• 2017-11-09, 13:40
  • 9
Missa inte coola Jill Johnssons supershow

Jag har alltid gillat Jill Johnson. Hon har en härlig röst och utstrålning som en superstjärna. Det är något med henne som helt enkelt är så coolt. Så förväntningarna var på topp inför hennes premiär för showen ”That´s life” på The Theatre Gothia Towers i Göteborg. Och ändå blev jag helt tagen av hur bra hon var!

Jill är verkligen ett superproffs och med Stefan Brunzell som kapellmästare och Bohuslän Big Band bakom honom var det över 20 personer på scenen. Mäktigt. Ändå tittade jag bara på Jill. Inte ens den häftiga showen med akrobater kunde få mig att slita blickarna från den riktiga stjärnan.

Det känns lite otacksamt mot alla andra som gör ett så fantastiskt jobb, men står Jill på scenen så ser man bara Jill.

Foto: Mattias Johansson

Att låtarna är mer kända med Dolly Parton, Frank Sinatra eller Diana Ross spelar ingen roll, när Jill sjunger dem så är de hennes låtar och ingen annans. Hon tar i för full hals och missar ändå inte en ton, det är helt omänskligt.

Samtidigt känns hon så vanlig, så normal, som någon jag skulle kunna ta ett glas vin med efter showen.

Vilken av alla Lars Wallins underbara kläder hon skulle ha bytt om till då vet jag inte, men Jill är en unik kombination av superstjärna och bästa kompis när hon står på scenen.

Jag vill bara få springa fram och ge henne en kram och tacka för hur hon sammanfattar hela musikhistorien och sin egen karriär på en gång på en och en halv timma.

Foto: Mattias Johansson

På skärmen bakom henne visas bilder från barndomen och uppväxten som en hyllning till föräldrarna. Jag känner tårar i ögonen, men samtidigt är jag så glad att få vara med när hon väljer att dela med sig så mycket.

Det här får ni bara inte missa! Jill är alltid jättebra, men så här bra har hon aldrig varit förut. Jag ska göra vad jag kan för att se henne igen, kanske släpa med mig mina svärföräldrar så de också får uppleva Jill på samma sätt som vi precis fått göra.

Foto: Mattias Johansson

 

2017-11-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Camilla 7 månader sen

Kan inte bli annat än fantastisk show med Jill. Hon är toppen verkligen ? hade också velat se!
Tänker på en annan grej gällande dina tävlingar på bloggen. Jag har ingen facebook men det känns som man alltid ska dela inlägg där för att delta. Känns lite tråkigt, för jag är dock en trogen läsare men aldrig chans till vinster.
Kram Camilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Jag förstår dig Camilla. Oftast vill företagen att man ”ska göra något” för att få vara med i tävlingen.
Men jag ska absolut tänka på det, jag kan ordna en tävling privat så kan alla vara med.

Vad kul att du trivs här inne, det är så roligt att höra.

Kram!

Anonym 7 månader sen

Hallo vem tror du att du är? Livet leker för dig eller? Tycker synd om dig som måste glida omkring hela tiden. Så jävla sjukt?

Svar på kommentaren:
Marie 7 månader sen

Men lilla anonym? Varför skriver du inte ditt namn om du sitter på natten och spyr skit på Johanna?

Anonym 7 månader sen

Men lilla gumman. Inget kort på dig o Jill? Du brukar ju få ett kort? Du var inte kändis som du tror att du är. Sorry?

Svar på kommentaren:
Marie 7 månader sen

Bittert.

Marie 7 månader sen

Oj oj! Vill nog se detta, ser fantastiskt ut!

Och du strålar Johanna

Uwis 7 månader sen

Satiken vilken snygg kvinna hon är. De där benen är to die for. Skulle gärna åkt och sett hennes show men blir för långt ifrån där jag bor tyvärr.

Agneta 7 månader sen

Wow! Måste boka den!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…