• 2017-09-08, 11:18
  • 1
Vi reser till Österrike!

Samarbete och reklam med Österrikes Turistbyrå 

Jag älskar Alperna och är väldigt glad över mitt samarbete med Österrikes Turistbyrå! I veckan var jag och Janne inbjuda till en matupplevelse utöver det vanliga. Vi skulle få laga en österrikisk lunch tillsammans med stjärnkocken Willy Pfister som driver mysiga familjehotellet Neuen Post i Mayrhofen.

Det var ett härligt gäng som fick laga middagen som bestod av kalvkind med selleripuré, grönsaker och karlJohan svamp tillsammans med hjälp av Willy. Han berättade om kärleken till matlagning och om de lokalt odlade råvarorna de alltid använder.

Jag som älskar matlagning blev så inspirerad! Jag fick många små knep och tips från Willy, framförallt när jag och Janne skulle göra desserten. Vi stod för den klassiska Kaiserschmarrn med plommonkompott. Man kan säga det är pannkakor man delar i små bitar och häller den goda kompotten över.

Huvudrätten och desserten blev så god.

Jag älskar alperna och i somras cyklade vi som i vet i Halstatt och Zell am See, i januari gör jag ett samarbete i Österrike men då blir det skidåkning, tjoho!

Thank you Willy for a wonderful lunch, see you in Austria!

2017-09-08 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Eva 10 månader sen

Så kul…så gott och trevligt det ser ut! Kul att ni ska till Österrike på skidåkning också. Ha en fin kväll!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vi är tillbaka i vårt älskade Österrike! Sist vi var här var faktiskt bara för 6 veckor sedan då jag gjort ett stort jobb för Österrikes turistbyrå, den här gången gör jag…

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…