Malcesine, dag sex och sju

Vi är i fantastiska Malcesine! Vi har bott här två nätter nu och har två nätter kvar, sedan åker vi vidare till nästa äventyr. Har ni inte varit i Garda måste ni bara åka hit.

Igår cyklade vi nästan 60km, det var extremt varmt, men vi hade högt tempo och då funkar det riktgt bra. Vi cyklar längst sjön och vi får se så oändligt mycket mer än om vi bara åker bil. Alla små byar, badställen, vackra platser som man inte ens kan föreställa sig.

Här har vi precis kommit ner till Garda efter cyklat från Malcesine, det är inga tunnlar på den sträckan och vi kan cykla ganska långa sträckor på cykelvägar vid sjön. Men ska vi köra på snabbt tempo är det vägen som gäller.

Jag har massa bilder som ni ska få se även om vi inte fotar så mycket när vi cyklar. Det är väldigt viktigt att dricka massor, jag vet inte hur många vattenflaskor det gick åt igår. Jg stoppar i mig energi som cola, små energibars för uthållighet och har sportdrycker på cykeln. Varje timma måste kroppen har energi märker jag och då funkar det riktigt bra.

Här träffade vi en trevlig holländare som var ett riktigt superproffs och cyklade mycket.

Vi cyklar förstås inte hela dagarna, vi solade och badade hela eftermiddagen igår på hotellet, det är ljuvligt väder här nere i Italien!

Precis fotat balkongen från vårt sovrum. Vi bor på ett litet gulligt hotell i Malcesine som heter Cristallo. Toppenbra!

Min hunk!

Nu är det dags att ta på kängorna, vi ska upp på Monte Baldo! Så taggad!

Massa kramar från oss, tack också för alla kommentarer till Annica. Men jag blev riktigt ledsen igår när jag läser en del. Ofattbart.

Kram på er alla så länge.

 1. Ser så himla mysigt ut ☀️‍♀️
  Jag är nyfiken på vad du tycker om ditt val av cykel? Och vad gillar du bockstyre? Du får inte ont i ryggen? Använder du cykelskor? I sånt fall.. är det inte läskigt att sitta fast i hög fart? Tror du får ta ett inlägg bara om cykel & utrustning
  Ha en fortsatt underbar semester ☀️

 2. Ser underbart ut ska åka dit om 2 veckor och bo i Malcesine och Limone. Vi ska bara vara där 5 dagar så det gäller att planera, så man både hinner se o göra mycket, men även slappa och mysa. Jag såg att ni är på Monte Baldo i dag ,vi ska vandra där dag 2 och skulle vilja ha tips vilken vandringsled som man ska välja.

 3. Vilken resa så kul att se alla otroligt vackra bilder och filmsnuttar.
  Trampa på och en fortsatt fin semester. ❤️❤️

 4. Ett Italien tips, besök Iseo och Monte Isola En fantastisk liten stad och en otroligt charmig liten ö ute i just Iseosjön.

 5. Visst är det fantastiskt här! Vi bor i Torbole, direkt på stranden, och varvar också cykling med sol och bad. Vi är här för andra året i rad och jag älskar detta!
  Vi ska upp på Monte Baldo imorgon och om ni gick någon bra vandringsled får du jättegärna tipsa! Vi hade först tänkt gå hela vägen upp till toppen men i 30-gradig värme känner jag mina gränser så vi har förbokat liftbiljetterVi åt middag i Malcesine häromkvällen och ikväll ska vi äta i Riva del Garda. Kul med lite variation!
  Ha det underbart under resten av er resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..