• 2017-10-08, 10:01
  • 5
Utflyktstips till Tjolöholms slott

God morgon på er, vilken härlig söndagsmorgon! Jag har precis varit ute med Lucy, det blir en fin dag idag!

Jag vill tipsa er om ett mysigt utflyktstips idag om ni är i närheten av Göteborg eller kanske ska åka hit idag. Det är stor Skördefest ute på Tjolöholms slott som ligger 4 mil söder om Göteborg, det är en mat och hantverksmarknad och man kan handla massa ekologiskt och närproducerad mat, även provsmaka mycket. Skickliga hantverkare ställer ut och det finns mycket att göra, det blir även uppvisningar av olika slag.

Vi ska åka dit idag!

Här är Lucy vid slottet i somras när Susanne var där, det är så fint där ute.

Men det bästa, hehe det är att våra duktiga uppfödare Håkan och Susanne från Black Oranges kennel är där! De representerar rasen Pomeranian då grevinnan Blanche Bonde var först med att importera en Pomernian från England.

Åk dit för att träffa deras vackra hundar, fråga dem om rasen och ställa alla frågor om hundarna, ni kanske funderar på att skaffa en liten pom och då är Susanne och Håkan allra bäst på att hjälpa er. Jag är så tacksam och glad över att ha just dem som uppfödare, vet ingen som är noggrann och kunnig, lever för sina hundar och jag har fått så mycket hjälp från dag ett när vi hämtade Lucy. Pomeranian är ingen enkel ras bara för att den är extremt liten.

Den kräver hur mycket som helst, speciellt i början för du kan lätt annars få ett litet monster. Det vill man inte, haha. Så jag frågade om allt när Lucy var liten, Susanne är väldigt noga med alla sina valpköpare och vill gärna hjälpa dem för hon vill att deras hundar ska få det så bra som möjligt.

Det blir kul för Lucy att träffa sina kompisar och sin gamla familj ute på Tjolöholms slott idag!

 

 

2017-10-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Madde 12 månader sen

Såg du voltigetjejerna?

Susanna 12 månader sen

Ja där är så himla fint ute! Där skulle man bo
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Malin 12 månader sen

Där var jag igår ??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 12 månader sen

Så mysigt!

Karin 12 månader sen

Hej Johanna!
Jag och en vännina har bokat en helg i Skövde nästa helg. Vi bor långt ifrån varann och men vi ser till att boka in en helg på våren och en på hösten för att boosta oss med energi. Underbart!! Vi gör lite olika, ibland spa och ibland stad.
Vi ska bo på hotell Majoren, kommer på lördag förmiddag till Skövde. Har du några tips på bra lunchställe (gärna så vi kan ta ett glas bubbel till) och något mysigt ställe för ett glas vin/drink på kvällen?
Tack på förhand!
Förresten boka jag sviten på Spar Hotell genom ditt erbjudande i våras, var där i september, tusen tack!!! Vi är så nöjda, blev en kanonhelg!

Kram Karin

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Älskade Annica. Idag är det sex månader sedan du lämnade oss. Jag drömde om dig inatt, undrar om det var för att jag tänkte på dig igår, var det du som kanske…

Gillar ni smoothie? Jag älskar det! Tar det efter träning eller som mellanmål, känns uppiggande och fräscht. Älskar när det är ingefära i, tror det gör mycket gott för kroppen. Gör alltid…

Älskade Annica. Idag är det sex månader sedan du lämnade oss. Jag drömde om dig inatt, undrar om det var för att jag tänkte på dig igår, var det du som kanske…

Gillar ni smoothie? Jag älskar det! Tar det efter träning eller som mellanmål, känns uppiggande och fräscht. Älskar när det är ingefära i, tror det gör mycket gott för kroppen. Gör alltid…