• 2017-11-03, 09:40
  • 8
Lejonkungen i London

Igår var vi på musikal! Vi såg The Lion King på Lyceum Theatre. Den var fantastisk! Magisk! Jag grät, skrattade och rös från början till slut. Dräkterna var något av det häftigaste jag sett. Man måste bara uppleva detta. Boka den om ni är i London, passar alla åldrar. Musiken, danserna, åh vad bra det var.

Har ni sett den här?

Vi satt uppe på Royal circle, jag tycker man ska se den lite från ovan, vi satt ganska långt fram där uppe så vi hade jättebra platser.

Tjejerna tyckte den var underbar, så roligt att gå på musikal tillsammans här i London!

Annica har ett inlägg till er, det är jättejobbigt för henne nu men hon får berätta själv. Älskade Annica.

Ikväll åker vi hem, men vilken vecka vi haft. Har flera tips till er som kommer i helgen. Nu ska vi ut och äta frukost, äter olika varje dag för just frukost i England är bland det godaste… har ett ställe ni inte får missa om ni åker hit. Det var amazing.

Idag blir det mer shopping och en turistgrej, men vi åker snart tillbaka till London. Det är fantastiskt att resa med tjejerna för nu är de så stora så det där tonårstjafset och sånt är borta. Underlättar ju, haha.

Visst är det kul med syskon, de har liksom alltid någon vid sin sida och jag märker hur roligt de har tillsammans.

Squats 100 om dagen även i London förstås! Det är kul när man märker hur lättare det går för varje dag. Hur går det för er?

Nu ska vi ut på stan, vi hörs snart igen!

 

Kommentarer

anna 7 månader sen

såååå fint men sjukt dyrt .

Madde 7 månader sen

Det är lejonkungen som står på tur nästa gång vi åker till London :-) Älskar att se musikaler just där. Många teatrar är så små, man kommer närmare och det blir helt klart en bättre känsla.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja det är helt underbart!

Se lejonkungen, den är magisk!

Kicki 7 månader sen

Ja den har vi sett i London och även i New York?? Den är helt fantastisk oavsett ålder? Musikaler är så härligt?

Eva 7 månader sen

Så kul med musikal, underbart! Så snygga ni är och snygga jackor har ni. Härligt att tjejerna har varandra, har alltid önskat jag hade en syster..tänk om man haft en syster och en mamma som dig. Tänker på Annica. Kram

Sandra 7 månader sen

wow ! Måste se den när vi åker dit!

Barbro 7 månader sen

Många kramar till Annica tänker på henne dagligen.

Lotte 7 månader sen

Hu, jag tänker på Annica och hennes familj varje dag. Många kramar till henne
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller reklam och adlinks  Det är precis vad vi gör! Vi är iväg från morgon till sen kväll, åker turistbussen, äter god mat, shoppar, myser i atomsofären och upplever London helt enkelt.…

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…