Malcesine, dag sex och sju


Vi är i fantastiska Malcesine! Vi har bott här två nätter nu och har två nätter kvar, sedan åker vi vidare till nästa äventyr. Har ni inte varit i Garda måste ni bara åka hit.
Igår cyklade vi nästan 60km, det var extremt varmt, men vi hade högt tempo och då funkar det riktgt bra. Vi cyklar längst sjön och vi får se så oändligt mycket mer än om vi bara åker bil. Alla små byar, badställen, vackra platser som man inte ens kan föreställa sig.



Här har vi precis kommit ner till Garda efter cyklat från Malcesine, det är inga tunnlar på den sträckan och vi kan cykla ganska långa sträckor på cykelvägar vid sjön. Men ska vi köra på snabbt tempo är det vägen som gäller.
Jag har massa bilder som ni ska få se även om vi inte fotar så mycket när vi cyklar. Det är väldigt viktigt att dricka massor, jag vet inte hur många vattenflaskor det gick åt igår. Jg stoppar i mig energi som cola, små energibars för uthållighet och har sportdrycker på cykeln. Varje timma måste kroppen har energi märker jag och då funkar det riktigt bra.



Här träffade vi en trevlig holländare som var ett riktigt superproffs och cyklade mycket.



Vi cyklar förstås inte hela dagarna, vi solade och badade hela eftermiddagen igår på hotellet, det är ljuvligt väder här nere i Italien!


Precis fotat balkongen från vårt sovrum. Vi bor på ett litet gulligt hotell i Malcesine som heter Cristallo. Toppenbra!


Min hunk!


Nu är det dags att ta på kängorna, vi ska upp på Monte Baldo! Så taggad!
Massa kramar från oss, tack också för alla kommentarer till Annica. Men jag blev riktigt ledsen igår när jag läser en del. Ofattbart.
Kram på er alla så länge.