Till dig som vill att jag ska skaffa mig ett jobb

Jag vaknar alltid tidigt, ibland före lunch till och med. Sedan går jag igenom alla inbjudningar till galapremiärer som kommit i mailen medan jag dricker min Dom Perignon till frukost som vanligt. Min hårt prövade assistent får ringa och säga vänligt men bestämt nej till alla som inte ger mig minst en ny bil, helst två, för att synas på just deras premiär.

 

Nej, så är det absolut inte att vara bloggare, influencer på heltid. Inte för mig åtminstone.

I själva verket går jag upp runt halv åtta-tiden  – för att hinna med antingen en löprunda eller ett träningspass innan frukosten som oftast är en smoothie jag gjort själv. Visst har jag en assistent, hon heter Lucy, men hon är mer vänlig än bestämd utom när hon vill ha mat eller att matte ska ta henne på promenad. Inget annat stämmer heller.

Men det verkar som många tror att jag lever något superlyxliv och lallar runt på dagarna, men det är ju inte riktigt så.

Jag startade min blogg 2008 när jag var med i Ensam mamma söker som då hade enorma tittarsiffror och var ett av kanalens populäraste program. Jag fick iden att börja blogga för att framförallt få möjlighet att visa upp bilder behind the scenes och visa hur inspelningen gick till. Bloggen fick sitt eget liv och flyttade från TV3 till tidningen Mama för att sedan fortsätta på Amelia. Jag var så glad för att få blogga bland proffsen!

Jag bloggade mycket och ofta. Jag arbetade som frisör och hade långa dagar på salongen, men älskade både arbetet som frisör och min blogg så när barnen lagt sig slog jag upp datorn och skrev till er. Om min dag på salongen, något nytt recept jag ville dela med mig om, tips på styling eller bara lite vardagsreflektioner. Älskade att dela med mig och jag märkte att ni läsare gillade vad jag skrev. För bloggen växte.

Jag har slitit hårt med den här bloggen. Ingen blogg utan läsare, det är ni, mina trogna läsare som gör bloggen. Men för att få en stor blogg som du kan leva på är det hårt slit från början till slut. I flera år arbetade jag dubbelt, hade min älskade blogg som ett sidoprojekt och kunde tjäna pengar på annonser och samarbeten. Men jag var så trött så ni kan inte förstå.

Vissa dagar hade jag sovit ett par timmar för jag satt och arbetade till sent på natten, sedan upp tidigt för att jobba med kunder på salongen.

Efter en dags arbete var det matlagning, hämtning och lämning till alla aktiviteter tjejerna hade, läxläsning och middag. Men jag hade bestämt mig, jag ville köra stenhårt för jag ville att bloggen skulle bli stor. Bloggen kan aldrig pausa. Aldrig någonsin.

Det värsta jag vet när jag läser en blogg är när den börjar med ”Hej bloggen, ursäkta det varit så tyst på en vecka”. Då är det hej då direkt. Läsarna tröttnar om det inte uppdateras.

Man måste kämpa för att komma någonstans. Att följa sitt hjärta är det modigaste man kan göra. Är man inte nöjd med sitt jobb måste man göra något åt det, inte klaga på vad andra tjänar. Det är ditt ansvar att förändra. 

Bloggen är idag mitt levebröd och ska jag vara helt ärlig är jag förbannat stolt. Jag är fortfarande frisör och delar gärna med mig om mina frisörtips här inne men just nu valde jag att enbart ha ett heltidsjobb. Inte två.

Det är lyxigt nog i min värld.

 

 

 

 1. Låg och osmart kommentar. Avundsjukt. Annars tycker man inte så.
  Klart du jobbar, du jobbar nog mer än dom flesta.

  Så roligt du har en av Sveriges största bloggar! Coolt.

 2. Jag tycker man ska jobba med det man vill och mår bra av. Jag följer din blogg och tycker du verkar göra precis det, det du vill och mår bra av. Det är starkt. Fortsätt med det. De som gnäller är bittra människor som inte trivs med sitt liv. Stackars dem! Kram till dig❤️

 3. Du ska inte bry dig om avundsjuka , missunnsama människor, du är värd allt, du har jobbat hårt med din blogg, jag läser din blogg varje dag o tycker att den är jätte bra kramar till dig Johanna

 4. Hej
  Har följt din blogg i några år och tycker den blir bättre och bättre. Din blogg innehåller verkligen allt,från allvar till inredning och skönhetstips.
  Det är 2017 och jobbtitlarna har ändrats.Bloggare , Youtubers och PT är lika mycket ett jobb som författare,regissör och idrottslärare . Tur att saker och ting ändras och går framåt, det som inte ändrats är att avund är en av dödssynderna.

 5. Men vilken kommentar – vilket jobb du gjort med bloggen och fantastiskt att kunna leva på den och styra mycket över din tid, grattis

 6. Ha Ha att det finns sådana avundsjuka människorTill dig vill jag bara säga ” Starta en egen blogg o drick champagne varje dag”
  Själv följer jag Johannas blogg för att hon INTE är ytlig utan bryr sig om sina med människor❤️Johanna ger oss inspiration på många plan varje dag.
  Jag blir pigg o oftast glad av att följa, annars väldigt berörd❤️
  Tack fina Johanna för att du delar med dig❤️

 7. Oj, jag tänker att den som väljer jobba med blogga måste väl ändå slita mer än när man går till ett vanligt jobb på ett sätt, menar vanligt jobb har du dina uppgifter & lön efter de, bloggare får skapa sina uppgifter och för med fånga ett stort gäng människors intresse att följa, att hitta samarbetspartner och få dem att välja en till att sälja in deras koncept , och lön den måste du se till att ha en bra blogg för få ut nått. Nä du Johanna jag tycker du är super grym och hänger på din blogg varje dag och de tänker jag fortsätta med för du har så mycket du bidrar med 🙂
  Kram kram

 8. Varför främjar man inte framgång?! Tycker snarare du ska ha en stor eloge för att du lyckats med det som många drömmer om! Springer på dig i mataffären ibland och där är det då ingen ”betjänt” som gör det åt dig Njut av din framgång det hade jag gjort och får man eller köper man ngt dyrt osv så är det förmodligen jävligt välförtjänt!
  Jag gillar din blogg!
  Kram Elin

 9. Ditt jobb är Influencer om jag tolkat begreppet rätt. En ny och modern karriärväg – så du har ett lika riktigt jobb som alla andra skattebetalare. Däremot ger du mer inspiration, mer värme, mer kärlek och mer underhållning till många fler människor genom ditt jobb än vad andra yrkesmänniskor gör. Sen tycker jag att vi kvinnor ska lyfta varandra när någon är bra på det de gör – borde vara lag på det 😉 Kram!!

  1. Hahaha ”anonym”! Du behöver inte fråga mig – välj själv vad du vill inspireras av i bloggen. Kläder, resor, restauranger eller vad du är intresserad av! Om du inte gillar sånt så har du friheten att läsa andra bloggar! Bra va!! 😉

 10. Men vad är det med folk som skriver så? Jo avundsjuka!! Gör något åt era egna liv ! Det är ju du själv som har gjort så att du har fått det så bra Johanna.

 11. Men herregud vad är det med folk avundsjuka och inget annat , du gör ett kanonjobb med bloggen , du kan verkligen vara stolt Johanna , ha en fin dag ❤️

 12. “There is a special place in (champagne) heaven for women who help and support other women and a special place in hell for those who don’t”

  Så trött på avundsjuka, missunnsamma och bittra medsystrar. Kör hårt Johanna och lägg inte en sekunds energi på det. Livet är för kort för att göra nåt annat än saker som gör en lycklig.

 13. avundsjuka är inte vackert. Tycker du har en bra blogg som jag följer med nöje. Extra kul att jag bott i Hjo i 10 år så jag har bra koll på Skövde nu när jag är Stockholmare igen. Heja dig och tack för en bra blogg kram Sofia

 14. Hej Johanna!
  Alltså detta är så typiskt kvinnor, kan aldrig glädjas åt andras framgångar, avundsjuka osar det lång väg från den personen som skrev kommentaren.
  Man slutar aldrig att förvåna sig, män uppför sig inte likadant.
  Fortsätt som du har gjort, låt ingen bitter människa ändra på ditt liv (vilket jag vet att ingen kan göra) men trist ändå att få den sortens kommentarer.
  Du är kanonbra Johanna och jag gillar din blogg skarpt! 🙂
  Kram <3

 15. Hej!
  Fortsätt med dina härliga och varierade blogginlägg! Vi som följer dig dagligen på ett seriöst vis, vi vet ditt slit och allt som ligger bakom! Lilla lagom Sverige med dess Jante är inget att bry sig om

 16. En sån underbar morgon sova länge dricka champange
  Skämt åsido skrattade gott åt din inledning.
  Älskar dina blogginlägg och alla tips du ger oss läsare.
  ❤️❤️❤️

 17. Va!!!! Dricker du inte champagne till lunch??!! Vad ledsen jag blir .
  Alltså att folk ens orkar kommentera. Är ju den svenska avundsjukan.
  Fortsätt som du gör, jobba hårt och njut av att du lyckats med det du ville

 18. …..och jag älskar din Blogg!! Tack Johanna för att du lägger ner din själ och ditt hjärta i din blogg, det uppskattar åtmindstonde jag! Din blogg är så inspirerande och bra. Keep it up Kramen

 19. Johanna! Du behöver inte försvara dig, aldrig. Du gör ett fantastiskt jobb, att sedan någon person spyr ut sin avundsjuka, är bara att beklaga. Den personen mår inte bra, tänk dig själv att gå runt och vara avundsjuk, jämt. Nej, fy vilken fruktansvärd tillvaro.
  Till Emmy! Vad hejdar dig? Varför startar du inte en egen blogg? Du behöver inte någon utbildning! Men nu kommer problemet, Du måste kunna skriva med inlevelse och dessutom måste du ha ett intressant liv. Det är nog där skon klämmer. Men eftersom du inte kan låta bli att läsa Johannas blogg så lär Du Dig en del

  1. Tack Marie, jag försvarar mig inte. Däremot vill jag ta upp detta eftersom jag ofta får kommentarer från folk som frågar när jag ska skaffa mig ett jobb.
   Haha, jag jobbar som alla andra. Men kan styra mina tider och kan leva på min blogg.

   KRAM på er alla!

 20. Jag har läst – och trivts på – din blogg sedan amelia och är inte alls förvånad över att du har så många följare, tydligen i varierande ålder dessutom.
  Bra spridning på inläggen och sen att du har ”råd” med Valentino…
  Det är vi nog många som drömmer om och avundsjuk, javisst, men absolut INTE missunnsam 🙂
  Alla ensamma mammor som kämpar och kämpat på förtjänar bara det bästa – och jag menar verkligen det!

 21. Hej Johanna,
  Jag tror helt enkelt att kvinnan ifråga är avundsjuk. Så himla tråkigt att vi kvinnor inte kan stödja varandra mer. Jag älskar din blogg. Du gör ett utomordentligt jobb. Kram

 22. Tänk om alla bara kunde få göra det de vill, när de vill och på vilket sätt de vill. Jag kanske inte håller med om allt du skriver Johanna (överlag, inte i just detta inlägg). Men det är faktiskt helt okej, man får tycka vad man vill och man får tycka olika. Det innebär inte att jag slutar att läsa din blogg, eller att jag går in och måste göra plumpa kommentarer. Sen finns alltid dessa bittra små människor runt omkring oss, som får näring av att tycka om saker man säger eller gör. Eller bara sitta i sin avundsjuka och våndas i största allmänhet och faktum är att dessa person tror sig veta en massa, utan att egentligen veta ett skit. Man gör hela tiden val i livet, stora eller små, obetydliga eller viktiga och man måste faktiskt få göra det. Jag är lite över 40, tröttnade Big time på mitt jobb för jag kände att jag inte kom någonstans. Jag vill få upp min lön jag ville göra något annat. Alternativen jag hade var att söka nya jobb eller utbilda mig. Jag valde det senare. Jag är ensamstående, har två barn, inte fett på kontot som student, men vi klarar oss alldeles utmärkt och jag hoppas att i slutändan så ska detta ge mer. MITT VAL, MITT LIV. Hur många har jag hört som har skakat på huvudet över valet jag har gjort. Otaliga, och vet ni, jag stuntar faktiskt i vilket. Mitt mål är att göra något annat och att tjäna mer pengar, INGEN kommer att knacka på min dörr och fråga om jag vill ha det. JAG måste ta mig dit själv, mitt ansvar, precis som du skriver Johanna. Man får inget gratis här i livet.
  Så jag säger bara, HEJA DIG, låt de bittra människorna som sitter där i sin djupa kvicksand, fortsätta att gräva, för de kommer aldrig att komma upp därifrån, de har inte drivet och kommer aldrig att komma längre. De kommer inte heller att komma längre i livet än så. Men vet ni det är helt okej för det är deras val, bara de kunde sitta tyst i sin hörna med, så hade det varit lugnt och skönt för oss andra 😉
  Med allt detta dravel vill jag bara ha sagt att, fortsätt göra det du gör Johanna. Följ ditt hjärta och dina drömmar för att livet är alldeles för kort för att sitta kvar i kvicksanden ( i alla fall för en del av oss;)

 23. Heja dig Johanna!
  Det jag älskar med dig är att du har fötterna på jorden.
  Du skriver ofta om din tid som ensamstående, tufft att ta hand om två barn själv, inte ha råd med semester osv.
  Du tipsar alltid om billiga äventyr och jag tror många som är just ensamstående och inte har det lätt får stöd här inne på din blogg.
  Du har jobbat hårt för att komma dit du är idag.
  Inspirerande! Alla kan förändra.

 24. Kanske finns det folk som har svårt att se det jobb som ligger bakom bloggen. De kanske bara tror att du skriver ett inlägg på 10 minuter och tar några kort. Berätta gärna om hur du jobbar med bloggen. Ett litet bakom scenen inlägg. Som egen företagare vad gör du mer som vi aldrig ser. Hur funkar samarbeten? Har du massa möten och mail du måste sköta? Kanske sånt ökar folks förståelse för hur det är att ha bloggen som ett jobb tänker jag.

  1. Hej Uwis!

   Jag förstår precis vad du menar. Men följer man mina inlägg varje dag får man svaren då jag ofta skriver hur jag jobbar.
   Men gör man inte det, ja då klart det är svårare. Men då kanske man heller inte ska uttrycka sig och klaga utan att man vet hur det fungerar.

   Jag nämner ofta mina möten, skriver när jag fotar, alla samarbeten, mail, papper, revisor, kurser, föreläsningar. You name it..

   Men däremot ska jag skriva ett större inlägg med rubrik som är sökbart så alla får läsa om hur man arbetar som influencer. Så kanske det även kan inspirera fler att våga satsa och våga testa något nytt eller jobba upp en blogg om man vill.

   Kram Johanna

  2. Men, egentligen varför ska du svara/redovisa det? Vilket anbat yrke gör det? För jag gissar att du anser detta vara ditt yrke. Om du är snabb och effektiv, eller långsam och ostrukturerad på jobbet spelar väl ingen roll för oss? Antingen gillar vi det du levererar och står för i dina sociala medier = toppen! Eller inte = lägg tid på nån/nåt annat.

  3. Men A, det lät som det vore något negativt att vi är nyfikna på hur det funkar att ha en blogg. Jag läser nästan dagligen Johannas blogg och tycker att det skulle vara jätte intressant att få veta mer hur det fungerar.

 25. Jag tycker inte att det är konstigt att folk blir avundsjuka och undrar vad för slags jobb det här är, att blogga. Jag följer många bloggar och även om det ligger tid bakom inläggen så är det vi läsare ser: Ingen utbildning behövs (hur många har liksom jag en 10-åring som inte tycker att skolan är viktig för hon ska ju bli youtuber?!), det är sovmorgnar, träningspass och event med massa roliga goodiebags till skänks.
  Tro mig, jag har också övervägt att starta en blogg, men jag har inget att skriva om så det verkar dödfött , hahaha..
  Sen menar jag inte att det betyder att folk ska sitta och ösa skit i kommentarsfälten, det är ju bara dumheter. Gillar man inte personen i fråga kan man ju läsa en annan blogg istället.

 26. Att du gör de du älskar är fantastiskt. Synd att de sticker någon i ögona att du är driven, duktigt och kan leva på de. Herregud. Vuxna människor kan väl för
  Tusan göra val. Sluta läs
  Om de stör så otroligt mycket. Vissa borde inte jobba med människor utan med sig själv i första taget.
  Kram på dig!

 27. Kände mig lite lång i ansiktet när ja började läsa. Du e rolig du.
  Tycker det finns såna kommentarer på alla bloggar. Dom sitter å läser ”kändisbloggar” för att sedan skriva massa skit suck….
  SKAFFA ER ETT LIV!
  Kram från mig

 28. FY fan vilken hemsk kommentar.
  Snacka om avundsjuk och missunnsam.
  Det är så häftigt att du kan leva på din blogg, vilket hårt arbete!!
  Som du säger- klagar man på hur andra har det får man göra något åt det istället.
  Bitterhet kallas det.

 29. Du kan inte bry dig om sådana kommentarer, utan var trygg i ditt eget val av sätt att dra in pengar. En man skulle aldrig reagera/försvara sig så.
  Tycker man att det du gör är uselt, gör nåt anbat då! Vi läsare måste göra aktiva val av vilka vi följer, iom våra val får influencern mer/mindre inkomst. Enkelt. Vi måste förstå vad influencers går ut på, dvs i stort att få oss läsare att köpa olika saker. Vi måste förstå, och välja.

 30. Jag är relativt ny på din blogg och tycker verkligen om att följa dig! Får många bra tips på bla kläder från dig . Bra jobbat Johanna & kämpa på !

 31. Vi som följt dig ett tag vet ju att det inte alls var länge sen du börja jobba med detta på heltid… och att du jobbade som frisör tidigare.. Tyvärr så är det ju såna här kommentarer man minns och det är synd för dom positiva är ju många fler Go for it Johanna. Jag får så mycket inspiration av dig främst träning och kläder som är mina största intressen. Kram och fin tisdag till dig

  1. Tack Eva och alla andra här inne!

   Jag har arbetat och kunnat ta ut lön från bloggen i flera år, men det blev för mycket med två heltidsjobb så därför pausade jag frisör och jobbar numera som influencer och bloggar på heltid. Det räcker 😉

   Kram på dig

 32. Sorgligt att en del inte kan glädjas åt andras framgång, fattar inte varför man ens går in på en blogg man inte gillar finns ju en del andra att välja bland, men tycker som många andra att din blogg är så bra och varierande fortsätt så kram

 33. Vad tråkigt att inte folk kan glädjas med andra när de lyckas. Det är väl bara roligt om man kan leva på det man vill göra. Det är bara att gratulera dig, du har slitit hårt. Kram på dig

 34. Fruktansvärt otrevlig personen ”Emmy” är!! Skulle verkligen önska att hon såg detta och allas kommentarer och kom till insikt och bad om ursäkt! Jag tycker precis som alla andra friska normala personer här att ditt jobb med din blogg Johanna är den enda och bästa jag läser varje dag! Du inspirerar och glädjer oss alla! Heja dig! Hoppas du fortsätter lääänge till!! 😉
  Tycker det är så synd att det finns såna trista otrevliga typer som skriver sånt elakt och taskigt, bra att du lyfter fram det så hoppas vi dessa sjukt bittra trist typer läser detta inlägg och kommentarer och kommer till insikt…
  Hej dig Johanna!

 35. Men alltså, även om de va som hon säger att du levde super lyx så är de likt förbaskat ditt jobb som DU Johanna skapat. Du har delat med dig av allt och lite till och uppenbarligen vill vi och HON läsa om det. Tycker du är grym inspiration Johanna! Älskar ditt glada sätt, din mysiga hund, ditt fina hem och allt kul du får vara med om och visar upp. Tack för att du bjuder med oss läsare!! Kram ❤️

 36. Har inte läst alla kommentarer. Men jag funderar ofta på hur bloggare orkar. Jag hade inte fixat att blogga, det är en sak som är säker. Så jag tycker du och många andra bloggare gör ett kanonjobb! Och jag unnar er allt bra bloggandet för med sig. Det är ni värda. Kram.

 37. Din blogg är jättebra!!! En inspirationskälla av stora mått att ösa ur! Du bloggar med ett fantastiskt helhetsperspektiv , stort som smått! Du tar upp olika ämnen i en fin mix så att alla sinnen får vara med, bloggen har ett fint djup. Jag har verkligen fastnat för din blogg Älskar hur du låter hela människan vara med inifrån och ut Fortsätt Johanna för du behövs ✊️

 38. Hej Johanna!
  Tack för bästa bloggen!
  Jag vill själv bli influencer/ bloggare (typ 10 år efter alla andra, haha, men det är ju aldrig för sent att ta sats och hoppa för att nå dina drömmar eller hur) därför vore det jättekul med ännu mer ”bakom kulisserna” . Att det är hårt arbete DET förstår jag och det syns verkligen på din blogg eftersom den håller en hög kvalitet.
  Kram

  1. @Marita
   haha samma här 🙂 Inga pengar i världen skulle kunna få mig att bli ”offentlig”. En mardröm, minst sagt. No offence, Johanna Toftby, alla är vi olika, men att någon blev avundsjuk , det övergår liksom mitt förstånd 😀 😀

  2. E, jag tror nog inte bara det är själva jobbet Johanna har. Det går ju bra för henne! Vem vill inte styr sina tider och bestämma själv, tjäna pengar och resa.

   Mardröm? Finns värre arbeten som man kan kalla mardröm.
   Jo, det är avundsjuka och bitterhet i en sån kommentar som ovan, det lyser igenom.

 39. Fortsätt blogga precis som du gör. Jag läser den dagligen, och tycker du har så bra och blandade inlägg. Det är inte alltid jag tycker likadant som du, men det är väl så en bra blogg ska vara.

 40. Fortsätt blogga bästa Johanna. Du är fantastisk.
  Sorgligt att det finns de som måste klanka ner på andra.
  Det vet inget om ens bakgrund och annat.
  Stor kram Sandra ❤️

 41. Jag blev inspirerad av detta med två jobb som du hade förut, alltså bloggen o frisör. Kände att jag ville höja min inkomst lite, så det blev att jag började jobba extra på sjukhus för några år sedan, utöver mitt ordinarie jobb på kontor.
  Alla kan vi göra val i livet o en av de bästa valen är väl att unna varandra att må bra ❤️

  1. Men ÅH vad glad jag blir! Wow!

   Ja, man måste göra något åt saken om man vill förändra.
   Finns de som tjatar på andra som tjänar mer, det är helt sjukt.
   Du är inspirerande genom att berätta hur du gjorde.

   Alla kan göra sina egna val i livet som du säger.

   Kram Johanna

  1. Men lilla anonyma lilla vän
   Så vad är ett jobb för dig menar du?
   Jobbar du gratis?

   Johanna tjänar pengar. Tar ut lön.
   Klart det är jobb.

  2. Du verkar vara en go och en härlig positiv tjej. ”Anonym”. Är det ditt riktiga namn?
   Skulle mer än gärna vilja jobba med dig.
   Nyfiken hur du är, verkar så mysig och intressant efter läst alla dina svar här.

   //

 42. Du har en jättebra blogg och det märks ju när man ser dina blogginlägg att du måste lägga ner mycket tid på dem (foton och div.annat). Din blogg består av en varierad kompott av ämnen vilket gör den intressant att följa.
  Ta inte åt dig av dylika kommentarer som den du visar i ditt inlägg ovan.
  Sist men inte minst har du världens sötaste assistent

 43. Johanna, att det ligger massor av hårt arbete bakom din blogg torde ingen behöva tvivla på. Du är en inspiration för andra att satsa på det de tror på.
  Keep up the fantastic job!

 44. Hahahaha skrattar ihjäl mig! Årets kommentar!

  Ni kärringar som gnäller på Johanna om att hon lever på bloggen.
  Fattar ni inte att de skiner igenom er bitterhet genom era kommentarer.

 45. Hej,,,tror ej dessa människor förstår vilket slit att hela tiden leverera samt vara på topp o alla reklamgrejer som ska visas. Go girl

 46. Har följt dig några år och tycker att bloggen växer och blir bättre och bättre. Märks även skillnad då du började arbeta heltid som bloggare. Inläggen är mer ”arbetade” och genomtänkta.Är en bred mix på inläggen. Man förstår att det ligger mycket jobb bakom kulisserna. Fortsätt som du gör Då blir det bäst
  Kram

 47. HIHIHI! Man kan ju inte annat än skratta åt detta… Men vilken bra ide`, imorgon ska jag ta kompledigt och dricka skumpa hela dan. Då har jag betalt från min arbetsgivare dessutom.
  Riktigt bra svar Johanna, lyser avundssjuka från denna person.
  Skumpa och jordgubbar imorgon…..

 48. Tycker du är super inspererande och gillar läsa din blogg för det gör mig glad och peppad.Tycker det är så tråkigt att oftast tjejer inte kan glädjas åt andras kvinnors framgång .Sedan om personen stör sig varför går hon då självmant in å läser, näe skit i henne ta åt dig av oss som ger dig bra energi slösa inte energi på dumma människor

 49. Tror inte mina ögon när jag läste detta. Bara avundsjuka. . Du jobbar ju jämt Johanna. Man får inget gratis inte. Gillar att läsa din blogg och få massa bra tips på både mat kläder och dyl.. kramar ❤️

 50. Bra Johanna ! Din blogg är så bra ! Innehåller allt jag vill läsa om , klädtips , inredning , kläder , smink , recept ! Allt jag vill läsa om ! Du är bäst ! Kram

 51. Bloggar själv & bara för skoj skull och bara det tar tid 🙂 ingen tvingar en att läsa så varför fälla dumma kommentarer? man får tycka vad man vill, men behöver inte skriva så ..vi som *känner dig Johanna genom ensam mamma o bloggen vet vad du går för hoppas du inte tar illa vid dig stor kram fortsätt som du gör 🙂 vi är många som hejar på dig <3

 52. Det lyser avundsjuka i texten. Åh vad jag hatar alla dessa kvinnor som inte kan glädjas åt andra kvinnors framgångar. Jag följer gärna din blogg och tycker att du är jätte cool.
  Om man nu ska tala om att trycka ner andra, så kom min dotter hem idag och berättade om en tjej i klassen som tyckte att alla som höll på med elitidrott var idioter. Sedan gjorde hon en jämförelse med politiker som gör skillnad i samhället. Vilket hon inte tyckte att elitidrottare gjorde. Min dotter lägger ner hela sin själ i sin idrott plus att hon går på gymnasiet och kämpar varje dag för att få att lyckas. Fy skäms på er tjejer som måste trycka ner andra och göra jämförelser som inte ens går att jämföra. Lyft varandra istället och ge varandra beröm.

 53. Usch! Galet hur folk tänker! Bra inlägg! Bianca ingrosso skrev ett liknande inlägg på sin blogg efter att ha fått så mycket såna kommentarer som du med får. Vi andra som inte bloggar och liknande förstår ju inte hur mycket jobb de verkligen är, men att man ens tänker och skriver sådär!! Usch!!

  Kör hårt!

 54. Det är väl just alla dom här kommentarerna som den ”bittra, avundsjuka” som ni kallar han/henne för, är ute efter att läsa och roas av. Det bästa är väl att inte gå igång så mycket på sådana kommentarer. Läs bloggen och skit i den ”avundsjuke” nu fick ”hen” över åttio kommentarer att roa sig åt. Alla fungerar ju på mer eller mindre samma sätt med pajkastning hit och dit.
  Läs bloggen och inspireras av den istället 🙂

  1. Nej nej. Inte alls!
   Inga kommentarer, ingen blogg.
   Debatter och åsikter är roligt!

   Jag skrev detta för jag får höra kommentarer om detta varje dag. Den härkommentaren i inlägget var bara ett exempel som kom igår…

   Kram Johanna

  2. Fia – Konstigt, varför skulle den ”avundsjuka” roas av dessa kommentarer? Tvärtom så tror jag det stör och sticker ännu mer för hen. Det är väl bra att Johanna kan bemöta med humor och förklara så vissa förstår, dessutom så kanske vi som älskar bloggen vill ge beröm och visa tacksamhet så låt oss göra det oavsett om det roar några bittra eller ej, men pajkastning är onödigt. Tror att ”Emmy” är samma person som senaste dagarna skrivit bl a ”Lilla gumman vem tror du att du är, tycker synd om dig som jämt måste glida omkring” Suck. Go Johanna go!

 55. Toppen Johanna och tack för
  en fin givande och härlig blogg!
  Den ger så mycket inspiration om allt
  från träning vardag lyx och skönhet
  Den har allt .. kämpa på för oss som dagligen läser den ❣️

 56. För min del så tror jag att en del folk inte hänger med i vår nya tidsanda. Att vi kan tjäna pengar på eget bevåg via internet. Snart kommer alla se allt som rör inkomster som ”riktiga” jobb vare sig du är syrra på sjukan eller sitter hemma med datorn.

 57. Heja dig! Du är bäst det vet du va?:)
  För en tid sen la du ut något om att man kunde ställa frågor om hår. Det gjorde jag och du skrev inget mer om det, saknar det. Kram på dig bästa Johanna!

 58. Klockrent Johanna haha Heja Dig !! Klart att du har det glassigt på många sätt och du kan styra dina tider osv.. Men Du är nog den el en av de bloggare som jobbar mest, det märker man – Du gör inlägg frekvent, lägger upp recept, ger träningstips, hårtips, många fina bilder, svarar på frågor och du ordnar resor och många tävlingar.. plus sådant vi inte ser.. så jag håller Inte med ”Emmy” att du inte gör ett skit, för Du gör mycket och är en stor inspiration och glädjespridare. Du inspirerar både oss läsare och andra bloggare tror jag också. Jag är så tacksam för din blogg och för min del får du gärna tjäna pengar, jag är bara tacksam för allt du bjuder på! Kram

  1. Håller med Eva. Johannas blogg är fantastisk. Hon lägger nog ner mest jobb av alla proffsbloggare, tycker den håller hög kvalite och inte bara recept, även mycket tankar och starka ämnen som berör oss läsare.
   Tack Johanna!

 59. STOR AVUNDSJUKA!

  Hon läser ju iaf din blogg/följer/tjuvkikar att inte unna andra lycka.
  Fy skäms!

  Men att ha tiden att orka skriva och kritisera andra, hade denna person kunna lagt tid på annat.

  Men Johanna GO GIRL! Jag följer dig! Alltid SNYGG, fräsch och glad.

  MÅSTE RYCKA UPP MIG! Kommer dock inte komma i kapp dig ha ha.

  Hej då snygging!

 60. Älskar din blogg o förstår hur mycket arbete du lägger ner på denKommer alltid finnas avundsjuka missunnsamma människor tyvärr Strunt i dem o va stolt över din fantastiska blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..