• 2017-07-21, 08:40
  • 90
Till dig som vill hjälpa Annica ännu mer

Flera av er underbara läsare har frågat efter Annicas Swishnummer eftersom ni velat hjälpa henne ännu mer än ni redan har gjort. Jag är alldeles stum av tacksamhet och det är klart att ni får göra mer om ni vill. Här kommer det! 

070-334 89 75 Kristian Thimberg 

Egentligen har ni redan gjort mer än jag någonsin kunnat drömma om. Ni gav henne och familjen en drömresa när de behövde den som bäst. Men vardagen kommer alltid igen. En vardag som just nu består av strålning och oro. De sista respengarna gick till att laga värmepannan för 30 000 kronor, några resor lär det inte bli på länge, men det kostar pengar att vara så sjuk som Annica är.

Sjukersättningen bygger på en ganska låg heltidslön och med all hjälp som behövs i hemmet kan hennes fina Krille inte heller jobba mer än lite när det funkar.

Annica har gästbloggat hos mig i tre år nu och jag vet hur mycket hon har inspirerat andra genom sina öppna och känslosamma inlägg. Hon har peppat och hjälpt så många, både sjuka och friska, trots att hon själv är allvarligt sjuk. Ger man kärlek så får man kärlek tillbaka och jag tror det är därför ni är så mångavänner som gärna vill hjälpa dem ännu mer. 

Vi som hjälper Annica här får en del skit i kommentarsfältet nu. Det gör mig både arg och ledsen så nu leker jag lite polis och håller koll på vad som skrivs. Jag vet att det finns människor som tycker att vi borde göra något annat med pengarna, ge dem till cancerfonden, ha insamlingar åt andra, precis vad som helst.

Samtidigt är det många av er som vill att jag ska lägga ut Annicas och Krilles Swish igen så det blir ännu mer fel om jag struntar i det för att några blir sura.

Det är klart att det finns många fina saker att skänka pengar till. Jag tänker inte göra om detta till en insamlingsblogg, det tror jag inte någon blir glad av och om ingen läser bloggen så blir det inget bra för någon. Men starta egna insamlingar till era nära och kära som behöver hjälp, jag kan göra något samlande inlägg då och då så ni får lite draghjälp!

Passa dessutom på att önska Annica och Krille en alldeles underbar bröllopsdag! Femton år tillsammans, det är värt att fira!

 

 

 

2017-07-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Kejo 11 månader sen

❤️❤️Ett hjärta till Johanna det andra till ANNIKA. Kram på er.

C 11 månader sen

Jag förstår att du vill hjälpa din vän, och det är ju upp till var och en om de vill❤
Samtidigt menar nog en del att pengar som går direkt till cancerfonden(alla ören)hjälper Annica i just den framtida kampen, och är det viktigaste av allt. Också för alla de andra mammor, döttrar, barn, pappor o.s.v..
Men det här är ju din blogg Johanna, och det bör man respektera. Det är din vän. Och att du gör vad du vill, du har ett hjärta av guld.
Annica, du har och har haft ett helvete. Jag kan aldrig föreställa mig din ångest.. ?
Jag hoppas att du kommer tillbaka och
att din fortsatta sommar vänder till mer ork
❤❤❤❤ Kram

Jessica Strandberg 11 månader sen

Jag önskar verkligen att denna skit cancer ger upp nu så att du Annica får bli frisk och leva ett ”normalt ” liv tillsammans med dina fina pojkar! Vill även tacka Johanna för allt du gör för Annica och hennes familj, Tack!
Varma kramar till er❤

Cecilia 11 månader sen

Stort grattis på bröllopsdagen Annica och Christian!
Många kramar Cecilia

Jenny 11 månader sen

Har skickat iväg ett litet bidrag och skickar massa kärlek till er ❤️

Paula 11 månader sen

Ursäkta, men jag tycker inte du ska nämna nättrollen överhuvudtaget, att ni tar illa upp är ju precis det de vill å ju mer ni skriver om dem desto bättre mår de.
Ignorera bara. Var som om ni aldrig läst deras skit. Om elden inte får syre så dör den.
Jag tycker inte de är värda en sekund mer av er tid.
Kram till Annica med familj å så klart dej oxå Johanna med familj.

Svar på kommentaren:
Karl 11 månader sen

Ja så känner nog många.Sjukt att nämna nättroll hela tiden.Galet av Toftby.Klart hon vill hjälpa till insamling mm Hon vill oxå synas,fb kvällstidningar o få sitt namn ansikte utåt dummar än så är inte denna tant toftby smart hon

Ullis 11 månader sen

Karl eller vad du heter. För det heter du garanterat inte.
Sjukt av dig däremot att alltid springa här inne. Hur orkar du störa dig?
Jo för du kan inte låta bli.
Stackars Johannna som har sjuka stalkers efter sig.

Helene 11 månader sen

Swishat och hoppas det hjälper något kram

Cecilia 11 månader sen

Swichat en liten peng❤️

Ida Stjärnström 11 månader sen

All styrka och värme till er! Swishat en slant också så ni kanske får en sak mindre att oroa er för. Önskar så att vi kunde hjälpa till med det andra svåra… ?

Petra 11 månader sen

oj skulle vilja hjälpa men svårt när man bor i Finland ? kram ❤️

Anna 11 månader sen

Grattis på er bröllopsdag. Denna gången blir det ingen stor slant. Är själv arbetslös. Men i mitt hjärta finns ni hela tiden.❤

Kristina Olsson 11 månader sen

Har skickat en liten slant.. Inte mkt, men en liten iaf…

Jag kan känna att de e bättre å hjälpa åtminstone en istället för ingen alls.. Man kan inte hjälpa alla här i världen, men kan man hjälpa åtminstone en, så e de ju jätte- bra… Kan inte tänka på precis alla, de blir alldeles för övermäktigt… Så de e väl bra att Johanna hjälper till här… Och Annica å Johanna e ju vänner åxå, så då blir de ju så, absolut inget fel i det alls… Jag tänkte inte ens nåt annat.. Tycker bara de e underbart att hon hjälper nån!!

Anki 11 månader sen

Har swishat en slant. Har själv fått ett hemskt sjukdomsbesked och känner så för familjen ❤️

Svar på kommentaren:
Marita 11 månader sen

❤️

Marie 11 månader sen

Sänder en stor Kram till dej Anki.

Anki 11 månader sen

Tack Marita o Marie ?

ellos 11 månader sen

Swischar en peng SÅ gärna
Kramar till er alla ❤

Maria 11 månader sen

Annica, jag hoppas av hela mitt hjärta att er ekonomiska situation lättar en liten stund så ni slipper tänka på det också..
Skänker mer än gärna till din fina familj, det känns rätt i hela hjärtat ❤️ Nu sparar jag nr och skickar lite då och då
Sluta aldrig kämpa ❤️

Lilla jag 11 månader sen

Känner SÅ för Annica och hennes familj , det är en mycket allvarlig situation de befinner sig i och allt vi kan göra är att sända stöd , omtanke och kärlek och gärna bidra med en slant om det finns möjlighet. Det mest frustrerande, tycker jag, är att vi inte kan göra något för att ta bort denna objudna gäst: cancer :( Johanna, du har ett hjärta av guld !

Annelie 11 månader sen

Jag har läst om din resa Annika och blir så ledsen i hjärtat.
Jag fick själv cancer förra året och än så länge har den inte visat sig igen men jag har fått mycket annat efter det tyvärr.

Jag önskar att jag kunde swischa lite pengar men eftersom jag är sjukskriven med låg ersättning så har jag inte den möjligheten tyvärr då jag själv kämpar med det ekonomiska men blir så glad att Johanna visat ett stort hjärta så att du får hjälp.
Att skänka till Cancerfonden eller någon annan är ju också fantastisk men jag personligen gläds åt att Annika och hennes familj får lite bidrag, till vad det nu behövs, värmepanna, resa, mys med barnen mm
Grattis på bröllopsdagen ❤️

Tack för att du inspirerar.
Skickar över en stor kram till dig och din familj

Liselotte eriksson 11 månader sen

Swichat en liten slant

Åsa 11 månader sen

❤️❤️❤️Kärlek till Er❤️❤️❤️

Lotta 11 månader sen

❤️?❤️Swishat en peng❤️?❤️

Susanne 11 månader sen

Grattis på er dag! Skickar över ljus och kärlek till er ?Tänk så mycket fina människor man idag kan nå ut till…

Tänker också på vad mycket jag kunde gjort för min kära kusin om jag upptäckt t ex FB, hon var ensam mamma till två barn samtidigt som hon kämpade med sin cancer. .. Idag har jag flera släktingar, varav min älskade bror som liksom fina Annika slåss mot denna *#####*sjukdom, men forskningen går framåt och snart finns ett botemedel mot all slags cancer.. Kram till Annika med familj och till Johanna som visar både empati och engagemang ?

Maria 11 månader sen

Önskar att Annica fick bli frisk.
Men önskar ändå du Johanna hjälpte fler oavsett vad nu alla ni andra tycker.

Bara min åsikt för det är fler än Annica som är sjuka.

Svar på kommentaren:
Maria 11 månader sen

Du kan också göra något för någon. Skänk pengar till Min stora dag, bli volontär inom någon förening som ex Röda Korset. Hjälp någon i din närhet, en granne, vän, släkt. Alla kan göra något men alla kan inte hjälpa alla. Var & en måste ta sitt ansvar & göra något.

mslillj 11 månader sen

Ja det är absolut fler som är sjuka och Johanna kan ju inte hjälpa alla. Hon har Annica här på sin blogg som berättar sin historia och då förstår jag att Johanna lägger extra tid och kärlek på sin vän.
Låt oss alla inspireras i stället och se vad vi kan göra för någon i vår närhet som är sjuk eller har andra svårigheter. Insamlingar är toppen men ibland behövs hjälpen här och nu. Det viktigaste är ju ändå att vi ser och hör våra medmänniskor och har empati och medkänsla.

Maria 11 månader sen

Det är ju så bra att man bestämmer själv vart man ger sina pengar, helt frivilligt! Jag tycker det känns bra att ge till något man vet att pengarna kommer till användning direkt! Att ge något från hjärtat, kärlek, pengar, omsorg, tid, ja vad som helst kan aldrig bli fel!
Grattis på bröllopsdagen, ni är grymma, båda två!

K L M 11 månader sen

Grattis … ?
Swishat liten slant..

LottaE 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen och hoppas det blir många många fler i framtiden.Allt gott till dig och din familj.
Håller tummarna att allt kommer gå bra.

Kristina 11 månader sen

Styrkekramar till er alla, har självklart också swishat en slant. Håller tummarna för positiva besked på måndag.
Kram Kicki

Malin 11 månader sen

Grattis! 15 år, det firar vi också i höst. Hoppas ni får njuta av er dag. Har swishat en peng. Kram!

ÅmB 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen! Skickar en massa varma styrkekramar till hela familjen och ett litet bidrag…

Maria 11 månader sen

Svischat en liten slant! Grattis på bröllopsdagen???

Sara 11 månader sen

Swishar en liten slant och ett stort grattis på er bröllopsdag. <3 Håller tummarna att du snart får må bra igen.

Lajnda 11 månader sen

Stort grattis på er fina dag ❤️
Swishar självklart ett bidrag till er gemensamma framtid.
Extra stor bamsekram till dig Annika, du är en tuff fighter!!

Mimmi 11 månader sen

Kämpa på tjejen! Vi är många som tänker på dig/er och följer dig genom behandlingar och allt annat elände den här skiten haft med sig för er. Du berör människor med din värme som går rakt genom dataskärmen och du är ett sån inspiration med din styrka och vänlighet. Fast jag inte är särskilt troende så lovar jag att be för dig ändå, jag tor på att positiva tankar har kraft. All kraft och styrka i världen till dig så du orkar bekämpa det här jäkla eländet. Tusen styrkekramar till dig och också till din familj som kämpar med dig!

Viola 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen ??Kramar till er alla ??har swishat och håller tummarna !

Susanne 11 månader sen

Stort grattis på bröllopsdagen!! Har självklart swishat en slant. Vill också tacka dig Johanna för att du engagerar dig som du gör, så fint gjort ❤️ Följer o önskar att allt ska gå bra för Annica m familj!!!

Annie 11 månader sen

Önskar er en underbar bröllopsdag!!!! <3

Lena 11 månader sen

All kärlek till familjen Thimberg! ❤
Har swishat en liten slant.

Svar på kommentaren:
Lena 11 månader sen

och Grattis på Bröllopsdagen ?❤

Jossan 11 månader sen

Varmt grattis på bröllopsdagen! Fortsätt din kamp fina Annica. Tycker du är fantastisk!

Christina 11 månader sen

Stort GRATTIS på er bröllopsdag❤️
Jag tänker så mycket på dig Annica o skickar KÄRLEK i mängder❤️❤️❤️❤️

Anne 11 månader sen

Stort Grattis på Bröllopsdagen Annica & Kristian ❤ Hoppas att alla troll håller sig borta, Annica behöver endast kärlek och omtanke för att fortsätta kämpa ❤

Svar på kommentaren:
Anonym 11 månader sen

Ddddddfdßß

Elsa 11 månader sen

Du anonym som svarade här med massa bokstäver. Tror du verkligen att du är anonym?
Din ip adress fås fram hur lätt som helst!
Till dig Annica: Jag lider med dig och din familj. Tittar in titt som tätt och kan inte sluta tänka på er situation.
Jag ber för er! Och stort Grattis på bröllopsdagen.

Agneta? 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen?

Malin 11 månader sen

..trollen blir man galen på…
Underbart att du stöttar henne, som jag o många andra oxå vill!
Varm kram till er båda!

Katarina 11 månader sen

Grattis på er bröllopsdag❤️?Önskar er all lycka i hela världen!!! Kram( har Swichat)

[email protected] 11 månader sen

Så mycket värme, så mycket omtanke och så mycket kärlek!
Mitt mammahjärta rörs av omsorgen kring min älskade dotter Annica. Mitt i allt detta svåra är det så värdefullt att få uppleva hur medmänniskor, kända och okända, bryr sig om henne. För det Annica tvingas gå igenom är omänskligt, ofattbart, obeskrivligt hemskt, alltifrån chockbeskedet för snart fyra år sedan och genom hopp och förtvivlan, väntan på livsavgörande besked, behandlingar som tar på all kraft, operationer. Så andas man ut en stund och hoppas att mediciner och cellgifter ska ge denna djävulska sjukdom motstånd, ta bort den från Annicas kropp. Malingt melanom är det mest lömska man kan föreställa sig. När vi trott att nu biter medicinen, ja, då boppar det upp nya metastaser, som nu förra veckan. Annica har fått strålning och är tröttare än trött, förlamande trötthet som kallas fatique. Som hon redan drabbats av efter över 70 cellgiftsbehandlingar och som efter strålning blir än värre.
Då när hon strålas för onda tumören i ena bröstet, hittar de än fler i brösten och får utöka strålningen. Och Annica har ont att ligga på rygg för en ny tumör har boppat upp i nacken. Och när vi känner på den upptäcker hon en till, på halsen. Och nu ännu en på ryggen. Mitt i allt detta försöker hon, för sina goa killars skull, orka att vara mamma och leva ett ”vanligt” liv, vara med och heja på deras fotbollsmatcher, fixa vardagen hemma. Min, sen barnsben glada dotter, orkar inte alltid le längre även om hon intalar sig att leva i Nuet. Bilderna ni ser är mest från stunder när hon orkar och känner sig piggare, men hennes kamp mot illamåendet som väller inom henne, den kämpar hon själv . Det är ofta nu, när hon får så mycket cellgifter och då är hon däckad i flera dygn. Hon kämpar med att få tvätt, städ, pyssel att fungera. Så skriver hon då och då, men inte så ofta, men läser alla goa hälsningar från er alla. Böner och önskan om tillfrisknande, att många hör av sig, det lyfter och bär i en vardag ingen skulle vilja uppleva. Hennes Kristian är hennes stora kärlek och stöd. Så jag beundrar min svärson!
Som mamma känner jag mig hjälplös. Maktlös mot detta onda.
Ber om ett mirakel att hon ska få bli frisk.
Annica kämpar en obeskrivlig kamp. Nu på måndag är det dags för Sahlgrenska igen. Måtte de ha nå’n bra lösning så det äntligen vänder.
Tack, tack, alla ni som följer Annica! Värmen, kärleken, omsorgen är ovärderlig.
Mamma Anitha

Svar på kommentaren:
Susanne 11 månader sen

Känner så starkt för er, har dock aldrig träffat er, men detta svåra för er alla är ofattbart för en utomstående.
Känner inte Annica heller men tänker på henne varje dag och håller tummarna att det snart vänder.
Varma Kramar

Susanne 11 månader sen

Säger som min namne ovan.
Annica berör så i hjärtat.
Tänker på er och sänder massa varma styrkekramar till er alla ❤

Barbro 11 månader sen

Säger samma som ni andra.
Varma kramar till er alla.❤❤

Christina 11 månader sen

Ååhh vad hjärtat värker när jag läser dina rader o tårarna trillar…. Er kamp… Din älskade dotter… Maktlösheten o den enorma Kärleken❤️ Jag ber för er o Sänder Kraft o Kärlek i mängder❤️

Cissi 11 månader sen

Mamma Anitha, stor kram till dig! Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå vilket helvete ni alla går igenom men ni ska veta att vi är många som ”hejar på” från håll.
Stor KRAM, KRAFT och MYCKET KÄRLEK till er alla ❤️

Marie 11 månader sen

Kramar till er alla. Swishar en slant när jag har fått lön på tisdag.

Ann 11 månader sen

Stor kram till både mamma Anitha och Annica med familj.
Även fast jag inte känner er så vill jag ge all kraft och styrka.
Jag har inte swish ännu….så ett annat alternativ vore bra.

Mona 11 månader sen

❤️❤️

Marita 11 månader sen

❤️

AnnaE 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen! ❤
Kram

Bettan 11 månader sen

En liten slant är swishad till Er båda tu, på Bröllopsdagen!

Henrik Olsson - Föreläsningar 11 månader sen

Klart att man vill vara med och bidra med något!! ❤️

Clary-Ann Glandberger 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen! Var Välsignade! <3 <3

Cissi 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen Annica och Krille ❤️❤️
Grattis Johanna på din namnsdag ❤️

Anna 11 månader sen

Grattis på namnsdagen fina Johanna! ? Vilken underbar resa ni gör, kul att följa!? Kram

Anna 11 månader sen

Grattis på er bröllopsdag! Hoppas ni får en fin dag! ❤️❤️❤️ Många kramar till dig Annica och din fina familj!

Anneli 11 månader sen

Tänker på er!
Vem tar barnen när ni är borta på alla behandlingar? Måste vara tufft med allt det praktiska.
Kanske pengarna kan räcka till barnvakten så de kan hitta på lite kul när ni är iväg så mycket.
Kanske kan ta barnen ut på middag, det kostar ju även massa kanske för de som passar barnen.
Inte lätt situation för någon i en familj när man pendlar mellan hemmet och sjukhus hela tiden.

Styrka och all kärlek till alla ❤️

Sara 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen fina Ni.❤❤❤

Hanna 11 månader sen

Swishat till lite fredagsmys för grabbarna.. tänker mkt på er och skickar all styrka och energi jag kan♡ Tack Johanna för ditt engagemang och din vilja att hjälpa trots troll på vägen, men avundsjuka och bittra människor finns det alltid gott om.. självklart ska vi hjälpa familjen och många bäckar små… fredagskramar och varma hälsningar ?

Lise 11 månader sen

Jag kan inte swischa – är dansk och bor i Danmark .. vi har mobilepay i Danmark i stället – men önskar er en underbar bröllopsdag! Har själv varit gift i 19 år nu .. inte ofta att par som har så mycket motgång hållar ihop – ni är ett mycket stärkt par!!

Camilla 11 månader sen

Stort grattis på er Bröllopsdag <3

En fråga till dig Johanna: jag har inte swisch men kan jag sätta in pengar till familjen på något annat sätt?
T.ex. något bankkonto?
Känner av hela mitt hjärta att jag också vill vara med och bidra så familjen ska slippa att oroa sig över ekonomin.
Kram <3

marita 11 månader sen

har inte swish grattis på bröllopsdagen

tina 11 månader sen

Hej! Jag undrar om du vill ha hjälp med något praktiskt. Hjälpa till vid någon utflykt eller liknande. Har själv en familj med man, 2 killar på 9 och 11 år och bor utanför Göteborg. Det är bara att höra av dig i sådanafall. Grattis på bröllopsdagen och stärkekramar till dig. /Tina

Barbro 11 månader sen

Önskar en jättefin bröllopsdag tillsammans med era fina killar.
Samt du Johanna grattis på din namnsdag!
Vilka underbara bilder du visar oss från eran resa.
Kram o ha en underbar dag!

Åsa 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen!!
Hoppas att du Annica har en pigg dag så ni kan fira <3

Kristin Segerström 11 månader sen

God morgon! så bra! nu kan vi som vill hjälpa Annica och hennes familj med en slant göra det :) inga avundsjuka troll ska förstöra det minsann! vi hjälper väl vilka vi vill!? Jag är både världsförälder och skänker även till cancerfonden.. men att få ge direkt till en behövande familj som behöver lite extra hjälp just nu är helt självklart för mig. Annica ger så mycket tillbaka, sin berättelse om sitt liv! hennes värme och kärlek är fantastisk! hoppas att familjen nu kan få det lite enklare med denna nya insamling <3
Annica- hoppas att den behandling du nu går igenom visar positivt och bra resultat snabbt så du kan andas ut, att du nu går mot ett friskare liv där du får orken tillbaka snabbt. Önskar dig all lycka! Nu swischar jag!
Kram Kristin

Ann-Christine 11 månader sen

Vi väljer ju själva vart vi vill skänka våra pengar. De är mina, jag väljer i det här läget att skänka riktat till en person. Vad är det som säger att jag inte skänker till cancerfonden oxå? Förstår inte, hur jag än försöker förstå alla människor, hur någon ens KAN MED att vara bitter och avundsjuk gällande det här. Styrkekramar och massa lycka till i er kamp Annika ?

Therese 11 månader sen

Önskar dem en fin brölloppsdag ??

Carina H 11 månader sen

Skickar en hälsning på Er bröllopsdag.och hoppas att Ni får en bra dag som bara den.

Carina H 11 månader sen

Skickar en hälsning på Er bröllopsdag.

Carina selemba 11 månader sen

Grattis på er bröllopsdag❤️?
Kärleken övervinner allt .

Anna 11 månader sen

Swishar en slant o ett grattis på bröllopsdagen, självklart ska vi som vill hjälpa till, några troll vill jag inte lyssna på eller se till. Mer kärlek är vad vi behöver i världen inte hat. Kram Anna

Susanne 11 månader sen

Grattis på er bröllopsdag ❤

Anna Persson 11 månader sen

Du är så beundransvärd och ja, Annika också givetvis. Det knyter sig i magen när jag läser hennes inlägg. Kära fina familj. De behöver ha sin mamma.

Och din blogg och instagrambilder förgyller, inspirerar och även om jag själv inte kan resa fullt så mycket måste jag kunna njuta av andras liv. Just nu befinner jag mig i Venedig och på väg hit lyssnade jag på träningspodden med Jessica almenäs och Lofsan. De diskuterade bl a hur kvinnor såg ut efter en förlossning. Vissa kvinnor såg ut som tidigare medan andra aldrig kommer dit igen. Det var en sådan himla bra diskussion om just det där med att problemet ligger hos en själv om man inte kan glädjas med andra eller acceptera att vi är olika.

Vem vill byta med Annika? Men klanka det kan man minsann. Usch och fy säger jag bara.

Fortsätt sprida glädje och omtanke!

Kram Anna

Madde 11 månader sen

Swishat lite och hoppas på att det kan ge barnen något extra under sommaren.
Kram

Emma 11 månader sen

Grattis på bröllopsdagen! ?

Maria 11 månader sen

Jag har swischat!❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…