Nättroll, ge fan i Annica!


Jag accepterar väldigt mycket här. Detta är mitt liv och om vissa stör sig på det, okej, då får det vara så. För varje elak kommentar går det 20 snälla och då är det värt det. Dessutom avskyr jag själv bloggar där man inte kan kommentera fritt. Men det finns en gräns. Den gränsen är når någon ger sig på Annica som har det jobbigt nog som det är. Då blir jag förbannad.

Så för en gångs skull tänker jag nu göra ett undantag och leka polis bland kommentarerna just när det gäller Annica. Hon är riktigt dålig nu och behöver sin energi till att kämpa med viktigheter, inte behöva läsa elakheter från ett par avundsjuka människor som bestämde sig för att ta över kommentarsfältet i går kväll. Nästa undantag är att jag har blockerat dem nu.

Det kanske är så att Skara Sommarland tyckte att det var bra PR att ge Annica och hennes fina familj säsongskort när jag ringde. Vet ni vad? Det struntar jag fullständigt i. Vad jag bryr mig om är att Sommarland gör något bra för en familj som har det så jobbigt.

Jag önskar att jag kunde dela ut kort till alla som är sjuka, har det jobbigt eller bara vill komma dit. Men det kan jag inte och då prioriterar jag min vän Annica i stället för en anonym människa som skriver sura, bittra och elaka saker. Det är inte så konstigt, om man tänker efter. Att säga nej till säsongskort åt Annica med familj för att inte alla mina läsare kan få detsamma vore bara fånigt, tycker jag.

Jag är verkligen ledsen att höra om andra människor som har det tufft och som är sjuka. Men det ger inte någon rätt att spy galla över Annica som de här båda gjorde igår.

Tack alla fina älskade läsare som tog Annica i försvar, ni är underbara!