• 2017-09-16, 18:20
  • 147
Hur Annica fick sitt nya hår

Vad gör du matte, egentligen? undrar Lucy. Jag syr fast hår i en mössa till Annica som hon ska få nere på Sahlgrenska ikväll, svarar jag. Ett litet samtal med min hund gör att världen känns begripligare ibland medan Annica är kvar på sjukhuset och allting känns så konstigt och så otäckt.

Annica har varit öppen med att allt hår kommer att lossna. Hon har berättat här för er läsare om sin stora sorg över det, hon är verkligen fruktansvärt ledsen just för håret. Jag tror ingen av oss kan förstå hur det ska kännas att vakna med stora tussar på kudden. Men hon besitter en styrka som vi inte kan förstå, trots hennes sköra lilla kropp. Klart att hon kan gå utan hår om hon överlever.

Just nu ligger Annica och kämpar med omänskliga smärtor och slangar överallt. Hon har det väldigt tufft och en lång väg tillbaka. Hon måste återhämta sig så hon kan få sina cellgifter, för det är hennes hopp. Kirurgerna kan inte bota Annica med operation. De kan bara operera så de stoppade blödningen i magen och det mest akuta. 

När jag pratade med hennes fina svärmor Rakel igår bestämde jag mig för att jag måste göra något. Nu gäller det att vi gör det så bra vi bara kan för henne. Rakel berättade att hon mår så dåligt över detta att håret är borta. Peruken är med men den är ju för tjock och massa massa långt hår kan hon inte ligga med i sängen nu. Hon skulle nog behöva en tunn och skön mössa med lite hår fastsytt.

Jag ringde Rose-Maries salong i Skövde där de hjälper till med peruker. Snälla Gun som jobbar där hade åkt hem för dagen, men hon tog bussen in till jobbet igen och öppnade för mig. Vilka underbara människor det finns! 

Jag hittade en superfin grå mössa med en massa fina veck på, det gör att de som saknar hår inte blir så platta på huvudet. Den var i jättefin kvalitet som andas och satt skönt på.

Den tror jag blir bra när hon ligger i sjukhussängen på Sahlgrenska nu. Jag rusade hem och letade i mina gömmor efter blont hår och den som söker finner… jag hittade en träns med band på och blont hår som Annica har! Tadaaa! 

Det har jag idag suttit och sytt fast, jag tråcklade för hand men jag tror det ska hålla bra. Hon kan inte ha massa hår liggandes i nacken så därför är det inte så tjockt. Men hon kan få känna lite hår mot huden. Jag tror faktiskt det kan hjälpa till att hon inte mår så dåligt över att det är helt tomt och kalt. 

Nu sitter jag på tåget och ska möta upp Kristian på Sahlgrenska, Annica är för dålig för att att kunna ta emot någon. Detta lilla får mig att mår bra i hjärtat, även om detta är det minsta i det stora hela. 

 

 

 

2017-09-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Anonym 8 månader sen

Du är en ängel/hälsning Betty

Ann Capaldi 8 månader sen

Att förlora håret kan upplevas som värre än själva sjukdomen. Du förlorar din identitet till sjukdomen med att förlora håret, finns väl beskrivet. Det var en fantastisk idé Johanna. Massor med styrkekramar❤️❤️❤️

katarina 8 månader sen

Johanna, du är nog den finaste vän en människa kan ha. Vilken rikedom! Och vilket team ni är ni två, sen när Annica mår bättre igen. Hon har ju sin älskade familj, men en Väninna som DU, det är också ovärderligt.
Ni är lika vackra båda två; inifrån och ut, och människor som ni gör vår värld så ofantligt mycket vackrare och bidrar med hopp för framtiden! Sluta aldrig att sprida er styrka, livsglädje och fina tankar kring vad som verkligen är betydelsefullt i livet. Jag tror på karma och på den fronten går du och Annica och era familjer trygga. Ni delar med er av det som är fint och får människor att må bra. Jag håller med Magdalena: Alla skulle ha en egen Johanna.

Monica tindra 8 månader sen

Håller me d johanna! Tappa nästan allt mitt hår då ja va sjuk för 2år sen! Hade ngn gjort ngt sådantför mig hade ja älskat d person över allt annat! Ingen som inte tappat sitt hår kan fatta hur jobbigt o inte ha hår ! Ja kände mig så okvinnlig o ful!
Fick sedan löshår som ja kunde använda o blev bättre!

Malin 8 månader sen

Väldigt fint av dig Johanna <3 En vän som du skulle alla ha, då hade världen sett annorlunda ut <3
Kram till dig, Annica och hennes familj <3

Emma 8 månader sen

Väldigt gulligt och omtänksamt av dig Johanna, jag tror också att Annica kommer bli jätteglad och må bra av din fina present, håller alla tummar för Annica.

Linnea 8 månader sen

Du inspirerar verkligen Johanna vad man ändå kan göra som vän! Så fint!!

Pia Persson 8 månader sen

Som jag skrivit innan att alla skulle vilja ha en vän som Johanna ? Så otroligt fint gjort av dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Annica blir bättre för varje dag. Lider med henne och familjen. All styrka och hopp till Annica ?❤️?

Eva 8 månader sen

Vilken fantastisk fin vän du är Johanna, tänk om fler människor var som du! Tycker verkligen du är beundransvärd, kram till dig och Annica❤️

Örebro tjej 8 månader sen

Fint gjort! Tror som du att Annika kommer könna sig mer som sig själv med mössan du fixat med. Det lilla i det stora men nog så viktigt. Jättebra idé. Hälsa Annika o hennes man. Styrkekram?

Cissi 8 månader sen

Meeeen så fint gjort ??? Förstår känslan ,att få en ide som gör någon annan glad!o få må lite bättre! De är så fin känsla ! Å jätte fin mössa??Kram på dig!❤️

Carina 8 månader sen

Åh fy vilken vidrig människa du är ”Karl” skäms på dig! Stor kram till dig Johanna som ställer upp på din vän! Kram till Annica oxå❤️

Magdalena 8 månader sen

Alltså du är en sån fin & omtänksam vän Johanna! Din fina idén med mössan & håret är ju så bra, även i det hela stora så är just det här att få känna sig lite fin mitt i det svåra som är så viktigt , speciellt för Annica som alltid varit så mån om sitt långa blonda hår, där är du så otrolig i din vänskap! Du ser vad din vän behöver , det ÄR vänskap det <3 Jag tänker på Annica dagligen & det går inte en timma utan att hon återkommer i mina tankar. Jag känner inte henne alls men jag känner med henne & hon har inspirerat mig i mitt liv som just nu inte heller är så på topp pga vidrig långvarig smärta som jag går med dagligen. Jag är inte dödssjuk men är skadad , Annica har lärt mig att tänka positiv , att se livet i perspektiv & att jag själv kan välja hur mycket min skada & smärta ska påverka min dag & mitt liv! Det är jag evigt tacksam mot Annica , hon är en krigare utan dess like & kan hon le skratta krama på sina barn & se positivt även när det är som mörkast så kan även jag det. Jag önskar av hela mitt hjärta att Annica blir återställd så hon kan påbörja sina cellgifter & sitt krig mot cancern. Jag väljer att tro på det goda & på att inget är omöjlig , jag väljer att le mot livet & jag skickar styrka till en fin , vacker & ödmjuk medmänniska som Annica är<3 Jag skickar även en stor kram till dig Johanna , alla skulle ha en egen Johanna ❤️

Malin Karlsson 8 månader sen

All styrka till Annica och hennes familj ??? Betyder mycket att ha människor runt sig som kan ge styrka och hjälp ????? Ser mycket av det i mitt arbete och hur viktigt det är för att orka ??

Ulrika 8 månader sen

Fina fina medmänniska till Annica och hennes familj!

Monica 8 månader sen

Fint gjort. Har tyvärr en syster som går u genom samma sak just nu har malingt melanom. Hoppas hon kryar på sig snart och blir bättre

Svar på kommentaren:
Susanne 8 månader sen

Kram till dig och din syster ❤

Jenny 8 månader sen

Så fint tänkt & så fin den blev ❤️

Anna-Mia 8 månader sen

Så fint gjort av dig❤️Tänker så på Annica o hennes familj o ber för dom??❤️??

Malin 8 månader sen

Fint att läsa vilka bra idéer och hur mycket du försöker fixa, känns bra att människor bryr sig om varandra. Du är verkligen en fin vän, en sån alla behöver. Har swishat en peng, jättebra att du sätter ut numret igen, det känns bra att kunna bidra då och då med en peng. Kramar till er båda, Johanna och Annica.

Charlotte 8 månader sen

Så fint gjort och så smart på samma gång kring mössan. Sänder stora kramar till Annica och hoppas samtidigt att ”Karl” blir utkastad härifrån från vår gemenskap fortare än kvickt!

Maria H 8 månader sen

Sååå fint av dig Johanna❤️❤️❤️ Stor kram!!!

Karl 8 månader sen

KLART HON GÖR DETTA johanna toftby. Ställer upp som bästa vännen i universum.Vilket tillfälle! Detta lyser igenom. JOHANNA SKA JU HA LITE lön på det hela fattar man ju.Gynna sin verksamhet/sin blogg. Behöver man inte va speciellt smart för att förstå. JOHANNA FÅR MYCKET PUBLICITET nu för hennes blogg pga annikas tragiska öde. Inte ett dugg konstigt att hon ställer upp och annika får gästblogga på johannas blogg :p ”hjälper” annika med familj. Samtidgt gynnar till egen vinning sig själv m som johanna gör. Publicitet/Uppmärksamhet/ger i slutändan belöning i – Lön och många följare :p:p :p Det är baksidan på detta sjuka elände. Finns alltid någon som tjänar pengar på andras elände :O

Svar på kommentaren:
Madeleine 8 månader sen

Är det så du ”Karl” fungerar eller? Genom sig själv känner man andra… Seså kryp tillbaka under stenen nu, läs gärna en bok om meningsbyggnad!

Till Johanna: vilken fantastisk idé, med mössan<3

Ann 8 månader sen

Eller du kanske gör så?? Äckliga sjuka ”karl”

Fy fan vilken äcklig kommentar.
Stackars människa.

Anneli 8 månader sen

Karl jag känner igen den här typen av kommentar som jag sett många gånger på Johannas blogg. Det kanske till och med är du som skrev det hemska brevet.
Hoppas du åker fast.

Mimmi 8 månader sen

Du Karl vet kanske inte att Annica och Johanna har lyft en fråga som är så oerhört viktig. Det är att man ska vara mycket vaksam på alla former av förändringar i och på sin kropp och inte ge sig förrän man får en ordentlig undersökning. Tidig upptäckt och att stå på sig och tjafsa om man inte får gehör i sjukvården är något jag lärt mig av Annicas historia och den tar jag och säkert flera än mig med oss. Om det gör att Johanna får läsare gör väl egentligen inte dig något personligen, eller? Vad exakt är det du vill säga med den konstiga kommentaren? Just nu behövs positiva, uppmuntrande hälsningar och kan man inte ge det så kan man strunta i att kommentera överhuvudtaget. Hoppas Annicas återhämtning går enligt plan?! All styrka till henne!

Solveig 8 månader sen

Stackars dig Karl. Din värld ser inte ut som min. Jag väljer att tro på det goda.

Johanna Toftby 8 månader sen

Karl:
Hej Linda L, skönt att du mår bra!

Anonym 8 månader sen

Stackars lille Karl ,så bitter

Elisabeth 8 månader sen

Du är ju bara för mycket Karl. Jag håller med Madeleine… gå lägg dig under en sten… en jävligt tung sten. Och Johanna, riktigt fin mössa. Hälsa Annica och familj att vi tänker på dom och skickar massa styrke kramar. ❤?❤?

Lena 8 månader sen

Men Johanna är detta den galna Linda som förpestat varenda blogg? Som skickar psykbrev och stjäl folks ID? Den galna människan måste spärras in.

Kristin Segerström 8 månader sen

Hoppas du har så pass mycket vett i skallen ”Karl” så du försvinner här ifrån Johannas blogg och skäms!! Vilken hemsk och elak människa du är!
Jag skäms redan åt dig!!

Louise Englund 8 månader sen

IDIOT! Hoppas karma ger dig ett rejält straff. ???
Stor styrkekram till Johanna, Annica och hennes familj!

Jag 8 månader sen

Fina du Johanna, små saker som blir värdefulla och viktiga i sammanhanget <3

Cecilia Johansson 8 månader sen

Johanna du är F A N T A S T I SK ?????????

Josefine 8 månader sen

Fint av dig! Tänker på Annica.

Jag har en fråga: till dig eller till läsare: min mamma fick två peruker i samband med att hon fick cellgift, hon tappade dock aldrig håret så de är oanvända. Mamma gick tyvärr bort i somras och jag vill inte slänga perukerna. Så mycket arbete bakom så jag vill att de på något sätt kommer till nytta. Salongen där hon fick dem tar inte emot och jag har inte lyckats hitta någonstans att lämna in den. Någon som vet eller som behöver?

Kram!

Svar på kommentaren:
Gerd 8 månader sen

Josefine, vilken fin tanke att kunna hjälpa andra! Jag vet inte med säkerhet, men bor du i närheten av något sjukhus som behandlar cancerpatienter; ger cellgift/strålning/opererar? Kanske möjligheten finns att du tar kontakt med en sådan avdelning, de möter ju hela tiden cancerpatienter och de som tyvärr tappar håret på grund av behandlingen. Personalen där kanske vill ta emot perukerna och fråga/erbjuda någon patient perukerna? En tips bara i all välmening! (Du kanske redan varit i kontakt med de jag tipsar om och fått ett nej.)

Så snällt och omtänksamt av dig att vilja ge perukerna till någon som behöver dem!

Ann Bengtson 8 månader sen

Vilken ängel och fin vän du är ?.
Många kramar till dig Johanna och ännu fler till Annica och massa styrka så hon blir bättre och får komma hem till sina barn ???

Agneta? 8 månader sen

❤️Varm kram till Annica❤️

Maria 8 månader sen

Tänker på dem så mycket! Vilket fint initiativ ❤️?❤️
Kraft och styrka i massor till Annica med familj!

Ullis 8 månader sen

Kan vi göra nåt för Kristian Annikas man? Måste också vara fruktansvärt att sitta brevid när ens älskade plågas.

Svar på kommentaren:
Ingela 8 månader sen

Jag har swishat en slant till Kristian, alltid gör dom nån nytta tänker jag

Linda 8 månader sen

Gråter <3
Du borde nomineras som en sann hjälte!! Du är en stor inspiratör för oss andra, tänk om fler tog tag i saker i egna händer för att hjälpa den som är svårt sjuk.

Maria 8 månader sen

Du är fantastisk!!

Marika 8 månader sen

Du är en fantastisk fin vän till Annica??Nu hoppas vi att Annica återhämtar sig på bästa sätt??❤️

Anneli 8 månader sen

Johanna, du är en förebild för oss alla. Om alla människor skulle besitta en enda gnutta av din empati o medmänsklighet så skulle vår värld se annorlunda ut. Nästa gång jag ser dig, bor i Skövde, så ska du få den största kram jag kan utdela.
Tills dess får du en här…kram ❤

Gunnel Engelin 8 månader sen

Vilken fin vän du är till Annica och som alltid finns där för henne och hennes familj. Du har ett hjärta av guld ?

Brittlouise 8 månader sen

Jag beundrar dig som ställer upp för Annica som du gör det är en sann vän det

Sari Salonen 8 månader sen

Blir alldeles varm i hjärtat. Vilken vän Annica och hennes familj har i dig. Sänder styrkekramar till dig och Annica med familj.

Lena J 8 månader sen

Du är en sann vänn ❤️??❤️ Tänker på Annica hela tiden och hoppas innerligt att hon snart är stark nog för behandling ❤️❤️❤️❤️

Annelie 8 månader sen

Du är en otroligt fin vän med ett kärleksfullt hjärta, Johanna!
Sådana vänner växer ta mig tusan inte på träd. All eloge till dig!
Tänker på Annica varje dag och ber en liten bön för att hon ska klara denna fruktansvärda prövning. Om det finns någon jäkla rättvisa i världen så får Annica leva många friska år tillsammans med sin älskade familj.

Malin 8 månader sen

Vad fint gjort av dig <3 Jag känner inte Annica men tänker på henne ofta.. För mig var det självklart att swisha en gåva igår.. Sänder henne massor av styrka och kraft… Kramar till er båda <3

Jessica 8 månader sen

Vilken fin gest ❤️

Anette 8 månader sen

Snäll och omtänksam du är❤kram!

Maja 8 månader sen

Så fantastiskt fin gjort❤. Vilken fin vän du är❤

Malin 8 månader sen

Så otroligt fint gjort av dig! Oerhört vacker gest. Tänker mycket på Annica. Sänder henne styrka och mod!

Tina 8 månader sen

Du är ju bara så underbar Johanna ❤

Lillan 8 månader sen

Vad gulligt gjort av dej. ❤ Det kommer hon säkert att bli jätteglad för mitt i allt elände. Något som lättar upp lite. ? Hoppas hon kryar på sej fort så hon kan få sin behandling. Man blir så berörd av detta, och även av allt fint du gör för dom. ❤ Stor eloge till dej Johanna. ?

Carina L 8 månader sen

En ?till Gun o ett helt hav???till dig Johanna du är fantastisk?
Skickar med många styrkekramar till Annica❤️❤️❤️

Eva 8 månader sen

❤️❤️❤️

Sigrid 8 månader sen

Vilken fin vän du är❤️Omtanken, den är så otrolig viktig. Det är ngt vi alla kan tänka på och göra oftare i våra liv- att vara omtänksam❤️

Sissi 8 månader sen

Så fantastiskt och bra gjort ,Johanna ….du är helt underbar ….! Kram på dig ??

Carolin 8 månader sen

Det är precis vad man har vänner till. Osjälviskt goda tankar och handlingar ? Känns sååå Annica, lär ha tagits emot med glädje! ?

Annika 8 månader sen

You are so amazing Johanna❤️ Omtänksam och har ett ❤️ Av guld❤️

Annika 8 månader sen

You are amazing Johanna❤️

Malin klaar 8 månader sen

Fina Annica???

Christina Högberg 8 månader sen

Fantastiska du Johanna <3 Jag blir varm i hjärtat av de fina gärningar du gör för Annica <3 När det gäller håret, jag upplever mitt hår som en kroppsdel, som tex mina tänder, mitt ben, mina fingrar osv. Kan bara försöka föreställa mig den känslan att tappa det, så ledsamt. Tänker styrketankar på Annica varje dag. Kram

Sara 8 månader sen

Vilken fin vän och stöd Annica med familj har hos dig.. ☺️ hoppas Annica börjar må lite bättre allt eftersom. Kram Sara ?

Lena 8 månader sen

Du är så fin som finns och hjälper Annica , en riktig vän. Tänker på henne och ber verkligen att det ska gå bra, tänker även på hennes man och barn❤️❤️

Cissi 8 månader sen

Johanna, du har ett hjärta av guld ❤️

Anette 8 månader sen

Så fint gjort❤ Det som slog mig är det inte möjligt att sätta fast löshåret med kardborreband i mössan. Ger möjlighet att att tas bort när mössa tvättas, eller sätta på en annan mössa om man vill. Det var bara en tanke som sagt. Kramar till dig Johanna och Annica med familj❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack vad fin tanke. <3

Men detta är äkta hår som man tvöttar som vanligt hår. Man kan alltså tvätta både mössan och håret på samma gång. Men jag skulle tvätta det i handfatet med schampo och balsam på håret. Mössan blir ju inte smutsig...utan bara skönt att skölja upp den för man svettas tex. Men det funkar utmärkt!

Maria P - N 8 månader sen

Du är en fin vän till Annika & en fantastisk förebild för oss, dina bloggläsare. Du inspirerar oss att gå i dina fotspår; att vara en god vän? Det finns så många som har det tufft ute i världen & som behöver sina medmänniskor. Tack, Johanna!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tusen tack!! <3

Anna 8 månader sen

Kreativt och kärleksfullt ❤️

Kicki 8 månader sen

Omtänksamt❤️❤️❤️

Kiki 8 månader sen

???

Anna 8 månader sen

Jag känner inte Annika men hon finns ändå alltid i mina tankar❤️. Själv har jag underbara vänner men skulle vilja påstå att den vän du är för henne är så obeskrivbart fint❤️ Tänk om alla vore iaf lite mer som du… va bra det skulle vara, på alla sätt och vis. Sluta aldrig att vara du?!

Malin 8 månader sen

Åh, så fint av Gun att åka in igen och öppna!
Mössan ser mjuk och skön ut som du skriver, jättefin. Hoppas den kommer hjälpa Annica ??
Går inte att skriva nog många gånger vilken oerhört gullig fin vän/människa du är Johanna.
Innerliga tankar till Annica ? och hennes familj. ❤️

Ann 8 månader sen

Åååå underbara Johanna❤️Vad fint du gör för Annica mössan var mycket fin och den kommer säkert hjälpa Annica att känna igen sig. Och lilla farmorn som tar hand om barnen & säkert mycket funderingar när de ska sova på kvällen. Genuint ledsen för deras skull. Vi hoppas på mirakel och att vi kan få skramla ihop till en ny resa till dem i framtiden.❤️Och Annicas fina man vilken stark kille så tufft att vara i hans kläder. Man vill göra något för dem allihopa?❤️❤️❤️

Taina 8 månader sen

Du är fantastisk Johanna ❤ en sån vän ❤ stor kram till dig!
Och en stor kram till Annica ❤ hoppas hon snart mår bättre ❤
Tänker på er ❤

Charlotte svensson 8 månader sen

❤️

Anna 8 månader sen

Så fint gjort Johanna! ❤️ Kramar till dig och Annica! Tänker så på dig Annica! ❤️❤️❤️

Marita 8 månader sen

Du är fin du Johanna ❤️

Marita 8 månader sen

Du är fin du Johanna ❤️❤️

K 8 månader sen

Vad fint det blev. Jag har också varit utan hår sedan i somras pga cellgifter, å jag verkligen hatar det. Har använt scarves som jag knutit runt huvudet. På måndag ska jag åka till vår perukbutik i huvudstaden och hoppas hitta nåt att ha nu när det blir lite kallare. Den mössan kanske finns att kolla närmare på.

En annan Nina 8 månader sen

Blir gråtmild och väldigt berörd av det du gör för Annica, Johanna. Så fint! ❤️
Förstår Annicas sorg över hennes förlorade hår även om det senare växer ut igen. Det måste kännas jättejobbigt att tappa håret och hon har så vackert hår. Tänker på er.
Lucy hjälper till ser jag ?

Helena 8 månader sen

DU❤❤❤är fantastisk. Tänker så mycket på Annica o familjen. All styrka❤❤❤

Monika 8 månader sen

❤❤❤

Carina 8 månader sen

Så fint gjort av dig Johanna?

Marika 8 månader sen

Blir så rörd av ditt goda hjärta så jag nästan börjar gråta❤️ Du är verkligen en fin och godhjärtad människa Johanna??❤️

Helene 8 månader sen

Så omtänksam du är emot annica vilken bra fin idé med mössan. Hoppas hon snart ska bli bättre Mvh helene

Carina H 8 månader sen

Vad fint av Dig.tror Annika kommer bli glad över detta.

Gunilla 8 månader sen

❤️ Så fint gjort av dig! Tänker på Annica hela tiden och hoppas hon snart får tillbaka krafterna.

Lena Gustafsson 8 månader sen

Du är en riktig vän Johanna ❤du har ett hjärta av guld❤❤

Katta 8 månader sen

Du är bäst som fixar så fint❤

Ullis 8 månader sen

Men finns det någon underbarare människa än du Johanna❤❤❤
Finaste jag hört?

Nina 8 månader sen

Johanna du är värd nåt alldeles extra vilken vän du är . Jag har swishat en peng till Annicas man och hoppas att det ska generera nåt extra i deras tillvaro just nu , om det så är en sibylla meny med grabbarna. Men du ska veta att du förtjänar nåt extra du med som engagerar dig så . Stor eloge till dig ? och Styrkekramar till Annica och hennes familj ?

Charlotte 8 månader sen

Åh vad snäll du är Johanna ? känns så fint att läsa att Annika har dig som vän.

Susanna 8 månader sen

Meeeeen sluuuta vilken underbar vän du är❤️Att hon har dig som vän måste vara en högvinst! Fina människa!
Kraaaaaaam

Maria 8 månader sen

Otroligt fint gjort. Förstår att det är riktigt illa med Annica nu. Hoppas verkligen att hon klarar detta och får komma hem till sin familj.

Cecilia 8 månader sen

Åh det tror jag hjälper Annica väldigt mycket psykiskt att känna sig fin och se frisk ut med så fin mössa och hår! Hon är ju så fin oavsett!! En väldigt fin gest av en väldigt fin vän. Varma kramar Cecilia

Babsan 8 månader sen

Nu blir jag helt tårögd av vad DU gör för henne Johanna du är värd guldstjärna.
Vilken vän i nöden. Kram till dig. ?

Paula 8 månader sen

Åh, hon kommer bli så glad! ♥

Cecilia 8 månader sen

❤️

Anette 8 månader sen

Fin vänskap ni har i varandra. Otroligt fint gjort av dig Johanna❤️
Styrka och kärlek till dig Annica❤️

Kerstin 8 månader sen

❤Så omtänksam du är Johanna❤

Lindha Hansson 8 månader sen

❤ Så fint gjort

Anonym 8 månader sen

Maria 8 månader sen

❤️

Sandra 8 månader sen

❤️❤️❤️
Styrka och kärlek ❤️❤️❤️

ÅmB 8 månader sen

❤️

Nina 8 månader sen

Hur fint och vilken vacker gest, Johanna ♥

Gunilla 8 månader sen

Så himla omtänksamt❤❤❤

Helena 8 månader sen

Så omtänksamt att tänka på just det med håret. Jag blir varm i hjärtat när jag läser inlägget. Önskar så av hela hjärtat att det vänder för Annica snart!

Alla borde få ha en vän som du

Anna 8 månader sen

Vilken fin vän Annica har?Hon är så värd allt som kan göra att hon mår lite bättre!

Ingrid 8 månader sen

Så fint gjort av dig. Du är en riktig vän. ?

Camilla 8 månader sen

❤❤❤❤❤

Jeanette 8 månader sen

En underbart fin gest av dig till Annica! Du är en riktigt fin vän, en människa med ett stort hjärta. Du tänkte ut något som verkligen kommer betyda mycket för Annica, såg till att ordna det och dessutom att leverera det. Det väldigt fint gjort!

Nina 8 månader sen

Fint gjort av dig,en underbar vän.Kämpa Annica ??

Nathalie 8 månader sen

Fina du vilken underbar vän du är ❤️

Susanne 8 månader sen

Så fint och omtänksamt ❤️

Elisabeth 8 månader sen

Du har ett stort varmt hjärta. Så fint. Kram till dig

Helen 8 månader sen

Å vad fiffigt Johanna ? finner inga ord för det som händer Annica ? kan bara skicka positiv energi o kärlek till henne ??

Anita Stenlund 8 månader sen

Började gråta när jag läste ditt inlägg. Du är en så fin och omtänksam, Johanna! Stor Kram till dig❤️Och Annika❤️

Anne 8 månader sen

Fina Johanna. <3

Angela 8 månader sen

Finns inga ord för vad ni går igenom, först och främst Annica och sedan ni som älskar henne. Så fint gjort av dig Johanna. <3. Jag hoppas hon får tillbaka krafter fort. Kram

Monika 8 månader sen

❤️

Jeanette 8 månader sen

Så fint gjort av dig – blir alldeles varm i hjärtat av att läsa det här!

Helena 8 månader sen

Anna 8 månader sen

Är inte en person som fäller tårar över vad som helst, men detta Johanna. Väldigt fint gjort❤️

Lena 8 månader sen

Du är fantastisk Johanna! Du är en sån underbart god människa:) kram

Camilla 8 månader sen

Kärlek❤️❤️Du är fantastisk?

Eva 8 månader sen

Åååhh blev tårögd så fint gjort…Fina fina Johanna, en sån bra idé och så fint gjort <3
Många kramar till både dig Johanna och till fina Annica <3

Marie 8 månader sen

Men åhh vilken bra ide , så fint det blev. Måste ju vara skönt också om man är lite frusen . Viljen fantastisk hjälp du ger henne och många härinne med. Tänker så på Annica och hennes fina familj, vad dom går igenom . Kram till er alla och till dej Johanna som stöttar dom så mkt.

Helena 8 månader sen

Vad snäll du är ?!

Bettan 8 månader sen

Har sagt det förut men säger det igen…
… Du är en så omtänksam vän Johanna!

Barbro 8 månader sen

Vilken underbar vän du är för Annica och alla i hennes närhet.
Du är så go och varm vän som Annica behöver just nu.
Ha nu en bra kväll och massa varma kramar till er alla.❤❤

Annika 8 månader sen

Vilken bra idé!! Snygg mössa oxå. Så lite som gör så mycket❤
Massa kramar till Annica

pernilla holmen 8 månader sen

Du är en sån fin o underbar vän Johanna, du är guld värd, önskar så att allt går bra för Annica o att hon snart mår bättre,, många kramar till Dig Johanna o Annica o hennes familj

Anna 8 månader sen

Så otroligt fint gjort av dig!! Tänker på Annica varje dag❤️

Anna Johansson 8 månader sen

Vilken fantastisk idé Johanna. Kommer ihåg hur svårt det var för min goa svägerska då hon förlorade sitt hår vid cellgiftsbehandlingen.

Monika 8 månader sen

Så fint gjort ❤️Johanna❤️Du har ett stort hjärta och är en fin medmänniska!

Denise 8 månader sen

Tänker så på fina Annica och hennes familj hela tiden <3 Hoppas det bara går framåt nu!

Johanna, nästa vecka åker jag till Skövde. Vart bor jag bäst? :)

Camilla Collijn Stjärna 8 månader sen

Så medmänskligt fin och kärleksfull handling. Sann vänskap! ❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Vår älskade, modiga, starka Annica finns inte hos oss längre. Efter allt hon kämpat har hon fått somna in med sin fina familj hos sig. Tack för allt du gjort för oss,…

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…