• 2017-10-11, 10:22
  • 112
Annicas tunga operation

Här kommer en hälsning från Annica! Hur mycket jag än förstår att hon måste prioritera att vila och ha lite tid med sin fina familj är jag glad att hon klarar av att skriva till oss igen. Annica ger aldrig någonsin upp och jag vet att hennes styrka och mod smittar av sig till andra som är i jobbiga situationer. Att hon orkar inspirera så många andra att också orka med dagen. Jag tycker hon är en sann förebild som gör skillnad. 

Nu låter jag Annica ta över och hoppas att vi snart får höra mer från henne. 

 

Vilken resa. En evighetsresa som aldrig verkar vilja ta slut. Den är inte alls rolig just nu då det bara varit en motsträvande uppförsbacke. En LÅNG uppförsbacke med många djupa gropar att ta sig över. Mitt inre skriker ”jag vill inte mer”.

Men då kommer allt det jag kämpar för fram, mina tre prinsar, mina underbara juveler. Ja mina tre barn. Jag gör allt jag kan för att klara detta och få leva livet tillsammans med min älskade man och våra underbara pojkar. Då blir resan såååå mycket enklare när man har ett mål där framme, ovanför den långa gropiga uppförsbacken. Man ser framför sig det glada i livet och då blir livet enklare att kämpa för.

Men jag känner nåt jag aldrig förr känt. Jag känner avundsjuka till dem som är friska. Jag saknar så mitt friska liv. Skulle göra vad som helst för att uppleva känslan av att vara frisk. Att ha små problem i vardagen, som egentligen betyder ingenting, jämnfört mot kampen om att få leva. Jag saknar den känslan så mycket.

Det var en tung operation. Och denna gång var den så oväntad. Jag opererades den 13 september förra året. En stor magoperation. Samma exakt ett år senare men en dag extra dvs 14 september får jag gå igenom en stor magoperation och det var med Nöd och näppe som de klarade av att genomföra den. Tack mina änglar. Jag är i livet och jag är så sjukt tacksam över att få min chans att ännu en gång kämpa i kriget mot cancern. Nu efter, har jag åkt på en lunginflammation som satt sig rejält som gjort att det gjort ont att andas. Men det känns ÄNTLIGEN som antibiotikan har hjälpt mig. Jag känner mig bättre.

I morgon fortsätter min fight mot cancern, då jag ska få cellgifter. Det känns SÅ behövligt då MÅNGA metastaser har satt sig på huden. Det är konstigt vad man har vant sig. Förut blev jag livrädd och helt knäckt när jag upptäckte metastaser, nu känner jag mig van och lite ”avtrubbad”. Jag har så många så det är svårt att räkna dem. Vissa gör ont att stöta emot, vissa känns inte alls. Har även fått mycket huvudvärk, och det klart att jag tänker de sämsta tankarna. Att cancern kanske hittat sig även dit.

Men jag vet att jag fixar även det här. För det finns inga andra alternativ.

Man klarar så mycket mer än man tror, om man bara bestämmer sig för det. Man har ett mål, eller hittar ett mål som gör att kampen är värd att fightas för.

Jag har så mycket jag vill leva för, och med mig i kampen har min tro på Gud som betyder ALLT, jag har min familj, mina vänner och alla er bloggföljare som peppar mig genom den här tuffa resan.

Jag är så innerligt tacksam över att ha många med mig, för det är så innerligt svårt att kämpa själv. Snälla tänk på det om du har nån sjuk i närheten. Finns där, visa att du är med i kampen. Jag lovar er att det verkligen uppskattas! Johanna är en av mina vänner som verkligen visar att hon finns där, med allt hon hittar på och alla våra sms som hjälper mig genom allt. Sen min andra Johanna, min bästa vän. Snurrigt att ha flera Johannor, men hon finns också och stöttar genom allt.

Jag är så tacksam som har vänner som inte smiter från mig. Jag önskar så att ni lika drabbade har goa vänner som ställer upp för er. Häromdan kom vår goa vän Sandra och Jocke med en hemmagjord smörgåstårta som blev mat för flera dagar. Sånt som betyder otroligt mycket. Som kanske känns lite i handlingen för er men betyder ENORMT för oss. Jag ska inte fortsätta nämna namn här för flertalet vänner har visat sin vänskap på flera olika sätt och vi är så tacksamma för allt. TACK!! Älskar er älskade vänner.

Kärlek från mig alla till er

Annica

2017-10-11 Gästblogg

Kommentarer

Inger karlsjö filipson 7 månader sen

Skiten ska bort som jag alltid säger!❤️

Johanna B 7 månader sen

Fortsätt att kämpa ? Många varma kramar!

Malin 7 månader sen

KRAM <3

Eva 7 månader sen

Styrkekramar till dig fina Annica❤️Tänker så ofta på dig , och din omtänksamma familj. En kram till Johanna också som har gjort en fin mössa till dig, den passar dig jättebra<3<3<3

Heidi 7 månader sen

❤️ All styrka till Dig och din familj❤️

Fia 7 månader sen

Vilken otrolig kämpe du är, blir alldeles tagen av din styrka. Och vilken förebild du är. Orka fortsätta kämpa, styrkekram.

Pia 7 månader sen

<3

Cilla 7 månader sen

❤️

Lisa 7 månader sen

Skönt att höra ifrån dig. Kämpa på. All lycka till dig och fin familj

Lisa 7 månader sen

❤️

Camilla 7 månader sen

<3 <3 <3 <3 <3

Anna 7 månader sen

❤️❤️❤️

Susanne 7 månader sen

Tänker på dig å din familj Annica
Stor Kram ❤

Eva 7 månader sen

BAMSE KRAM <3 SVÅRT ATT FÖRSTÅ ALLT DU GÅR GENOM BER FÖR DIG <3

Sofia 7 månader sen

??❤️

Cemilia 7 månader sen

Efter en uppförsbacke kommer alltid en nerförsbacke! Det kan gå rakt ett tag, men sen kommer den! Kämpa på! Snart vänder det! ?

Helene 7 månader sen

Vilken kämpe du är Annika.
Kan inte bara den här skitcancern ge med sig någon gång.
Stor kram.

pernilla holmen 7 månader sen

Annica det gör så ont i nig att du ska behöva ha denna vidriga sjukdom, att du ska behöva slåss o kämpa för att bli frisk, jag önskar så att du ska få bli frisk så du o din familj kan leva ett lugnt o bra liv, du är en sån kämpe, beundrar dig så mycke, Gud finns med dig o ger dig kraften att kämpa vidare trots att det känns jobbigt o svårt, han finns vid din sida finaste Annica, tänker på dig många varma kramar till dig o din familj

Ulla Johansson 7 månader sen

Många varma Kramar till Dig Annika och din fina familj! ❤️❤️❤️❤️❤️

Bettan 7 månader sen

En stor varm kram till Dig från mig!

Ida 7 månader sen

Hej Annica! Svårt att hitta rätt ord. Jag känner inte dig men jag känner såå mycket med dig. Finns det något man kan göra för att hjälpa dig? Kramar får du ju från nära och kära men det är mest av allt slulle jag vilja ge dig en lång varm kram. Finns det något du behöver?
Du är helt fantastisk med sådan styrka. Jag beundrar dig så. Många många kramar❤️

Linda Eriksson Taipale 7 månader sen

Varma Styrkekramar! ??✨? Have faith! Fattas bara!! ??

Carina H 7 månader sen

Skickar många styrkekramar till Dig och Din familj.

Carina H 7 månader sen

Skickar många styrkekramar till Dig och Din familj.

Linda 7 månader sen

Så hjärtskärande, snyft..
Denna vidriga sjukdom :(
Kan inte nog betona hur många vi är som önskar av hela våra hjärtan att mardrömmen bara ska vara över.
KRAM

Anna i Gbg 7 månader sen

Hej igen Annica,
Jag hade inte tänkt att gå till min kör ikväll. Kämpar med ångest och kände mig trött och energilös. Men efter att ha läst ditt inlägg tänkte jag om. Självklart skulle jag gå och ikväll sjöng jag för dig ❤️

Berit 7 månader sen

Du är en riktig fighter Annika ! Jag beundrar dig. All kärlek till dig och din familj ❤❤❤

Annica 7 månader sen

Kramar!!

Maria 7 månader sen

All kärlek och kraft till dig och din fina familj Annica ❤❤❤

Ingela 7 månader sen

Styrkekramar till dig och din fina familj ❤️ Du är ofta i mina tankar ❤️

Jessica 7 månader sen

Tänker på dej Annica och Din familj ?

Kiki 7 månader sen

Du är verkligen beundransvärd, Annica! Önskar dig, och din familj, kraft och kärlek! ??

Ullica 7 månader sen

Styrkekramar till dig som kämpar så och delar med dig till oss bloggläsare. Många kramar till dig och din familj ❤️❤️

Helen 7 månader sen

Styrkekramar ????❤️❤️

Nettis 7 månader sen

Snälla Johanna kan du skriva deras nummer till Swish? Vill skänka en liten slant.

Malin 7 månader sen

Annica, blir så berörd av det du skriver, vilken fantastisk tjej du är, med din kämparglöd. Är så glad att du har ditt fina kontaktnät. Fint att vi bloggläsare får hjälpa till lite ibland! Kramar!

Maria 7 månader sen

All kärlek och omtanke till dig och din familj❤

Carina L 7 månader sen

Annica du är helt fantastisk o du skrivet så bra❤️
Skickar mängder med styrkekramar o ber❤️

Jenny 7 månader sen

Tusen kramar till dig ❤️?❤️?

Åsa B 7 månader sen

Tycker du är så modig Annica, så ärlig i det du skriver och du visar så tydligt vad som är viktigt i livet. Som flera har sagt, en verklig förebild.

Anna 7 månader sen

Många kramar Annica! Tänker så på er! ❤️❤️❤️

Lena Melin 7 månader sen

Styrke kram till Er!?❤️

Anonym 7 månader sen

?❤️

Sandra 7 månader sen

Du är en sann förebild Annica.
Tack för du tar dig tid att skriva till oss mitt i allt. Vilken kämpe du är. Tänker på dig ofta och ber för mirakel.
Kärlek och styrkekramar till dig ❤️❤️❤️

Kram Sandra ❤️

Susanne 7 månader sen

Styrekramar finaste Annica❤️ Så mysigt att få krama om dig och Krille idag ❤️

Malin 7 månader sen

Du ger mig perspektiv och lär mig uppskatta det jag har har.

Vill be för dig! Önskar så att du blur cancerfri, att cellgifterna tar alla metastaserna.

Anonym 7 månader sen

Underbara tjej❤️Kämpa på??

Anna 7 månader sen

Du är grym ?! Vilken fighter ?. All kärlek, och styrkekramar från vår familj.

Svar på kommentaren:
Yvonne 7 månader sen

Håller med dig till hundra procent brträffande vår vän Annica. Hon är underbart go och helt fantastisk i ordets rätta bemärkelse … ♡ All kärlek och styrka till henne från mig Yvonne med kram …♡ ♡ ♡

Maria 7 månader sen

Kram och styrka!!!!

Thomas elbaum 7 månader sen

Hej annicka, läser vad du skriver, och följer dej på inlägg du gör.detta kommer att lösa sej, jag och Johanna T har planer?Jag skulle så gärna vilja att du och din familj kommer till Sri lanka, men så klart när du är lite piggare.. bygger ett hotel i Tea landskap med bara pecock och papoegojor på hotellet. Hoppas ni gillar hundar, vi har 7 stycken som är jätte snälla, pool finns det, gym, massage och 35 till havet, jag skulle så gärna vilja ses. Kram på dej och din familj tänker på er❤️❤️❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Underbara Thomas och fina vän! Kram!

Tusen tack alla här inne, det värmer och jag vet Annica läser allt.

Kramar från oss

Petra 7 månader sen

Värme och hopp till dig du fantastiska tjej. Tänker så mycket på dig och sänder all pepp och fina drömmar. Kram till dig♥️

Annika 7 månader sen

En sann krigarprinsessan är du Annica❤️ Härligt med vänner som finns där i vått och torrt.
????

Maria 7 månader sen

Tack för att du delar med dig Annika! Det är viktigt att ha sin familj och fina vänner när man kämpar som du gör. Styrkekramar från Nyköping ?

Catarina 7 månader sen

Jag är så imponerad av ditt mod och din förmåga att kämpa mot denna hemska sjukdom! Fortsätter att be för dig varje kväll! Nu måste det vända! Tusen kramar till dig!❤️

Lillan 7 månader sen

Massa tankar och kramar till hela familjen. ❤ Beundrar din kämparglöd Annica, trots alla motgångar du stött på under vägen. Du är helt otrolig. ?

Annette Gunnesson 7 månader sen

Du är en sån fighter beundrar dig Annica. Styrkekramar i massor till dig och din fina familj. ❤️❤️❤️

Gunnel 7 månader sen

Fortsätt mot dina mål Annika som den fighter du är och allt du har att vinna. Du är så fantastisk. Massor av kramar till dig och de dina ❤️??❤️??❤️??❤️
PS. Du är såå söt i din fina mössa som din fina vän Johanna gjort till dig. ?

Anna i Gbg 7 månader sen

Annica, vilken fighter du är! Jag beundrar dig så mycket! Jag ber och önskar av hela mitt hjärta att du ska må så bra att du bara kan koncentrera dig på att vara mamma och partner och slippa störas så mycket av sjukdomen!
Kärlek och många kramar till dig ❤️

Petra Söderberh 7 månader sen

Fina Annica, jag följer din resa och tänker mycket på dig. Skickar över kärlek till dig och din fina familj ❤❤❤

Mia 7 månader sen

Så fin du är Annica! Fin mössa och fina peruker, ser inte ens skillnad på innan.
Starkt av dig att skriva men det hjälper nog många!

Birgitta Edlund 7 månader sen

All stryka till dig ? och att du har så fina vänner ❤

Anette 7 månader sen

Styrkekramar till dig och din familj! Skönt att du har så fina vänner. Kram !

Kerstin 7 månader sen

Tack för att du orkar skriva till oss som har dig och din familj i tankarna varje dag. Du är en helt otrolig kämpe på alla sätt. Det är inte alls konstigt om du känner avundsjuka på alla som får vara friska när du har fått kämpa för att överleva i flera år. Önskar innerligt att du får bli frisk igen och får vara en vanlig mamma och fru. Kram och styrka till dig fina Annica ❤

Sofia Harnesk 7 månader sen

Tack för att du påminner oss att vara tacksamma. Vilken lyx att få klaga över att bussen är sen t.ex. Och att vi alla ska leva här och nu. Vi vet ingenting om morgondagen. Stor kram till dig Annica, sån otrolig kämpe du är!

Sara J 7 månader sen

Hej!
Så snygg mössa ?
Du är en sådan fighter å inspirationskälla Annica ? Du ger mig så mycket styrka, orkar, tro å hopp i min kamp med psykisk ohälsa.
Vill sända dig massa styrka, tankar å kämpaglöd till Dig ❤?

Catrin 7 månader sen

All styrka till dig!

Maria P - N 7 månader sen

Tack för ditt inlägg??Önskar allt gott & all styrka! Har själv en dotter med mycket svårbehandlad kronisk magsjukdom. Just nu ligger hon sedan 4 dagar på sjukhus… Kan också bli ”avundsjuk” på andra ungdomar i hennes ålder som orkar plugga i skolan & hänga med; som orkar träna & umgås med kompisar. Kan till och med bli arg & irriterad när fullt friska ungdomar inte ids göra något av sitt liv; pluggar inte,skolkar, söker inte jobb etc…..

Cecilia 7 månader sen

Varma kramar till dig finaste Annica!!!

Barbro 7 månader sen

Vilken kämpe Du är Annica !
All energi till dej och dina nära kära.
Massa kramar till dej..???

En annan Nina 7 månader sen

Du är fantastisk Annica. Styrkekramar till dig ❤️??

Sara 7 månader sen

❤️❤️❤️?

Christina Lindqvist 7 månader sen

Massor av styrkekramar till dig Annica, det här ska du fixa. Kram Christina

Anna-Karin 7 månader sen

<3

Anonym 7 månader sen

<3

Gunilla 7 månader sen

Vilken styrka du visar! Fantastiskt❤️! Sänder en massa energi?

theres spångberg 7 månader sen

<3<3 massor av styrke kramar dig! <3<3

Lena 7 månader sen

Är det mössan Johanna fixade när du låg på Sahlgrenska? Vad fin den är.
Undrar hur du tycker det känns att bära peruk?
Är det jobbigt?

tycker du är stark!

Svar på kommentaren:
Annica T 7 månader sen

Hej fina du
Vi tänkte faktiskt göra ett inlägg om just peruker mössor etc. För sååå viktig fråga. Men det stämmer det är den mössan Johanna gjorde till mig. Den använder jag jättemycket bådehemna och på sjukhuset. Annars blir det mest mina peruker. Man vänjer sig… kram

Yvonne 7 månader sen

Du är en grym kämpe. ?Massor av kramar ❤❤

Mange 7 månader sen

Definition av kämpe. ??

Malin 7 månader sen

<3

Jag 7 månader sen

Dina ord värker inom mig men jag känner också en stor potion hopp och kämparanda . Jag önskar dig och din familj det bästa i varje minut ni har tillsammans. Jag tänker också på med ilska hur den här sjukdomen skadar och ifrågasätter varför cancerforskningen går så trögt. Varma kramar till båda Johannorna som stöttar och till Annica med familj som kämpar på >3

Ann 7 månader sen

Tack för allt du ger ❤️ All kraft till dig kram

Lotte 7 månader sen

❤ Du är en sann förebild!
http://lotte4.blogspot.se

Carina 7 månader sen

Sänder energi och styrka

Marie 7 månader sen

Vilken kämpe du är ❤️

Marita 7 månader sen

Fina Annica du är en riktig fighter , massor med kämpapådigkramar ❤️❤️

Maria 7 månader sen

Du är verkligen en mycket stark kvinna , en förebild som ger många tankeställare för hur tacksamma vi ska vara över livet & våra familjer

Susanne 7 månader sen

Du tappra grymma krigare ❤️
Kramar till dig

Eva Ögren 7 månader sen

3Du är vår förebild, kämpa på , här kommer massor med kämpekramizzar med styrka. ???

Maud Nilsson 7 månader sen

Du är en grym kämpe. All kärlek till dig ❤❤❤

Joanna 7 månader sen

Kämpa på Annika ? ?Sänder mycket energi och många varma kramar till dig ❤️

Magdalena 7 månader sen

Ber för dig min vän.

Monica 7 månader sen

Heja heja dig. Kämpa på ?

Helen 7 månader sen

Tänker på dig. Många kramar ???

Marie 7 månader sen

Jag blir otroligt inspirerad precis som Johanna skriver.
Tänk om fler vågade öppna sig och berätta, det hjälper många.

Tänker på dig Annica varje dag, och vad fin du blev i mössan Johanna fixade.

Serenity 7 månader sen

Grym tjej är du ?

åsa andersson 7 månader sen

❤️

Gabi 7 månader sen

Du är en fantastisk förebild och utstrålar så mycket styrka och kärlek. Följer dig här och sänder dig en massa värme, styrka och kärlek i mina tankar, till dig och dina fina hjärtan. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Cissi 7 månader sen

Heja dig Annica. Du fixar detta ❤️

Cissi 7 månader sen

Heja Annica, du fixar detta ❤️

Lissi 7 månader sen

Önskar såå att du skulle få ett bra besked snart så du får lite extra styrka❤️Du är en kämpe av rang. Jag skriver och raderar i ett för det är svårt att matcha din kämparanda i ord. Du inspirerar och berör så många. Fortsätt kämpa så fortsätter vi sända dig styrka?

Anna 7 månader sen

Känner dej inte men känner med dig och de dina ändå ❤️ Du kämpar stark!

Pia Persson 7 månader sen

Annica du är helt fantastisk och ger inte upp kampen mot din sjukdom. Du är en otrolig förebild för många. Aldrig mer borde man gnälla över småkrämpor eller bagateller efter att följt dig genom ditt kämpande. Du besitter en otrolig kraft som jag är övertygad att det är den som gör skillnad när man blir svårt sjuk. Sänder massor av kärlek till dig och din familj ❤️❤️❤️❤️❤️?

Annika 7 månader sen

Kämpa på!! <3

Malin 7 månader sen

Kärlek kärlek!!

Ingrid 7 månader sen

❤S❤T❤Y❤R❤K❤A❤

ÅmB 7 månader sen

Varma styrkekramar….

Anna 7 månader sen

Ber för dig <3 <3 <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…