• 2017-08-13, 08:09
  • 27

(Innehåller adlinks)

Det är lika härligt att vara incheckad och klar på flygplatsen. Vi har träffat Marilyn och hennes kompisar, så kul för dem att åka iväg på semester med sina bästa vänner.

Och jag får semester med Lisa-Marie. Så härligt det ska bli! Hon är så värd detta, har jobbat som en galning sista veckorna. För er som inte läst mina inlägg innan så åker jag och min äldsta dotter också till Rhodos dit Marilyn ska med kompisar. Jag gjorde samma sak när L-M åkte och det är för att finnas på plats. De är 18 och kommer fixa detta men det är ändå skönt vi finns där.

Vi bor på Sheraton Rhodos, såg det fanns bra gym,  vi är taggade att träna mycket varje morgon.

Toppen måste ni kolla in, finns några kvar tror jag. HÄR! 

Nu lyfter vi, kram från oss

2017-08-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…