• 2017-07-17, 10:08
  • 254
Annicas natt med sorg och rädsla

Jag blir alltid lika glad att höra från Annica, jag vill ju alltid veta hur det går för henne och hur hon mår just nu. Samtidigt är det alltid med lite darrande händer som jag klickar upp ett mail. Det kan ju vara dåliga nyheter lika väl som goda, lycka som sorg. Ofta blir jag så ledsen när jag läser hennes mail, men samtidigt så glad att hon finns i mitt liv och ger mig förtroendet att dela med sig av sitt eget.

Nu låter jag Annica berätta själv för er alla hur hon har det, en hälsning från en sorgsen och orolig natt. Låt henne veta att ni tänker på henne också! Det betyder så mycket.

 

Sitter här i min säng. Klockan har slagit ett på natten, barnen sover så gott och jag är full av tankar, rädsla och skräck. Kristian, min man, har semester, barnen har sommarlov och jag borde vara glad i hjärtat. Men allt jag känner just nu är att jag är ledsen, ledsen, ledsen. Varför fortsätter mardrömmen? Varför kan inte eländet vara slut nu efter snart fyra års kamp? 

Jag går nu igenom strålning och i helgen är det paus, på måndag är vi igång igen. Båda brösten strålas för båda är fulla av metastaser. Små och stora, men alla metastaser gör jätteont och sitter tokigt till. Nu får jag ju hjälp med dem och hoppas innerligt att all canceraktivitet dör i brösten. Samtidigt växer det nu nya metastaser i nacken och igår hittade jag en till på halsen.

Detta vet inte sjukhuset om, det är lördag natt och jag ska kontakta dem direkt på måndag morgon. (Läs idag) Jag förstår inte varför cancern väljer att fortsätta, jag går ju på cellgifter. Hjälper de inte längre? Nej, jag är livrädd!

Jag måste vädja till på sjukhuset om en akut röntgentid. Bamsemetastasen i magen får INTE växa! Den sitter farligt till så just den går inte stråla utan det är cellgifter eller operation som gäller. Jag ber för att cellgifterna fungerar och att vi kan ta de andra canceridioterna med strålning också, alltså den på halsen och den som sitter på nacken.

Om inte cellgifterna fungerar blir det starkare cellgifter och jag vill inte på det. Nej, jag vill verkligen inte det. Som sagt, den här lilla kroppen är livrädd och jag har mycket att tänka på samtidigt som barnens sommarlov tickar iväg. Vi har inte råd att hitta på saker som många andra. Vi försöker hitta på något i närheten för de stora killarna, men allt kostar. 

 Nu blev det fruktansvärt dyrt att bekosta vår trasiga värmepump mitt i allt. Den gick bara pang sönder och värme och värme till vattnet behöver vi. Många, många, många tusenlappar gick åt på grund av det haveriet. Det var pengar som var vår trygghet, men även planer för barnen som försvann. Inte minst pengar som vi fått av er underbara människor där ute för att göra något roligt för.

Vi fick en fantastisk resa till Rhodos tack vare er, det kommer jag alltid att vara så oerhört tacksam för. Nu skulle vi campa med goda vänner, men den drömmen gick sönder tillsammans med värmepumpen. Utan er hjälp hade vi aldrig kunnat lösa det här, tack, tack, tack snälla ni!

Våra älskade barn ska inte behöva varken gå igenom massa skräck som de får från mig. Eller sorgen över ett tomt sparkonto. Jag berättar såklart om hur jag mår, där är jag jätteärlig. Det är allra viktigast att barnen alltid får veta först hur jag mår, men jag väljer orden väl eftersom  våra stora barn redan gråter var och varannan kväll över att mamma är sjuk.

De säger att de vill ha ett normalt liv där mamma inte har cancer, att livet ska vara som det var förut. Inte konstigt att de tänker så när mamma spenderar så mycket tid på sjukhuset. 

Tårarna rinner samtidigt nedför deras kinder och allt jag kan ge dem är en kram. En varm kram från deras sjuka mamma. Det är inte synd om mig, men å, vad synd det är om barnen! Mina tårar rinner i stället när de sover. Jag har dåligt samvete för att jag fått cancer och blivit den tråkiga mamman. Jag gråter precis som de gör över det normala livet som har försvunnit från oss. Jag gråter med dem, men helst inte synligt, de blir ännu mer rädda när jag gråter med dem.

Klart vi gråter tillsammans också. Det är aldrig fel men tryggheten från mig och trösten från mig måste få komma i första hand. Ibland kommer tårarna från mig med, det är svårt att se sina barn gråta så, speciellt när det handlar om just cancern.

De ska inte behöva gå igenom allt detta mörka. Jag väljer mina ord efter kramen, men hur länge cancern är kvar i min kropp, det har jag ingen aning om. När vi är mitt i en behandling går det hela tiden framåt ett steg och sedan kommer ett bakslag. En rejäl käftsmäll och  länge sedan tryggheten att medicinerna ska fungera fanns i min kropp.

Nu finns det snart inte fler behandlingar att ta till mer än hårdare cellgifter och operation. Som sagt, jag är livrädd.

Mitt i allt detta kom glädjen och hälsade på i vår familj i form av Skara Sommarland. Åh vilken total glädje,

fem säsongskort som räddar sommaren! Visst, vår budget och trygghetskontot räddar de inte, men de ger oss glädje en hel sommar.

De stora killarna ska inviga dem på måndag när mamma och pappa är på strålning. De ska åka dit med sina kusiner och ni kan tänka vad roligt för dem att tänka på lite annat än cancer. Vad man än tror så tänker deras hjärnor för fullt på just cancer, men på måndag och många andra dagar i sommar ska vi alla leka av oss på Skara Sommarland. Tack älskade ni!

Jag blir så ledsen av dumma kommentarer här inne, men ni är många fler som peppar mig och skriver så fint. Konstigt att man ändå blir så ledsen av arga och missunnsamma människor. Tro mig, jag skulle hellre välja ett cancerfritt liv där jag kan jobba som vanliga människor och själv ha råd att göra saker med min familj.

Men cancer är inget man väljer. Den drabbade mig, den drabbade min mamma, den drabbade min pappa, vi har alla tre fått cancer. Och såklart drabbade den resten av min familj, som inte heller kan välja bort cancern från sina anhöriga. Min man har en sjuk fru, mina barn har en sjuk mamma. Valet hade varit enkelt!

Tack till er andra som stöttar mig. Det betyder oerhört mycket!

Kram från en vaken, rädd och ledsen mamma

//

Alla kramar till dig Annica! Jag kan inte föreställa mig hur en sådan natt är med alla hemska tankar i huvudet, ensam i tankarna trots att familjen är så nära. Men du är aldrig någonsin ensam, vi är med dig allihop!

 

2017-07-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Madde 10 månader sen

Jag känner inte dig eller Johanna heller men som mamma och medmänniska blir man såklart berörd! :/ Nu har jag inte följt din resa men jag har läst/hört om människor som genom att tänka positivt (law of attraction), behålla hoppet och genom att äta glutenfritt och veganskt (näringstät, grön mat, läs t.ex deliciously Ellas böcker och blogg, tips! ) har besegrat många hemska sjukdomar, däribland cancer. Stor styrkekram till dig och din familj H. Madde från Finland

Maria 10 månader sen

Älskade Annica . Ber över att du ska slippa din cancer och att du får leva ett normalt liv med dina nära och kära. Du finns i mina tankar

Carina 10 månader sen

Styrketankar till dig?

Diana Johansson 11 månader sen

Jag känner inte dig Annica. Men jag blir så illa berörd av att du är sjuk och har läst alla inlägg här på Johannas blogg (som jag inte heller känner).
Jag håller tummarna för att cancern ska ge med sig så att du får njuta av livet med din man och dina barn, övrig familj och vänner. Försök att scrolla förbi elaka kommentarer. Man undrar vad det är för fel på vissa människor?
Jag tror verkligen att positiva tankar och tid med nära och kära är den bästa medicinen så fortsätt som du gör! KRAM ?

Katarina 11 månader sen

Å fina du Annica

Sandra 11 månader sen

Kärlek och styrkekramar i massor ❤️❤️❤️

Sarah 11 månader sen

Miljoners kramar????

Jonna 11 månader sen

Styrkekramar till dig och din familj!! ?

Sofia 11 månader sen

All kraft och styrka till Dig! ❤️

Christine 11 månader sen

Många varma tankar till dig Annica och din familj ❤

Kristin Bekkevold Larsson 11 månader sen

Kära tappra Annica! Gud vara med dej och dom dina! Kramar

Kristin Bekkevold Larsson 11 månader sen

Kära tappra Annica!! Gud vara med dej och dom dina. Tänker på er. Kramar

Sofie 11 månader sen

Tänker på dig och skickar massa kärlek och styrka till dig och din familj! <3

Gunilla 11 månader sen

Varma kramar❤

Anna Magnusson 11 månader sen

Åå kramar till dig❤️Kan inte tänka vad du går igenom?

Magda 11 månader sen

Styrkekram till dig och din fina familj! ❤❤❤

Kristina Hägglund 11 månader sen

Massor med styrkekramar till dig och din familj. Kram Kristina ?❤?❤?

Satu 11 månader sen

Det gör så ont i mig av att läsa detta. Jag hoppas innerligt att denna eländiga cancer bara försvinner! Styrkekramar till dig och din familj?

Linda 11 månader sen

Så smärtsamt att läsa vad du går igenom ? Hoppas verkligen medicinerna biter så du blir frisk igen. Styrkekram

Michaela Lejonberg 11 månader sen

Älskade Annica! Tack för allt du delar med dig!
Det du skriver faller rakt in i hjärtat! Och jag får känna att det som bråkar kring mig med allt som är nu är verkligen en ”piece of cake” när man läser om hur du och de dina har det!¨

Hoppas verkligen att canceridioterna eller som min son skulle sagt ”de där dåringarna” ger upp och lämnar dig ifred så du får njuta av att vara du och njuta av din fina familj!!

Kram på dig finaste du!! <3<3<3

Marika Niklasson 11 månader sen

Styrkekramar till dig och din familj ???

Helen 11 månader sen

????

Grethe 11 månader sen

Annica! Tänker på dig ofta som om du är ngn nära mig. Fick själv malignt melanom i ett födelsemärke för 10 år sen. Räckte med att gröpa i huden för min del men kan så väl förstå din ångest och rädsla. Tycker du är fantastisk som kämpar så. Ta hand om varandra!
Många styrkekramar

L 11 månader sen

Jag skulle vilja tipsa om ketogen kost. Hoppas ni inte tar illa upp. Jag har hört så bra om det vid cancerbehandling.

Styrkekram till dig och din familj!

Elin 11 månader sen

?Största kramen till dig Annika!
Du är fantastisk stark så underbart ni fått skara sommmarlandskort! Att vara sjuk o att ha tufft ekonomiskt i kombo gör det inte lättare. Även om pengar inte är värt ngt framför hälsan o få bli frisk så påverkar det mkt. Så smärtsamt o höra hur barnen är ledsna även om det är naturligt dom funderar Och att ni är ledssna o oroliga. Hoppas änglarna är med dig i detta för er skull. Så som du kämpar så bara måste detta gå vägen. Och lyckas vinna mot skiten!!! Styrka o kram du besitter en enorm styrka . Även om du säkrt vacklar o iblad inte orkar .
Har barnen nån kurator ? Det antar jag dem har. Eller utomstående att fråga osv
Kram ? ????

Anna 11 månader sen

Många tankar och styrkekramar till dig fina Annica <3 Hoppas att pojkarna får många fina dagar med mycket skoj på Skara sommarland. Kramar till hela familjen <3

Jenny 11 månader sen

Ber för dig!
Stor kram❤️

Sophie 11 månader sen

Det är inte ditt fel att du har blivit drabbad av detta elände. Och inget du ska behöva be om ”ursäkt” för inför andra. Tror inte att någon hade velat hamna i din situation.. Det är svårt när allt vänds uppochner och bara rycks ifrån en. Hur tacklar man sånt. Klart att man blir rädd. Livrädd.

Eva 11 månader sen

Så ledsamt att läsa om metastaserna, smärtorna och oron… Men underbart i allt elänade att ni fick säsongskorten, fint av Sommarland, önskar er många härliga dagar där. Kämpa Annica, tänker på dig <3 Många kramar

Lotta 11 månader sen

Det gör ont i hjärtat att läsa om hur tufft ni har det och än värre att människor inte kan unna er en liten ljusglimt som ni är så väl värda. Vi som befinner oss i utkanten av er tillvaro är fulla av beundran över att se hur närvarande ni ändå är i era barns liv och aktiviteter trots allt ni går igenom. All styrka ni ändå utstrålar mitt i det jobbiga är också något era barn kommer att få med sig!

Clary-Ann Glandberger 11 månader sen

Har inga ord vad du nu går igenom i denna cancer!! Ibland förstår man inte? Förstår dig Annica att det är så pressande jobbigt för hela din fina familj. Ber för dig Annica! Jag ger dig bibelordet ifrån 1 Petr 2:24. Guds Ordet är det enda som håller att lita på oberoende hur det än ser ut. Andra troende behöver bära dig nu när du inte orkar. Det är en självklarhet. Jag förbannar cancern i din kropp!! Stor Kram! <3 <3 <3

Helena 11 månader sen

Du skriver så fint i din starka oro. Att tänka på alla andra och barnens välbefinnande är att vara mamma sa min läkare till mig. Heja oss som är mitt i skiten man bara vill fly från… Vi måste hålla ut men tankarna är jobbiga och leva i stunden är lättare sagt än gjort. Heja Dig!

Lena 11 månader sen

Finns inga ord för hur vidrig denna sjukdom är. Är full av beundran över din styrka och över den varma fina människa du verkar vara <3 Cancern är tuff men du kommer att besegra den <3 Varma kramar till dig och din familj <3

Johanna Briland 11 månader sen

Kramar till dig. Du är fantastisk stark!

Kajsa 11 månader sen

Tänker på dig o h din familj.Styrke kramar o h tankar.?

Malin 11 månader sen

Hej fina, starka Annika! Du är fantastisk! Som orkar skriva samtidigt som du är så otroligt sjuk ? Jag tänker på dig ibland och undrar hur det går för dig och din familj såklart. Sjukdomar drabbar ju hela familjen men det tänker inte alla på. Framförallt de som gått genom livet på en räkmacka. Själv har jag varit sjuk i olika former sen jag var 29 år och idag är jag 45. Har också tre barn. 18, 7 & 5 år. På senaste tiden har jag också tänkt tanken på att inte få se mina barn växa upp och att de ska mista sin mamma. Fruktansvärda tanke ? Förstår dig så väl men ändå inte. Därför beundrar jag dig enormt mycket ❤️ Önskar dig smärtfri, lycklig, frisk❣️ Förstår inte de elaka människor som inte har något hjärta som är nedlåtande och egoistiska. Man ska stötta varandra. Själv hoppas jag att jag får en bra födelsedag på torsdag ( blir 45 då )! Ska tillägga att jag har inte cancer tack o lov men dock andra svåra problem o sjukdomar. Har dock haft ont i vä bröstet några dagar samt svårt o äta, men det behöver inte betyda cancer, det kan ju vara stress o ångest. Lycka till nu fina Annika ❤️ Kram ❤️ / Malin

Lisbeth 11 månader sen

Tusen och åter tusen Styrkekramar till dig och din familj ??

Johanna 11 månader sen

Du skrev att det är inget synd om dig . Jo, jag tycker jätte synd om dig och alla andra som drabbas av skitcancer. Inte för att det hjälper men de är en så orättvis sjukdom. Skit skit skit är den. Finns inte många andra saker som skrämmer mig som just att drabbas av eller att någon i min närhet drabbas av cancer. Men måste säga att du ändå ger så mycket hopp och ändå ser livet så positivt mitt i allt hemska. ? Hoppas ni kan få en så fin sommar det går . Många styrkekramar!

Anne-charlotte 11 månader sen

Styrke kramar❤

Katta 11 månader sen

Sryrkekramar

Nathalie 11 månader sen

Skickar varma kramar ?

Jessica 11 månader sen

Otroligt stak och berörande..
All styrka och kärlek till dig och din fina familj som kämpar på livets väg tillsammans, stort hopp,tro och kärlek till er ❤️

Carro 11 månader sen

Kramar till dig ❤️❤️❤️

Emma 11 månader sen

Finner inga ord. DU är en fantastisk människa, mamma och förebild. Otroliga lilla människa. VIlken styrka du besitter. Varmaste kramar och jag ber och håller tummar och tår att cancern snart ger upp…. <3

Irene Nordström 11 månader sen

Fy fasen hur en del drabbas❤️ Hoppas att det vänder….. nån gång…. önskar och håller alla tummar och tår att det gör det❤️❤️❤️ Kram om

Ramona 11 månader sen

❤️❤️❤️❣️

Malin 11 månader sen

❤️
Ber för dig!
”Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber, tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar. Då skall Guds frid, som är mera värd än allt vi tänker, ge era hjärtan och era tankar skydd i Kristus Jesus. (‭Filipperbrevet‬ ‭4‬:‭6-7‬ B2000)”
Lätt att säga att man inte ska göra sig bekymmer… men löftet att frid och skyddade tankar ber jag om för dig!
Ber att läkarna ska göra sitt bästa. Ber att nattens hemska tankar ska fly. Ber för din familj. Ber att dåligt samvete ska ge vika. Ber att behandlingar ska hjälpa på bästa sätt. Ber om sommarglitter i ditt liv.
Stor kram ❤️

Hanna Sundqvist 11 månader sen

Stor kram till dig o din familj tänker på er???❤️

Sara 11 månader sen

All kärlek till dig Annica❤️❤️❤️

Pia Persson 11 månader sen

Tårarna rullar nerför mina kinder när jag läser din berättelse ?? Jag hoppas verkligen att sjukvården gör dig fri från denna hemska sjukdom och att ett mirakel sker så allt försvinner. Tänker ofta på dig och hade hoppats att jag kunde hjälpa dig och bli fri från denna hemska sjukdom!!! Du kämpar tappert och vi är många som är med dig i tankarna och försöker ge dig styrka!!! Kram på dig fina Annica ?❤️?

Carina 11 månader sen

Vem är så hemsk o kan lägga en dum kommentar!!! Till en människa som kämpar på detta viset..,?! Usch man får skämmas på andras bekostnad! Kämpa på Annica för din o din fina familj o tänk på så många som stöttar dig!!❤️❤️❤️

Sara 11 månader sen

Håller tummar och tår för att du ska ha effekt av behandlingen och att du och din fina familj ska få må bra! ❤️ Förstår inte hur folk orkar vara missunnsamma när det enda man vill ha är sin hälsa tillbaka… Njut av era Skara-dagar och fortsätt kramas!
Här kommer en kram från dotter till en cancerpatient

Nina 11 månader sen

Många styrkekramar till dig! ❤️❤️❤️

Marita 11 månader sen

❤️

Yvonne 11 månader sen

Kramar om ❤❤❤

Anonym 11 månader sen

Åååå vad jag lider med dej o förstår din frustration ❤️❤️❤️Jag håller alla tummar o tår att du mirakulöst bara blir bra o det snarast❤️ Jag önskar att Johanna kan fixa en ny insamling åt er så barnen får göra lite olika saker i sommar❤️❤️❤️??

ellos 11 månader sen

Annica du är så makalöst klok ❤
Jag beundrar dig. Från hjärtat.
Jag ber för dig och din familj.

Anita 11 månader sen

Men kära du hur du har det. Följer din jobbiga resa och det är så hjärtskärande att läsa det du skriver. Kämpa kämpa och ge aldrig upp trots motgångarna. Ta emot alla behandlingar även om det är en plåga för dej. Önskar dej ett friskt liv med din fina familj. bry dej inte om dom som skriver negativa kommentarer. Dom är idioter och tragiska människor. Många många styrkekramar från mej❤️

Brittis 11 månader sen

Annica, min fina vän. <3 Cancern får absolut inte segra, varken över Dig eller min käre make Kent. Du, vi och alla nära och kära kämpar vidare tillsammans. Varma kramar till Dig och Din fina familj. <3

Carin 11 månader sen

Jag känner med dig och din familj och jag ber för Dig Annica!! Varma kramar från en syster

Peter Enoxon 11 månader sen

Du finns med i våra tankar och när vi knäpper våra händer Annika!

Pernilla 11 månader sen

❤️Kramar❤️

Camilla Eriksson 11 månader sen

En fruktansvärd sjukdom, önskar det fanns bot. Styrkepepp o KRAAAM till dig o din familj Annica ??????

Jenny 11 månader sen

Tänker på dig o din familj… många kramar.

Birgitta Edlund 11 månader sen

❤❤ ps 91 : 5-6 11-12….

Camilla 11 månader sen

Styrkekramar till dig fina Annica <3
Det gör så ont i mig att läsa hur du mår, ingen ska behöva gå igenom detta hemska som du gör just nu.
Men du är en riktig kämpe som samtidigt kan glädjas åt att dina pojkar får åka i väg på sitt sommarlov.
Det är ni så värda hela familjen.
Kram <3

Cilla 11 månader sen

❤️

Anonym 11 månader sen

Ge inte upp Annica , vi är många som är med dig ???
Denna skit sjukdom kan dra åt h….e
Du är starkare än den , många många kramar från min familj till din ??

Linda 11 månader sen

❤️❤️❤️

Ella 11 månader sen

?

Lejane 11 månader sen

Tänker på dig, håller tummar och tår för att behandlingarna går bra. Skönt i allt elände att det finns fina människor som fixar lite kul för era killarna. Sommarland är ju en fantastisk plats för att leka och ha kul. Glömma alla problem för en stund. Det är både dom och ni värda!!!?

Annette 11 månader sen

Sänder er all styrka. Varm kram till dig Annica som är en kämpe?

Therese Ståhlgren 11 månader sen

Åh, vad jobbigt du/ ni har det!?Önskar jag kunde ta fram ett trollspö? Tänk dig frisk o läs boken Resan sv Brandon Bays. Hon fick bort din tumör med tankens kraft. Lycka till nu. Styrkekramar?

Johanna 11 månader sen

Hoppas så att det snart vänder för dig ?Så ledsamt att höra om allt ni går igenom .Styrke kram ???

Isabelle 11 månader sen

Johanna, kan du inte lägga ut kristians nummer igen för dom som vill skicka en slant? Jag hittade i swishappen från när jag swishat till deras resa men verkar vara några här som inte vet hur man kan hjälpa ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Kommer stor inlägg om insamling i veckan! <3

Åsa 11 månader sen

Vad bra Johanna, vi är många som vill hjälpa till? Håller utkik!

Carina L 11 månader sen

Annica du är en fantastisk mamma o jag ber o hoppas att det nu ska komma en positiv tid för dig.❤

Maria 11 månader sen

Hej. Tänker på dig ofta. Jag har själv 3 söner. Man vill inte att någon ska behöva gå igenom det du och din familj får vara med om. Skickar många Styrke kramar till dig och din familj. Hoppas verkligen att strålningen och cellgiftsbehandling tar bort din cancer nu. Många många kramar ???

Isabelle 11 månader sen

Jag hoppas så att du blir bättre snart ❤Det kommer nya behandlingar hela tiden. Såg att en tipsade om kost vilket låter intressant.

Swishar en liten slant och hoppas att fler gör detsamma så ni kan unna er lite på sommarlovet ❤ kram från Luleå

Sofie Melin 11 månader sen

Vackra fina Annica,?
Min kropp har också invaderats av denna obarmhärtiga cancer & jag känner igen mig i allt du skriver & du beskriver helvetet så verkligt & ärligt.
Annica, VI ger aldrig upp & nu kämpar VI tillsammans! All styrka, kraft & kärlek till dig, din man & dina barn från mig, min man & mina barn.?????

Svar på kommentaren:
Marika Niklasson 11 månader sen

???

Joanna 11 månader sen

♥️

Sofia 11 månader sen

❤️

Anna 11 månader sen

Många styrkekramar Annica!! Tänker på er! ❤️

Ulrica Karlsson 11 månader sen

Stor Styrke Kram till Dig Annica och din familj. Ber för dig och er alla du finns alltid i min böner. Gud bär dig du är otroligt stark. God bless Kram Ulrica

Annie 11 månader sen

Styrkekram <3

Jessica Hellqvist Skoog 11 månader sen

Gud välsigne dig och din familj ?
Önskar så att det fanns något som jag kunde hjälpa er med… Ni finns alltid i mina böner ?

Annelie Alingsås 11 månader sen

Du är fantastisk
Det är ngt konstigt fenomen med oss människor när vi hör neg saker
Får vi höra 9 saker vi är bra på och 1 sida som är negativ så är det DET vi tänker på och inte de 9 bra. Så dumt egentligen .
Önskar innerligt att du inte får en enda elak kommentar till av elaka missunnsamma människor som inte fått ngn ” uppfostran ”!
Ge dem ej NGN uppmärksamhet
Nu får vi ALLA härinne ignorera sådana kommentarer
From nu är de helt OSYNLIGA
De ska få Noll respons
Lycka till nu resten av veckan
Du är en väldigt vacker människa . Inre och yttre skönhet . Njut av Skara Sommarland i sommar

Anne 11 månader sen

Styrka o kärlek till dig. Jag känner inte dig men Johanna vet vem jag är. Du skriver fint o känslosamt. Tror mig förstå. Som jag inledde, Styrka o kärlek till dig fantastiska människa ❤❤❤

Tina 11 månader sen

Massor med styrkekramar till hela familjen ????

Tanja 11 månader sen

Styrke kramar ❤️jag ber för dig o din familj❤️

Helena 11 månader sen

Fantastiska människa❤️❤️❤️ ?

Anna 11 månader sen

Stora varma kramar till Dig och Din familj. Bry dig inte om de onda kommentarerna. Du är bäst och vi hejar och tänker på Dig❤️❤️❤️

Sofia 11 månader sen

Åh.. ? fortsätter att komma ihåg dej Annica i bön ❤ styrkekramar

Anita 11 månader sen

Det är en mycket tragisk sjukdom. Den kan drabba vem som helst. Blir så besviken när man läser om andra människor som skriver så mycket elakt om dig. Förstår inte att man kan skriva så och såra andra människor. Tyvärr skäms de väl inte heller som skriver så mycket dumt. Nu skickar jag med en Styrkekram till dig o hela familjen.

Ann 11 månader sen

Du ska inte ha dåligt samvete det hör är inget du rår för, du ska heller inte ta åt dig någonting av elaka kommentarer. Men jag förstår att det är svårt att dra den gränsen när du är svag. Att du känner sorg och är ledsen det förstår jag, det måste du känna för att bearbeta. Glöm aldrig att så länge det finns tid så finns det hopp. Kom också ihåg att all din kärlek, värderingar och finna minnen kommer dina killar ha med sig hela livet oavsett vad som händer. Jag vet att det är så av egen erfarenhet och är så nära min pappa. All kraft till dig och besegra den där cancern. KRAM

Åsa B 11 månader sen

Vilken fantastisk förmåga du har Annica som kan sätta ord på allt detta du går igenom. Och tack till dig och Johanna som delar detta. Kan inte förstå vad familjen går igenom just nu. ? Men det ni skriver får mig att ännu mer värdesätta allt det underbara som finns i livet. ❤️

Jessica 11 månader sen

Vackra underbara själ… Jag önskar jag kunde göra mer än att swisha en slant, tänka på och be för dig och din fina familj. ❤
Jag uppskattar livet och att få möjlighet att leva i en frisk kropp. Kramar mina barn ännu hårdare ikväll. Kram.. ❤

Kajsa 11 månader sen

Ni finns ofta i mina tankar och jag sänder dig och din familj all styrka jag kan ❤

Bettan 11 månader sen

<3 <3<3

Carin 11 månader sen

Förstår att du har en otroligt kämpig tid. Så roligt att ni kunde få kort från Skara Sommarland. Försök att inte bry dig om dom som skriver elaka grejer. Tänker på er. Kram!

Johanna 11 månader sen

Tänker på dig och din familj! Vilken fin fru och mamma de har. Önskar av hela hjärtat att du kunde få bli fri från cancern. Vilken kämpe du Är!!!!

Carolina 11 månader sen

❤️❤️❤️ Bamsekram till dig och din familj!

Kristin Segerström 11 månader sen

Hej Annica! vill bara säga att du är så fantastisk! jag kan inte sätta mig in i det helvete du går igenom! men jag har haft elände på annat sätt.. legat vaken om natten med ångest och total skräck.. det är fruktansvärt. Jag ber för en snabb ändring för dig ..att cancern backar från din kropp.. att du snart får positiva besked så du kan andas ut, att du får bli frisk!
Många kramar från Kristin

Charlotte 11 månader sen

❤️

Carola 11 månader sen

Tänker på dig o din familj❤ Många Styrkekramar till Dig❤❤

Cecilia 11 månader sen

Styrkekramar i mängder till dig finaste Annica!!

Linda 11 månader sen

http://www.nordicnutritioncouncil.com/cancerdodande-kombinationsbehandling-med-ketogen-kost/

Läste precis detta. Kanske kan vara värt att testa. All kärlek! ❤

Gunilla 11 månader sen

Tänker på dig o din familj!❤️?

Ann Bengtson 11 månader sen

Blir såå ledsen när jag läser ditt inlägg Annica ??. Hoppas innerligt att du snart ska vara fri fån denna hemska sjukdom så dina barn får en frisk mamma och din man en frisk fru!!
Många styrkekramar till Er ??

Susanne 11 månader sen

Styrkekramar fina Annica❤️ ❤️❤️

Annette 11 månader sen

Absolut, vi är med dig Annica❤️
Varma kramar

Anita Andersson 11 månader sen

Käraste Annica! L’ser och gråter inombords. Du är en fantastisk kämpe! Stor styrkekram från oss <3

Anna 11 månader sen

Styrka ??❤️

Anna 11 månader sen

Tänker på dig o din familj ! Du är en riktig kämpe, fy fan vilken skit du får gå igenom. Går inte ens att föreställa sig hur du mår. Men kämpa på!! Hoppas o önskar av hela mitt hjärta att det kommer en vändning !! Kram?

Pernilla 11 månader sen

Åh mitt hjärta gör sönder när jag läser detta! ? Snälla, finns de något jag kan bidra med? Vart vänder jag mig Johanna om jag vill bidra eller nå fram till Annica på något sätt? ❤❤❤❤❤❤❤

Christina 11 månader sen

???????

Carina 11 månader sen

Mitt hjärta brister ? Oj vad jag lider med dig och med er ? Sänder dig all kraft i världen, allt jag bara förmår så du och din familj ska orka kämpa vidare. Vi är nog många som har er i våra hjärtan. Har aldrig kommenterat förut men denna gången kan jag inte låta bli. Allt för att du, tappra kämpe, ska känna värmen ända från norra Sverige. Önskar dig och din familj allt det bästa. KÄRLEK till dig Annica ?

Helena 11 månader sen

?

Christina 11 månader sen

Tänker så på Dig o blir så berörd! Mamma-hjärtat värker?
Kraft o Kärlek till dig fina underbara Annica???

Camilla 11 månader sen

❤❤❤

Cilla 11 månader sen

Känner dig inte men blir så otroligt berörd av ditt inlägg. Kan inte ens föreställa mig vad du och din familj går igenom. Jag hoppas och tror att du ska klara dig igenom detta. Sluta aldrig kämpa. Många styrkekramar! ❤️❤️❤️

Camilla 11 månader sen

Finner inga ord…. kan inte ens föreställa mig det helvete du/ni går igenom
Stor kram o styrka till dig❤️

Anonym 11 månader sen

Styrkekramar i mängder❣️???

Pernilla 11 månader sen

Skickar en stor Styrkekram till er❤️

Lina 11 månader sen

Hej! Snälla, läs på.om CBD olja ❤

Svar på kommentaren:
Erika Bodin 11 månader sen

Har läst om det men tycker att det är svårt att veta vilken man ska ha och hur man beställer…tar gärna emot tips!

Anki 11 månader sen

Kära nån så du går igenom… Det hugger i hjärtat att läsa…. Ger dig en stor kram trots att vi inte känner varandra…
Anki

Linda Eriksson Taipale 11 månader sen

Bästa Annica! Så oerhört tråkigt och sorgligt att läsa om din oändliga kamp. När ska den ta slut?? ? Lider så med dig, dina barn och man. Sluta aldrig hoppas, kämpa och tro!! ??✨ FATTAS BARA! ❤️ Styrkekram Linda, Kentas dotter

Victoria 11 månader sen

Blir ledsen av att höra detta och jag hoppas att allt vänder snart. Stor bamsekram till dig å familjen! ⚘

Liselotte 11 månader sen

Kära Annica, är det inte dags att du testar något annat nu. Jag tror det är bråttom, du skriver att tumörerna bara förökar sig och växer, alltså jag hade inte vågat vänta nu. :-(
Det finns massa andra saker, snälla kan du inte göra något annat nu när det bara sprider sig!!

Menar väl <3

Svar på kommentaren:
sara nilsson 11 månader sen

testa annat än vad våran sjukvård erbjuder menar också väl

Maria 11 månader sen

STOR STOR STYRKEKRAM ELLER EGENTLIGEN MASSOR MED STYRKEKRAMAR❤️känner inte dig, men tänker så på dig ska du veta❤️All kärlek till dig och din familj❤️

Annelie 11 månader sen

Kram till dig o din familj.❤

Petra 11 månader sen

Fina Annica! Önskar så att du ska få bli frisk. Kan aldrig sätta mig in i din och din familjs situation. Känner bara en sådan sorg och orättvisa att du ska få uppleva detta. Jag följer dig i din kamp och jag ber så att du ska bli frisk. Kämpa och orkar du inte kämpa så kämpa lite till. Du kommer fixa detta! Många varma kramar från mig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pia 11 månader sen

Hej, först vill jag säga vilken kämpe du är. Men blir innerligt ledsen allt vad du och din familj går igenom jävla cancer som drabbar så många. Kan bara önska dig lycka till och kämpa du ska besegra den jag vet lova tänka positivt prata mycket om rädslan håll inte inne med känslor ut med det. Gråt om du är ledsen du får vara svag, arg och förbannad. Kram?

Sofia Karlsson 11 månader sen

Annica! DU är världens bästa mamma och fru som kämpar på som du gör. Du är en inspiration och påminner oss andra att vara tacksamma för ett friskt liv ???? Miljoner styrkekramar

Emma 11 månader sen

Styrkekramar till dig Annika! ❤️?

Marie 11 månader sen

Vilken ångest jag får bara av att läsa detta. Klart att barnen ska få en rolig o fin sommar och ni fria från oro över pengar. Vi är så många som kan lägga en liten slant som blir mkt av det om alla hjälps åt. Vilka goa och fina pojkar ni har. Tänker på er och önskar er en fin sommar trots allt elände. Kram

jenny 11 månader sen

Vet inte heller vad jag ska skriva… Jag ber för dig och din familj. Dina fina små pojkar <3
Alla mina kramar till er alla!

Mia schatz 11 månader sen

Mina tankar går till dig och din familj! Jag hoppas med hela min hjärta att du fick ett positivt svar idag . Du är fantastisk stark ! Många styrkekramar till er alla ❤❤❤

Mari Brandt 11 månader sen

CBD med THC! Det är dags nu Annica, vänta inte längre ???

Svar på kommentaren:
Anne 11 månader sen

Håller med helt, tror man måste göra något helt annat när inget biter…

Ann-nristine Bergström 11 månader sen

Skickar massa styrkekramar till dig och din familj. Hoppas innerligt att det ska vända för dig så att du får bli frisk! ❤❤❤

Malin 11 månader sen

Finner inga ord för vad jag ska skriva, tänker på er och hoppas att du snart blir bättre Annica.
Kram Malin<3

Ulrica 11 månader sen

Man blir mållös av sorg, vilken kämpe du är , som sagt saknar ord??? All kärlek till dig och din familj???

Cecilia Johansson 11 månader sen

Annica du underbara tjej, vad jag tycker synd om dig??? Att ligga vaken om natten med alla jobbiga tankar låter helt förfärligt, går nog inte att föreställa sig fullt ut …… Du är så fantastisk som trots denna fullständigt vidriga sjukdom delar med dig av dina tankar och känslor till oss här ❤️ Jag och många med mig tänker på dig jätteofta och ber av hela hjärtat att du ska svara på behandlingarna och få bli frisk , det bara måste bli så!!! ❤️ Annica du betyder så oerhört mycket för oss här på bloggen, du visar vad som är värt nåt här i livet och det jag har lärt mig av dig att ALLT är värt nåt, ALLTING är värdefullt! Jag har slutat att gnälla över småsaker och blivit mycket mer accepterande … Det är ingenting jag bara skriver utan det är verkligen så, tack fina du för min nya äkta inställning till livet ❤️❤️❤️ Stor varm kram ? Till Johanna: Vad bra att du startar upp en ny insamling, tack ❤️ Stor varm kram till dig oxå ?

Kristina Persson 11 månader sen

Jag är så ledsen för er skull?Önskar av hela mitt hjärta att man kunde hjälpa dig.Cancer vilken jäkla skit sjukdom.
Fuck cancer!!!!!Styrkekramar i massor.

Gittan 11 månader sen

Styrka o kärlek till dig Annica o din familj❤️❤️❤️

Eunice 11 månader sen

????

Carina 11 månader sen

?Kram till dig och din familj?

Malin 11 månader sen

Fy farao… Avskyr denna jäkla sjukdom. All styrka o en bamse kämpa-kram till dej!

Ewa nywertz 11 månader sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anna 11 månader sen

Allt går inte att skylla på kosten.Det ska man inte skriva. Det är gener och mycket annat vi utsätts för som inte har med kosten att göra. sluta hitta enkla lösningar när inte ens högt utbildade nobelpristagare klarar lösa cancergåtan till fullo.

Jea 11 månader sen

Kram ❤️❤️??

Jag 11 månader sen

Annica ❤️ Jag hoppas att turen ska komma till dig och din familj så du får bli frisk och få må bra ❤️ Skickar styrka och kramar

Helena 11 månader sen

Varma tankar o kramar?❤

Elin 11 månader sen

?????

Malin S Lorentzson 11 månader sen

Hej Fina du ? Vill bara skicka en varm, kärleksfull tanke – kämpa på! Många kramar ?

Kicki Sundström 11 månader sen

Kramar till dig!!❤❤❤❤❤

Ullis 11 månader sen

Skickar styrka ?❤

Linnea 11 månader sen

Swishade en liten slant också till er!!!

Katarina 11 månader sen

Ja, vad ska man säga … finns inga ord för vad du och din familj går igenom. Skickar healing tankar till dig. ???

Petra 11 månader sen

❤️

Anna [email protected] 11 månader sen

Du ger mig en sådan klump i halsen med ditt skrivande! Men så härligt att höra hur du har det för jag jobbar med detta dagligen men man har ingen aning hur ni känner hemma! Du som många andra håller ofta fanan högt och vi på iva op vill gärna försöka hålla humöret uppe! Innan op vill man stötta och hålla hoppet uppe samt på iva vill man skydda er mot ångest och smärtor. Men du gör ett fantastiskt arbete mot dina barn och man att berätta om hur du har det och hur du känner. Det är väldigt starkt och du är en fantastisk kvinna som kämpar på. Önskar att familjen fick ett sommarbidrag av staten när man är sjuk och inte kan ge familjen det alla andra kan få Pga att man inte kan jobba! Man kan ju ge till allt annat !!! Lycka till och köpa på❤️

Katarina 11 månader sen

Kämpa Annika!
Vad är d för jävla idioter som skriver dumma komentarer?!?
Bittra,störda människor.
Att de orkar,de borde ta itu m sitt eget patetiska liv istf att slösa energi på andra!
Går det att swisha,vilket numer?
Kramar

Linnea 11 månader sen

Fast jag inte känner dig känner jag med dig och din fina familj så oerhört!! Kämpa på och slå bort skitcancern!!! Du är så stark!!! ????

Anonym 11 månader sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Annika 11 månader sen

❤️❤️❤️

Annika 11 månader sen

Finner inga ord…all kärlek till dig och din familj❤❤❤❤

Marie Nylén 11 månader sen

Livet är verkligen inte rättvist…Du är så modig o fantastisk mittiallt du kämpar dig igenom ❤️?? Önskar o ber att du ska få ALL kraft o hälsa du behöver och ALL glädje ni som familj behöver??❤️

Jessica 11 månader sen

❤️??

Veronica 11 månader sen

❤️❤️❤️

Pia 11 månader sen

Tänker ofta på dig och din familj!
Skickar många styrkekramar till dig. ❤️

Linnea 11 månader sen

Hejsan Annica! Jag kände bara att jag ville skriva till dig. Jag har följt din resa här på instagram och på Johannas blogg ganska länge nu och jag förundras mer och mer för var dag som går över hur stark du är! Du har kommit att bli en förebild för mig på många sätt. Jag kämpar med att komma ur ett förhållande av psykisk misshandel och är stundtals väldigt svag. Men varje gång jag går in på din sida så slås jag av en värme och glädje och en enorm kämpaglöd och det får mig att vilja kämpa vidare. Jag tänker väldigt ofta på hur mycket svårt du får gå igenom och beundrar dig verkligen. Jag önskar så att jag skulle kunna få ge dig en stor varm kram❤ Tack för att du är du och för att du hjälper mig i min vardag??

Petra 11 månader sen

Du starka tjej, kämpa på❤️varm styrke kram till dig och din fina familj.

Sofia Adamsson 11 månader sen

Allt handlar om kosten. Socker/kolhydrater är som ett paradis för cancern. Ändra om kosten & sluta HELT med socker. Jag har en släkting som började med att dricka en shot silvervatten varje dag & ändra om sin kost & uteslöt all socker. Dessutom ska man absolut inte dricka dem dryckerna med energi man får på sjukhuset då dem bara innehåller kolhydrater. På återbesöket var hans cancer helt borta. Han hade lungcancer. Han har även börjat med cbd-olja som han tycker gör skillnad. Jag håller tummarna för Annica.

Svar på kommentaren:
Jag 11 månader sen

Tror du på riktigt att bara för att hen slutade med socker/kolhydrater så botade det lungcancer? ?
Annica behöver nog nyttiga och näringstäta måltider då jag antar att aptiten inte är på topp. Hur kan man skriva så? ”Sluta ät kolhydrater så botar det din cancer” nu menar jag inte att socker är bra. Men att skriva att att utesluter man socker så botar man cancer är bara så dumt.

Marie 11 månader sen

Sänder dig en stor varm styrkekram❤️

Maria 11 månader sen

Kära Annica. Jag känner dig inte men läser bloggen och ”följer ” dig och ditt kämpande. USCH och fy för att man, som du, måste gå igenom detta helvete på grund av just CANCER. (Hoppas snart att botemedel finns)
Jag har själv halvårsvis kontroller för att just kolla efter CANCER. Dessa kontroller ät oerhört jobbiga, allt från när kallelsen, undersökningar som fin/grovnålsbiopsi, röntgen, mammografin med mera tills att svaret kommer antingen brevledes eller telefonledes. Det är oerhört jobbigt både för mig som omgivning av nära anhöriga. Men det är INGET jämfört med vad Du och de dina får genomlida. Jag hoppas av allt i världen att du får vara fri från allt obehag och bara få bara Du, Annica, mamman/frun/väninnan etc. Jag önskar dig all ork som finns så du får lite energi. Ge aldrig upp. //Maria

Karina 11 månader sen

???

Linda 11 månader sen

Denna jävla sjukdom!! Fuck cancer.

Agneta 11 månader sen

Åh du fina❤️ Vad jag önskar att du får bli frisk och att ni får bli en hel frisk familj igen.
Önskar ingen ska behöva gå igenom det ni går igenom just nu.
Fortsätt att kämpa du starka tjej❤️

Annie 11 månader sen

Sitter och äter middag och gråter samtidigt. Fina fina du. Hoppas så innerligt att du blir av med all cancer och jobbiga behandlingar! Kärlek och styrka från mig ❤️

Ina Nygren 11 månader sen

Blir så otroligt ledsen och tårarna rinner då jag läser hur du/ni har det ? Du finns med mig dagligen i tankarna Annica. Jag ber för dig, pratar med han däruppe. Jag blev otroligt glad nu då jag läste att Johanna ska öppna upp kontot igen så vi kan swicha er en valfri slant. Stor varm kram till dig du fina fina människa ❤️

Jenny jansson 11 månader sen

Fina du ❤
Finner inga ord, inga som tar bort allt det jävliga. Sänder massor av tankar och kramar till dig och din familj❤

Susanne 11 månader sen

Finaste Annica???

Linda 11 månader sen

Det är hemskt att läsa det du skriver tårarna rinner från min kind…så orättvist det ni alla måste vara med om… men ni är grymma som kämpar på en dag i taget styrkekramar till er alla och till dig Annica som du kämpar….ber för er tänker på er hoppas att det snart snart blir lite bättring

pernilla holmen 11 månader sen

jag tycker så fruktansvärt synd om dig, att det inte finns något slut på eländet, allt svårt o jobbigt du måste gå igenom, önskar så att du får bli frisk igen, så du får leva ett normalt liv med din familj, o att du får slippa smärta, ångest , oro o allt annat jobbigt, tänker på dig o önskar dig allt gott, många kramar till dig finaste Annika

Berit 11 månader sen

Hoppas att den dumma cancern försvinner nu av behandlingen. Du är en kämpe Annica ! Skickar styrka till dig och din familj. Johanna kan inte du starta en insamling igen till Annica o hennes familj ? Då kan dom som vill swisha ?

Stina 11 månader sen

Kärlek och massa massa styrkekramar från mig till dig ♡

Helena 11 månader sen

❤️❤️??❤️❤️??❤️❤️??❤️❤️??❤️❤️??❤️❤️??❤️❤️??

Erika 11 månader sen

Tänker på dig och lider så med din familj. Men kom ihåg, ni har varit på en resa långt bort, ni har varit på mindre resor i Sverige, och ni har sovit på fina hotell, detta missunnar jag inte er. Men barnen kan ha kul med saker som inte kostar pengar med. Man måste inte ge sig ut på det som kostat pengar alltid.
Mina barn får inte i närheten allt det du ger dina fina barn, vi har inte heller något trygghetskonto. Vi lever ändå ett gott liv. Jag önskar dig all lycka Annika ??? och jag tänker på dig så mycket!!

Svar på kommentaren:
Martin 11 månader sen

❤❤❤

sara nilsson 11 månader sen

Håller med dig allt är inte PENGAR man kan ha trevligt utan , all kärlek till er

Susanne 11 månader sen

Jag känner inte dig personligen men följer Johannas blogg och även det du skriver. Tänker på dig mycket ❤ och på din man och era underbart fina barn ❤
Du är en kämpe, ni kämpar tillsammans. Stor kram ❤

Åsa Hjalmarsson 11 månader sen

Kraaaaam ❤️❤️❤️

Bibbi 11 månader sen

Tänker på dig och din Familj. massor med styrkekramar

Eva 11 månader sen

Åh, sötaste Annica, jag sänder flera miljoner styrkekramar! Och alla de som som sänder elaka kommentarer önskar jag ett liv i ondska, lika ondskefullt som deras elaka kommentatorer!! Jag är själv nedgången i en muskelsjukdom, drabbad både fysiskt och ekonomiskt. Men för den skull så fattar jag inte att avundsjuka kan förekomma mot de som är ännu värre drabbade! För det säger jag alltid, jag är lyckligt lottad, för jag har varje fall inte cancer.. inget som hotar mitt liv. Och det är mycket värt, och jag är så ledsen att du behöver leva med denna oro över hur det ska gå för dig, din familj, dina barn. Jag kan inget annat än att sända dig mina styrkekramar och hålla mina tummar för att din behandling ska visa sig fungera! Kraaaaam ❤️

Carolin 11 månader sen

Ingen rättvisa vid sjukdom. Fighten måste fortsätta, känslorna måste komma och du kämpa dig igenom dom. Oavsett hur detta slutar så är och förblir du en fantastisk person, maka och mamma. Det är oroande hur detta utvecklar sig nu, vi är många som hejar på dig och önskar (och ber) om att du ska bli fri från cancer. Går nu inte det helt så iaf så pass fri att du får ett friare liv med glädje och möjligheten att leva livet med din fina familj i många många fler år ? Kram ?

Anette 11 månader sen

Varm stor styrkekram till dig Annica. Jag lider så med dig och det ni går igenom. Men du är en sådan kämpe, en sådan otroligt ödmjuk fin människa. Du har en sådan inre styrka som kommer att ta dig förbi detta cancermonster. Du har så mycket kärlek runt omkring dig som lyfter dig när du ibland dippar. Kram❤

Ingrid 11 månader sen

❤❤❤❤❤❤❤

Marie 11 månader sen

Det gör så fruktansvärt ont i mig att läsa allt det hemska du går igenom. Tårarna rinner för dig men också för dina barn. Fy vilka tankar de måste ha som ingen och verkligen inte ett barn ska behöva bära. Mina tankar och böner går till dig Annica om att det ska finnas ett slut på detta elände och då ett underbart slut där ni får leva lyckliga tillsammans i en herrans massa år.
Massor med kramar
Marie

Anne 11 månader sen

Tänker på dig, fina fina Annica. <3

Tina 11 månader sen

Massor av styrka till dig Annica. Kan inte föreställa mig den rädsla du känner. Jag önskar så innerligt att du ska blir frisk. Förbannade jävla cancerskit

Lena 11 månader sen

Jag önskar o ber att du snart ska bli fri från sjukdomen!! Fortsätt kämpa för dig o familjen! Massa kramar till er!!

Marie Call 11 månader sen

Vad fruktansvärt med denna sjukdom. Åh vad du får kämpa. Och din familj, dina tre fina pojkar, och din fina Krille. Jag önskar dig av hela mitt hjärta att du ska bli fri från detta onda, och kunna leva normalt med din familj.Du är så liten och tunn, men så otroligt stark, och du kämpar så fruktansvärt hårt för dina barn och din man. Jag hoppas och tror att det ska bli bra till slut. Jag känner dig inte men jag känner med dig något så otroligt mycket, och blir helt skakis när jag läser dina inlägg.
Tusen kramar till dig och din familj.
Marie i Örebro

Anya 11 månader sen

Styrkekramar till dig Annica. Hoppas behandlingarna hjälper snart och tar bort cancern.

Carina H 11 månader sen

Tänker på Dig och Din familj. skickar massor med styrkekramar.

Pernilla 11 månader sen

❤️

Maria 11 månader sen

Tänker på dig ofta & du är faktiskt en stor anledning till att jag följer Johannes blogg ( förlåt Johanna!) Framtidstro & styrka önskar jag dig & din fina familj!

Annica 11 månader sen

Många, många styrkekramar till dig och din familj!

Anna 11 månader sen

Annica. Öppna dig för läkning. Du klara detta. Kram

Eva 11 månader sen

Annika ! Jag gråter när jag läser hur i har det. Hoppas hoppas hoppas att det blir bättre.
Många styrkekramar till er.

Helena 11 månader sen

Sååååå många kramar till dig och dina fina killar och man tänker på dig ofta och önska med all kraft jag har att du ska slippa detta j-kla skit Blir såååååå arg när jag tänker på hur KASST detta är Ha en fin vecka och STOR kram/Helena

Birgitta 11 månader sen

Annica, Stor Kram ❤

Viv 11 månader sen

Kramar till dig och din fina familj!

Erica 11 månader sen

Åh Annica…tårarna rinner…
Vilket elände! Hoppas nu att det vänder! Tänker på dig och din familj!
Varmaste kramen till dig!

Barbro 11 månader sen

Styrkekramar till er alla.
Ni finns alltid i mina tankar -detta fixar ni.

Annica 11 månader sen

* Tro på dig själv Tro att du är någon Låt andra tro vad de vill* All kärlek & styrka till dig å din familj Annica <3 Hoppas att ni får fantastiska dagar på Sommarland ! Kram

Catarina 11 månader sen

Fortsätter att be för dig och önskar så innerligt att du ska få bli frisk! Försök att njuta av de stunderna som trots allt är bra!

Karin 11 månader sen

Blir så ledsen för dig och din familj , fortsätt kämpa ! Kram

Karin 11 månader sen

Det gör ont i hjärtat att läsa hur du kämpar mot cancern. All körlek till dig och din familj och massor av styrkekramar!

Malin 11 månader sen

Finaste Annica , vill bara krama om dig. Vad tufft ni har det.. tänker så mycket på er. Det enda konkret jag kan göra är att bidra ekonomiskt,det vill jag gärna och tror många vill det. Så kan du oroa dig mindre över ekonomin iaf. Ber för dig. Kram! Malin

www.lillgammal.se 11 månader sen

Önskar så att man kunde ta bort all ond cancer :(

Kerstin 11 månader sen

Tänker på dig flera gånger om dagen. Du har beskrivet så som du har det just nu och det är ju näst intill olidligt och mitt i all din svåra sjudom och behandling ska du vara en vanlig mamma. Tårarna rinner när jag läser din text. Du som kämpar så, hur kan du ha sådan otur att det kommer dåliga nya metastaser. Hoppas att du känner all kärlek, beundran och medkänsla som vi har till dig och hela din familj ❤ Vi önskar dig allt gott och att du snart ska få må bra, det är du så värd ❤ ❤Kram från en vanlig medmänniska ❤

Carina 11 månader sen

Styrkekramar ❤

Anna 11 månader sen

All kärlek till dig o din familj❤️❤️❤️

Lisa 11 månader sen

Åh vad det gör ont i hjärtat av att läsa hur du har det. Tänker på dig och din familj. Ingen ska behöva gå igenom detta. Många kramar till er❤️

Cissi 11 månader sen

All kärlek och styrka till er ❤️

AnnaE 11 månader sen

Kram ❤

Therése 11 månader sen

Tårar rinner. Vi sänder all vår kärlek till er. Alla tankar och oro behöver du, ni inte bära själva. Vi håller era händer. Vi känner inte er men känner med er.
Therése med familj.

Malin 11 månader sen

Mitt mammahjärta går sönder, vilken mardröm som har drabbat dig och din familj. Styrkekramar till er!

Cissi 11 månader sen

Stor varm kram ❤️❤️❤️

MAlin 11 månader sen

Blir så ledsen när jag läser om din och familjens mardröm ? Jag själv barn och vill inte ens tänka tanken! Min fina svägerska kämpar just nu mot cancer, går på cellgifter och hela deras liv har kastats omkull.. hon är ung och har inga barn än, tur på ett sätt då hon inte har några andra att ta hand om men framtiden är oviss när det kommer till just barn.. kommer dröja många år innan det ens är möjligt att försöka.. Livet är så orättvist för alla er som drabbas av denna hemska sjukdom! Vi runt omkring lider också men behöver inte genomgå allt hemskt fysiskt. Er smärta, ständiga oro och alla tuffa behandlingar!! Det gäller att värdesätta livet och leva varje dag för det kan snabbt kastas omkull ? Styrkekram till dig och familjen! Bidrar
gärna också med en liten peng, är vi många så gör det stor skillnad!

Sanna 11 månader sen

Finaste Annika, tänker på dig. Stor kram Sanna

Majsan 11 månader sen

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ingmarie 11 månader sen

Tänker på dig Annika!

Jenny Lundström 11 månader sen

Kära Annica!
Jag har följt dig hela vägen och hoppas och vet att du kommer att bli bra från allt sjukdomselände. Finns det något vi kan göra för dig så skriv och förmedla via Johanna.
Varma kramar ?❤️? från Jenny

Anna 11 månader sen

Jag kan inte ens föreställa mig vilket helvete ni går igenom. Livet är så orättvist ibland. Kämpa!

Frida 11 månader sen

Låt oss hjälpa till igen för att åtminstone den ekonomiska biten ska bli lite lättare! Tänker på dig <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Tack alla! Jag kommer påbörja en insamling här snart.
kram Johanna

Annelie 11 månader sen

Många kramar till dig Annika ?Du klarar detta , nu vänder det snart ska du se. Styrka till dig och din fina familj ❤️

Agnetha 11 månader sen

Så ledsen och berörd jag blir…..en varm kram till dig och din familj. Och jag swishar gärna en slant också.

Camilla 11 månader sen

Usch blir ledsen o det värker i hjärtat att läsa om din resa. Jag tänker ofta på dig och dina fina! Du är en kämpe! ❤️. Kramar.

Annie 11 månader sen

Annika – Vilken kämpe du är! Vi är med dig, i dina tankar. Stor kram och massa kärlek till dig och din familj ❤

Susanne 11 månader sen

Lägg ut swish nr igen. Det är ju helt frivilligt att swisha och skänka men även om man ger 20 kr så blir det mycket värdefulla pengar !! Grät igenom Annikas text. Inte minst pga hur barnen mår. Så små och oroliga säkert för deras fina mamma. En av deras två tryggaste personer ska inte behöva vara så sjuk. Även om det blir starkare strålning klarar du det!! Du är stark som en oxe Annika!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Det kommer!

Charlotte 11 månader sen

Många styrkekramar till dig och din familj! ❤️❤️❤️❤️❤️
Charlottte

Maria 11 månader sen

Vill så gärna swisha en summa, kan någon vänlig själ lägga ut nr igen. Den press ni lever i ska man inte behöva gå igenom.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Håll utkik på bloggen, kommer i veckan! Kram JOhanna

Ulrika 11 månader sen

Tänk så orättvist livet kan vara… Har följt dig hela vägen Annica och hoppas varje gång jag läser att du ska må bättre!

Johanna, finns kontot kvar om man vill swisha en liten slant? Vet att det inte är pengar Annica ät ute efter men jag skulle gärna vilja hjälpa till med det lilla jag kan.

Stor kram till er båda!
/Ulrika

Sara 11 månader sen

Åh fina Annica vad får du kämpa. ? hoppas dina barn får en helt underbar dag på Skara sommarland. Styrkekramar genom cybervärlden till dig och din familj.? Sara

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…