• 2017-10-18, 09:55
  • 45

Samarbete och reklam för Skövdekliniken 

Äntligen var det dags! Jag har tatuerat mina ögonbryn med den senaste 6D metoden där man använder microblad som man utför manuellt. Alltså ingen maskin, stråna görs i olika längder och anpassar sig efter dina egna bryn och öga, det ser mer naturligt och äkta ut.

Vill ni fråga om något skriv här i kommentarsfältet!

Jag valde att gå till Skövdekliniken där duktiga Caroline utförde behandlingen på mig. Jag har medvetet väntat för jag har sett skräckexempel på bryn och sedan har jag inte vågat mig iväg, det känns smart att vänta har jag fått för mig när något nytt inom skönhet dyker upp.

Vill ni också få snygga bryn på Skövdekliniken får ni 10% på alla behandlingar. Uppge mitt namn, ni får rabatt på allt! De gör även filler och botox, även fransar och naglar. Läs mer HÄR! 

Och om jag är nöjd? Jaaaaa! Detta är det bästa jag gjort. Redan när Caroline började prata med mig om vilken form vi skulle använda oss av kände jag mig trygg.

Jag tror ni känt samma sak hos en frisör. Frisören behöver inte ens börja klippa förren ni känner hur säker hon eller han är, redan i schamponeringen känner man om det kommer bli bra.

Jag har svårt för ögonbryn som ser ut som en enda stor kaka. Det måste se naturligt ut. Eftersom jag alltid ljusar upp mina egna (vill inte ha för mörka för det blir för hårt på mig) så valde vi en brun ton på färgen hon skulle tatuera sig med.

Före: Inte så kul, ni ser att det är kortare på ena sidan va?

Här har hon börjat rita ut formen så man har en slags mall, det är bra för då ser du lite hur det kommer bli innan man kör igång. Redan här ser man skillnad bara av pennan, speciellt där det ena brynet var kortare.

Det skulle bli en längre form, få bort den runda formen jag hade innan. Tycker inte det är fint, för inte eller smala bryn som är som sträck.

Men om 10 år ska det säkert vara så igen och då får alla lasra bort sina bryn, hehe. Sedan som med allt annat, var och en väljer själv.

Hon fick göra minst 1/2 cm längst in mot näsan, för det var långt avstånd mellan brynen där, jag har alltid fyllt i med skugga så det har nog inte synts på bild.

Före och efter. Jag tycker Caroline gjorde ett jättefint jobb, ser ni de fina stråna? Så otroligt verkligt det ser ut.

Jag är så nöjd! Vi kommer fortsätta tatuera mer strån för de ska vara bredare. Vi började ändra den runda formen och nästa gång ska vi fylla i dem så de blir bredare men naturliga som de är nu.

Efteråt är man lite röd och svullen, det ser man nästan på mitt lock på höger öga. Jag tyckte inte det gjorde ont, jag tog ingen bedövning alls men jag är ganska tålig. Jag somnade, haha. Det kan man inte gör sa hon men alla upplever smärta på olika sätt.

Man ska smörja med vax ofta i fem dagar. Det får inte torka ut, sedan ska man vara väldigt försiktig, inte röra dem alls. Inte gnugga förstås, sminka sig kan man göra men runt om.

När det börjar läka kliar det lite. Första dagen är dina bryn väldigt mörka och snygga, efter några dagar känns de konstiga och man tittar sig i spegeln hela tiden. Efter två veckor som det nu har gått har färgen äntligen blivit ljusare. Jag valde ju brun så de inte blir för hårt sen.

Jag längtar till vi ska göra dem igen om några veckor, då blir de lite bredare!

Tänk vad detta är bra även för de som tappar hår, Annica gjorde sina bryn i vintras och hon är så nöjd, eftersom hon tappat allt hår när hon nu får de starka cellgifterna har hon ändå bryn, det gör mycket med ögonbryn på ett ansikte, det ramar in och man får ett helt annat utseende.

Gjorde även fransarna hos dem! Blev fina volymfransar.

 

 

 

 

2017-10-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Emme 1 år sen

Har du testat tandblekning på Skövdekliniken också? Gjorde blekning med Brilliant Smile på annan klinik för några år sedan men blev besviken på resultatet tyvärr…

Anette 1 år sen

Gjorde mina tatuerade bryn i somras och är grymt nöjd! Så skönt att ”ha ett ansikte” direkt när man vaknar. Tatuerade eyeliners för en vecka sedan och det kommer också bli toppen efter återbesöket med påfyllning.

Marie 1 år sen

Vad kostar detta?

kaffekunnig 1 år sen

Fungerade det bra tycker du?

katja 1 år sen

Blev riktigt snyggt!

Irene 1 år sen

Jag har också gjort mina bryn hos Caroline på skövdekliniken. Jag är supernöjd! Ångrar bara att jag väntade så länge. Det blev jättesnyggt. Brynen är så viktiga för att känna sig fin.

Anna 1 år sen

Superfina!!
Blir ju sugen att testa då jag precis som du behöver fylla mina inåt mot näsan o fixa formen, men lite långt från Karlskrona !!

Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej
Finns bedövning vid behov Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Karin 1 år sen

En liten förtydligan
vad händer med dom vanliga under tatueringen

Svar på kommentaren:
Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej:)
De sitter kvar över tatueringen som en fin extra effekt ☺️ Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Karin 1 år sen

Johanna skulle du kunna förklara vad händer med dom vanliga
ögonbrynen.
Du skrev att man kan ta bort med laser.

Själv gillar jag vanliga egna bryn.Sen kan andra vara fina med andra bryn.

Svar på kommentaren:
Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej
Menar du dina egna hårstrån?
Om det är det du menar så får de vara kvar och man bygger på den egna formen till en mer definierad form efter önskemål Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Birgitta 1 år sen

Så snygga bryn. Men vad är skillnaden på 3D och 6D?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

3d drar man stråna uppåt istället för att vända stråna som de naturligt växer när man gör 6D!

Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej
Med 3D innebär det att man endast drar de tatuerade stråna rakt upp men med 6D drar man stråna mer efter det naturliga med mer böjningar. Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

mons 1 år sen

Hej. Vad snyggt det blev. Men en fråha. Hur gör man sen när färgen börjar avta och man vill göra dem igen. Det kommer ju att finnas spår kvar av de gamla. Hur gör de liksom för att kunna göra samma hårstreck igen och inte på andra ställen så att det inte blir som om man fyllt i hela brynen. Vet inte om jag är tydlig i frågan. Men jag tänker på just det. Har länge funderat på att göra det.

Svar på kommentaren:
Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej.
Bra fråga!
Det går alltid att se de ”gamla” dragen och man fyller i dem med färg och där det försvunnit helt drar man nya utan att man gör en heltäckande tatuering. Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Evelina 1 år sen

Är det något som är äkta på dig längre? Och vad är grejen med alla samarbeten? Bara reklam?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Japp, samarbeten är reklam. Bloggen är mitt jobb numera. Så ingen reklam, ingen blogg.
Jag måste också äta.

Nathalie 1 år sen

Vilken tråkig kommentar, tycker det är kul med tips och du är ju gör snygg :)

Madeleine 1 år sen

Står klart och tydligt högst upp ”samarbete och reklam” vill man inte läsa är det bara att låta bli. Hur svårt ska det va

Linda 1 år sen

Usch vilken bitter kommentar. Stör det dig att Johanna tjänar pengar och jobbar med bloggen?

Petra 1 år sen

Vad är skillnaden på 3D och 6D?
Super snyggt:)

Svar på kommentaren:
Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej.
3 D är när stråna man tatuerar pekar rakt upp och 6 D är när de följer de naturliga hårens strån. 6 D är mer naturligt Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Annika 1 år sen

Riktigt, riktigt snyggt!
Jag är väldigt sugen själv på att göra då jag precis som du har ett kortare bryn samt glest med hår framtill i båda. Men, jag har väldigt ljusa bryn i mig själv så jag kan inte köra på mörka bryn, men det finns så ont om före och efterbilder på just ljusa bryn så jag vågar helt enkelt inte. :-(

Svar på kommentaren:
Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej.
Förstår din oro.
Vi gör många ljusa bryn i mörk blond färg. Vi har många bilder på vår insta på just sådana. In o kolla ? Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Annika 1 år sen

Jag kollade er IG och alla är på tok för mörka och markerade för mig. Hittade dock en bild på nätet som närmar sig något som skulle funka:
https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/11363826_1656350207955503_158210447_n.jpg?ig_cache_key=MTA3MTEwMDU1OTc4NTY2ODgwNA%3D%3D.2

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Jag vägrar hårda, markerade eller mörka.

Allt går att fixa och jag är sååå nöjd!
Ändå bleks färgen nu så det kommer bli ännu bättre!
Hoppas du vågar ;)

Sandra 1 år sen

Måste våga. Måste våga.
Så trött på att lägga tid på bryn som så av en slump blir bra 1 morgon av 10 ?. Får helt enkelt ta mig till Skövde. Vågar inte göra drop in på en salong i Göteborg ?

Super snyggt resultat.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja det måste du! Lovar… jag är så sjukt kräsen och svår… jag har medvetet väntat för att hitta en grymt duktig…
Jag är så nöjd och ändå är vi inte klara.

Boka Caroline!

Blir ett annat utseende.
Kram Johanna

Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej
Du är välkommen till oss på Skövdekliniken. Värt o åka ? Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Helena 1 år sen

Jättefina bryn, har aldrig hört talas om det här. Är det en permanent behandling, eller behöver man göra det fler gånger?

Svar på kommentaren:
Caroline, Skövdekliniken 1 år sen

Hej
Det är en permanent behandling som håller upptill 3 år beroende på hudtyp o ålder. Ju yngre man är desto kortare håller det pga cellförnyelsen. Med vänlig hälsning, Caroline Skövdekliniken

Petra 1 år sen

Shit va snyggt det blev!! Är såååå sugen men lite feg.. Jag har väldigt ljusa bry då jag är lite rödlätt och undrar hur det blir då?? Jag färgar ju dom nu men om det växer ut ljust mot den mörka grunden hur blir det då tror du??
Men grymt snygg blev du:-)!!

Svar på kommentaren:
Linda 1 år sen

Väljer man rätt för så ser det snyggt ut. Jag har också gjort i Göteborg och mina egna bryn syns klappat men dom ser väldigt naturliga ut ändå med rätt.färg nu

Therese 1 år sen

Så snyggt det blev! man blir verkligen sugen på att göra detta nu. Tack för att du delar med dej ☺

Anki Kullman 1 år sen

Gudars så snyggt!! Jag vill oxå! Tror jag ska slå till på 6D bryn i brunt. Så jäkla snyggt??Tack för tips och före och efter bilder????

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack Anki!

Ja ta brunt! Blir inte så hårt…
Lycka till! Du kommer bli så nöjd.

Linda 1 år sen

Så snygga! Gjorde också vid mina men på skönhetsklinikem i göteborg och är.så nöjd. Jag har haft jätteosymetriska bryn hela livet och stått hur länge som helst framför spegeln på morgonen för att fixa men nu så behöver jag inte ens tänka på dom :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla! Ja visst är det skönt!!!

Annette 1 år sen

Vad fint!
Hur går det när man separerat och ex och allt, har ni bra kontakt med exen? Barnens pappa eller mamma?
Så svårt när man träffar ny och bonusbarn.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack!

Haha, ja du…
Jag och barnens pappa har en bra och lugn relation, behöver inte höras ofta men barnen har bra kontakt.
Vi tänker lika kring fostran, det är viktigt tror jag.

Tyvärr gör ju inte alla det och då blir barnen lidande.

Annelie 1 år sen

SÅ snyggt det blev Johanna! Gjorde det verkligen inte ont?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack!

Känns gör det ju men alla upplever nog smärta på olika sätt. Men det ska inte göra jätteont..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…