet du om vår sjukhistoria? Har nog gått igenom långt mkt mer i sjukdomsväg och antal operationer än vad någon härinne gjort. Därför har jag lärt mig vad riktig omtanke är. Inte PR. Falskhet är ett begrepp som framstår extra motbjudande när man går igenom svår sjukdom.

Camilla 1 år sen

Minda, jag tror helt säkert att du är sjukast av alla här. Det är väldigt tydligt att du mår riktigt dåligt. Vill du ha en kram?

Åsa 1 år sen

Minda, ett tips: Använd din kunskap om vad riktig omtanke är även när du väljer vad och hur du kommenterar i sådana här forum. Dina kommentarer andas definitivt inte omtanke… Och att ha varit och/eller vara sjuk är ingen garanti för att man är sann och omtänksam.

Minda 1 år sen

Camilla, oerhört oförskämt. Gissar att du själv inte gått igenom cancer med spridning. Vidrig kommentar. Nej tack ingen kram men ett bot kanske?
Handlar inte om att inte unna någon, handlar om att folk vill tjäna pengar på annans sorg.
Läs innan du kommenterar.

Eva 1 år sen

”Minda” vad var falskt i att ge familjen säsongskorten?? För att de samtidgt fick PR? Var det fel av Johanna o Annica att visa i bloggen vad de fick för att företaget då fick PR? De flesta företag som skänker till något brukar då få PR – bör de då ist avstå från att skänka just för att det då är ”falskt” att få PR samtidigt? Borde Skara Sommarland avstått från att ge familjen korten tycker du?? Oavsett om de tjänar/ vill tjäna pengar el ej så är fam Thimberg glada och tacksamma iaf gissar jag, viktigast, och det glädjer mig. Hoppas du har omtänksamma vänner ”Minda”!

Lina 1 år sen

Så fina killar och så roligt för dem ?

Maria 1 år sen

Så glad jag blir när jag läser om detta!!! Jag unnar dig Annica och din familj ALLT gott! Du är en sån fin människa❤️Kram till dig också Johanna, Du har hjärtat på rätt ställe!!!

Ann Bengtsson 1 år sen

Wow säger jag!! En stor eloge till dig Johanna och Skara sommarland som ställer upp på Annica och hennes familj på detta viset ???.
Kram till dig Annica och hoppas ni kan njuta riktigt med massa bad och lek i sommar!!

Malin 1 år sen

Åh va kul för er, skara är toppen! Gullig du är Johanna som fixat, kan du inte lägga ut Swish numret igen så kan man få skicka en glasspeng till de tre söta killarna. Kram/ malin

Svar på kommentaren:
Annette 1 år sen

Ja vilken bra idé!
Skulle gärna skicka en slant❤️

Anna 1 år sen

Kan vem som helst maila Sommarland, som tex har det tufft med sjukdom eller ekonomi mm och fråga om säsongskort tro?
Fin gest i så fall!

Svar på kommentaren:
Minda 1 år sen

Ja precis det undrar jag också. Alla vi som inte är kända.

Minda 1 år sen

Tillägg; unnar verkligen Annikas familj detta. Men som sagt, gör man lika för alla?

katja 1 år sen

Mejla dom och fråga istället….

ellos 1 år sen

Anna och Minda:

Ni har ju svaren själva. Det är bara tramsigt att skriva så ! Nej såklart delar inte Skara sommarland ut fria årskort till alla som söker och har svår sjukdom.. Så dum fråga.
Vi kan ju önska att det vore så.
Men nu har Annicas familj fått gåvan genom Johanna och det kunde lika gärna ha varit en annan familj i kris som fick den turen.
Fantastiskt Johanna att du stöttar din vän så. Kan inte förstå bitterhet eller frågor kring detta. Livet är inte rättvist alla gånger. Det vet vi.

Annica T 1 år sen

Ellos TACK från hela hjärtat ❤️

Minda 1 år sen

Ellos! Om du läser mellan raderna så handlar det inte om den frågan. Utan det är ett konstaterande att Skara sommarland gör detta enbart i PR-syfte. Det är riktigt fult att göra PR på någons sjukdom. Äkthet är alltid att föredra. Ska inte vara skillnad på människor. Eller hur? Handlar inte om bitterhet eller avundsjuka.

Ann 1 år sen

Anna vilket trams….Annicas familj är mer än väl värda detta.
All kärlek till dej och din familj Annica.

Åsa 1 år sen

Minda och Anna: Skara Sommarland vill med all säkerhet inte förknippas med individer som är avundsjuka och missunnsamma. Så för er del är det nog kört, om nu era kommentarer här speglar er personlighet, när det gäller den här typen av sponsring. Företag sponsrar ju generellt vara individer och annat som står för något som även företaget vill stå för. Vem vill förknippas med några som gör kommentarer som ni?
En eloge till dig Johanna som fixar och donar ? och till familjen Thimberg: Ha det så kul!

Eva 1 år sen

”Minda” tycker du att Skara sommarland istället skulle avstått från att ge familjen säsongskorten? Hade det varit mer äkta tycker du?? Vi vet inte om de skänkt även till andra som har det svårt, men självklart kan de inte ge till alla för de måste även få in pengar för att kunna driva runt stället plus att få in pengar till löner för alla som jobbar där. Men det var inte oväntat att ”någon” skulle klaga på detta för inget Johanna gör kan vara bra för vissa, och såklart skulle det klankas ner på företaget trots en god gärning, so what om de får PR var de väl värda, men det var väntat…lågt, skäms lite på andras bekostnad. Eloge till Johanna och till Skara sommarland säger iaf Jag!

Katja 1 år sen

Vilken grej! Och för hela familjen.

Liselotte 1 år sen

Tack Johanna för att DU hörde av dig till Sommarland, att DU lägger din tid på semestern och ordnar för Annica.

Blir så glad!!

Lillis 1 år sen

Har så svårt att se människor göra sig onda över att du Johanna gör gott för andra som Annica och hennes familj. All lycka till dig Annica och även till dig Johanna ?

Mia 1 år sen

Haha detta gör du väl bara för att få en klapp på axeln.

Svar på kommentaren:
Susanne 1 år sen

Stor eloge till Skara Sommarland! Men Mia ?? Nu börjar jag undra… Vad är det du håller på med?
Har du aldrig haft en nära anhörig, vän som svårt sjuk?
Om du lämnar riktigt namn och telnummer här så kan du och jag ta en fika. Du behöver nog en vän, som är utbildad på att ta hand om psykisk ohälsa.
Detta inlägg om Annica är väl inte direkt där man gör otrevliga inlägg? Eller??

Annica t 1 år sen

Såååå ledsam kommentar. Du anar inte vad det betyder för oss att Johanna och Sommarland ”räddar vår sommar”…

Hälsningar Annica T

katja 1 år sen

Njuta och ha roligt är bra för kropp och själ! Hoppas ni får underbart där!

Annicka 1 år sen

Vill du ha en klapp på axeln och en kram Mia. Du verkar behöva det i ditt enormt hatiska liv….

Väldigt fint gjort av Skara Sommarland vare sig det för sig om PR eller inte. Det bryr jag mig inte om. Lägger hellre energi på att unna personer som är i Annicas situation till att få fina minnen med sin familj.
Lägg ner nu med era bittra tråkiga kommentarer och enorma avundsjuka. Hitta egna lösningar och idéer i stället.

Lillan 12 månader sen

Här luktar det svensk avundsjuka så det ryker om det. Hur faan orkar ni ens hålla på? Det är väl skitsamma om det är bra PR för Sommarland eller inte. Nu var det ju Johanna som bad för Annikas skull om detta. Det är väl jättegulligt gjort med tanke på familjens situation, och självklart att Johanna väljer Annika som ligger henne närmast. Hoppas ni får det riktigt mysigt Annika, och en stor eloge till dej Johanna för att du gör detta för dom. ❤

Cissi 1 år sen

Bra fixat Johanna. Du har ett hjärta av guld.❤️
Vilken bra grej.
Annica – kämpa på.❤️ Vi är många som tänker på dig/er.
Hoppas ni kan åka till Sommarland och ha jättekul!?

Anne 1 år sen

Så fint Johanna!
Mycket är tack vare dig! Du har mycket kontakter, mailar och fixar!
Det är stort av dig. ❤️

Camilla 1 år sen

Så fint gjort av dig Johanna <3 du har ett hjärta av guld.
Tänkte precis som Annette om dom har långt till Borås djurpark, hade varit kul för familjen att få åka dit.
Blir så ledsen när jag läser om hur jobbigt Annica har det, styrkekramar till dig <3
Kram <3

Annette 1 år sen

Så fint gjort av Skara Sommarland hoppas du får det härligt där Annica med din familj❤️
Vet inte hur långt ni har till Borås men där finns Borås Djurpark!
Tänker på er!
Varma kramar

Marielle 1 år sen

Fantastiskt???

Linda 1 år sen

Underbart ??

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Tack för alla hälsningar om boken, jag blir jätteglad! Vi är just nu i Desenzano och har haft en jättefin dag, vi tog en utflykt med båten till Gardone Riviera där vi…

Innehåller reklam för min bok  Tack alla ni som redan förbeställt min bok! Många har frågat när ni får den och preliminärt kommer den vecka 35, den håller på att tryckas nu.…

Vilka dagar vi har här i Gardasjön, vi kom hit i lördags och jag har knappt koll på vilken dag det är. Detta är fjärde året vi är i Gardasjön och vi…

Tack för alla hälsningar om boken, jag blir jätteglad! Vi är just nu i Desenzano och har haft en jättefin dag, vi tog en utflykt med båten till Gardone Riviera där vi…

Innehåller reklam för min bok  Tack alla ni som redan förbeställt min bok! Många har frågat när ni får den och preliminärt kommer den vecka 35, den håller på att tryckas nu.…